ULAZAK U NOVU FREKVENCIJU - GALAKTIČKA SINKRONIZACIJA 26.7.2013. ZAPOČEO JE ŠESTI SVIJET!
Prema Mayanskom kalendaru sa 21.12.2012. je započeo veliki Zemljin evolucijski kozmički skok – započelo je Novo doba velike Duhovne obnove. Buđenje čovječanstva za novu misiju – stvaranje ujedinjene svjesnosti, koja mijenja um svakog čovjeka i cjelokupni mentalni omotač planete Zemlje. Nalazimo se u ključnom trenutku na putu duhovnog buđenja i dizanja svjesnosti. Sva ljudska bića imaju mogućnost promijeniti i prevazići svoja ograničenja. Najveća transformacija će nastati onda kada se Univerzum bude razumio kao proces vječne evolucije svjesnosti bića, duha koji na svom putu kroz materiju živi iskustvo razumijevanja procesa i jedinstva svega što živi
  
ZATVARANJE CIKLUSA  21.12.2012.Sa 21.12.2012.  završili su mnogi ciklusi – Veliki ciklus povijesti koji su Maye pratile kroz Dugi račun – 13 baktuna ciklusa povijesti - ciklus od 5 126 godina, odnosno 1 872 000 dana ( 1 baktun ima 144 000 dana ). Također, ciklus od 5 200 godina je petina jednog većeg ciklusa od 260 000 godina – preciznije 25 625 godina poznatog kao Platonski ciklus ili ciklus precesije koliko je potrebno našem Suncu i cijelom sunčevom sistemu, naravno i našoj Zemlji da napravi jednu orbitu oko “većeg sunca” Alkiona, Centralnog sunca Plejada. 21.12.2012. se ravan Sunčevog sistema izjednačila s ravni Mliječnog puta, istovremeno su dvije galaksije bile poravnate s našom. Također, završio je Kozmički udah, proces materijalizacije koji je trajao 26 000 godina i počinje Kozmički izdah, proces spiritualizacije, također završava Veliki ciklus od 13 baktuna, 5126 godina, koji je bio dominiran muškim principom i počinje novi Veliki ciklus dominiran ženskim principom, no kao i sve promjene i ove dolaze prvenstveno na nivou naše svijesti. Dugi račun je također i mjera za izračun galaktičke zrake sinkronizacije u čiji domet je naš Solarni sistem i planeta Zemlja ušli 13. kolovoza 3113. prije naše ere, a izašli smo izvan domašaja te zrake sa 21.12.2012. godine. U novu Galaktičku zraku ušli smo 26.7.2013., u novu frekvenciju buđenja svijesti! Galaktička Sinhronizacija je vrhunac ciklusa Harmonijske Konvergencije od 26 godina.
 

ZAČARANI VAL POVRATKA QUETZALCOATLA

21.12. 2012. označava kraj jednog perioda i početak novog perioda, novih 13 baktuna. Započinje novi Začarani val – Začarani val Povratka Quetzalcoatla. Između završetka galaktičke zrake 21.12.2012. i početka nove zrake 26.7.2013. nalazi se period koji se naziva pauza.

 Pauza između dvije galaktičke zrake trajala je 8 luna: jedna vanvremenska luna i 7 mističnih luna.  Sa 26.7.2013. smo ušli u novu galaktičku zraku. Također sa 26.7. 2013. na kin Žutog Galaktičkog Sjemena je dan Galaktičke Sinhronizacije. Galaktička Sinhronizacija (26. 7.2013.) je vrhunac ciklusa Harmonijske Konvergencije od 26 godina. Sinhronizirani događaji su KLJUČ aktiviranja Noosfere, uma Zemlje.

GALAKTIČKA SINKRONIZACIJA 26.07.2013. - ULAZAK U NOVU GALAKTIČKU ZRAKU

Sa prvim danom mayanske Nove Godine, na kin 164 Žutog Galaktičkog Sjemena ušli smo u novu Galaktičku Zraku, u novu povišenu frekvenciju!


Živimo u periodu velikih promjena. Cijela naša galaksija doživljava evoluciju. Naša Planeta prolazi kroz svoju evoluciju. Događa se kozmički skok u svijesti, no što će se sve događati, kvaliteta promjene u nama i oko nas - ovisi o nama. Započinje Nova Era u kojoj bismo trebali živjeti kodeks srca:"In Lake'ch" što znači "Ja sam tvoje drugo ti", i osjećati druge ljude kao dio sebe, odnose sa ljudima temeljiti na toleranciji, fleksibilnosti, razumijevanju, s poštovanjem prema cijeloj kreaciji, prema svemu što posjeduje Život. Prema proročanstvu Maya, sa promjenom frekvencije ljudi će započeti živjeti “Galaktičko Proljeće” zajedno sa cvjetanjem nove stvarnosti temeljene na reintegraciji, jedinstvu sa Bogom, galaksijom, sa planetom, sa životom, svim ljudskim bićima, sa svime što posjeduje život – životinjama, biljkama, mineralima.


Portal Mosta Duge je otvoren! 
Na ceremoniji na dan galaktičke sinkronizacije, na dan kina Žutog Galaktičkog Sjemena (26.7.2013), na svetoj planini Mt.Shasta pojavila se dvostruka Duga. Sa kinom Žutim Galaktičkim Sjemenom ušli smo u novu Galaktičku Zraku, u Novu eru! Ceremoniju na dan Galaktičke Sinkronizacije vodila je Crvena Kraljica - Stephanie South.

  
 Dvostruka Duga je bila vidljiva 45 minuta. I Nebo je prikazalo potvrdu našeg duhovnog puta, duhovnu stazu dizanja frekvencije u rezonanciji sa prirodnim vremenom, i ujedinjenjem sa svjesnim kolektivnim umom Noosfere. Vrijeme je čišćenja karme, pročišćenja tijela, uma i podizanja frekvencije. Vrijeme je velikih promjena u nama - promjene u načinu percepcije i doživljavanje sebe i svijeta, doživljaj sebe kao višedimenzionalnih bića, kao dio galaktičke obitelji. Širenje percepcije i ljubavi u našim srcima da bismo zaista mogli živjeti kodeks srca" In Lake'ch Ala'kin!" i cijelu kreaciju, sve ljude, životinje, biljke, minerale, sve što posjeduje život mogli prihvatiti kakvi jesu i primiti u svoje srce sa ljubavlju i suosjećanjem. Na našem svetom putovanju, nalazimo se na samom početku Novog ciklusa, Šestog Sunca Svjesnosti! 
 

GALAKTIČKA SINKRONIZACIJA - CEROMONIJA PLANETARNOG USKRSNUĆA - Ceremoniju na dan Galaktičke Sinkronizacije vodila je Crvena Kraljica - Stephanie South, na Svetoj Planini Shasta u Oregonu, SAD, na kin 164 Žutog Galaktičkog Sjemena ( 26.7.2013.) Vremenski brod Zemlja 2013. je lansiran! Otvoren je portal DUGE. Revolucija Ljubavi i frekvencija 13:20 je započela! Ušli smo  u novu Galaktičku Zraku, u Novu eru! Dvostruka Duga je bila vidljiva 45 minuta na nebu - dokaz podizanja frekvencije u rezonanciji sa prirodnim vremenom, i ujedinjenjem sa svjesnim kolektivnim umom Noosfere.

Stephanie South, Crvena Kraljica:"Revolucija se sada dešava na unutrašnjim planovima, mjestu gdje se priprema VREMENSKI MOST! REVOLUCIJA LJUBAVI 13:20 JE POČELA!


  
Proročanstvo Maya nas podsjeća da nas samo naša unutarnja transformacija može dovesti do cjelovitosti, ispunjenja, prosvjetljenja i ujedinjenja sa cijelim svijetom u novoj stvarnosti Mira i Harmonije.  Promjene koje se događaju u našem istinskom biću – odigrati će se na svim nivoima – fizičkom, mentalnom i duhovnom, i na individualnom nivou, obiteljskom, nacionalnom, galaktičkom. Najveća transformacija će nastati onda kada shvatimo Univerzum kao proces vječne evolucije svjesnosti bića, duha koji na svom putu kroz materiju živi iskustvo razumijevanja procesa i jedinstva svega što živi.

 Sveta Planina Shasta, Oregon, SAD,
- prolaz u unutrašnji svijet Zemlje

 "Sinkronijski kodovi vremena nam otvaraju nova "vrata percepcije", iz trodimenzionalne u arhetipsku, gdje se počinjemo sjećati da stvarnost nije stvarna, a da je nestvarno stvarno. Veo se diže sa naše kolektivne svjesnosti, veo umjetnog vremena koji nam ne daje da vidimo svjetlost istinskog svijeta, tu, iznad samih oblaka. Mi, Skriveni Sanjači znamo da sada sve i svatko kuje "plan" da se ostvari najviši san Planete Zemlje i na tome smo im zahvalni."


AY YUM HUNAB KU EVAM MAYA E MA HO! 
 O HUNAB KU, NEKA BUDE HARMONIJA IZMEĐU UMA I PRIRODE!

 In Lake'ch! 
Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo

Nema komentara:

Objavi komentar