NAROD DUGE

NAROD DUGE

Zmaj rađa stvari i hrani ih, Vjetar ih pokreće i prenosi njihov spiritualni smisao. Noć omogućava da smisao preko snova, i izobilja univerzuma, prodre u psihu, kako bi Sjeme palo tamo gdje materija cvjeta. Zmija odražava životnu snagu preživljavanja, kako bi se nadišla smrt i uspostavila veza s drugim dimenzijama Spojitelja svjetova i shvatila misija izlječenja koju svi izvršavamo Rukom, da bi uljepšali sve u životu sa Zvijezdom, i povezali se sa emocionalnom čistoćom Lune i tako doživjeli ljubav i odanost Psa i uživali u magičnosti života kao Majmun i moći pokazati slobodnu volju Ljudskog bića, da bi se postalo svjesno stvari i istraživalo prostor Nebeskog šetača i da se promijeni percepcija vremena Čarobnjaka i tako vidi sve ono što je stvorio Orao, a moći pitati se bez straha kao Ratnik i vršiti navigaciju sinkronizirano sa evolucijom Zemlje, dolazeći do odraza jasnoće u svim odnosima Ogledala, ne bi li Oluja potakla transformaciju, a Sunce pokazalo i osvijetlilo sve pod sobom.
Duga je tema legendi, priča i vizija mnogih naroda: Indijanaca Sjeverne i Južne Amerike, Maya, Azteka, Tolteka, centralno –američkih kultura, Krishne, Budhe. Duga sa svojim prikazom punog spektra je simbol cjelovitosti i integracije. U Bibliji se Duga spominje kao znak zavjeta između Neba i Zemlje, Boga i čovjeka i svega što posjeduje Život. „Bog reče Noi: Duga je znak zavjeta koji sam učinio između sebe i svakog tijela na zemlji.“ Stvaranje svijeta, 9:12-17.
 Kći Duge iscjeliteljica iz plemena Crow i Lakota ovako tumači Dugu : „ … da bismo prešli jaz koji leži između ovog doba i novog doba harmonije i izobilja, čarolija Duge nas uči da izgradimo most od Svjetlosti. Da bi ta Svjetlost bila dovoljno jaka kako bi se premostio jaz, mora sadržavati sve boje – sve ljude sve nacije, sva bića, cijelu kreaciju. Ukoliko je i jedna boja izostavljena neće biti dovoljno snage da se načini Dugin Most preko kojeg ćemo svi zakoračiti u Novo Vrijeme.“  

20 solarnih pečata mayanskog kalendara predstavljaju 20 solarnih plemena. Svatko od nas pripada jednom od plemena solarnih pečata preko svojeg kina - galaktičko potpisa. Svi pripadamo Narodu Duge.
20 solarnih pečata su podijeljeni u 4 osnovne boje: crvenu, bijelu, plavu i žutu. Crvena predstavlja inicijaciju i znanje, Bijela skromnost i meditaciju, Plava transformaciju i strpljenje, Žuta sazrijevanje i ubiranje plodova. 4 boje pečata označavaju 4 osnovne rase. Također svaka od 4 boje simbolizira određenu stranu svijeta: crvena – Istok, bijela – Sjever, plava – Zapad, žuta – Jug. Četiri osnove boje solarnih pečata predstavljaju četiri osnovne kozmičke rase.


 
In lake'ch! 
Vesna Bijelo Galaktičko OgledaloNema komentara:

Objavi komentar