RADIONICE I DOGAĐANJA - 29.9.2019. GLOBALNO SINKRONIZIRANI SUSRETI I MEDITACIJE POVEZIVANJA SA NOOSFEROM!
Dragi planetarni kinovi,
Iz Planetarne Mreže Umjetnosti Argentina,
pozvani smo sudjelovati u nizu Globalno sinkroniziranih susreta i meditacija koji će se održati u gradovima širom svijeta 29.9.2019.
Također na blogu koji uređujem sam stavila prijevod Noosferskog pisma i još neke dodatke, 
možete čitati na linku:

Za sve vas koji niste na facebooku ovdje na blogu objavljujem informacije za  sinkronizirane susrete o Noosferi. Dobila sam inspiraciju za meditaciju u koju se mogu svi uključiti gdje god bili kako bismo stvorili veliki teleptski val sa kojim se spajamo sa Noosferom, 29.9.2019. u 20 sati.

Prijevod teksta poziva iz PAN Argetnina i kratki dodatak o Noosferi, možete naći na linku događaja koji sam kreirala na facebook mayanskoj stranici: 
Na facebooku, na javnoj mayanskoj stranici ću ove dane stavljati dodatne informacije o Noosferi, tako da možete pratiti informacije na:

U ovoj Električnoj luni na Gamma 10, na kin 79 Plavu Magnetnu Oluju (29.9.2019.) pozvani smo sudjelovati u podizanju svijesti o Noosferi i njezinom značaju u ovom trenutku evolutivnih procesa na planeti Zemlji.

Pridružite se meditaciji za povezivanje sa Noosferom, 29.9.2019. u 20 sati. Budimo dio velikog telepatskog vala u kojemu ćemo podignuti frekvenciju kako bismo se povezali sa Noosferom, telepatskim omotačem planete Zemlje.

POČINJEMO U 20 SATI 29.9.2019. SA MOLITVOM U 7 GALAKTIČKIH SMJEROVA!
Meditaciju započinjemo Molitvom u 7 galaktičkih smjerova:Mayanska Molitva sedam Galaktičkih pravaca

Iz Istočne kuće Svjetlosti
Neka se mudrost probudi u nama
Da bismo sve jasno sagledali.

Iz Sjeverne kuće Noći
Neka mudrost sazri u nama
Da bismo sve spoznali iznutra.

Iz Zapadne kuće Preobraženja,
Neka se mudrost preobrazi u ispravno djelovanje
Da bismo učinili ono što se učiniti mora.

Iz Južne kuće Vječnog Sunca
Neka ispravno djelovanje dovede do žetve
Da bismo uživali u plodovima planetarnog postojanja.

Iz Gornje Kuće Carstva Nebeskoga
Gdje se okupljaju Zvjezdani ljudi i naši preci
Neka blagoslov njihov do nas dopre.

Iz Donje kuće Zemlje
Neka nas otkucaji srca kristalne jezgre
Blagoslove harmonijama
kako bi zavladao mir.

Iz Centralnog Galaktičkog Izvora
koji je svuda u isto vrijeme
Neka sve bude kao svjetlost uzajanme Ljubavi.

O, Hunab Ku, neka bude harmonija između uma i prirode.

AY YUM HUNAB KU, EVAM MAYA E MA HO!
AY YUM HUNAB KU, EVAM MAYA E MA HO!
AY YUM HUNAB KU, EVAM MAYA E MA HO!

MEDITACIJA:

Vizualiziraj planetu Zemlju u Svemiru kao jednu svjetlosno plavu sferu.
Osvijestite snagu i moć Zemlje, njezinu sposobnost za održavanje života, evolutivne procese i evoluciju svijesti svih bića na planeti.. Zamisli cijeli život na Zemlji, od životinja, biljaka, ljudi, sve do kukaca i planktona. Vizualiziraj život na Zemlji kao jedan cijeli sustav. Cijeli život na Zemlji je biosfera, ili sfera života koja pokriva površinu Zemlje poput filma ili rezonantnog - vibrirajućeg plašta koji je i uvijek u pokretu. Doista vizualiziraj kako su svi različiti oblici života i procesa jedno jedinstvo na ovoj sjajnoj plavoj sferi. Sada vizualiziramo kako putujemo iz biosfere prema gore, do Noosfere, telepatskog omotača planete Zemlje.
Vizualizirajte Noosferu, predivni svjetlosni omotač oko planete Zemlje, svjetlosnu sferu u kojoj se nalazi planeta Zemlja. Noosfera je telepatski omotač Zemlje, um planete. Vizualizirajte cijelu Zemlju (iz svih točaka), kako sjaji plavim svjetlom. Vizualizirajte planetu i noosferu i osvijestite kako sve informacije primamo iz Zemljine jezgre i Noosfere, uma Zemlje.
Iz svojeg srca pošaljite zahvalnost na svemu što primate od Majke Zemlje. Iz svojeg srca pošaljite ljubav, mir, suosjećanje, svjetlost svemu što posjeduje Život. Šaljite ljubav planeti Zemlji i cijeloj kreaciji bez izuzetka, grleći svakoga i sve, baš kako to i Zemlja radi. Naročito pošaljite ljubav onima za koje mislite da vam nisu naklonjeni. Zagrlite ih u svjetlosti svoje ljubavi. Pri svakom izdahu šaljite ljubav, svjetlost i mir planeti Zemlji, našoj majci i svemu što posjeduje Život. Osjetite u sebi univerzalno suosjećanje i ljubav Majke Zemlje, koje nije drugačije od vaše svjesnosti. Zaista to osjetite.
JA SAM JEDNO SA ZEMLJOM, ZEMLJA I JA SMO JEDNA SVIJEST, JEDAN UM.
Ponovite ovo polako nekoliko puta. Utisnite to u sebe. Naučite disati zajedno sa Zemljom. U svojim mislima zahvalite Majci Zemlji na svemu što ste primili u meditaciji i neka meditacija bude svima na dobrobit, neka sva bića postanu svjesna i ispunjena ljubavlju, svjetlosti i mirom. Osjetite Jedinstvo Života na planeti, Jedinstvo svih bića. Sa zahvalnošću i ljubavi u srcu završite meditaciju.
In Lake'ch!
Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo


27.7.2018. POTPUNA POMRČINA MJESECA / LUNE!

DANAS POTPUNA POMRČINA MJESECA - 27.7.2018.! 

PODACI O VIDLJIVOSTI POTPUNE POMRČINE MJESECA IZ HRVATSKE:
19:14 -NE VIDI SE-ULAZAK MJESECA U ZEMLJINU POLUSJENU
20:24- NE VIDI SE- POČETAK DJELOMIČNE POMRČINE
20:25-VIDLJIVO-IZLAZAK MJESECA
21:30- VIDLJIVO-POČETAK POTPUNE POMRČINE - MJESEC JE POTPUNO CRVEN
22:21-VIDLJIVO-MAKSIMUM POMRČINE - MJESEC JE U SREDINI ZEMLJINE SJENE
23:13- VIDLJIVO-ZAVRŠETAK POTPUNE POMRČINE
00:19- VIDLJIVO-ZAVRŠETAK DJELOMIČNE POMRČINE
01:28- VIDLJIVO-IZLAZAK MJESECA IZ ZEMLJINE POLUSJENEINFO na linku http://astronomskisavez.hr/…/310-potpuna-pomrcina-mjeseca-2…


Za vrijeme ove pomrčine biti će vidljivi i neki od planeta: nakon zalaska Sunca biti će vidljiva Venera (jugozapadnom dijelu neba), Jupiter (lijevo prema jugu),
Saturn (na samom jugu). A ispod Mjeseca, na desno, Mars koji se nalazi najbliže Zemlji u idućih 59 620 godina.

Također, u noći 27.7.2018. za vrijeme pomrčine moći ćemo vidjeti i prelet Međunarodne svemirske postaje ISS preko neba (tri preleta: u 20:54 sati na zapadu, sjever-sjeverozapad u 20:59 sati, sjeveroistok u 21:04 sati)

27.7.2018. POTPUNA POMRČINA MJESECA / LUNE - najduža pomrčina Mjeseca u zadnjih 100 godina! Danas je kin 170 Bijeli Magnetni Pas, drugi dan u Novoj godini Crvene Kozmičke Lune. Sa Magnetnim Psom započinje ciklus od 13 dana Ljubavi, suradnje, hrabrosti, otvaranja nove percepcije. Imamo zanimljiv sinkronicitet - na samom početku godine Crvene Lune imamo potpunu pomrčinu Mjeseca / Lune. Dakle, danas je Puna Luna/Mjesec i potpuna pomrčina. Današnja pomrčina je vrlo važna jer rastvara programe strahova, nesigurnosti, stare programe, karmičke uvjetovanosti... Današnja pomrčina potencira u nama sve ono što se treba prepoznati kako bi se iscjelilo. U današnjem danu se otvaraju veliki potencijali za iscjeljenje prošlosti, starih trauma, i podrška za pokretanje novog. Pitajte se: Što želim otpusiti, transformirati? Koja je moja svrha? Što je to što želim privući u svoj život? Što je to što želim za cijelu planetu Zemlju? 

Pomrčina će se u našim krajevima moći promatrati od 20:25 do 1:28 sati. U 21:30 sati POČETAK POTPUNE POMRČINE - MJESEC JE POTPUNO CRVEN!
"Pomrčina Mjeseca nastaje ulaskom Mjeseca u Zemljinu sjenu. U potpunoj pomrčini Mjesec je crvene boje. Ova je pojava posljedica loma svjetlosti u Zemljinoj atmosferi (koja najviše raspršuje plavu svjetlost (zbog čega je nebo danju plavo), a najmanje crvenu. Crvena svjetlost koja se ne rasprši potpuno u Zemljinoj atmosferi nastavlja (nakon loma) svoj put prema Mjesecu i čini ga crvenim. " Wikipedija
In Lak'ech!
Vesna Bijelo Galaktičko OgledaloPROSLAVA DANA IZVAN VREMENA 25.7.2018. NA DAN GALAKTIČKOG PORTALA!

Lijepi pozdrav svima!
Na Dan izvan Vremena slavimo Univerzalno opraštanje, Ljubav, Mir, Slobodu i Jedinstvo za sva bića na planeti. Slavimo svoju istinsku prirodu, povezanost sa cijelom kreacijom, odašiljemo Ljubav i zahvalnost Majci Zemlji.

25.7.2018. je kodiran kinom Žutom Kristalnom Zvijezdom - dan aktivacije galaktičkog PORTALA!


Bliži se kraj ove mayanske godine ŽUTOG KRISTALNOG SJEMENA
(26.7.2018- 25.7.2018). Nova godina CRVENE KOZMIČKE LUNE nam donosi Kozmičko iscjeljenje, iscjeljenje karme, nova znanja, povezivanje sa kozmičkom svijesti i mudrosti Majke Zemlje. 

25.7. na Dan izvan Vremena ispraćamo staru i dočekujemo novu godinu prema kalendaru 13 luna 28 dana. Dan izvan Vremena ne pripada niti jednoj luni / mjesecu. Sa ovim danom završavamo putovanje planete Zemlje oko sunca – jedan solarni prsten od 365 dana.

Ove godine je Dan izvan Vremena kodiran energijom Žute Kristalne Zvijezde, danom aktivacije Galaktičkog Portala! Biti ćemo podržani harmonijom, ljepotom, snagom zajedništva i suradnje za dobrobit cijele planete Zemlje i svega što posjeduje Život.

PLANETARNA MREŽA ZAGREB VAS POZIVA NA PROSLAVU DANA IZVAN VREMENA 25.7.2018. U 18 SATI U ZAGREBU!

ADRESA: prostor firme '8.Bit i Times computers', Ožujska ulica 8, Vrbani.
Tramvaji 5 i 17 voze do stanice Jarun. 
CIJENA: minimalne donacije za troškove prostora: od 20 - 30 kn.

Sa sobom ponesite dobru volju, radost, osmjeh, otvoreno srce! 
Ponesite prostirku za sjedenje, vodu za piće i bočicu vode za meditaciju Zahvalnosti Vodi. 
Također ponesite šuškalice, zdjele ili neke instrumente koje svirate. 

O Danu Izvan Vremena
25.7. prema kalendaru 13 luna 28 obilježavamo Dan izvan Vremena koji je poput portala između godine koja završava i godine koja tek treba početi. Dan kada slavimo svjetski mir putem kulture, suradnju, prijateljstvo i univerzalno opraštanje, slavimo „Vrijeme je umjetnost“!


Dan izvan vremena ili Zeleni dan ponovno se slavi od 1992. godine. U Brazilu je Dan izvan Vremena 25.7. državni praznik. 

Također na Dan izvan Vremena, 25.7. se održavaju globalne svečanosti iscjeljivanja i Zahvalnosti Vodi. Za Dan Zahvalnosti Vodi, dr. Emoto je odabrao datum 25. 7. kako bi se sinkronizirao s Danom izvan Vremena, kada slavimo Mir kroz kulturu, iscjeljenje i ozdravljenje našeg Planeta (dr. Masaru Emoto i dr. Jose Arguelles su surađivali u podizanju svijesti čovječanstva i ostvarivanju svjetskog mira).

PROGRAM: 
- Molitva u 7 galaktičkih smjerova​
- O Novoj godini 
- Meditacija Mosta Duge
- Meditacija Blagoslova Vode
-7 Solarnih mantri
- Mayanske mudre u pokretu
- Pjevanje, sviranje, plesanje
- Spirala Suradnje - Dugin Most

Za sve dodatne informacije pišite na e mail: 
vesna.etznab138@gmail.com
ili na mobitel 098 92 94 751
In Lak'ech!

O voditeljici događanja:
Vesna Šantak, Uaxak Etznab, članica Zaklade Zakona Vremena, 

Pokreta za mir i promjenu kalendara. Osim kozmologijom Maya, mayanskim iscjeljivanjem, prenošenjem znanja o mayanskom kalendaru i Kozmičkoj povijesti, bavi se i Munay Ki 9 blagoslova (Inka šamanizam). Inicirana je u Munay ki kroz liniju Q’ero šamana. Također se bavi reikijem, yogom i art-terapijom.
Dodatne informacije:
E-mail: vesna.etznab138@gmail.com


POSEBNO DOGAĐANJE SA STEPHANIE SOUTH - 6. MJESEC U ZAGREBU! Pozivam Vas na posebna događanja u 6. mjesecu sa Stephanie South. Stephanie South je mistični, umjetnički vizionar, autorica više od 10 knjiga, uključujući nagrađivanu knjigu: „Accessing Your Multidimensional Self „ 

Za ovu našu regiju Stephanie ima posebnu poruku, jer je prepoznaje kao regiju koja ima određeni frekvencijski potpis koji je ključ za ozdravljenje našeg planeta".

Za meditaciju, predavanje i radionicu nije potrebno predznanje!
Svi zainteresirani su dobro došli.
Biti će simultano prevođenje na hrvatski jezik.

Informacije i obavezne prijave na e mail:
Mobitel:  098 92 94 751


 SOLSTICIJ - BESPLATNA MEDITACIJA 
SA STEPHANIE SOUTH

2​1.6.2018. - Solsticij
OKUPLJANJE KOD KLUBA AQUARIUS NA JARUNU U 17:15 h

Zajednički odlazak na mjesto meditacije kod rijeke Save.
Ponesite prostirku i vodu za piće. 

Za sudjelovanje nije potrebno predznanje, svi zainteresirani su dobro došli. 

Za prijave i dodatne upute pišite na: galactic.arhetip@gmail.com PREDAVANJE SA STEPHANIE SOUTH22.6.2018. „Vrijeme, sinkronicitet i Noosfera“
Registracije od 18 sati
Predavanje od 19 do 21 sat 
Lokacija: Hotel Palace, Zagreb


Cijena predavanja: 35 EU


Stephanie South će u svojim izlaganjima govoriti o trenutnoj situaciji na našoj planeti. Nalazimo se usred ubrzane planetarne transformacije. Velike su promjene na planeti Zemlji na svim nivoima. Na predavanju ćemo se odgovoriti na pitanja: kako možemo stvoriti pozitivnu promjenu? Kako se uskladiti sa novim, pozitivnim, podržavajućim energijama? 

RADIONICA SA STEPHANIE SOUTH23.6.2018. - „Postanite vaš galaktički arhetip - Probudite svoju kozmičku memoriju“


Registracija od 9 sati
Radionica od 10 do 18 sati 
sa pauzom za ručak.
Lokacija: Hotel Palace, Zagreb
 Cijena: 108 EU
 ( za države bivše Yugoslavije, uključujući Hrvatsku,
 snižena cijena od 108 Eu)
Za države EU cijena: 126 EU
U cijenu su uračunati radni materijali za radionicu.


Na radionici ćemo se upoznati sa galaktičkim arhetipima, koje poruke nam prenose. Otkriti ćemo nove mogućnosti, doživjeti svijet oko sebe kroz novu percepciju. Prepoznati svoju ulogu i potencijale, prepoznati Jedinstvo Života na planetarnom i na kozmičkom nivou. 

INDIVIDUALNE KONZULTACIJE SA STEPHANIE SOUTH
24.6.2018.
30 minuta - klizna skala, donacije


Za prijave i informacije kontaktirajte Vesnu Šantak

na e mail: galactic.arhetip@gmail.com

Za vrijeme svog boravka na ovim prostorima Stephanie će posjetiti i piramide u Bosni, Visoko. 
Za informacije za posjet piramidama u Visokom, i sudjelovanje na predavanju koje će Stephanie održati, pišite na: 


ANA:  dr.zikicana@gmail.com   
ili zovite na mobitel: 

   +381 63 204 819 Milica

O STEPHANIE, CRVENOJ KRALJICI: 
Stephanie South je mistični, umjetnički vizionar, nosilac loze Transmisije uma galaktičkih Maja. Također je autorica više od 10 knjiga, uključujući nagrađivanu knjigu: „Accessing Your Multidimensional Self „  i uskoro objavljenoj knjizi „Uninscribed: The Apprenticeship of the Red Queen, an Initiation into Inner Time“. 
Također, bila je učenica, suradnica dr. José Argüellesa, te je radila sa njime devet godina na projektu Noosfere II, istraživanju unutarnjih područja svijesti, temeljene na znanosti galaktičkog vremena . Surađuje s Argüellesom na sedam knjiga Cosmic History Chronicles, a napisala je i njegovu biografiju: „Time, Synchronicity and Calendar Change: The Visionary Life and Work of José Argüelles“

Stephanie South govori o svojoj misiji: "Tako sam uzbuđena zbog moje misije na Balkanu ovog ljeta,  jer osjećam da ova regija ima određeni frekvencijski potpis koji je ključ za ozdravljenje našeg planeta. Nalazimo se u vrijeme kada je Sveto vizija uglavnom izbrisana iz ljudskog uma.  Bez Svetog gledišta ne može biti vizija, i "bez vizija, ljudi propadaju". Sada je više nego ikada potrebno aktivno sudjelovanje u vlastitoj evoluciji. Moj učitelj Jose Arguelles otkrio je Zakon Vremena 1989. godine, koji je napravio razliku između umjetnog i prirodnog vremena. Zakon Vremena je jedinstveno učenje o galaktičkoj cjelovitosti. U ovom trenutku brzog napredovanja umjetne inteligencije, Zakon Vremena pruža moćnu unutarnju tehnologiju koja aktivira sjećanje na našu prvobitnu misiju.Veselim se dijeljenju ove unutarnje tehnologije i učenja, ljudima  Hrvatske i Srbije, kao i posjeti bosanskoj piramidi Sunca u vezi s mojim nedavnim posjetom Pyramidu Sunca u Teotihuacanu u Meksiku. 
Stephanie South 

Stephanie South “Dolazim iz budućnosti. Na svom sam zadatku obnavljanja sjećanja i potpunog planetarnog iscjeljenja. Naša esencija se stalno mijenja i multidimenzionalna je po svojoj prirodi. Ovdje sam kako bih pomogla ljudima da se sjete svog prvobitnog sna i da zajedno stvore novu svjesnost u koju će smjestiti znanje još nepoznato na ovoj planeti. Konačno, sve je unutrašnje putovanje, a istinska promjena je promijeniti sebe.

Stephanie je predsjednica i kreativna direktorica Zaklade za Zakon vremena koja promovira novu percepciju vremena kao frekvencije kojoj imamo pristup preko Kalendara 13 luna 28 dana. Njezina dva bloga možete pratiti na sljedećim stranicama:

Dobrodošla Stephanie South! MEDITACIJA NA DAN PUNOG MJESECA, SUPER MJESECA I POMRČINE MJESECA 31.1.2018. 
 Prijave na e mail:  vesna.etznab138@gmail.com

31.1.2018. je Pun Mjesec / Luna, Super Mjesec i pomrčina Mjeseca / Lune. Također 31.1. je i sinkronizacija Mjeseca / Lune, Zemlje i Sunca.
Mjesec je povezan sa emocijama. Ova pomrčina Mjeseca je povezana i sa punim Mjesecom koji sve u nama potencira, tako da imamo veliku podršku prepoznati svoje blokade, strahove i ono što želimo transformirati u svjetlost. Upravo zbog toga je ova pomrčina povezana sa otpuštanjem emocija, pročišćenjem, završetkom određenih ciklusa i otvaranjem novih. Također je naglašen ženski princip, intuicija, povezivanje sa dubokim dijelovima unutar nas samih. Ova pomrčina je vrlo oslobađajuća i otvara u energetskom smislu prema promjenama, širenju svijesti i budućnosti. 


U meditaciji ćemo se sinkronizirati sa energetskim tokom koji je u tom danu aktivan - sinkronizacija Sunca, Zemlje i Mjeseca. Ova potpuna Lunarna pomrčina je vrlo potencirana i podignuti će mnoge aspekte unutar nas: od potisnutih emocija, sjećanja, prošlosti. Energetski tok ove pomrčine pomaže u rastakanju starih programa, otpuštanju emocija i pokretanju novoga.

 U ciklusima kretanja Zemlje, Mjeseca i Sunca, kada je Zemlja između Mjeseca i Sunca, Mjesec se nađe u sjeni Zemlje, i tako nastaje pomrčina Mjeseca. Dakle u ovom događanju imamo sinkronizaciju  Solarne, Lunarne energije i energije Zemlje.Sa ovom pomrčinom pokreću se velike transformacije na planetarnom nivou - sinkronizirane su informacije Solarne svijesti, Lunarne i energije planete Zemlje! Ova pomrčina podržava rastvaranja starih uzoraka i stvaranje novih podržavajućih energija za razvoj svijesti i pokretanje evolutivnih procesa na osobnom i planetarnom nivou. Također ova pomrčina podržava u razvoju fokusa, odgovornosti, pokretanju novih projekata i promjena u životu. 

 Na dan pomrčine je  Kin 253, Crveni Ritmički Nebeski šetač, koji istražuje prostor, prenosi informacije, vodi prema jednakosti, prepoznavanju osobnih ritmovima i životnih procesa. Uravnotežuje muški i ženski princip. Mjesec je povezan sa emocijama, otpuštanjem, ISCJELJIVANJEM i ženskim principom. Ova pomrčina će posebno biti iscjeljujuća za ženski princip na planeti Zemlji i za podršku dubljeg i intuitivnijeg povezivanja sa unutrašnjim bićem.


Završavaju se ciklusi i otvara se novi ciklus. Poput "restartiranja" - sa jasnom namjerom ostavljamo staro iza nas, i otvaramo novo, prolazimo kroz energetski vortex i ulazimo u novi ciklus. Pitajmo se: što zaista želimo? što želimo ostvariti, spoznati? Što možemo pokrenuti kako bismo unaprijedili svoj život, ali i za cjelokupnu kreaciju, Majku Zemlju?

Energija ove pomrčine je povezana sa realiziranjem svijesti Jedinstva, odgovornosti i jednakosti na cijeloj planeti Zemlji.

Na dan ovih važnih događaja povezujemo se informacijama iz viših dimenzija. Na dan pomrčine prema kalendaru / sinkronaru 13 luna 28 dana je aktivirana krunska čakra, pomoću koje se dodatno povezujemo sa višedimenzionalnim frekvencijama.

Postanite dio velikog telepatskog vala za pokretanje nove svijesti mira, harmonije i jedinstva na planeti Zemlji!MEDITACIJA NA DAN PUNOG MJESECA, SUPER MJESECA I POMRČINE MJESECA 31.1.2018. U 18 SATI U ZAGREBU


Prijave na e mail:  vesna.etznab138@gmail.com

In lak'ech!

Majanski kalendar na 8. Mysticu u Zagrebu
"Osmi Mystic traje od petka do nedjelje 22. listopada, a kao i uvijek na programu su brojna odlična predavanja, stotine izlagača i ugodna atmosfera uz kremu alternative u Hrvatskoj i regiji."

http://www.nexus-svjetlost.com/vijesti/u-pozadini-vijesti/item/3336-mystic-8-najveci-sajam-alternative-objavio-raspored-predavanja 


VELIKA DVORANA U PAVILJONU 5
U subotu možete pratiti mnoga zanimljiva predavanja. 
U 15 i 30 je predavanje o Mayanskom kalendaru:

15:30 sati Subota popodne na rubu znanosti - Krešimir Mišak i gosti:

MAJANSKI KALENDAR, Vesna Šantak

Raspored u cjelosti polgledajte na linku: 
 http://www.nexus-svjetlost.com/vijesti/u-pozadini-vijesti/item/3336-mystic-8-najveci-sajam-alternative-objavio-raspored-predavanjaPRIKLJUČITE SE PLANETARNO SINKRONIZIRANOJ MEDITACIJI 21.8.2017. U 20:11H,  postanite dio velikog telepatskog vala za pokretanje nove svijesti mira, harmonije i jedinstva na planeti Zemlji!

Dugo očekivani događaj potpune pomrčine Sunca i mlade  Lune / Mjeseca dogoditi će se na kin 90 Bijelog Kristalnog Psa, 21.8.2017. Ova dugo očekivana pomrčina će se vidjeti u SAD-u, no ovakvi kozmički događaji utječu na cijelu planetu Zemlju, cijelu kreaciju. Za vrijeme najviše točke pomrčine u SAD-u započinje SINKRONIZIRANA MEDITACIJA.  Za naše područje meditacija počinje u 20:11 h. 

MEDITACIJU MOŽETE POGLEDATI NA VIDEU:
https://www.youtube.com/watch?v=1Knj8XkoQYY

 


Upute za današnju meditaciju. 

Početak u 20: 11 h.

1. Koristite svoju tehniku ​​kako biste se doveli u opušteno stanje svijesti.

2. Navedite svoju namjeru da koristite ovu meditaciju kao alat za ubrzanje procesa dovođenja sklada i
jedinstva za planetu Zemlju i njezine stanovnike.

3. Zamislite stup svjetlosti koji proizlazi iz Galaktičkog središnjeg Sunca, a zatim prolazi kroz sva bića
Svjetlosti u našem Sunčevom sustavu, kroz pomrčinu Sunca i Mjeseca, a potom kroz vaše tijelo do
središta Zemlje. Zamislite drugi stup Svjetla koji se diže iz središta Zemlje, a zatim kroz svoje tijelo i
prema gore u nebo prema svim bićima Svjetlosti u našem Sunčevom sustavu i našoj galaksiji. Sada sjedite na dva stupa Svjetla, svjetlost koja istodobno teče prema gore i prema dolje. Držite ove stupove Svjetla aktivne nekoliko minuta.
4. Sada vizualizirajte njeznu ružičastu iscjeljujuću božansku žensku energiju, koja iscjeljuje sve ljude
na planeti od njihovih prošlih trauma, donoseći mir, sklad, razumijevanje, obilje i jedinstvo.


Vizualizirajte ovu njeznu ružičastu svjetlost koja iscjeljuje umove i srca svih ljudi širom svijeta. Vidite
sve Svjetlosne radnike, Svjetlosne borce i Nosioce Istine koji rade u jedinstvu za stvaranje nove
Zemlje. Pogledajte ljude na Zemlji koji slave i radosno sudjeluju u stvaranju naše nove stvarnosti gdje
svatko može dobiti ono što mu je potrebno i gdje moze slobodno odlučiti kako zeli zivjeti.

Predlozeno vrijeme meditacije 15 minuta.
https://www.youtube.com/watch?v=1Knj8XkoQYY

 

Ova pomrčina je sa frekvencijom rastvaranja starih programa i pokretanju novog, razvoju telepatskih sposobnosti, što je u skladu sa ovim kinom Bijelog Kristalnog Psa. Bijeli Pas pokreće nove početke, nove percepcije, priziva nove prijatelje. Kada se povezujemo sa svojom esencijom i  izražavamo ono što istinski jesmo, sinkroniziramo se sa višom svijesti, primamo podršku za svoj razvoj i manifestaciju svojih snova i vizija.   U ovom posebnom događaju pomrčine Sunca i mladog Mjeseca intuicija je pojačana što je velika podrška za jasne, fokusirane namjere. Kada je faza Mlade Lune / Mjeseca najbolje je vrijeme za sadnju, tako da vidimo i ovdje utjecaj Lune na planetu Zemlju, kada je najbolje podržana sadnja novog, novih sjemenki koje će donijeti novi život. 

Pomrčina Sunca nastaje kada se Mjesec / Luna nalazi između Sunca i Zemlje, djelomično ili potpuno zaklanja Sunce. U pomrčini Sunca dakle imamo spoj Solarne i Lunarne energije, prema Zemlji će strujati povišene frekvencije i mnoge infomracije. Sa ovom pomrčinom pokreću se velike transformacije na planetarnom nivou! Iz perspektive Galaktičkih Maya ova pomrčina je ubrzavanje rastvaranja starih uzoraka i stvaranje Noosfere. Noosfera je misleći, telepatski sloj planete Zemlje).

Noosfera je funkcija onoga što galaktičke Maye spominju kao KINAN- Solarna sila koja usmjerava razvoj na višu duhovnu ili psihičku energiju na ovom planetu. Povezan s KINAN je i TIN KINANTAH - kvaliteta odašiljanja ove solarne energije povezane s različitim telepatskim i paranormalnim kapacitetima višeg uma. 


 


Sada smo na samom početku nove mayanske godine Žutog Kristalnog Sjemena ( prema sinkronaru 13 luna 28 dana). U ovom prvom mjesecu u godini sadimo svoje sjemenke talenata, potencijala, novih projekata. Osvještavamo da smo kanali kroz koje struje energije, informacije. Sa ovom potpunom pomrčinom i Mladom Lunom možemo dodatno osvijestiti sebe kao energetsko, svjetlosno biće koje je povezano sa planetom Zemljom, Lunom, Suncem, solarnim sitemom, galaksijom ... 
Osvijestimo da smo kanali koji su podešeni na određene frekvencije. Kako bi se razvijali i bili u skladu sa novom galaktičkom zrakom evolucije, ciklusima prirode i Univerzuma,  trebamo se sinkronzirati sa umom planete Zemlje i sa galaktičkim umom. 

 Usklađivanje našeg uma s Velikim planetarnim umom – Noosferom, možemo ostvariti kroz praćenje prirodnog vremena i sinkronijskih kodova. Ovo sinkronizirano poravnanje je svrha dnevnih kodova Zakona Vremena koje pratimo kroz Tzolkin i sinkronar / kalendar 13 luna 28 dana i Tzolkina.  

Da bismo primili nove frekvencije za širenje svijesti, potrebno je pustiti stare obrasce razmišljanja i ponašanja, preuzeti odgovornost za sve naše misli i djela.
Pozvani smo da svjesno usmjerimo svoj um prema jedinstvu, harmoniji, ljubavi, miru, suosjećanju za sva bića. 
 
Sinkronijski kodovi djeluju kao most iz našeg uvjetovanog uma prema umu Noosfere.  Noosfera -  um planete Zemlje je interaktivan i spoznaje se kroz samo-reflektivnu svijest. Planeta Zemlja ima um Noosferu, mi živimo unutar njezinog uma. Da bismo shvatili Noosferu, trebamo ući u Vrhovno Jedinstvo Svijesti. 

 IN LAK'ECH!
VESNA UAXAK ETZNAB
POZIVAM VAS NA PROSLAVU DANA IZVAN VREMENA 25.7.2017.

PLANETRNA MREŽA UMJETNOSTI ZAGREB
ORGANIZIRA PROSLAVU DANA IZVAN VREMENA - PLANETARNO SINKRONIZRANA DOGAĐANJA ZA SVJETSKI MIR PUTEM JEDINSTVA, KULTURE I UMJETNOSTIBliži se kraj ove godine Plave Spektralne Oluje - godina Spektralne Oluje traje od 26.7.2016.- do 25.7.2017.)! Nova godina Žutog Kristalnog Sjemena nam donosi razvoj talenata i mnoge promjene na nivou međuljudskih odnosa, suradnje i komunikacije.


Na Dan izvan Vremena slavimo Univerzalno opraštanje, dan kada slavimo Ljubav, Mir, Slobodu i Jedinstvo za sva bića na planeti, za sve što posjeduje život - slavimo svoju istinsku prirodu, povezanost sa cijelom kreacijom i odašiljemo Ljubav i zahvalnost Majci Zemlji.PLANETARNA MREŽA UMJETNOSTI ZAGREB VAS POZIVA NA PROSLAVU DANA IZVAN VREMENA 25.7.2017.

 U 18 SATI U ZAGREBU!

ADRESA: prostor firme '8.Bit i Times computers', Ožujska ulica 8, Vrbani. Tramvaji 5 i 17 voze do stanice Jarun.
CIJENA: minimalne donacije za troškove prostora: od 20 - 30 kn.
Sa sobom ponesite dobru volju, osmjeh, otvoreno srce! Ponesite prostirku za sjedenje, vodu za piće i bočicu vode za meditaciju Zahvalnosti Vodi. 
 
Također ponesite šuškalice, zdjele ili neke instrumente koje svirate. 


PROGRAM: 
- Molitva u 7 galaktičkih smjerova​
- O Novoj godini ŽUTOG KRISTALNOG SJEMENA
- Tibetanske zdjele
- Meditacija Mosta Duge
- Meditacija Blagoslova Vode
- Mayanske mudre u pokretu
- Pjevanje, sviranje, plesanje

- Spirala Suradnje - Dugin Most


Za sve dodatne informacije pišite na e mail: vesna.etznab138@gmail.com ili 
na mobitel 098 92 94 751

In Lak'ech!
Vesna Uaxak Etznab

Za sve dodatne informacije pišite na e mail: vesna.etznab138@gmail.com ili 
na mobitel 098 92 94 751


  O Danu Izvan Vremena

25.7. prema kalendaru 13 luna 28 obilježavamo Dan izvan Vremena koji je poput portala između godine koja završava i godine koja tek treba početi. Dan kada slavimo svjetski mir putem kulture, suradnju, prijateljstvo i univerzalno opraštanje, slavimo „Vrijeme je umjetnost“!


 Dan izvan Vremena ove godine je kodiran kinom 63: Plavom Spektralnom Noći koja nam daje podršku u oslobađanju unutrašnjeg obilja i snova! 

Oslobađanje znači onaj trenutak kada prevaziđemo blokade i izazove, kada smo slobodni od onoga što nas je opterećivalo, usporavalo. Kroz energiju spektralnog tona se oslobađamo naših obrazaca, otvaramo prostor onome što zaista jesmo. Otvaramo se našem obilju, uvidima, talentima, novim mogućnostima. Kroz obilje i spektralnost ulazimo u Novu godinu Žutog Kristalnog Sjemena! Dan izvan vremena ili Zeleni dan ponovno se slavi od 1992. godine. U Brazilu je Dan izvan Vremena 25.7. državni praznik. Također na Dan izvan Vremena, 25.7. se održavaju globalne svečanosti iscjeljivanja i Zahvalnosti Vodi. Za Dan Zahvalnosti Vodi, dr. Emoto je odabrao datum 25. 7. kako bi se sinkronizirao s Danom izvan Vremena, kada slavimo Mir kroz kulturu, iscjeljenje i ozdravljenje našeg Planeta (dr. Masaru Emoto i dr. Jose Arguelles su surađivali u podizanju svijesti čovječanstva i ostvarivanju svjetskog mira).
 

„ Zastava Mira je  službena zastava kalendara / sinkronara 13 luna 28 dana, pokreta za mir i promjene kalendara, te službeni simbol Pax kulture.Zastavu Mira je pokrenuo vizionar i umjetnik Nicholas Roerich zajedno sa svojom ženom Helenom kao univerzalni simbol mira –koji sve ujedinjuje kroz mirovni pokret "Mir kroz kulturu“, u kasnim 1920. godinama. 1935. godine se ostvarilo i potpisivanje Roerichovog pakta za mir, a zastava mira proglašena kao službeni simbol Mira kroz kulturu. Roerichov mirovni sporazum su potpisale Indija, Baltičke zemlje, 22 nacije Amerike, uključujući SAD. Roerichov mirovni sporazum uspostavio je međunarodni dogovor koji dozvoljava svakoj naciji zaštiti svoje kulturno ili umjetničko nasljeđe simboličkom zastavom, Zastavom mira. Potpisan 1935. ovaj sporazum danas predstavlja međunarodni zakon.

  "Ova osebujna ZASTAVA MIRA ima tri crvena kruga unutar većeg prstena / kružnice sa podlogom bijele boje. Boja krugova i kružnice u Zastavi Mira je tamno crvene ili magenta boje, simbolizira boju krvi, koji je ista za sve ljude. Gornji krug predstavlja duhovnost, koja objedinjuje istinu o svim religijama, svi smo ujedinjeni kroz univerzalno - svi se mogu pridružiti zastavi Mira, bez obzira na religiju i vjerovanja. Dva kruga predstavljaju umjetnost i znanost. Prsten koji okružuje tri kruga predstavljaju kulturu, ujedinjenje umjetnosti, znanosti i duhovnosti." Simbol Zastave Mira je također obišao planetu Zemlju 144 puta na ruskoj letjelici i postao PRVA PORUKA MIRA ODASLANA IZVAN GRANICA PLANETE ZEMLJE.

Za sve dodatne informacije pišite na e mail: vesna.etznab138@gmail.com ili 
na mobitel 098 92 94 751
 

 
POZIVAM VAS NA RADIONICU 
PRAKTIČNE PRIMJENE MAYANSKOG KALENDARA:
KALENDAR / SINKRONAR 13 LUNA 28 DANA,
 9.2. 2017  U ZAGREBU

"TKO POSJEDUJE TVOJE VRIJEME POSJEDUJE TVOJ UM!" - José Argüelles

Radionica je namijenjena svim zainteresiranima i onima koji već prate kalendar i žele produbiti svoje znanje. Na radionici se upoznajemo s mayanskim kodovima Vremena, kalendarom / Sinkronarom 13 luna (mjeseci) i 28 dana, i s mayanskim Svetim kalendarom Tzolkinom.


RADIONICA PRAKTIČNE PRIMJENE 13 LUNA 28 DANA 
PRVI DIO
ZAGREB, 9.2.2017. u 17 sati do 21 sat.
Radionicu vodi: Vesna Uaxak Etznab, članica Zaklade Zakona Vremena (Law of Time.org), Pokreta za mir i promjenu kalendara. 


Za sve ostale informacije i prijave na e mail: vesna.etznab138@gmail.com ili na mobitel: 098 92 94 751Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati radionicama, a zanima Vas mayanski kalendar javite se za individualne konzultacije mayanskog kalendara.
Na linku možete preuzeti kalendar / sinkronar za ovu godinu Plave Spektralne Oluje: https://lawoftime.org/pdfs/13MoonPocket-11Storm.pdf

Na radionici se polaznici upoznaju sa praktičnom primjenom praćenja energije dana i značenjem važnosti praćenja prirodne frekvencije vremena.
Vrijeme je faktor UNIVERZALNE SINKRONIZACIJE. Kalendar je matrica Vremena. Svrha kalendara je usklađivanje sa Vremenom – sinkronizirana organizacija života. Naš doživljaj vremena i način na koji ga pratimo imaju izniman utjecaj na naš život. Vrijeme i um su povezani. Prema Zakonu vremena vrijeme se, jednako kao i naš um, nalazi u četvrtoj dimenziji. Vrijeme predstavlja sponu između materijalnog (treća dimenzija) i duhovnog svijeta (peta dimenzija) i zato nam život u prirodnom vremenu frekvencije 13:20, omogućuje širenje svijesti, duhovni rast i otvara vrata za put u više dimenzije.
13:20 je frekvencija kojom živi cijeli Univerzum. 13: 20 je također i univerzalna frekvencija telepatije.

Kalendar 13 luna 28 dana je puno više od uobičajenog brojanja dana. Ovaj kalendar nas vodi jedinstvu planetarnog i galaktičkog vremena, sinkronizira mnoge cikluse, a najvažniji su lunarno - solarni ciklus od 13 x 28 dana = 364 dana + 1 dan (Dan izvan Vremena) i galaktički ciklus od 260 dana. Kako lunarni ciklus predstavlja ženski princip, solarni - muški princip - ovaj sustav vodi k nadilaženju dualnosti i ujedinjenju svega - prema Jednosti. Kroz kalendar / sinkronar 28 dana 13 luna (mjeseci) pratimo prirodnu frekvenciju vremena 13:20.
Svakodnevnim praćenjem 13 luna 28 dana integriramo naše fizičko tijelo (3 dimenzija), Svjetlosno tijelo – Holon (4 dimenzija) i Svjetlosno tijelo Duge, kristalno tijelo (5 dimenzija).TZOLKIN i kalendar / sinkronar 13 luna 28 dana su također i ALATI ZA TRANSFORMACIJU SVIJESTI i samospoznaju.
Zakon Vremena, kodove Maya i kalendare dekodirao je dr. José Argüelles / Valum Votan. Zakon vremena je učenje o vremenu i njegovoj pravoj prirodi temeljeno na znanjima drevnih Maya.
Voditeljica radionice: Vesna Šantak, Uaxak Etznab, članica Zaklade Zakona Vremena (Law of Time.org), Pokreta za mir i promjenu kalendara. Osim kozmologijom Maya, mayanskim iscjeljivanjem, prenošenjem znanja o mayanskom kalendaru i Kozmičkoj povijesti, bavi se i Inka šamanizmom. Inicirana je u Munay ki kroz liniju Q’ero šamana. Također se bavi Reikijem, majstorskom yogom i art terapijom.

Za sve dodatne informacije i prijave na e mail: vesna.etznab138@gmail.com  ili na mobitel: 098 92 94 751

ADRESA održavanja radionice  po prijavi.Više o mayanskom kalendaru čitaje na blogu i facebooku:

RADIONICA ZVUKA 
NA KIN BIJELOG INTONIRANOG PSA


SUBOTA, 27.2. RADIONICA ZVUKA
Centar "A'Mariyah", Poljička 27
od 17h - 20 h


OBAVEZNE PRIJAVE I INFORMACIJE NA:
098 92 94 751 i na email:MAYE I ZVUK
Maye za sebe kažu da dolaze iz Sedme dimenzije Vremena - iz prostora čistog Zvuka. Glazbu koju stvaraju nazivaju PAX - svjesno stvaranje harmonije preko vremena. PAX je međudimenzijska "glazba", zvukovi visoke frekvencije Ljubavi, Mira, Harmonije, Jedinstva.

Za Maye zvukovi su vrlo važni jer je svaki zvuk određena frekvencija - koja može biti podržavajuća, izgrađujuća ili destruktivna, razorna. TZOLKIN, sveti kalendar Maya je spoj frekvencija Svjetlosti i frekvencija Zvuka - galaktičkih tonova. 

Ugrađena slika 3
Ptica Quetzal

Također, drevne Maye su ugrađivale zvukove u svoje Piramide i građevine. U piramidu Kukulkana / Quetzalkoatla je ugrađena frekvencija cvrkuta ptice Quetzala. Quetzal je spona između materijalnog i duhovnog svijeta. Piramida Kukulkan, kroz cvrkut kvecala, premošćuje ove dvije dimenzije.Cvrkut koji se čuje na piramidi predstavlja spritualne glasove Quetzala, koji nosi poruke božanskog.

Slikovni rezultat za kukulkan piramida

 Na radionici se polaznici upoznaju sa Zvukovima unutar Mayanskog kalendara i Solarnim mantrama. Svaki Zvuk ima svoju frekvenciju i svojom frekvencijom nosi određeno djelovanje. Preko solarnih mantri se povezujemo sa stvaranjem Univerzuma i povezujemo sa solarnom svijesti - sa znanjima koje primamo preko Sunca.
Slikovni rezultat za synchrogalactic yoga
Solarne mantre
Na radionici se polaznici upoznaju kako se pomoću svakodnevnog praćenja
kalendara povezuju sa visokim frekvencijama galaktičkih tonova.
 Na radionici ćemo raditi sa zvukovima zdjela i sa kristalnom zdjelom. Kristalna zdjela je izrađena od kvarca, i prekio njene frekvencije se povezujemo sa kristalnom mrežom na cijeloj planeti Zemlji. 

Rad sa svetim zvukovima, svetim frekvencijama produbljuje meditaciju i iscjeljuje sve nivoe i dimenzije našeg bića.


"ANTENE KOJE ISIJAVAJU MIR NA ČITAV SVIJET!"

SVJETSKA MEDITACIJA ZA MIR

 28.11.2015. NA KIN PLAVE INTONIRANE OLUJE 

NA DAN GALAKTIČKOG PORTALA
SVJETSKA MEDITACIJA ZA MIR 28.11.2015. SINKRONIZIRANA U ZAGREBU I BEOGRADU U 17 SATI!!! 

MEDITACIJA U BEOGRADU: U 17 SATI 28.11.2015. u  Guarneriusu, ulica Džordža Vašinktona 12. Infomacije i prijave za  Beograd: mira.korac@gmail.com 

MEDITACIJA U ZAGREBU: U Centru "A'Mariyah", Poljička 27, 28.11.2015. u 17 h - 18 i 30h, OBAVEZNE PRIJAVE I INFORMACIJE NA:vesna.etznab138@gmail.com. 

 Okupljeni u ime MIRA, pod Zastavom Mira, u meditaciji na planetarnom nivou postati ćemo dio velikog telepatskog vala za MIr, Ljubav i podizanje svijesti na planeti Zemlji. Pridružite se meditaciji i postanite ANTENE KOJE ISIJAVAJU MIR NA ČITAV SVIJET. 


 

Meditaciju je pokrenula Dr. Alicia Rodríguez, predsjednica Međunarodnog Odbora Zastave Mira. Na meditaciju također poziva i Fondacija za Zakon Vremena i Galaktička istraživanja - službena organizacija za mayanski kalendar,  LAW OF TIME.ORG.
Pozivamo sve da se priključe i učestvuju u ovoj planetarno organiziranoj meditaciji za Mir. Sve zastave Mira svuda u svijetu će biti ujedinjene - kroz meditaciju ćemo iz naših srca odašiljati mir, ljubav i hamoniju po čitavom svijetu. 
 

Dr. Alicia Rodríguez, predsjednica Međunarodnog Odbora Zastave Mira je uručila Zastavu Mira u mnogim zemljama svijeta. Više od 3200 monumentalnih Zastava Mira koje su odaslane mnogim zemljama: uključujući SAD, Meksiko, Kolumbiju, Kostariku, Puerto Rico, Kubu, Španjolsku, Indiju, Litvu, Rusiju i u Argentinu,  28.11. 2015. će se pretvoriti u „antene koje zrače mir u svijetu“. Na ovaj sveti i svečani dan pozivam Vas da postanete dio telepatskog vala za mir na planeti zemlji, ujedinjeni zastavom Mira,  da zajedno pokrenemo novu svijest i ostvarimo bolji svijet.

MEDITACIJA U ZAGREBU:
Centar "A'Mariyah", Poljička 27
28.11.2015. u 17 h  - 18 i 30h
OBAVEZNE PRIJAVE I INFORMACIJE NA:
vesna.etznab138@gmail.com
Događanje i meditaciju u Zagrebu vodi: Vesna Šantak, Bijelo Galaktičko Ogledalo, članica Fondacije Zakona Vremena, pokreta za mir, povratka kalendara 13 luna 28 dana.

Mayanski kalendar je i dio pokreta za MIR - Pax kulture, a zastava MIra službena zastava 13 luna 28 dana i Dana Izvan Vremena. 

NA DAN SVJETSKE MEDITACIJE ZA MIR 28.11.2015. JE DAN AKTIVACIJE GALAKTIČKOG PORTALA!!!!  


28.11.2015.,  na kin Plave Intonirane Oluje  dan će započeti podizanjem Zastave  Mira širom svijeta, u sljedećim mjestima:


1.Teocalli Zacatecas, 2.- Zitácuaro 3.- Angangueo 4.- Morelia 5,. UCLA Univerzitet u Morelia 6.- Pátzcuaro, Michoacan 7.- Zacualpan, Mexico State 8.- Coatzacoalcos, Veracruz 9.- Cozumel, Quintana Roo 10.- Mérida, Yucatán 11.- Puerto Progreso, Yucatán 12.- Tlaxcala, Tlaxcala 13 .- Sveučilište u Mexico State 14.- Monclova, Coahuila 15.- Arteaga, Coahuila 16.- Barnaul-Altai-Rusija 17.- Shambala-Málaga-Španjolska 18.- Centro Taino u Puerto Ricu, a uskoro u Capilla del Monte duhovni centar u Argentini.
Dizanje Zastave Mira će biti praćeno rezonantnim  prizivanjem energija koje simbolizira Zastava Mira.
 “UJEDINJENI PREKO ZASTAVE MIRA U STVARANJU BOLJEG SVIJETA”
  Dr. Alicia Rodríguez, Predsjednica Međunarodnog Odbora Zastave Mira.

Na dan svjetske meditacije za mir je zaista svečan i sveti dan sa mnogim sinkronicitetima. Dan je aktivacije galaktičkog portala i dan MAGIČNE KORNJAČE - TON kina dana je isti kao i TON lune - intonirani ton - ton potencijala. 
 


Svaka luna (mjesec) ima svoj galaktički potpis - potpis ove lune je upravo PLAVA INTONIRANA OLUJA: Dakle na dan meditacije imamo dva puta frekvenciju Plave Intonirane Lune - usavršavanje potencijala kroz katalizairanje samostvaranja, kroz incijaciju Bića Groma -Oluja koja nam donosi novu snagu u transformaciji svega što trebamo prevazići da bismo duhovno napredovali. Plava Oluja nas poziva da ostavimo sve programe koji su nam prepreke u razvoju. Plava Oluja inicira naše svjetlosno tijelo prirpemajući naš energetski sistem za transformaciju prema sljedećem nivou evolucije. Plava Oluja je i simbol FENIXA koji rađa samog sebe iz pepela. 
Pozvani smo transformirati i pročistiti na planetarnom nivou sve ono što nas odvaja od Svjetlosti Ljubavi i Mira. Također kin Plave Intonirane Oluje se nalazi u samoj sredini lune - u preciznoj središnjoj točki 14tog dana u luni - na pola puta do 28 dana. Na ovaj kin Plave intonirane Oluje počinje i 5 dana "Holonomic Vision Council " događanje u Byron Bay Australia.


 "Ova osebujna ZASTAVA MIRA ima tri crvena kruga unutar većeg prstena / kružnice sa podlogom bijele boje. Boja krugova i kružnice u Zastavi Mira je tamno crvene ili magenta boje, simbolizira boju krvi, koji je ista za sve ljude. Gornji krug predstavlja duhovnost, koja objedinjuje istinu o svim religijama, svi smo ujedinjeni kroz univerzalno - svi se mogu pridružiti zastavi Mira, bez obzira na religiju i vjerovanja. Dva kruga predstavljaju umjetnost i znanost. Prsten koji  okružuje tri kruga predstavljaju kulturu, ujedinjenje umjetnosti, znanosti i duhovnosti. „
Zastavu Mira je pokrenuo vizionar i umjetnik Nicholas Roerich zajedno sa svojom ženom Helenom kao univerzalni simbol mira –koji sve ujedinjuje kroz mirovni pokret "Mir kroz kulturu“, u kasnim 1920. godinama. 1935. godine se ostvarilo i potpisivanje Roerichovog pakta za mir, a zastava mira proglašena kao službeni simbol Mira kroz kulturu. Roerichov mirovni sporazum su potpisale Indija, Baltičke zemlje, 22 nacije  Amerike, uključujući SAD. Roerichov mirovni sporazum uspostavio je međunarodni  dogovor koji dozvoljava svakoj naciji zaštiti svoje kulturno ili umjetničko nasljeđe simboličkom zastavom, Zastavom mira. Potpisan 1935. ovaj sporazum danas predstavlja međunarodni zakon.
Zastava Mira je također i službena zastava kalendara / sinkronara 13 luna 28 dana, pokreta za mir i promjene kalendara, te službeni simbol Pax kulture. Simbol Zastave Mira je također obišao planetu Zemlju 144 puta na ruskoj letjelici i postao PRVA PORUKA MIRA ODASLANA IZVAN GRANICA PLANETE ZEMLJE.


Dr. José Argüelles je 2010. je dobio najveću čast Međunarodnog komiteta Zastave mira u Mexico Cityju: Nicholas Roerichov Medaljon Mira.  Kada je primio medaljon Mira, dr. José Argüelles je izjavio:
 “Ovo je kulminirajući trenutak u mom životu. Primanje ove zasluge u vidu Medalje Rerih, je postignuće poslije dugog niza godina promoviranja Zastave mira.”

DRAGI PLANETARNI KINOVI, DRAGI PRIJATELJI!

Sa veseljem Vas pozivam na proslavu DANA IZVAN VREMENA, koji se obilježava diljem svijeta na 25.7. u organizaciji Planetarnih Mreža Umjetnosti. Dan izvan Vremena je postao i državni praznik u Brazilu. Također, u čast Masara Emota, ovaj dan je proglašen i Danom blagoslova Vode. Masaru Emoto je taođer surađivao sa Jose Arguellesom.


Dan izvan vremena na kin 113 CRVENOG SOLARNOG NEBESKOG ŠETAČA je i dan AKTIVACIJE GALAKTIČKOG PORTALA. 
Dan izvan Vremena sinkronara 13 luna 28 dana, ne pripada niti jednoj luni, niti staroj niti novoj mayanskoj godini. Sa ovim danom završavamo solarni prsten ove godine Crvene Solarne Lune - ciklus od 365 dana solane godine. Opraštamo se od godine Crvene Solarne Lune i u meditaciji se usmjeravamo na novu mayansku godinu Bijelog Planetarnog Čarobnjaka. Na Dan izvan Vremena slavimo Univerzalno opraštanje, mir putem kulture i umjetnosti, slavimo prijateljstvo, suradnju, dan kada slavimo Ljubav, Mir, Slobodu i Jedinstvo za sva bića na planeti,  za sve što posjeduje život. 
 
 Na ovaj dan slavimo "Vrijeme je Umjetnost", Vrijeme kao frekvenciju stvaranja i evolucije. Dan izvan Vremena je također dan galaktičkog nasljeđa i kreativnog ujedinjenja u miru i harmoniji, prijateljstvu, meditaciji, kreativnosti. Na ovaj dan opraštamo sebi i drugima. Slavimo prirodnu frekvenciju Vremena 13:20 i odašiljemo naše vizije za Novi svijet - iscijeljen svijet Harmonije i Mira, Jedinstva i Ljubavi za sva živa bića, Novi Svijet koji blista u bojama Duge. 


Promislite koja su to djelovanja kojima možete doprinjeti stvaranju Novog svijeta Harmonije i Mira. Koje su odluke koje Vas vode u smjeru dobrobiti cijele planete Zemlje i cijele kreacije ( ekologija, reciklaža, bio vrtovi, vegetarijanstvo i veganstvo, sirova hrana, meditativna praksa, rad sa orgonitima, pročišćavanje vode, razmjena, kreativnost, umjetnost, alternativno liječenje, iscjeljivanje, prirodni preparati...itd).


Svjetska Planetarna mreža umjetnosti Vas poziva da se pridružite proslavi na ovaj sveti dan, kada slavimo svoju istinsku prirodu, povezanost sa cijelom kreacijom i odašiljemo Ljubav i zahvalnost Majci Zemlji i Zvijezdama - našem nebeskom nasljeđu. Na ovaj sveti dan se povezujemo sa kristalnom jezgrom planete Zemlje i  centrom galaksije HUNAB KU.
 
DAN IZVAN VREMENA ZAGREB - BUNDEK KOD MALOG JEZERA!


Ponesite prostriku za sjedenje, instrumente - bubnjeve, zdjele, šuškalice, frule, gitare, instrumente koje svirate.Također ponesite vodu za piće i bočicu vode za meditaciju blagoslova Vode. Obucite bijelu ili crvenu majicu :-)
Ponesite otvoreno srce,  radost, dobru volju!   25.7. 2015. OD 15 SATI NA BUNDEKU KOD MALOG JEZERA, ZAGREB


OD 15 - 16 SATI OKUPLJANJE!
PROGRAM:

- Molitva u 7 galaktičkih smjerova​

- O Novoj godini BIjelog Planetarog Čarobnjaka

- Tibetanske zdjele

- Meditacija Mosta Duge

- Meditacija Blagoslova Vode

- Mayanske mudre u pokretu

- Plesni performance

- Om healing

- Pjevanje. sviranje, pjevanje

 - Izložba slika i skulptura planetarnih kinova


Proslavu vodi Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo. U programu sudjeluju: Maja, Dunja, Ivna, Helena, Branka, Renata, Sanja, Vesna  ...

U koliko ste u mogućnosti pomoći u organizaciji, ili  želite sudjelovati u programu javite se što prije zbog organizacije satnice na  e mail. vesna.etznab138@gmail.com
ili na mobitel: 098 92 94 751
  Zahvaljujem Ivni Bijelom Rezonantnom Ogledalu koja je kreirala i dizajnirala letke za Dan izvan Vremena: zajednički letak PANa Beograda i Zagreba, i letak za Pan Zagreb. Crtež Čarobnjaka i jaguara: Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo.

U koliko niste u mogućnosti, prisustvovati nekom od organiziranih proslava, organizirajte svoju proslavu, osmislite oltar, oprostite se od stare godine Crvene Solarne lune i usmjerite se prema Novog godini Planetarnog Čarobnjaka. Osjetite svetost Dana izvan Vremena. Provedite dan u Harmoniji, Miru, Ljubavi prema sebi i drugima, prema planeti Zemlji. Budite kreativni, obilježite Vrijeme je umjetnost, živite prirodnu frekvenciju vremena 13:20.

Sa zahvalnošću u srcu, povežite se u veliki telepatski val ljubavi i mira kroz meditaciju Mosta Duge i blagoslova Vode!
​Lijepi pozdrav svim Planetarnim kinovima!
Pridružite se na Dan izvan Vremena!
In Lak'ech!

Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo

PAN  Zagreb
 
 


OBAVIJEST ZA PAN BEOGRAD

DAN IZVAN VREMENA - ​ 25.7.2015.  BEOGRAD – Miksilište, Savamala, od 13 : 20 sati

Mesto održavanja je Miksilište, Savamala, ​Beograd

 


MUNAY KI - PREDAVANJE I INICIJACIJA DREVNIH INKA - 9 BLAGOSLOVA 

 


11.6. 2015. predavanje o Munay Ki u 18 sati
12.6. 2015. inicijacija Munay Ki u 18 sati

 Predavanje o drevnom znanju Inka i incijaciju Munay Ki će održati Katarina Prokić, Plava Magnetna Oluja,  psihologinja i prevoditeljica, direktna učenica i suradnica Josea Arguellesa. Članica je i suradnica Zaklade Zakona Vremena i Instituta za galaktička istraživanja, aktivistica za mir unutar Planetarne mreže umjetnosti, te povratku praćenja prirodnog vremena pomoću kalendara / sinhronara 13 luna 28 dana. Prenosi znanje o mayanskom kalendaru, sinkronijskim kodovima, Zakonu Vremena i Kozmičkoj povijesti po čitavom svijetu. 2006. godine donijela je znanje mayanskog kalendara u Hrvatsku. Bavi se mayanskim i rekonektivnim iscjeljivanjem. Također, Katarina od nedavno radi i inicijacije Munay Ki, poslednjih Inka sa Anda.MUNAY KI - 9 BLAGOSLOVA
9 blagoslova/ceremonija Munay KI transformiraju, integriraju i dopunjuju energetsko polje svake osobe koja prođe kroz proces inicijacije. 9 Munay Ki blagoslova ili ceremonija pokreću energetske trasnformirajuće procese, iscjeljuju rane ili energetske traume, prenošene kroz karmu ili nasljeđe. 9 Munay Ki blagoslova/ceremonija, će reintegira vašu DNA, omogućavajući vam rađanje novog, svjetlosnog tijela - tijela Duge - tijelo Duge nas povezuje sa 5 dimenzijom.

Kroz Munay Ki blagoslove postajemo istinski misionari mira i procesa transformacije. Kada ste inicirani u devet Munay Ki blagoslova, postajete “Čuvarima mudrosti i Zemlje” ili iscjeljitelji. Kroz Munay Ki ceremonije ćete osjetiti i doživjeti prisustvo mudrosti onih svjetlosnih bića koja su izvan linearnosti i izvan umjetne frekvencije vremena ( 12:60) i sada postoje u vječnosti.
 
Kada dobijete svih devet Munay Ki blagoslova, sve vaše čakre će biti pročišćene, postati će kristalno čiste i dok neometano isijavaju svoje čiste i i orginalne svjetlosti, dobićete ono što Čuvari Zemlje zovu tijelo Duge - svjetlosno kristalno tijelo.  

Munay Ki  dolazi od riječi koju koristi Quechua narod koja u prijevodu znači:”Volim te”! Blagoslovi i ceremonije su vrlo česte u šamasnkoj tradiciji, iako se mogu razlikovati od naroda do naroda od tradicije do tradicije. Vjeruje se da dolaze sa drevnih Himalaja, i da su ih preko beringovog tjesnaca i Sibira donijeli prvi posjetioci prije nekih 30 000 godina. Ovih hrabri putnici u bili Čuvari Zemlje iz prošlosti.
 
Više informacija o predavanju i inicijacijama, po prijavi na e-mail: vesna.etznab138@gmail.com

DEVET CEREMONIJA/BLAGOSLOVA MUNAY KI
1: BLAGOSLOV ISCJELJITELJA:
Povezuje vas sa bićima svjetlosti iz prošlosti koja dolaze u vaš život da podrže vaše procese transformacije. Ovaj blagoslov budi u vašim rukama iscjeljujuće moći tako da svako koga dodirnete na neki način postaje blagoslovljen. Na ovaj način nevjerovatna duhovna podrška vam postaje dostupna, a svjetlosna bića nastavljaju za vas iscjeljujući proces i tokom sna, iscjeljujući vaše ili rane vaših predaka iz prošlosti.
2: POJASEVI MOĆI
Ovaj blagoslov će utkati 5 svjetlosnih pojaseva u vaše svjetlosno i energetsko polje za zaštitu. Oni će kasnije djelovati kao filteri koji razbijaju bilo kakvu negativnu energiju koja se usmjeri na vas, u jedan od 5 elemenata. Kasnije ovako transformirana energija hrani vaše svjetlosno i energetsko tijelo umjesto da donosi oboljenja.
3: BLAGOSLOV HARMONIJE/BALANSA
Tokom ove ceremonije se dešava prijenos 7 moćnih arhetipova u čakre. Prvo se dobija energija zmije, jaguara, kolibrija i orla, a zatim se dobija energija tri arhanđela – čuvara donjeg, čuvara srednjeg i čuvara gornjeg svijeta.
4: BLAGOSLOV VIDIOCA/PROROKA:
Sa ovim blagoslovom, instalirijaju se dodatni cerebralni energetski i svjetlosni kanali što povezuje centre za vid sa trećim okom i srčanom čakrom. Ovo u vama budu vašeg unutrašnjeg “vidioca” što vam daje mogućnost da percipirate svijet energije i duha.
5: BLAGOSLOV ČUVARA DANA
Kroz ovaj blagoslov se povezujete sa nasljeđem majstora iscjeljitelja iz prošlosti. Čuvari Dana prizvaju proces iscjeljenja na sveti oltar, donose balans majci Zemlji, prizivaju rađanje sunca svakoga dana i donose mir i harmoniju između ljudskih bića i majke Zemlje. Oni simbolizuiraju one koji iscjeljuju ljekovitim biljem, predstavljaju iscjeljitelje i one koji podržavaju proces rađanja. Ova ceremonija pomaže iscjeljenju vaše unutrašnje ženske energije, da zakoračite izvan vašeg straha i da postanete istinski donositelj mira.
6: BLAGOSLOV ČUVARA MUDROSTI
Povezuje vas sa lozom svjetlosnih bića prošlosti i budućnosti. Ovaj blagoslov se povezuje sa planinskim vrhovima prekrivenim snijegom, možda kroz naše sjećanje na snježne vrhove Himalaja. Ovaj blagoslov će podržati vaše unutrašnje iscjeljenje, vašu unutrašnju mušku energiju, kroz njega ćete iskoračiti izvan vremena, postati spojeni sa znanjima isjceljenja i imati ćete iskustvo vječnosti.
7: BLAGOSLOV ČUVARA ZEMLJE:
Vas povezuje sa arhanđelima koji su čuvari naše galaksije, zaštitnici i podržavatelji svog života na Zemlji. Ovaj blagoslov vas povezuje sa zvijezdama, suncem. Pomaže vam da naučite praksu vidjelica i da sami sanjate vaš život (kreirate vlastitu realnost).
8: BLAGOSLOV ČUVARA ZVIJEZDA:
Ovaj blagoslov će vam pomoći da se sigurno usidrite nakon promjena za koje se vjeruje da s u nastale nakon 2012 godine. Kroz ovaj blagoslov, vaše fizičko tijelo počinje da se transformira u svjetlosno biće, proces starenja sa usporava, vaša DNA je reaktivirana i vi postajete otporniji na bolesti.
9: BLAGOSLOV KREATORA:
Ovaj blagoslov budi svjetlo i energiju Kreatora unutar vas, donosi osjećaj odgovornosti za cjelokupnu kreaciju, od najmanjeg zrna pijeska, do najvećih galaksija u univerzumu. Nekada se ovaj blagoslov mogao prenositi samo kroz direktni prijenos rijetkim pojedincima od samog Duha, danas je moguće da ovaj blagoslov bude prenijet sa jedne osobe na drugu. RADIONICA TELEKTONONA U ZAGREBU! Vikend 13. i 14. 6. 2015., 10–18h, Horvaćanska 39, Zagreb
 

Dragi planetarni kinovi,
sa radošću Vas obavještavamo da će Katarina Prokić, Plava Magnetna Oluja održati radionicu Telektonona u Zagrebu, za vikend 13.6. i 14. 6. u prostorijama udruge "trenutak.39" u Horvaćanskoj 39.ZA RADIONICU OBAVEZNE PRIJAVE NA MAIL: vesna.etznab138@gmail.com
ili na mobitel: 098 92 94 751

 

Telektonon je proročnstvo Pakal Votana.
Kroz praksu Telektonona razvijamo telepatiju i osvještavamo našu višedoimenzionalnu prirodu, te se također povezujemo i sinkroniziramo sa solarnim sistemom, i pratimo galaktičko karmički udisaj i solarno proročanski izdisaj. 

TEL-EK-TON-ON znači Kanal kroz koji govori Duh Zemlje.
 
Jose Arguelles je zapisao o Telektononu:
"Telektonon se također odnosi na tip kodiranog teksta koji je jedna inteligencija ostavila da bi je druga inteligencija pronašla u nekom kasnijem vremenu i odgovarajućem trenutku. Na tibetanskom ovakva vrsta tekstova se smatra TERMOM ili skrivenim učenjem, a onaj ko pronalazi ovakve tekstove naziva se TERTON, pronalazač skrivenog teksta. Telektonon, poput Terme je proročanski tekst, proročanstvo za momenat njegovog otkrivanja."

TELEKTONON je interplanetarna četvorodimenzionalna mapa svjesnosti, i također zaboravljena Zvjezdana povijest. Za razvijanje naše interplanetarne, četvorodimenzionalne svjesnosti dato nam je Proročanstvo Telektonona. Razvijajući ovu vrstu svjesnosti, razvijamo našu Solarnu svjesnost, koja je osnova naše dalje Zvjezdane ili galaktičke evolucije.Također razvijamo sposobnost telepatije. Telepatija je univerzalni jezik Univerzuma i sveobuhvatna komunikacijska spoznaja. Telepatija je način usmjeravanja sinhroniciteta. Ona nas usmjerava i omogućuje nam da se vratimo u sklad i harmoniju- sinhronicitet sa prirodom, Majkom Zemljom, Suncem, galaksijom i Univerzumom

 

O voditeljici:
Katarina Prokić, Plava Magnetna Oluja je direktna učenica i suradnica Josea Arguellesa. Psihologinja, prevoditeljica, članica je i suradnica Zaklade Zakona Vremena i Instituta za galaktička istraživanja, aktivistica za mir unutar Planetarne mreže umjetonosti, te povratku praćenja prirodnog vremena pomoću kalendara / sinhronara 13 luna 28 dana. Prenosi znanje o mayanskom kalendaru, sinkronijskim kodovima, Zakonu Vremena i Kozmičkoj povijesti po čitavom svijetu. 2006. godine donijela je ovo znanje u Hrvatsku.Bavi se mayanskim i rekonektivnim iscjeljivanjem. Također, Katarina od nedavno radi i inicijacije Munaj Ki, poslednjih Inka sa Anda, tako da se zainteresirani mogu javiti na emal: vesna.etznab138@gmail.com i za inicijacije.

Više infomacija o radionici Telektonona po prijavi na e-mail: vesna.etznab138@gmail.com
In Lake'ch Ala'kin!

RADIONICA 20 MUDRI MAYANSKIH SOLARNIH PEČATA
 Mayansko božanstvo - skulptura iz Copana

Riječ mudra na sanskrtu znači  „ poklon radosti“ (mud – radost; ra – poklon). Također znači i  tijek  -  koristeći ih potičemo slobodan tijek energije, a samim tim se uspostavlja ravnoteža koja je blagotvorna za fizičko i psihičko zdravlje. Mudre djeluju na energetske tokove u našem organizmu i pomažu u duhovnom razvoju našeg bića. Ruke i prsti imaju svoje posebno i različito značenje. Svaki prst odgovara energiji različitog dijela tijela i energiji sunčevog sustava. Osim u budizmu, hinduizmu, u Indiji, Kini, Japanu, Egiptu, Sjevernoj i Južnoj Americi....  Drevne Maye su također imale mudre i koristile su određene položaje tijela – asane kako bi tijelo, um  i duh dovele u ravnotežu.

Svaki od 20 mayanskih solarnih pečata ima svoju mudru, također i radijalne plazme imaju svoje mudre. Osim ovih mudri Maye su koristile i mnoge druge mudre kako bi visoke frekvencije dovele u energetsko tijelo.


 

                                                               Frekvencije 20 solarnih pečata se nalaze na naših 20 prstiju (na rukama i nogama) i dio su Svjetlosnog tijela - Holona. Na radionici ćemo se upoznati sa 20 mudri mayanskih solarnih pečata, produbiti znanje o solarnim pečatima.

Polaznici radionice će se upoznati kako su energetski tokovi našeg tijela povezani sa planetom Zemljom i solarnim sustavom. 

Izvodeći mudre solarnih pečata otpuštamo energetske blokade, aktiviramo informacije – frekvencije solarnih pečata, i povezujemo se sa Univerzalnim znanjem. Kroz ove jednostavne mudre  dovodimo energetsko tijelo u ravnotežu i integriramo fizičko tijelo (3 D), svjetlosno tijelo – holon (4 D) i tijelo sjaja Duge (5 D).


                                                       
Radionica: 27.5.2015.u ZAGREBU od 17 i 30 – 20 i 30 sati
Lokacija održavanja: Horvaćanska 39, u Udruzi "trenutak.39"
Radionicu vodi: Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo
članica Fundacije Zakona Vremena, Pokreta za mir i promjenu kalendara na 13 luna 28 dana

Za sve ostale informacije i prijave za meditaciju na: vesna.etznab138@gmail.com ili na mobitel: 098 92 94 751
In Lake'ch Ala'kin!
Vesna Uaxak Etznab MEDITACIJA SINKROGALAKTIČKE YOGE NA DAN KINA ŽUTOG SAMOPOSTOJEĆEG RATNIKA 29.5.2015. U ZAGREBU OD 18 - 20 SATI!Dragi planetarni kinovi!

Pozivam Vas na meditaciju Sinkrogalaktičke yoge 29.5.2015., od 18 do 20 sati, na kin Žutog Samopostojećeg Ratnika. U meditaciji ćemo se povezati sa 9. i 11. dimenzijom vremena, aktivirati  sedmu mentalnu sferu, koja integrira lijevu i desnu hemisferu mozga. Također ćemo meditirati globalno sinkroniziranu meditaciju Mosta Duge. MEDITACIJA MOSTA DUGE povezuje Dugin most planete Zemlje i naše tijelo Duge - tijelo Sjaja koje je u 5 dimenziji.

Sa kinom Žutim Samopostojećim  Ratnikom završava Spektralna Luna Oslobađanja. Na ovaj kin se događa jedan važan sinkronicitet. 28 dan je u luni i također 288 dan ciklusa kojeg pratimo do 812 dana Solarne Svijesti. Broj 288 je ključni broj  cirkumpolarnog Mosta Duge – a također na kin Žutog Samopostojećeg Ratnika je i globalno sinkornizirana meditacija Mosta Duge. Svaki puta na dan završetka lune meditiramo meditaciju Mosta Duge za mir, harmoniju i jedinstvo Života na planeti Zemlji.


Meditacijom sinkrogalaktičke yoge aktiviramo sedmu mentalnu sferu pomoću koje se povezujemo s novom kozmičkom stvarnosti. Aktivirajući mentalne sfere i meditirajući o šest (+1) mentalnih sfera učimo o prirodi uma u odnosu na interaktivna telepatska polja Univerzuma.

Na dan meditacije imamo podršku samopostojećeg tona koji definira formu i daje nam fokus.. Samopostoeći ton simbolizira cjelokupni svemir, kozmički cvijet, čovjeka kao sveukupnost. Samopostojeći ton je ton 4: 4 osnovne sile, 4 sveta pravca, 4 elementa, 4 rase kozmičkog porijekla, 4 solarna doba, 4 galaktička doba, 4 čakre ličnosti. 4 kao mjera svih materijalnih struktura, uvijek je u vezi sa spiritualnim trojstvom.

Kroz pečat Žutog Ratnika se povezujemo sa kozmičkom svjesnosti.  Žuti Ratnik utjelovljuje mistični dar povjerenja u direktno vodstvo. Pečat Žutog Ratnika unutar sebe ima tri stupa koja predstavljaju zvjezdana vrata, točke ulaska između dimenzija. Zvjezdana vrata kao što su Sirijus, Plejade su dva takva međuzvjezdana prolaza. Žuti Ratnik je  čuvar mudrosti zvjezdanih vrata. Povezujući se u meditaciji s energijom Žutog Ratnika osvještavamo kako koristi ova zvjezdana vrata.
Također ovi stupovi predstavljaju 3 različite staze prema kozmičkoj svjesnosti. Stup na lijevoj strani je staza uma, intelektualni rast znanja. Stup na desnoj strani je staza srca, slavljenja, osjetilnih čula, strasti i prirode. Centralni stup je „srednji put“, zlatna staza koja ujedinjuje srce i um kroz božansku devociju i služenje. Ovaj zlatni stup pali plamen u srcu i otkriva kozmičko znanje. Ovaj centralni stup ili staza zove se chutz, ili strijela koja nas vodi direktno prema ponovnom ujedinjenju sa kozmičkom svjesnošću. Luk je duga, koja predstavlja obećanje Duha da će naša strijela u svom kretanju ka kući, uvijek biti održavana kroz naše povjerenje. 
 
Na dan meditacije je aktivirana ANAHATA čakra – srčana čakra. Čakra srca sadrži sve impulse urođenog bića ili suštinske prirode. U ovom centru se stvara ulaz i u fizičko i u mentalno tijelo. Srce je kao ogledalo: ako je ulaz konfuzan i izobličen, takva je i reakcija. Da bi se aktivirala suština srca, tijelo i um moraju biti pročišćeni. Centar srca uravnotežuje mušku i žensku energiju (jin i jang) putem njegovanja višeg emocionalnog tijela i čiste bezuvjetne ljubavi.

Davidova zvijezda u anahata čakri je sastavljena od dva trokuta, od kojih jedan gleda prema gore, a drugi prema dolje. Trokut prema gore prestavlja boga Šivu - on je svijest, a trokut prema dolje je Šakti - božanska pramajka i ona je energija. Anahata spaja donje tri čakre sa gornje tri. Donje tri čakre su povezane s instiktima, a gornje tri predstavljaju višu ljudsku svijest.
Povežimo se zajedno u meditaciji, postanimo dio velikog telepatskog vala ljubavi i mira u podizanju frekvencije i buđenju svijesti! 


Meditacija Sinkrogalaktičke yoge 29.5.2015.
 od 18 do 20 sati
Lokacija održavanja: Horvaćanska 39, u Udruzi "trenutak.39"


Meditaciju vodi: Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo
članica Fundacije Zakona Vremena, Pokreta za mir i promjenu kalendara na 13 luna 28 dana

Za sve ostale informacije i prijave za meditaciju na: vesna.etznab138@gmail.com

 

Ay Yum, Hunab Ku, Evam Maya E Ma Ho!  
(O Hunab Ku, Jedini davatelj mjere i pokreta, neka bude harmonija između uma i prirode! )

(Ay Yum, Hunab Ku, Evam Maya E Ma Ho! je kombinacija mayanskog i tibetanskog jezika)

In Lak'ech Ala'kin!
Vesna Uaxak Etznab


 


 MEDITACIJA SINKROGALAKTIČKE YOGE NA DAN KINA PLAVE MAGNETNE RUKE, 30.4.2015. U ZAGREBU OD 18 - 20 SATI!

Dragi planetarni kinovi,


Pozivam Vas na meditaciju Sinkrogalaktičke yoge 30.4.2015. od 18 do 20 sati. na dan kina 27: Plave Mangnetne Ruke, na početku Začaranog Vala Plave Ruke, ciklusa od 13 dana – vala realizacije i završetka ciklusa i otvaranja novih mogućnosti, novih životnih ciklusa. Kin Plave Magnetne Ruke je predzadnji dan u luni, pa ćemo se u meditaciji svjesno usmjeriti na završetak Planetarne lune i na početak dolazeće Spektralne luni sa namjerom prema željenoj realizaciji i oslobođenje kroz Spektralni ton svega što nas blokira. 


Meditacija je u četvrtak 30.4.2015. od 18 sati do 20 sati.


 
 Energija Plave Ruke nam pomaže da realiziramo naše talente, da dovršimo što smo započeli. Također da osvijestimo da naše misli jednoga dana postaju naša stvarnost, naš život.


U meditaciji aktiviramo šestu mentalnu sferu kroz koju se povezujemo sa šestom dimenzijom vremena. U ovoj meditaciji razvijamo meditativnu svjesnost i aktiviramo subliminalno svjesno – razvijamo funkcioniranje nezavisno od prošlosti i budućnosti. Razvijanjem subliminalog svjesnog zaustavljamo sve programe uvjetovanih misli. Šesta mentalna sfera nam omogućava ući u parapsihičku, supramentalnu domenu – razviti teleptasku receptivnost.Na dan Magnetne Plave Ruke je aktivirana čakra Manipura, Solarni pleksus. Solarni pleksus se smatra drugim mozgom i centrom gdje se pohranjuje prana. Energija uskladištena u ovoj čakri može se koristiti za povezivanje individualno ili na nivou planete, kroz Sunce, sa galaktičkom jezgrom Hunab Kuom. Kroz Manipuru smo povezani sa centrom galaksije kroz svjetlosnu eteričnu nit Kuksan suum. U tibetanskoj tradiciji ova čakra je poznata kao Mani padma ili „draguljni lotos“. To je točka gde se susreće 72.000 živčanih završetaka na svakoj strani tijela, ukupno 144.000 živčanih završetaka.Ova čakra je poput Sunca u našem energetskom tijelu – snaga i toplina Sunca koje isijavaju i prenose energiju prane kroz cijeli sistem energetskog i fizičkog tijela.

Meditacija Sinkrogalaktičke yoge, 30.4.2015., Od 18 do 20 sati.
Ostale informacije i točna lokacija po prijavi.
Meditaciju vodi: Vesna Šantak, Bijelo Galaktičko Ogledalo
Članica Fondacije za zakon vremena i Pokreta za mir, te promjenu na kalendar od 13 luna 28 dana.
Obavezne prijave na e mail: vesna.etznab138@gmail.com
Veselim se Vapem dolasku!
IN LAKE'CH!
RADIJALNA PLAZMA KALI, 11 DAN U PLANETARNOJ LUNI, kin 11 PLAVI SPEKTRALNI MAJMUN. 14.4.2015. Galaktički potpis Jose Arguellesa - Valum Votana.
 


Pozivam Vas na meditaciju manifestiranja Univerzalnog Mira i Ljubavi!

Ovaj dan je posebno važan u praćenju mayanskog kalendara. Na kin 11, Plavog Spektralnog Majmuna, 14.4.2015. pratimo nekoliko sinkroniciteta koji nas povezuju sa vrlo visokim frekvencijama. Na kin 11, 14.4. je 243 dan od 812-dnevnog ciklusa (solarne svijesti). Prema kozmičkoj povijesti 243 odgovara galaktičkom kodu planete Zemlje, Velatropa 24.3.

V.24.3 = decimalni 243, također predstavlja i Kin 243 Plavu Solarnu Noć; ton 9 (Solarni), pečat 3 (Plava Noć) i 3 x 9 = 27 " Deveto Srce".
U drevnom smislu Valum označava 9, dok je Votan najstarija varijanta naziva za Akbal (glif Noć), što je razlog zašto se Valum Votan označava kao „Deveto Srce“.

Također Kin 11 je galaktički potpis Valum Votana-Jose Arguellesa koji je dekodirao drevne kodove Maya i otkrio Zakon Vremena.
http://www.lawoftime.org/jose-arguelles-valum-votan.html


Na dan kina 11 Plavog Spektralnog Majmuna 14.4.2015. je poseban dan za odaslati ljubav i zahvalnost za sve darove koje primamo, za sve darove koje je galaktički Valum Votan ostavio za nas, da bismo se mogli razviti u istinska ljudska bića "s očima koja vide, ušima koje čuju, i srcima koja znaju iznutra."
 
Meditirati ćemo globalno sinkroniziranu meditaciju Mosta Duge. Kroz Meditaciju Mosta Duge se ujedinjujemo sa Planetom Zemljom razvijajući osjećaj Jedinstva - biti Jedno sa svime. Meditacijom Mosta Duge aktiviramo svjetlosno tijelo duge u 5 dimenziji. U meditaciji ćemo odaslati ljubav, zahvalnost, mir i harmoniju za cijelu planetu Zemlju, za sve što posjeduje Život. Povežimo se zajedno u meditaciji ljubavi, harmonije i zahvalnosti, postanimo dio velikog telepatskog vala u podizanju frekvencije i buđenju svijesti! In Lake'ch!

Ay Yum, Hunab Ku, Evam Maya E Ma Ho!


14.4.2015. meditacija Mosta Duge, od 18 do 20 sati.

Točna lokacija po prijavi i ostale informacije po prijavi.

Meditaciju vodi: Vesna Šantak, Bijelo Galaktičko Ogledalo
Članica Fondacije za zakon vremena i Pokreta za mir, te promjenu na kalendar od 13 luna 28 dana.
Obavezne prijave na e mail: vesna.etznab138@gmail.com

Za dodatne informcije: vesna.etznab138@gmail.com
mob: +385 98 92 94 751

Mayanski kalendar možete pratiti na blogu i facebook stranici:

http://vesnasantak138.blogspot.com/

https://hr-hr.facebook.com/mayanski.kalendar

In Lake'ch!

Jose Arguelles- Valum Votan posvetio je svoj život dekodiranju mayanskih kodova Zakona Vremena. Više od 50 godina svog života posvetio je proučavanju znanja Maya, formulaciji, sintezi i širenju kodova Zakona Vremena u ime vizije Zemlje kao umjetničkog djela i Jedinstva Života. José Argüelles (1939-2011) je američki pisac meksičkog podrijetla, likovni i glazbeni umjetnik, doktor povijesti umjetnosti i estetike, antropolog i povjesničar, sveučilišni profesor. Jedan je od idejnih začetnika i organizatora za obilježavanja Dana planete Zemlje, koji se obilježava 22. travnja. Bio je inicijator svjetski poznatog događaja Harmonijske Konvergencije - globalne meditacije za mir održane 16. -17. kolovoza 1987. Neumorni zagovornik kulture mira te svijesti o zajedništvu čovječanstva i planeta, suosnivač PAN-a (Planetarne mreže umjetnosti), osnivač i predsjednik zaklade Law of Time (Zakon Vremena), Instituta za galaktičko istraživanje i projekta Noosphere II čiji je cilj promicati ideju o cjelovitosti Zemlje kao umjetničkog djela. Od 1953. istražuje poimanje i računanje vremena Maya, mayansku matematiku, kalendare i proročanstva Maya. Dešifrirao je složene matematičke kodove mayanskog kalendara i otkrio drevne spoznaje o zakonitostima dimenzije vremena i njenom utjecaju na život na planeti i ljudsku sudbinu. Promotor povratku prirodnim vremenu i praćenju vremena kroz sinkronar / kalendar 13 luna i 28 dana. Praćenjem kalendara / sinkronara vraćamo se harmoniji i ravnoteži jer se sinkroniziramo sa ciklusima prirode, planete Zemlje i galaksije, osvještavamo povezanost i jedinstvo sa planetom, sa svim živim bićima. Autor je mnogih knjiga u kojima spaja duhovnost, znanost, godine istraživačkog rada i svoje duhovne uvide, ovdje navodimo neke od knjiga: „Uzašće Zemlje“, „Jahači na valovima Zuvuye“, „Arkturova Sonda“, „ Vrijeme i tehnosfera“, „Faktor Maya“, „Kronike kozmičke povijesti I- VII“. Na svečanosti održanoj 3. ožujka 2002. na vrhu Piramide Sunca u Teotihuacanu José Argüelles je za svoj predani rad i doprinos buđenju čovječanstva prema miru, jedinstvu i harmoniji, iz ruku devetorice mayanskih autohtonih starješina primio počasno priznanje i tako postao “Valum Votan, Onaj koji zatvara ciklus. 

 Životopis sa popisom obajavljenih knjiga i tekstova pogledatje na http://www.lawoftime.org/jose-arguelles-valum-votan.htmlPrijevod životopisa pogledajte na stranici bloga:

http://vesnasantak138.blogspot.com/p/jose-arguelles-valum-votan-i-stephanie.html

 


Dragi planetarni kinovi!


Pozivam Vas na meditaciju Sinkrogalaktičke yoge - aktivaciju sedme mentalne sfere, aktiviranje srčane čakre 6.2.2015. od 18 -20 sati, na kin 204 Žuto Solarno Sjeme. U meditaciji ćemo imati dodatnu podršku solarne svijesti. Iz meditacije Sinkrogalaktičke yoge ćemo nastaviti meditaciju Mosta duge - globalno sinkroniziranu meditaciju. Sinkronicitet na Kin 204 Žuto Solarno Sjeme - ton dana se poklapa s tonom godine. Sada smo u godini Crvene Solarne Lune, godini Vrhovnog iscjeljenja. Na kin 204 usmjeravamo se s namjerom prema realizaciji solarne svijesti kroz naše talente dajući podršku evolutivnom razvoju našeg bića prema samospoznaji.
 
Meditacijom aktiviramo sedmu mentalnu sferu pomoću koje se povezujemo s novom kozmičkom stvarnosti, također povezujemo sa 9.dimenzijom Vremena – jezgrom Vremena,  i 11. dimenzijom vremena.   Duša, um i svjesnost su dio jednog kontinuuma - svaki s različitim funkcijama. Aktivirajući mentalne sfere i meditirajući o šest (+1) mentalnih sfera učimo o prirodi uma u odnosu na interaktivna telepatska polja Univerzuma.Iz meditacije sinkrogalaktičke yoge ćemo nastaviti meditaciju Mosta duge - globalno sinkroniziranu meditaciju za 6.2.2015., na kin 204 Žuto Solarno Sjeme. S kinom 204 završava Rezonantna luna - svaki puta kada završava luna (mjesec) je GLOBALNO SINKRONIZIRANA MEDITACIJA MOSTA DUGE za mir, harmoniju i jedinstvo Života na planeti Zemlji. S našom meditacijom ćemo se povezati u veliki telepatski val na planetarnom nivou. MEDITACIJA MOSTA DUGE povezuje Dugin most planete Zemlje i naše tijelo Duge. Meditacija nas povezuje u planetarni telepatski val ljubavi, mira, harmonije. Iz srčane čakre ćemo odaslati ljubav, mir, harmoniju cijeloj planeti, cijeloj kreaciji, svemu što posjeduje život.Radijalna plazma Silio aktivira srčanu čakru ANAHATU. Čakra srca sadrži sve impulse urođenog bića ili suštinske prirode. U ovom centru se stvara ulaz i u fizičko i u mentalno tijelo. Srce je kao jedno ogledalo: ako je ulaz konfuzan i izobličen, takva je i reakcija. Da bi se aktivirala suština srca, tijelo i um moraju biti pročišćeni. Centar srca uravnotežuje mušku i žensku energiju (jin i jang) putem njegovanja višeg emocionalnog tijela i čiste bezuvjetne ljubavi.
Davidova zvijezda u anahata čakri je sastavljena od dva trokuta, od kojih jedan gleda prema gore, a drugi prema dolje. Trokut prema gore predstavlja boga Šivu - on je svijest, a trokut prema dolje je Šakti - božanska pramajka i ona je energija. Srčana čakra je centar transformacije svijesti - pomoću ove čakre transformiramo svijest pomoću ljubavi. 
Ovo je čakra iz koje odašiljemo ljubav, suosjećanje, milosrđe. Pravilan rad srčane čakre čovjeku pruža otvorenu komunikaciju s drugima, prihvaćanje drugih osoba i njihovih stavova, ideja i razmišljanja, povezivanje s našim unutrašnjim bićem, razvijanje mudrosti iz srca.

Povežimo se zajedno u meditaciji Mosta duge, postanimo dio velikog telepatskog vala u podizanju frekvencije i buđenju svijesti! In Lake'ch!

Meditaciju vodi: Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo
članica Fundacije Zakona Vremena, Pokreta za mir i promjenu kalendara na 13 luna 28 dana

Za meditaciju obavezne prijave na: vesna.etznab138@gmail.comDRAGI PLANETARNI KINOVI! POZIVAM VAS NA RADIONICU PRAKTIČNE PRIMJENE MAYANSKOG KALENDARA: KALENDAR / SINKRONAR 13 LUNA 28 DANA

Radionica u Zagrebu, PRVI DIO: nedjelja 08.02. 2015.od 10 do 14h i DRUGI DIO subota 14.02.2015. od 17 – 21h. Radionica je namijenjenan svim zainteresiranima, i onima koji već prate kalendar i žele produbiti svoje znanje. Na radionici se upoznajemo s mayanskim kodovima Vremena, kalendarom / Sinkronarom 13 luna (mjeseci) i 28 dana, i s mayanskim Svetim kalendarom Tzolkinom.
 
Radionicu vodi: Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo, članica Fundacije Zakona Vremena, Pokreta za mir i promjene kalendara.
OBAVEZNE PRIJAVE NA E MAIL: vesna.etznab138@gmail.com
 ili na mobitel: 098 92 94 751

Na linku možete preuzeti kalendar / sinkronar za ovu godinu Crvene Solarne Lune: http://www.lawoftime.org/pdfs/9MoonPocket.pdf?dl=1

"TKO POSJEDUJE TVOJE VRIJEME POSJEDUJE TVOJ UM!" - José Argüelles

Zakon Vremena i mayanske kodove Vremena je otkrio i dekodirao dr. José Argüelles / Valum Votan. Zakon vremena je učenje o vremenu i njegovoj pravoj prirodi temeljeno na znanjima drevnih Maya.

Vrijeme je faktor UNIVERZALNE SINKRONIZACIJE. Kalendar je matrica Vremena. Svrha kalendara je usklađivanje sa Vremenom –sinkronizirana organizacija života. Naš doživljaj vremena i način na koji ga pratimo imaju izniman utjecaj na naš život. Vrijeme i um su povezani. Prema Zakonu vremena vrijeme se, jednako kao i naš um, nalazi u četvrtoj dimenziji. Vrijeme predstavlja sponu između materijalnog (treća dimenzija) i duhovnog svijeta (peta dimenzija) i zato nam život u prirodnom vremenu frekvencije 13:20, omogućuje širenje svijesti, duhovni rast i otvara vrata za put u više dimenzije. Kroz prirodnu frekvenciju vremena 13 : 20 se povezujemo i sa višim dimenzijama vremena. 13:20 je frekvencija kojom živi cijeli Univerzum. 13: 20 je također i univerzalna frekvencija telepatije. 
Kalendar 13 luna 28 dana je puno više od uobičajenog brojanja dana. Ovaj kalendar nas vodi jedinstvu planetarnog i galaktičkog vremena, sinkronizira mnoge cikluse, a najvažniji su lunarno - solarni ciklus od 13 x 28 dana = 364 dana + 1 dan (Dan izvan Vremena) i galaktički ciklus od 260 dana. Kako lunarni ciklus predstavlja ženski princip, solarni - muški princip - ovaj sustav vodi k nadilaženju dualnosti i ujedinjenju svega - prema Jednosti. Kroz kalendar / sinkronar 28 dana 13 luna (mjeseci) pratimo prirodnu frekvenciju vremena 13:20.

Svakodnevnim praćenjem 13 luna 28 dana integriramo naše fizičko tijelo (3 dimenzija), Svjetlosno tijelo – Holon (4 dimenzija) i Svjetlosno tijelo Duge, kristalno tijelo (5 dimenzija).

PROGRAM RADIONICE:
- 13 LUNA 28 DANA -
- Usporedba sinkronara 13 luna 28 dana sa gregorijanskim kalendarom
- Radijalne plazme i čakre
- Totemi za svaku lunu

- ŠTO JE TO GALAKTIČKI POTPIS? - Galaktički potpis – Određuje se prema danu i godini rođenja, kodiran određenom frekvencijom - kinom. Galaktički potpis je naša propusnica za ulaz u četvero-dimenzionalno vrijeme i preko njega se povezujemo s višim dimenzijama. Pomoću našeg kina se povezujemo sa našim Holonom – svjetlosnim tijelom i sa jedinstvenim poljem Svjetlosti. Kin nam govori o našoj ulozi, našim zadacima, našim izazovima, našim talentima i sposobnostima.

– PRAKTIČNA PRIMJENA 13 LUNA 28 DANA - Polaznici će naučiti kako svakodnevno pratiti energiju dana, kako prepoznati vlastitu energiju i životnu misiju. Odgovoriti ćemo na pitanja: koji su naši izazovi, kroz koje talente se najbolje realiziramo i razvijamo? Koje su naše skrivene snage? Koji su naši izazovi i kako ih transformirati?
 
- TZOLKIN – Sveti kalendar Maya, naziva se još Harmonijski modul, Galaktička konstanta ili DNK Vremena. Tzolkin je matrica od 260 jedinica odnosno KINOVA, nastala kombinacijom 20 solarnih pečata (arhetipova) i 13 galaktičkih tonova (frekvencija). Ovih 260 modela radijalnih pulsacija stvaraju rezonantno polje koje mi doživljavamo kao stvarnost. U Tzolkinu, Svetom kalendaru Maya, ima 52 galaktička portala. Na ove posebne dane galaktičke aktivacije, povezujemo se sa galaktičkim kodom svjetlosti, stvaramo mogućnost za DNK aktivaciju i evoluciju.

 


TZOLKIN I KALENDAR / SINKRONAR - ALATI ZA TRANSFORMACIJU SVIJESTI - Polaznici radionice se upoznaju sa svakodnevnom primjenom kalendara i na koji način koristiti kalendar kao duhovni alat. Kroz ovu praksu učimo integrirati više stupnjeve svijesti u svoj svakodnevni život.

Voditeljica radionice: Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo
OBAVEZNE PRIJAVE NA E MAIL: vesna.etznab138@gmail.com 
ili na mobitel: 098 92 94 751

In Lake'ch!

 
DRAGI PLANETARNI KINOVI!

Sa veseljem Vas pozivam na radionicu Sinkrogalaktičke yoge u Zagrebu. Sinkrogalaktička yoga je praksa koja ujedinjuje tradicionalnu yogu sa sa sinkronijskim redom (kodovima vremena – sinkronizacija sa kozmičkom svijesti).
Pomoću nje se povezujemo sa devetom dimenzijom vremena - a preko devete dimenzije sa višim dimenzijama vremena. Sinkrogalaktička yoga je alat za povezivanje s kozmičkom svjesnosti. 
Kroz Sinkrogalaktičku yogu vježbamo samopromatranje i samoshvaćanje najdubljih obrazaca - dubinu našeg unutrašnjeg bića i kako smo povezani sa Univerzumom. Ovdje se bavimo unutrašnjim bićem, unutrašnjom koncentracijom. Vanjski svijet je projekcija unutrašnjih suptilnih svjetova. Vanjski svijet je posljedica, unutrašnji svijet je uzrok.


Sinkogalaktička yoga integrira fizičko tijelo 3d, sa svjetlosnim tijelom u 4d, i sa svjetlosnim tijelom Duge – električno tijelo -  koje je u 5d. Također, aktivira određene centre u mozgu, povezuje desnu i lijevu hemisferu mozga, razvija viša stanja svijesti i sposobnost telepatije. Osvještavamo suptilne dijelove našeg uma  – mentalne sfere koje su povezane sa određenim dimenzijama vremena i sa presvjesnim, podsvjesnim, svjesnim itd.
 

Sinkrogalaktička yoga je alat za povezivanje s kozmičkom svjesnosti, i također alat koji nas usmjerava kako integrirati informacije koje pristižu iz viših dimenzija – na koji način ih prizemljiti, primiti. Osvještavamo našu višedimenzionalnu prirodu, iskustveno doživljavamo višedimenzionalnost vremena. 


 Praksa je povezana sa svakodnevnim praćenjem 13 luna 28 dana – kroz praćenje radijalnih plazmi u heptadi (tjednu). Svaki dan je aktivna određena radijalna plazma – svaki dan se prakticira jedan od meditacija koja je povezana sa određenom radijalnom plazmom. Unutar svakodnevne prakse možete dodati i asane Hatha yoge. Praksa se sastoji od meditacije na čakre, radijalne plazme, pranayame, aktiviranje mentalnih sfera, otvaranje vrata heptade i solarne mantre.
 

 Radionica u trajanju od 3 dana u Zagrebu. Petak: 16.1.2015. od 17 – 21h, subota:  17.1.2015. od 14 – 21h
Voditeljica: Vesna Šantak, Bijelo Galaktičko Ogledalo
Za sve dodatne informacije i prijave na  email ili na mobitel:
mob: 098 92 94 751
Točna lokacija po prijavi za radionicu.
In Lake'ch!Dan izvan Vremena - posljednji dan sinkronara 13 luna, 28 dana  25.7.2014. (prema gregorijanskom kalendaru)Dan izvan Vremena (25.7.) je posljednji dan kalendara 13 Luna/28 dana, dana koji nije dan u tjednu niti u luni! To je dan za slavljenje našeg galaktičkog nasljedstva i kreativnog ujedinjenja! Na nama je da kao velika planetrna obitelj, surađujući stvaramo svijet koji bismo željeli vidjeti, svijet u kojem bismo voljeli živjeti! Sinkronizirani događaji su KLJUČ aktiviranja Noosfere, uma Zemlje! Pozvani smo napraviti ŽIVI Tzolkin širom planete, aktivirati Most Duge! In lake'ch!

PROSLAVA DANA IZVAN VREMENA U ZAGREBU!
Na dan 25.7. 2014., Dan izvan vremena imamo jako zanimljivi sinkronicitet u Zagrebu, sa održavanjem radionice plesa 5 ritmova „PLES IZVAN VREMENA“ i proslavu Dana izvan Vremena na Zagrebačkom Jarunu.

PLESNA RADIONICA PLESA 5RITMOVA „PLES IZVAN VREMENA“ U ZAGREBU! 25.7.2014. Plesni studio Alldance, Vinkovićeva 6, Zagreb.
Od 19 – 21:30h

Pokret i ples nas vodi na putovanje i otkrivanje naših unutrašnjih svjetova, dok plešemo zajedno sa planetom Zemljom, Suncem, Lunom i Zvijezdama. Na Dan izvan Vremena slavi se zajedništvo, prijateljstvo, ljubav, mir kroz umjetnost i kreativnost. I tako kad plešemo svoj vlastiti, originalni ples u trenutku izvan vremena, upravo sada i ovdje, dio smo zajednice, plesnog plemena svijeta, slavimo sebe, sva bića i život u njegovoj cijelosti!
Ovdje ne učite korake ili koreografiju, već se uz minimalne upute voditeljice prepuštate egzotičnim ritmovima Latinske Amerike, Afrike, Mediterana i ostalih toplih krajeva. Prepuštate tijelu, dahu i srcu da sami pronađu neponovljivu koreografiju u trenutku. Kroz muziku posjetit ćemo mnoga egzotična mjesta svijeta ali i puno onih unutar nas samih.

Vodi Zdenka Sajko
Info 095 915 2686 
OBAVEZNE PRIJAVE ZBOG OGRANIČENOG MJESTAPROSLAVA DANA IZVAN VREMENA NA ZAGREBAČKOM JARUNU! 


SVJETSKA MREŽA PLANETARNE UMJETNOSTI I PAN ZAGREB POZIVAJU TE NA PROSLAVU ZELENOG DANA! 

PETAK - 25. srpanj 2014.- Žuta Galaktička Zvijezda, JARUN, Otok hrvatske mladeži, kod labirinta od 17 sati

Dragi prijatelji, Zemljani, ljubitelji prirode, poklonici drevnih Maya, Pozivam sve dobre duše, braću i sestre koji žele da nam se pridruže na Jarunu na Zeleni dan, Dan Izvan Vremena i da se zajedno pripremimo za Mayansku novu godinu, uz muziku, opraštanje, pjesmu,molitvu, meditaciju i val ljubavi za čitavu Zemlju...

Susret je predviđen za ispraćaj mayanske godine Žutog Galaktičkog Sjemena, za proslavu vanvremenskog ( zelenog ) dana i dočeka Mayanske nove godine – godine Crvene Solarne Lune.
 Svi ste dobrodošli, ponesite osmijeh, ljubav i dobru volju, prostirku, vodu i instrument koji svirate i obucite nešto žuto. Nakon promocije sinkronara planiramo druženje, zajedničko sviranje na raznim instrumentima i ples pa pozivamo sve koji žele sudjelovati u stvaranju zajedničke energije mira, sklada i harmonije da nam se pridruže.

Za sudjelovanje nije potrebno nikakvo predznanje.

Od 17 sati
-okupljanje
-kratko predavanje o Mayama i upoznavanje sa Sinhronarom 13 luna
-o danu izvan vremena


Od 18 sati

-Molitva u 7 galaktičkih pravaca
-Meditacija prirodnog uma
-Mudre u pokretu
-O godini godine Crvene Solarne Lune, Čitanje kina godine
-Paljenje svete vatre i spaljivanje sinkronara i svega što ostavljamo
-meditacija Mosta Duge


 Od 20 sati
- Promocija Sinkronara za godinu Crvene Solarne Lune
- druženje, bubnjanje, svirka, pjesma, ples...

Program će voditi Mario, Bijelo kristalno ogledalo

Info:
www.mayanski.com

12etznab@gmail.com

Mario 0915779863,

In Lak'ech Ala K'inJEDNA ZEMLJA, JEDAN NAROD, JEDNO VRIJEME!Neka sve bude kao Svjetlost uzajamne Ljubavi! Neka bude harmonija između uma i prirode! 

AY JUM HUNAB KU EVAN MAYA E MA HO! 

Inlake'ch!


SOLSTICIJ 21.06.2014. – MEDITACIJA U ZAGREBU U 17 SATI! OKUPLJANJE ZA MEDITACIJU KOD TRIBINA NA BUNDEKU!

Dragi prijatelji i ljubitelji prirode,
Mayanski kalendar i Planetarna Mreža Umjetnosti Zagreb (PAN), Vas poziva da se pridružite svim ljudima širom svijeta u slavljenju Solsticija. Na ovaj prirodni sveti dan, kroz meditaciju ćemo se povezati sa Zemljom, Suncem i Galaksijom u osjećaju jedinstva svega što posjeduje život, u cijeloj sveukupnosti Života. U meditaciji ćemo se povezati u veliki meditativni val ljubavi, harmonije, mira i iscjeljenja za cijelu kreaciju. Zajedno, sudjelovati ćemo u podizanju frekvencije na planeti Zemlji. Meditacija je namijenjena svima ljudima dobre volje, svi su dobro došli!

Okupljanje za meditaciju na Bundeku kod tribina i pozornice 21.06. 2014. u 17 sati.

PROGRAM:
- 17 sati okupljanje kod tribina na Bundeku
- 17 i 15 sati odlazak na lokaciju za meditaciju – kod malog jezera na Bundeku ili pokraj rijeke Save
- 17 i 30 sati - kratki uvod o solsticiju i značenju energije dana prema mayanskom kalendaru
- 17 i 45 sati uputa za meditaciju – meditirati ćemo Most Duge i meditaciju za iscjeljivanje Vode na planeti. 
 

Ponesite prostirku za sjedenje, kristal za meditaciju – ako ga imate, kristal nije uvjet za sudjelovanje u meditaciji, vodu za piće i još jednu bočicu vode koju ćemo koristiti u meditaciji za iscjeljivanje Vode na planeti.
In Lake'ch!

Meditaciju vodi: Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo, članica Fondacije za Zakon Vremena, Pokreta za mir i promjene kalendara na 13 luna 28 dana.

Za sve dodatne informacije obratite se na: vesna.etznab138@gmail.com
ili na mob: 098 9294751
U slučaju kiše javite se na broj mobitela za dogovor održavanja meditacije: 0989294751

Mayanski kalendar možete pratiti na facebooku i na blogu:

U PRIPREMI: UVODNA RADIONICA MAYANSKOG KALENDARA – PRAKTIČNA PRIMJENA KALENDARA / SINKRONARA 13 LUNA 28 DANA

 UVOD U KALENDAR / SINKRONAR 13 LUNA 28 DANA

Vrijeme je faktor UNIVERZALNE SINKRONIZACIJE. Kalendar je matrica Vremena. Svrha kalendara je usklađivanje sa Vremenom –sinkronizirana organizacija života.

Naš doživljaj vremena i način na koji ga pratimo imaju izniman utjecaj na naš život. Vrijeme i um su povezani. Prema Zakonu vremena vrijeme se, jednako kao i naš um, nalazi u četvrtoj dimenziji. Zakon vremena je učenje o vremenu i njegovoj pravoj prirodi temeljeno na znanjima drevnih Maya. Zakon Vremena i mayanske kodove Vremena ponovo je otkrio dr. José Argüelles / Valum Votan.


"TKO POSJEDUJE TVOJE VRIJEME POSJEDUJE TVOJ UM!" - José Argüelles
Vrijeme predstavlja sponu između materijalnog (treća dimenzija) i duhovnog svijeta (peta dimenzija) i zato nam život u prirodnom vremenu frekvencije 13:20, omogućuje širenje svijesti, duhovni rast i otvara vrata za put u više dimenzije. Na radionici se upoznajemo s mayanskim kodovima Vremena,  kalendarom / Sinkronarom 13 luna (mjeseci) i 28 dana, i s mayanskim Svetim kalendarom Tzolkinom. 


                                             TZOLKIN - HARMONIJSKI MODUL   PLANETARNI VAL SLUŽENJA - ZAČARANI VAL GODINE - 13 LUNA 28 DANAKalendar 13 luna 28 dana je puno više od uobičajenog brojanja dana. Ovaj kalendar nas vodi jedinstvu planetarnog i galaktičkog vremena, sinkronizira mnoge cikluse, a najvažniji su lunarno - solarni ciklus od 13 x 28 dana = 364 dana + 1 dan (Dan izvan Vremena) i galaktički ciklus od 260 dana. Kako lunarni ciklus predstavlja ženski 
princip, solarni - muški princip - ovaj sustav vodi k nadilaženju dualnosti i ujedinjenju svega - prema Jednosti. Kroz kalendar / sinkronar 28 dana 13 luna ( mjeseci ) pratimo prirodnu frekvenciju vremena 13:20. 
Svakodnevnim praćenjem 13 luna 28 dana integriramo naše fizičko tijelo (3 dimenzija), Svjetlosno tijelo – Holon ( 4 dimenzija) i Svjetlosno tijelo Duge, kristalno tijelo ( 5 dimenzija).
 PROGRAM RADIONICE:
- 13 LUNA 28 DANA -  Kada počnemo pratiti Sinkronar 13 luna 28 dana mijenja se naš odnos prema Vremenu - vrijeme spoznajemo višedimenzionalno. Pomoću sinkronara / kalendara kroz dnevno praćenje energije dana usklađujemo s ciklusima planete Zemlje, Sunca, Lune (Mjeseca) i Galaksije.

- ŠTO JE TO KIN I GALAKTIČKI POTPIS? Kin je galaktička jedinica mjere, osnova proporcija i odnosa. Kin može biti jedan dan, jedna godina, 100 godina, osoba itd. KIN je kombinacija solarnog pečata i galaktičkog tona.
- Galaktički potpis – Određuje se prema danu i godini rođenja, kodiran određenom frekvencijom -  kinom. Galaktički potpis je naša propusnica za ulaz u četvero-dimenzionalno vrijeme. Pomoću našeg kina se povezujemo sa našim Holonom – svjetlosnim tijelom i sa jedinstvenim poljem Svjetlosti. Kin nam govori o našoj ulozi, našim zadacima, našim izazovima, našim talentima i sposobnostima.

– PRAKTIČNA PRIMJENA 13 LUNA 28 DANA - Polaznici će naučiti kako svakodnevno pratiti energiju dana, kako prepoznati vlastitu energiju i životnu misiju. Odgovoriti ćemo na pitanja: koji su naši izazovi, kroz koje talente se najbolje realiziramo i razvijamo? Koje su naše skrivene snage? Koji su naši izazovi i kako ih transformirati?

- TZOLKIN –Sveti kalendar Maya, naziva se još Harmonijski modul, Galaktička konstanta ili DNK Vremena. Tzolkin je matrica od 260 jedinica odnosno KINOVA, nastala kombinacijom 20 solarnih pečata (arhetipova) i 13 galaktičkih tonova (frekvencija). Ovih 260 modela radijalnih pulsacija stvaraju rezonantno polje koje mi doživljavamo kao stvarnost.  U Tzolkinu, Svetom kalendaru Maya, ima 52 galaktička portala. Na ove posebne dane galaktičke aktivacije, povezujemo se sa galaktičkim kodom svjetlosti, stvaramo mogućnost za DNK aktivaciju i evoluciju.
 
- Polaznici radionice se upoznaju sa svakodnevnom primjenom kalendara i na koji način koristiti kalendar kao duhovni alat. Kroz ovu praksu učimo integrirati više stupnjeve svijesti u svoj svakodnevni život. 

Voditeljica radionice: Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo
OBAVEZNE PRIJAVE NA E MAIL: vesna.etznab138@gmail.com, ili na mobitel: 098 92 94 751Informacije o kalendaru i novosti možete pratiti na facebook stranici i blogu:


Nema komentara:

Objavi komentar