subota, 4. lipnja 2022.

RITMIČKA LUNA GUŠTERA u godini Žutog Električnog Sjemena (2021/2022.)

 




13.12.2021. Sa kinom Žutim Kozmičkim Sjemenom započinje Ritmička Luna Guštera.
Ritmička luna je šesta luna u Začaranom valu Planetarnog služenja, donosi nam moć ritmičke Jednakosti! U Ritmičkoj luni, balansiramo i ujednačavamo našu formu služenja.



Gušter, totem lune, simbolizira odvajanje od ega. Ima snagu obnoviti ono što je
izgubljeno – snaga regeneracije. Simbolizira dušu koja traži Svjetlost. Gušter nas
poziva na promjene u životu – pustiti zastarjele ideje ili način života, jer to staro
nas drži na istom mjestu i ne dozvoljavamo sami sebi razvoj i napredak.

U ovoj luni postavljamo pitanje: Kako mogu proširiti moju jednakost na druge?
Sve ono što je do sada bilo skriveno počinje se otkrivati eksponencijalnom snagom
na planeti Zemlji. Zemlju možemo promatrati kao hologram koji sadrži određenu vremenskoprostornu matricu. Vrijeme - prostor je najosnovnija matrica kozmičke informacije.
Jedna od velikih promjena je rastakanje umjetno stvoreni frekvencija, također i umjetno
stvorenog vremena. Stare strukture se rastaču. Ova velika promjena na prvi pogled izgleda kao kaos.... Stari načini djelovanja, stari obrasci razmišljanja, načina života više nisu održivi.
Razumijevanje evolutivnih ciklusa i prirodnog, višedimenzionalnog Vremena je ključ za razumijevanje tranzicije i kojoj se nalazimo : tranzicije Biosfera-Noosfera.


Što to znači?
Upravo se događa veliko buđenje svijesti na planetarnom nivou. Maye bi rekle da kasnimo u fazi... Čovječanstvo je već do sada trebalo biti sa puno razvijenijom svijesti, no ljudska bića su odabrala drugačije, živeći u starim programima... Sada je sve ono što nije transformirano prije, eskaliralo... Važno je osvijestiti da smo sada na planetarnom nivou u važnoj točci razvoja svijesti. Ovaj veliki energetski skok važno je usmjeritI u svijest da smo svi povezani. Da bismo transformirali stare programe, trebamo početi od sebe...


Sinkronar / kalendar 13 luna 28 dana nam pomaže da se sinkroniziramo
sa visokim frekvencijama evolucije svijesti, da sagledamo širu sliku
situacije u kojoj se planetarno nalazimo...Kalendar nije samo matrica
za mjerenje vremena, on je također i matrica koja programira naš um.
Kada pratimo prirodnu frekvenciju vremena sinkronizirani smo sa novim
evolutivnim informacijama.
13 luna 28 dana kalendar nas usklađuje sa Noosferom, planetarnim
umom, koji je iznad biosfere i atmosfere. Noosfera je planetarni energetski
omotač, telepatski omotač planete Zemlje, u kojoj naši umovi postaju jedno.
Najviša svrha kalendara je uskladiti um s ciklusima prirode, Zemljom,
Galaksijom. To je svrha sinkronara 13 luna 28 dana i Tzolkina.

Nova Zraka evolucije, Novo Nebo i nova stvarnost su već ovdje, iako nisu vidljivi očima većine ljudi. Nova zraka koja struiji iz galaktičkog centra djeluje na evoluciju svijesti u cijeloj galaksiji ,pa tako i na našem solarnom sistemu i planeti Zemlji. Također, postoje mnoge zrake koje struje prema Zemlji i sadrže informacije i evolucijske kodove. Snop informacija telepatski je donesen preko zvjezdanih sustava od jedne galaktičke inteligencije do druge.



U ovoj luni imamo SOLSTICIJ! Ovaj Solsticij je kodiran kinom galaktičkog
portala, kin 112 Žuto Galaktičko Ljudsko biće.

Ovaj solsticij je sa porukom usklađivanja sa višom galaktičkom
inteligencijom i kodovima znanja i frekvencijama evolucije.
Otvaranje prema Apsolutu i primanje blagoslova i obilja za
cijelu planetu, cijelu kreaciju. Ovaj solsticij je povezan
sa prevazilaženjem nesigurnosti, sumnji i strahova,
te osnaživanju svojeg unutrašnjeg bića i unutrašnjim
sazrijevanjem, primanjem i unutrašnjeg obilja i darova kroz uvide, spoznaje i mudrost.


Zimski solsticij predstavlja najdužu noć u godini, u kojoj Boginja Majka rađa
Sunce, i donosi novi Život, a Majka Zemlja iako je zima i sve miruje, nas
podržava i daje nam mnoge plodove, daje nam sve što je potrebno
za našu evoluciju.
Plemena i naši preci su Zimski Solsticij doživljavali kao buđenje novog Života.
Boginja Majka rađa Boga Sunce, koji donosi nove cikluse. Zimski Solsticij je bio
vrijeme svetkovine obitelji, vrijeme mira i ljubavi, jedinstva, i pozitivne energije.
To je bilo vrijeme kada seu se zahvaljivali Majci Zemlji i Bogovima na svemu što
su primili. Zahvaljuje se na svemu što se postiglo i transformiralo, te se usmjerava
na željeno.
Za noć Zimskog Solsticija ukrašavale su se kuće i plotovi sa zimzelenim
grančicama. Palili su se krijesovi, a u ognjištima se palila prošlogodišnja cjepanica,
koja treba gorijeti cijelu noć. Na ovaj sveti dan prisjetimo se da smo svi dio velike
planetarne obitelji i također dio galaktičke obitelji. Posvetimo ovaj dan miru, l
jubavi, usmjerimo se prema podizanju frekvencije za dobrobit cijele kreacije.
Energija teče u smjeru gdje je naša pozornost. Ovaj solsticij je ključno vrijeme za iscjeljivanje polariteta, sukoba... Ovaj solsticij daje podršku za pomak u svijesti, usmjeravanje prema Jedinstvu, prema novim vizijama skladane budućnost, koja počinje kada postanemo potpuno prisutni u SADA.


Kin 105, Crvena Magnetna Zmija 14.12.2021. Danas započinje Začarani val Zmije, val životne sile i snage, ciklus od 13 dana, prvi/inicirajući začarani val u Plavom Zamku Plamtenja. Pleme Zmije inicira plamtenje kroz moć životne sile. Zapamćena istina o galaktičkom Maldeku (pojas asteroida). U valu Zmije imamo ALPHA POKRETANJE (ALPHA RUN) kroz 10 aktivacija galaktičkih portala za redom!


Također počinje Plavi Zamak transformacije, Zamak Plamtenja. Ovaj Zamak završava na kin 156, Žuti Kozmički Ratnik. U Plavom Zapadnom Začaranom Zamku Plamtenja je završena geneza Zmaja i započinje geneza Majmuna - geneza Magije.
O PLAVOM ZAČARANOM ZAMKU:
“ … moćni Vremenski brod Zemlja bio je spreman primiti Zapadni Plavi Zamak Plamtenja. Snadbjeven moćima dva prva Zamka, Zamka Rođenja i Zamka Smrti, Magijski Zamak Moći bio je spreman za Vremenski brod Zemlju.
Da bi se pripremila za Magiju, Zmija je prvo uspostavila Začarani val Životne Snage. Životna Snaga se popela preko 13 stepenica kroz prvu četvrtinu Zamka Plamtenja. Zatim je došlo Ogledalo, uspostavljajući savršeni Začarani Val Beskraja. U svjetlucavim bijelim vratima Kozmičkog Psa, na trinaestoj stepenici Začaranog Vala Ogledala, ostvarila se Geneza Zmaja.„ Geneza Začaranog Sna" U Plavom Zapadnom Začaranom Zamku Plamtenja je završena geneza Zmaja i započinje geneza Majmuna - geneza Magije.


15.12.2021. kin 106 Bijeli Lunarni Spojitelj Svjetova. GALAKTIČKI PORTAL. Sa kinom 106 Bijelim Lunarnim Spojiteljem Svjetova ulazimo u 10 GALAKTIČKIH PORTALA U NIZU- ALPHA RUN / Alfa pokretanje. Prvi dan od 10 portala galaktičke aktivacije: Iscjeljivanje polariteta u cilju izjednačavanja.




Kin 106 je Pakal Votanov jasni znak na poklopcu sarkofaga Pakal Votana. U Telektononu Lunarni Spojitelj predstavlja Mali Ključ koji otvara misteriju Proročanstva Pakal Votana. Mali Ključ predstavlja transformaciju, smrt ega, otvaranje prema dimenzijama i spiritualnom svijetu - transmutaciju energije. Otpuštanje prošlosti i ponovno rođenje kroz nove odluke, novi fokus, ulazak u sljedeći evolutivi ciklus.
Bijeli Spojitelj Svjetova Izjednačava Smrt. Bijeli Spojitelj Svjetova je transmutacija, most komunikacije između dva svijeta, različite dimenzije, svjesnost ovdje i sada, regeneracija, smrt ega, razumijevanje smrti fizičkog tijela, svijest o tome da smrt nije kraj već transmutacija energije, praštanje, predavanje. Bijeli Spojitelj Svjetova je energija predavanja i otpuštanja. On nas podsjeća da se oslobodimo želje kontrolirati. Poziva nas da samo budemo i prihvatimo istinu sadašnje situacije u kojoj jesmo. Kroz prihvaćanje, postajemo slobodni krenuti dalje.

Sa kinom 106 Bijelim Lunarnim Spojiteljem Svjetova smo ušli u 10 GALAKTIČKIH PORTALA U NIZU KOJI SE NAZIVAJU ALPHA RUN.
Ovih 10-dana galaktičkih portala će se završiti na Kin 115, Plavog Spektralnog Orla. U Tzolkinu ima 52 galaktička portala aktivacije - s oblikom DNK strukture dvostruke spirale. Jose Arguelles nazvao je ovu mrežu Razboj Maya. Kroz frekvenciju galaktičkih portala pomažemo aktivirati naš DNK, i razviti naš puni potencijal povezujući makro i mikro kozmos. "Portal" znači ulaz u druge dimenzije – portal je poput vrata, informacije struje u oba smjera. Tijekom kinova galaktičke aktivacije portala naš planet prima povišene frekvencije i naša receptivnost i svijest su pojačane. Na ove posebne dane galaktičke aktivacije, stvaramo mogućnost za DNK aktivaciju i evoluciju, imamo mogućnost kroz potencirane energije povezati se sa galaktičkim kodom Svjetlosti i planetom Zemljom, otpustiti sve što nas blokira, otvoriti se prema novom i prema evoluciji DNK. Na dan portala meditiramo, radimo vježbe disanja, osvještavamo dijelove sebe koje želimo otpustiti i otvaramo se prema višoj svijesti, npr. usmjeravamo se prema onome što želimo promijeniti, usmjeravamo se prema željenom. Također radimo meditacije za dobrobit svih ljudi, životinja, biljaka, svih bića, za dobrobit svega što posjeduje život, za dobrobit planete Zemlje. Radimo meditacije i Meditaciju Mosta Duge, šaljemo Ljubav, Svjetlost i Mir cijeloj planeti i svim njeznim stanovnicima, cijeloj Kreaciji. Ako smo povezani sa životom na razini duše, dani galaktičkih portala predstavljaju velike mogućnosti svjesnog buđenja, samospoznaje i dobivanje boljeg razumijevanja kozmičkih energija.

27.12.2021. kin 118 Bijelo Magnetno Ogledalo, započinje val Bijelog Ogledala.
Sa kinom 118 je započeo novi ciklus od 13 dana - otkrivanja istine, suočavanje sa vlastitim iluzijama, prepoznavanja i prihvaćanja sebe i drugih kakvi jesu, ne prosuđivanja. Življenje svog integriteta, odustajanje od ega u svrhu duhovnog razvoja.


30.12.2021. Kin 121 Crveni Samopostojeći Zmaj. Sa ovim kinom ulazimo u centralni, Mistični stup u Tzolkinu, gdje su sve energije pojačane.
Kin 121Crveni Samopostojeći Zmaj je kin dana kada je Jose Arguelles otkrio Zakon Vremena, 1987. Sa kinom 121 ulazimo u Mistični stupac u Tzolkinu, 20 dana u sedmom središnjem stupcu Tzolkina gdje se susreću prošlost, sadašnjost i budućnost!


Ulazimo u Vortex kroz kojeg se povezujemo upravo sa beskrajnom energetskom mrežom stvaranja koju predstavlja Crveni Zmaj. Mistični stupac, središnji stupac u Tzolkinu, je kanal koji spaja dimenzije. Nalazi se između dva stupca galaktičkih portala od po 10 dana u valu Crvene Zmije i valu Žutog Sjemena (sveukupno 20 kinova galaktičkih portala). Ovaj sedmi stupac u Tzolkinu simbolički predstavlja našu kralježnicu – našu rezonanciju sa višim frekvencijama. Predstavlja unutrašnju transformaciju. Sedam je mistična moć – katalizira moć kroz naših 7 čakri, kroz transformaciju svijesti vodi nas do božanskog svjetla. U Mističnom Kanalu energije su pojačane, stoga je važna naša sinkronizacija i prisutnost u trenutku, te fokus i namjera u ovom periodu transformacije. Mistični stupac je jedino harmonično pokretanje ciklusa 20 dana u kojoj nema aktivacijskih galaktičkih portala (20 dana od pečata Crvenog Zmaja do pečata Žutog Sunca). No, iako nema portala, energije su pojačane, jer kroz ovaj Mistični stupac prolaze frekvencije, informacije svih dimenzija...


Podsjetimo se da je Mistični stupac, kanal, povezan i sa proročanstvom Pacal Votana, Telektononom, rezonantni kanal kroz koji govori Duh Zemlje. Vortex kroz koji struje frekvencije Zemlje, Zvijezda, Kozmosa, gdje se povezujemo sa Božanskom svijesti. U Mističnom kanalu su sve frekvencije od trenutka stvaranja Univerzuma... Spirala Vremena u kojoj su objedinjeni prošlost, sadašnjost i budućnost svega što postoji.
U ovih 20 dana podržani smo sinkronizirati se sa visokim frekvencijama novih evolutivnih procesa i primiti nove informacije, uvide i znanja.
Fraktali smo Svemira, dio smo nerazdvojne cjeline. Crveni Zmaj predstavlja energiju linija matrice koje izgledaju kao mreža u Svemiru, kroz koju su sve točke povezane u vremenu i prostoru. Ova energetska mreža komunikacije je poznata kao "mreža kristalnih rešetki". Ona je potencionalno energetsko polje u kojem su sve stvari ne samo moguće već se konstantno stvaraju. Unutar te mreže, linearna uzročnost vremena i prostora je oslobođena u otvoren sistem u kojem sve vrijeme i sav prostor postoji i međusobno djeluje simultano. Ova mreža povezuje veće holograme stvarnosti sa našima. Njene energetske linije povezuju sva mjesta, vremena i događaje, čak i one koji se čine nepovezanima. Sve pojave i svi postupci su dio ove veće cjeline, ona je temelj za telepatiju i sinkronicitet. Crveni Zmaj utjelovljuje jedinstvo, u kojem su sve stvari jedno sa izvorom.



Mistični stupacu Tzolkinu također odgovara šestom baktunu od 13 Baktuna Ciklusa Povijesti ( 13 baktuna povijesti, ciklus koji je završio 21.12.2012.). U Dugom računu Maya ( Tzolkin koji prati ciklus od 5125 dana) Buda se pojavljuje u ciklusu šestog baktuna, poznat kao Baktun Učenja – samo središte Tzolkina, Šesti baktun predstavlja centralni sedmi stupac u Tzoilkinu, Mistični kanal. Kroz Mistični kanal struje informacije i znanja svih dimenzija.


U središnjem stupcu se susreću prošlost, budućnost i sadašnjost, znanja visokih frekvencija, ovaj središnji stupac je kao VORTEX unutar torusa kroz kojeg struje sva znanja UNIVEZUMA, kanal koji je spojen sa svim dimenzijama.


U ovom ciklusu od 20 dana u samoj sredini Tzolkina imamo priliku za iscjeljivanje, transformaciju i mogućnost za podešavanje uma, samospoznaju, prilika za učenje, aktiviranje znanja koja su u nama i viših funkcija uma. Mistični stupac u Tzolkinu je opisan kao rezonantni kanal i radijalni kanal kroz koje primamo informacije - "mjesto sadašnjeg trenutka gdje direktno primamo znanje , rezonantno se usklađujemo sa "kanalom kroz kojeg govori" Bog.

Ovaj sedmi stupac u Tzolkinu simbolički predstavlja našu kralježnicu – našu rezonanciju sa višim frekvencijama. Predstavlja unutrašnju transformaciju. Sedam je mistična moć – katalizira moć kroz naših 7 čakri, kroz transformaciju svijesti vodi nas do božanskog svjetla. U sedmom, Mističnom Kanalu energije su pojačane, kroz njega struje visoke frekvencije...

Zanimljivo je da na poklopcu sarkofaga Pacal Votana također se nalazi i Buda. Poklopac Pakal Votana ima bezbroj razina čitanja od tradicionalne kozmogonije, gdje je ukodirana kompletna mitologija Maya od stvaranja svijeta, do novog ciklusa transformacije svijesti i dalje u budućnost. Također na poklopcu sarkofaga su ukodirana proročanstva i kodovi za naše vrijeme - upute za život u skladu sa ciklusima i mnoga spiritualna znanja.



7.1.2022.Kin 129, Crvena Kristalna Luna. ULAZIMO U REZONANTNI KANAL PROROČANSTVA NOVOG VREMENA! Sa kinom 129 počinje MISTIČNA HARMONIJA 33 u Tzolkinu. Harmonija 33 se naziva "Mistična harmonija" jer je u samom središtu Tzolkina – ciklusa od 260 kinova! (Harmonija je 4-dnevni ciklus koji uvijek počinje sa crvenom pečatom; 65 x 4 = 260, 33 je u sredini). Dakle u Tzolkinu ima 65 harmonija, 33. harmonija je sredina od 65 harmonija. Ova je harmonija "Mistična u Mističnoj"'! Nalazi se u središnjem sedmom


stupcu Tzolkina - Mističnom stupcu, u ciklusu od 20 dana. Sve ostale 64 harmonije (harmonija je ciklus od 4 dana) kodirane su jednim od 64 I Ching heksagrama / DNK kodona i jednom od 64 UR rune – Mistična Harmonija nije.
Mistična Harmonija je prazna. Praznina je mjesto transcendencije, gdje se povezujemo sa drugim dimenzijama. Kroz prazninu se otvaramo telepatiji i širimo svjesnost. U centru Tzolkina, u Mističnom Stupcu, Mističnoj harmoniji povezujemo se sa proročanstvom. Nalazimo se u kanalu kroz koji možemo ostvariti komunikaciju sa višim dimenzijama.







Mistična harmonija 33 ima 4 kina: Kin 129, Crvena Kristalna Luna, Kin 130, Bijeli Kozmički Pas, Kin 131, Plavi Magnetski Majmun, Kin 132, Žuto Lunarno Ljudsko biće. Sa kinovima 130 Bijelim Kozmičkim Psom i kinom 131 Plavim Magnetnim Majmunom se nalazimo u samom centru Tzolkina!




Također, kada pogledamo koje poruke prenose brojevi: broj 33 je broj iniciranog. Imamo 33 kralježaka u kralježnici. Također u ovom broju je sakrivena i prirodna frekvencija vremena 13:20,
13 + 20 = 33

U klasičnoj numerologiji, broj 33 naziva se "učiteljem" i povezan je s duhovnom evolucijom čovječanstva. U učenjima Maya broj 33 predstavlja učenja iz viših dimenzija, evoluciju i sinkronizaciju sa Božanskim. Ovaj broj 33 / harmonija 33, sadrži i opisuje nasljeđe koje su nam ostavili José i Lloydin, proročanstvo koje je u cijelosti upisano u Tzolkin kroz Kin 33. Kin 33 Crveni Rezonantni Nebeski Šetač također sadrži Moć broja Sedam (7). Kin 33 se nalazi u valu Plave Ruke, a Plava Ruka je sedmi pečat u Tzolkinu. Ton sedam, rezonantni ton nalazi se u samom centru - sredini začaranog vala, Kin 33 označava središte Rezonantna komore u začaranom valu, ciklusu od 13 jedinica / Kinova. Dakle kada zbrojimo kinove Josea i Lloydine, dobijamo kin 33, broj 33 koji također kodira harmoniju koja se nalazi u samom centru Tzolkina. Sa svim znanjima koje smo primili od Josea i Lloydin, povezujemo se sa SRCEM TZOLKINA. Predstavljaju arhetipskog oca i arhetipsku majku znanja Začaranog Sna i Zakona vremena, oni su poput predaka u srcu Tzolkina.
Još o broju 33:
Harmonija 33 predstavlja i mjesto gdje se susrećemo sa božanskom svijesti, ostvarujemo komunikaciju sa božanskim. Harmonija 33 predstavlja prosvjetljenje i jedinstvo čovjeka sa božanskom svijesti.

Također, harmonija 33 simbolizira utjelovljenje Kukulkana / Quetzalcoatla kroz mayanskog kralj Pakal Votana. Također, Kukulkan / Quetzalcoatl također prikazuje arhetipsku Kristovu svijest. Prisjetimo se da je Krist bio razapet, uskrsnuo i uzašao u 33. godini života. Kralj David (podrijetlo Kristove loze) je vladao u Jeruzalemu 33 godine.
Broj 33 predstavlja dva trokuta koja se nalaze u Merkabi, (koja se prikazuje Davidovom zvijezdom).
•Brojčani ekvivalent riječi AMEN također je 33 (1 + 13 + 5 + 14 = 33)
U vedskoj religiji postoji 33 božanstva.
U islamskoj religiji postoji 33 imena Jednog Boga.


8.1.2022.Kin 130 Bijeli kozmički Pas, Mistična Harmonija 33. Kin 130 Bijeli Kozmički Pas je također i poruka cijelog Tzolkina: živjeti u skladu sa Majkom Zemljom i Kozmosom kroz neuvjetovanu ljubav. Sa kinom 130 završava Začarani val Bijelog Ogledala, ciklus od 13 dana transformiranja iluzija, odražavanja istine, odustajanja od ega kako bismo duhovno napredovali i razvijali se. Također završava Geneza Crvenog Zmaja. Geneza Crvenog Zmaja fraktalno rekapitulira 13 000 godina Začaranog sna. Broj 13 je fraktal 13 000 godina Začaranog sna i svih ostalih ciklusa od 13 000 godina ili 130 000 godina....
Bijeli Kozmički Pas nas uči bezuvjetnoj ljubavi, suradnji, zajedništvu, prijateljstvu, odanosti, primanju i davanju ljubavi bez straha, radosti, prisutnosti, univerzalnosti. Uči nas transcendenciji kroz bezuvjetnu ljubav, istrajnost, kroz unutrašnje znanje. Kroz Kozmički ton se povezujemo sa mudrosti Univerzuma i majkom Zemljom. Bijeli Kozmički Pas nas uči poštovanju prema svemu postojećem. Bijeli Kozmički Pas je energija koja nas podsjeća da bismo trebali kao čovječanstvo živjeti u harmoniji, prihvaćanju, suradnji jedni sa drugima. Kao čovječanstvo imamo veliki zadatak iscijeliti sukobe, predrasude jedni prema drugima. Bijeli Kozmički Pas govori o Jedinstvu svijesti na planeti Zemlji.

Sa kinovima 130 Bijelim Kozmičkim Psom i kinom 131 Plavim Magnetnim Majmunom se nalazimo u samom centru, SRCU Tzolkina, centru vortexa!



9.1.2022. Plavi Magnetni Majmun, kin 131, centar Tzolkina. Sa kinom 131 završava Ritmička luna Guštera, ciklus od 28 dana i počinje val Majmuna, ciklus od 13 dana.
Sa današnjim kinom nalazimo se u sredini Tzolkina, u samom srcu Tzolkina 💗
Još uvijek smo u Mističnoj harmoniji 33 i Mističnom stupcu! U centru Tzolkina, u Mističnom Stupcu, Mističnoj harmoniji povezujemo se sa proročanstvom Maya, koje govori o Jedinstvu svijesti, miru, harmoniji, univerzalnoj ljubavi, jedinstvu svih naroda, jedinstvu svih bića na planeti. Proročanstvo govori o važnosti življenja u skladu sa prirodnim ciklusima, povratku prirodnim vremenu. Sa energijom Majmuna vrijeme je za igranje, kreativnost, njegovanje unutrašnjeg djeteta, radost i puno smijeha.
Sa ovim Kinom je započeo 13-dnevni začarani val Plavog Majmuna, val magije i igranje iluzijom. Ovo je treći začarani val transformacije u ciklusu od 52 dana Zapadnog Plavog začaranog Zamka plamtenja: Pleme Majmuna transformira plamtenje kroz moć magije, sjećanje na istinu o solarnoj Veneri. Ovaj začarani val će završiti na Kin 143: Plava Kozmička noć.
Plavim Magnetnim Majmunom također započinje 78-dnevni ciklus koji fraktalno rekapitulira 7800 godina "Geneze Majmuna " - također poznate kao vrijeme Camelota...
Sa Genezom Majmuna su planetarni kinovi dobili znanje o 13 luna 28 dana. Magnetni Majmun, kin 131, donosi nam znanje o višedimenzionalnosti broja, o višedimenzionalnoj matematici, uči nas o znakovima, simbolima - o frekvencijama. Više o tome možete čitati u knjizi Arkturova sonda od Jose Arguelles/Valum Votana.


Maye su Božanstvo majmuna prikazivale kao braću blizance Hun Chuen i Hun Batz. Braća blizanci su bili daroviti umjetnici, glazbenici, matematičari. Oni su božanstva pisanja, plesa, umjetnosti i računanja. Ljudima su prenijeli znanje pisanja i matematike.







Za dodatne informacije i čitanje energije dana pratite stranicu na Facebooku:
www.facebook.com/mayantzolkin.sinkronar13luna
In Lak'ech!
Vesna Uaxak Etznab







Nema komentara:

Objavi komentar