subota, 4. lipnja 2022.

INTONIRANA LUNA PAUNA u godini Žutog Električnog Sjemena (2021/2022.)

 


KONCENTRIRAJTE SE NA SVIJET KOJI ŽELITE VIDJETI

Intonirana luna Pauna počinje na kin Žutog Spektralnog Ratnika 15.11.2021.
To je peta luna u godini prema kalendaru 13 luna 28 dana. Ova luna ima pitanje: Kako mogu poboljšati svoj potencijal? Kako najbolje mogu osnažiti sebe? U ovih 28 dana Intonirane lune, pozvani smo osvijestiti svoje potencijale, biti kreativni, izraziti svoju maštu, povezati se sa prirodnim višedimenzionalnim vremenom. Odvojite svaki dan vrijeme za meditaciju, za tišinu, npr. prakticirajte meditaciju Prirodnog uma. Osvijestite svoje potencijale i talente ...

Intonirana luna je počela na kin 76 Žuti SPEKTRALNI RATNIK. Cijela luna će biti pod energijom Žutog Spektralnog Ratnika. 11. TON - SPEKTRALNI TON: Kako da se oslobodim i dozvolim sebi da idem?
Kroz energiju spektralnog tona se oslobađamo naših obrazaca, sve ono što smo prerasli, otvaramo prostor onome što zaista jesmo. Kroz Spektralni ton se oslobađamo u dimenziji emocija. Sa Spektralnim tonom prevazilazimo emocije koje nas blokiraju ili vraćaju na isto mjesto. Sa oslobađanjem od emotivnih blokada dozvoljavamo sebi otvoriti nove mogućnosti, pokrenuti nove podržavajuće energije u svojem životu. Spektralni ton ima moć biranja. On je također i odmor u procesu transformacije. Odmor kao sakupljanje snage za dalje. Lakoća izražavanja. Povezan sa Sjajem - SPEKTRALNOSTI. Sa spektralnim tonom se povezujemo sa visokim frekvencijama.
ŽUTI RATNIK ispituje inteligenciju. Harmonizira mase putem inteligencije. On je kozmička sila. Ima sposobnost kontaktiranja sa galaktičkom svjetlošću. Simbolizira prosperitet. On je metodičan, sistematičan, discipliniran, dostojan povjerenja. On utjelovljuje mistični dar povjerenja u direktno vodstvo. Žuti Ratnik je provodnik za kozmičku komunikaciju, nudeći pristup univerzalnoj mreži svjesnosti.

Totem lune je PAUN koji predstavlja ljepotu, sjaj i uskrsnuće. Paun je također povezan s feniksom koji se uzdiže iz vlastitog pepela-simbolizira otajstvo uskrsnuća - povezani s Kristovim uskrsnućem. Oči u paunovom repu predstavljaju sve - videće oko Horusa. Horus je sin Izide i Ozirisa. Boje u obliku očiju na njegovom repu također predstavljaju zvijezde, Univerzum, Sunce, Mjesec i nebeski svod. Također, oko je simbolično portal za veće znanje (3.oko - unutarnje znanje). Paun je simbol ljepote, blagostanja, ljubavi, samilosti, unutarnje mudrosti, simbol duše, mira i besmrtnosti. Paun je poziv da se proširimo i razvijemo sve svoje aspekte, sve svoje potencijale. Poziva nas da se preispitamo da li je potrebno proširiti svoju perspektivu i pogledati dublje u vezi neke situacije. Paun nas uči da stojimo uspravno i pokažemo drugima naše talente i darove, da sjajimo svojim unutrašnjim sjajem.



U ovom trenutku velike krize na planeti Zemlji, sve je test za našu slobodnu volju. Što ćemo odabrati? Na koji način ćemo živjeti? Kako možemo unaprijediti svoj potencijal da bude na dobrobit planeti Zemlji i svim bićima?
Sve što se događa sada u svijetu je posljedica kolektivne karme, starih programa... Događaji koji se sada odvijaju ukazuju na potrebu duboke transformacije. Strukture svijeta koji smo poznavali se rastaču... Na cijeloj planeti Zemlji ljudi se bore za svoja prava, za zaštitu planete, za zaštitu životinja, eko sustava, za zaštitu šuma. Pokrenulo se veliko buđenje svijesti.
No, čovječanstvo je još uvijek podijeljeno. Ta podijeljenost se manifestira na vanjskom planu kao rezultat podijeljenosti u našoj nutrini. Sve dolazi iz uma. Naši umovi su povezani i zajedno čine kolektiv. Još uvijek smo zarobljeni u nasilju, predrasudama, starim obrascima, uništavanju planete i drugih bića, polaritetima koji rezultiraju oduzimanjem prava na izbor, ratovima, gladi, siromaštvu… Još uvijek dominira nedostatak odgovornosti za odluke i djelovanje, pohlepa za profitom koja ima razorne posljedice za cijelu planetu Zemlju. Nedostatak suosjećanja, savijesti, polarizacija eskalira …
Stari program oduzimanja slobodne volje, oduzimanja ljudskih prava, svih oblika diskriminacije, rasizam, sada doživljava svoju kulminaciju.
Svi stari programi, sve što je izgrađeno na pohlepi i destrukciji potrebno je transformirati kroz svjetlost i ljubav. Odabrati nenasilje i suradnju umjesto nasilja. Odabrati ljubav umjesto mržnje, razumijevanje, prihvaćanje umjesto osuđivanja.... Kada razriješimo našu unutrašnju dvojnost, vanjski svijet se magično mijenja.
Svijet kojeg smo poznavali se raspada, iluzorna stvarnost umire. Kakav će biti Novi svijet, ovisi o nama. Svojim namjerama, izborima usklađenim sa višom frekvencijom, povisujemo svoju frekvenciju. Svojim izborima možemo donijeti novo svjetlo na planetu Zemlju. Ne može biti mira na Zemlji, bez unutarnje promjene.
U ovoj luni smo pozvani povezati se sa Izvorom, sa božanskom milosti, ljubavi..
Svatko u sebi nosi svjetlost, nosi plan, nacrt Novog svijeta Mira, Harmonija, Jedinstva i Slobode za svako živo biće. Usmjerimo se na esenciju bića, razvijamo svoje talente, sposobnosti, odaberimo način života koji je za dobrobit svih bićima na planeti Zemlji.


„ Da, Univerzum je daleko nadmoćniji od inteligencije i dimenzionalnosti od one na koju smo uvjetovali i ograničili sami sebe. Postoji sveobuhvatno svjetlo holističkog znanja, viša koordinacijska inteligencija i veliko galaktičko vijeće kojem predsjeda Devetorica Gospodara Vremena i sudbine koji se pridržavaju samo vrhovnog božanskog zakona. „
-Valum Votan
Za dnevna čitanja i informacije na hrvatskom jeziku, pratite stranicu na Facebooku koju uređujem:
www.facebook.com/mayantzolkin.sinkronar13luna/

Za više informacija o Zakonu vremena i Sinkronaru13 luna 28 dana na engleskom jeziku pratite stranicu:
Vesna Uaxak Etznab





Nema komentara:

Objavi komentar