subota, 4. lipnja 2022.

GALAKTIČKA LUNA SOKOLA u godini Žutog Električnog Sjemena (2021/2022.)

 


GALAKTIČKA LUNA SOKOLA
7.2.2022. Kin Žuto Samopostojeće Sunce. Žuto Samopostojeće Sunce je polarni kin, Transformira Žuti galaktički spektar. U današnjem danu usmjeravamo se na Univerzalnu ljubav, radost, Jedinstvo, Jednakost za sva živa bića na planeti Zemlji, za cijelu kreaciju. Vizualiziramo planetu Zemlju iscijeljenu, planetu na kojoj je harmonija, ljubav, mir, jedinstvo života, jednakost i sloboda za sva živa bića. U današnjem danu kroz Univerzalnu ljubav i svijest Jedinstva, dajemo formu onome što izražavamo, pokrećemo.


ŽUTO SUNCE PROSVJETLJUJE UNIVERZALNU VATRU. Pečat Žutog Sunca simbolizira prosvjetljenje, univerzalnu ljubav, ljubav prema životu. Sunce je dar svjetlosti, obilje sposobnosti, suština svega. Sunce nikome ne sudi, Sunce sjaji, daje život svima – bez razlike. Podsjeća nas na jednakost i jedinstvo. Uči nas voljeti cijelu kreaciju. Podsjeća nas da Univerzalnu ljubav dovedemo u naš život – da zračimo svojom svjetlosti i ljubavi u svojim postupcima i mislima.Žuto Sunce nas podsjeća da prihvatimo sebe i druge kakvi jesu – bezuvjetno prihvaćanje. Poziva nas da budemo prisutni, bezgranični.
Žuto Sunce nas podsjeća: „Ti si Ljubav učinjena vidljivom!“

Danas započinje Galaktička Luna Sokola, 8.luna /mjesec u sinkronaru 13 luna 28 dana. Galaktička luna ima pitanje: Živim li skladu sa onim u što vjerujem?
Sjajan ulazak u novu lunu / mjesec, ulazak na kin Žuto samopostojeće Sunce, koje nam pokazuje da naše namjere i planove možemo oblikovati kroz ljubav, radost, jednakost, mir, suosjećanje prema svim bićima. Ovaj kin pokazuje da svoj život možemo uskladiti sa božanskom ljubavi, kroz ljubavi možemo sve iscijeliti...
Cijela ova galaktička luna će bit pod energijom kina kojim je započela.
Na današnji kin imamo posebnu priliku PUTOVANJA KROZ VRIJEME! Za Maye Vrijeme je spiralno, radijalno i fraktalno. Svaki od kinova je frekvencija koja nas svojom radijalnosti i fraktalnosti povezuje kroz prošlost, sadašnjost, budućnost, također kroz sve dimenzije i nivoe postojanja. Kin Žuto Samopostojeće Sunce je kin povezan sa vremenom života Isusa na planeti, označava Kristovu svijest. Sa današnjim danom imamo dodatnu podršku preispitati sami sebe da li živimo u svojem integritetu i u skladu sa Kristovom svijesti: ljubavi i suosjećanju prema svim bićima, življenje mira, harmonije, prihvaćanja...

Žuto Samopostojeće Sunce je kod broja 7200 dana ciklusa Katuna u kojem je Kristovo rođenje. Pogledajte knjigu Kozmičke povijesti kronike Volume II, knjiga Avatara, http://www.lawoftime.org/bookstore/insides/ch2.html i knjigu
Faktor Maya i fotografiju karte 13 Baktuna. Napomena: na fotografiji 13 Baktuna, na dnu 8. stupca kin 160 označava Kristovu svijest i period Kristovog života na planeti.



U valu od 13 kinova / dana, dobivamo informacije o međudjelovanju galaktičkih tonova. U geometriji pulsara, osmi ton, pa tako i 8.luna, predstavlja drugi stupanj pulsara koji obuhvaća tonove 4-8-12 trodimenzionalnog oblika uma. Prva faza (ton četvrti) uspostavlja samopostojeću snagu oblika kao mentalnu stvarnost. Drugi stupanj uspostavlja oblikovno tijelo galaksije (ton osam), kozmički oblik svih oblika, koji sadrži sve faze zvjezdane aktivnosti i života kakvog poznajemo; dok je završni stupanj kristal (ton 12), konačna kristalizacija misli kao usavršene forme.
“Svatko do nas je odgovoran za skladno rješavanje svih napetosti i polariteta unutar vlastitog bića.“ – Knjiga inicijacije: kozmička povijesti, knjiga IV.

U galaktičkoj luni smo pozvani živjeti svoj najviši integritet i uskladiti disonantne frekvencije u našim životima, također harmonizirati disonantne frekvencije i u planetarnom životu. To znači preuzeti odgovornost za ono što mislimo, za ono što radimo, osvijestiti da svaka naša misao je oslobođena energija, da svaka naša akcija ima određeno djelovanje koje se realizira i na planetarnom nivou. Dio smo kozmičkog uma koji obuhvaća sve galaksije. Veliki Kozmički Um prožima sav Univerzalni prostor i vrijeme.

Čovječanstvo treba osvijestiti na nivou kolektivnog uma, da svi sudjelujemo u istom Kozmičkom Umu. Kada se razvije svjesnost da smo svi povezani, transformirati će se polariteti, sukobi, podjele, predrasude koje momentalno živimo na planeti Zemlji. Čovječanstvo je zaboravilo svoju izvornu prirodu - ljudska bića ponavljaju stare programe, zaboravljajući da je ljudski život mikrokozmos Kozmičkog života. Buđenje svijesti na planeti je neophodna sljedeća stepenica evolutivnih procesa. Galaksija je je također veliko Biće. Sa završetkom ciklusa 21.12.2012., ušli smo u nove evolutivne cikluse. Galaksije je u novom evolutivnom ciklusu, ponovno probuđena kao super-biće. Mi smo stanice tog Galaktičkog Bića. Kakav svijet ćemo stvoriti - ovisi o nama, našim izborima, djelovanjima.


Žuto Samopostojeće Sunce je polarni kin, Transformira Žuti galaktički spektar.
Galaktički spektar ili sezone / doba su kodirane sa Polarnim kinovima. U kratko o Galaktičkom Spektru: Četiri plemena Polarne zemaljske familije obilježavaju galaktičko kruženje u četiri jednaka dijela, koji se nazivaju galaktički spektar ili galaktička doba.
CRVENI GALAKTIČKI SPEKTAR: DOBA ZMIJE, BIJELI GALAKTIČKI SPEKTAR: DOBA PSA, PLAVI GALAKTČKI SPEKTAR: DOBA ORLA, ŽUTI GALAKTIČKI SPEKTAR: DOBA SUNCA. Svaki spektar jednak je 65 kinova ili jedna četvrtina galaktičkog kruženja od 260 kina. Ove četiri četvrtine, 65 kinova svaki, predstavljaju četiri galaktička doba.Svako doba reakpitulira moć transformacije osnovnih elemenata: žuta Vatra, crvena Krv, bijela Isitna i plavo Nebo. Svaki od polarnih kinova zemaljske familije pojavljuje se 4 puta u jednoj od 4 uloge, označavajući kreativne mogućnosti galaktičkog spektra. Sa tonom 3 polarne zemaljske familije Utemeljuje jedan od 4 galaktička spektra. Ton 10 polarne zemaljske familje Rasprostire jedan od 4 galaktička spektra. Ton 4 polarne zemaljske familje Preobražava jedan od 4 galaktička spektra. Ton 11 polarne zemaljske familje Prenosi jedan od 4 galaktička spektra.


U galaktičkoj luni smo pozvani živjeti svoj najviši integritet i uskladiti disonantne frekvencije u našim životima, također harmonizirati disonantne frekvencije i na planetarnom životu. To znači preuzeti odgovornost za ono što mislimo, za ono što radimo, osvijestiti da svaka naša misao je oslobođena energija, da svaka naša akcija ima određeno djelovanje koje se realizira i na planetarnom nivou. Dio smo kozmičkog uma koji obuhvaća sve galaksije. Veliki Kozmički Um prožima sav Univerzalni prostor i vrijeme. Čovječanstvo treba osvijestiti na nivou kolektivnog uma, da svi sudjelujemo u istom Kozmičkom Umu. Kada se razvije svjesnost da smo svi povezani, transformirati će se polariteti, sukobi, podjele, predrasude koje momentalno živimo na planeti Zemlji. Čovječanstvo je zaboravilo svoju izvornu prirodu - ljudska bića ponavljaju stare programe, zaboravljajući da je ljudski život mikrokozmos Kozmičkog života. Buđenje svijesti na planeti je neophodna sljedeća stepenica evolutivnih procesa. Galaksija je je također veliko Biće. Sa završetkom ciklusa 21.12.2012., ušli smo u nove evolutivne cikluse. Galaksije je u novom evolutivnom ciklusu, ponovno probuđena kao super -biće. Mi smo stanice tog Galaktičkog Bića. Kakav svijet ćemo stvoriti - ovisi o nama, našim izborima, djelovanjima.


Galaktičke Maje su Čuvari Vremena, u skladu su sa galaktičkim zrakama, uronjeni u visoke frekvencije harmonije, mira i univerzalne ljubavi. Zahvaljujući svojoj Univerzalnoj snazi ​​i načinu poznavanja, pamćenja i sjećanja, Galaktičke Maje se inkarniraju kao ljudska bića, gdje god je potrebno na planeti Zemlji.


Mjesto na svijetu gdje su se Galaktičke Maje prvi put pojavile zove se Tollan-Zuvuya.
Ovo je ime prvi put opisano u Popul Vuhu. Dr. Jose Arguelles objašnjava da je Tollan prvobitno mjesto nastanka i povratka, nebeski grad.Zuvuya je put kozmičkog sjećanja, memorijsko kolo i sveti način povratka. Zuvuya je višedimenzionalna, energetska mreža valova. Nije jednostavno opisati Zuvuyu, jer je višedimenzionalna, sadrži informacije, znanja, kodove Kozmosa. Možemo je pokušati simbolički opisati kao krug kretanja u vremenu, a istovremeno je i sredstvo pomoću kojeg se kretanje događa. Zuvuya je put kojim bilo što prolazi da bi se vratilo svom Izvoru. Spoznajemo je kada se povežemo, sinkroniziramo sa prirodnim vremenom i ciklusima na Zemlji i Galaksiji. Energija Zuvuye, njezina snaga i ciklusi u vremenu su povezani.
Kotač vremena kreće se snagom Zuvuye.



TOTEM GALAKTIČKE LUNE JE SOKOL: brzina, hrabrost, budnost, integritet. Jasno vidi, uči nas biti pažljivima. Povezan je sa memorijom, prenosi poruke Duha. Zrači Svjetlošću – povezan sa Svjetlom. Brine o drugima. Sjećanje na prošle živote, hrabrost, mudrost, prosvjetljenje. Vidi daleko, ima uvid u veću sliku. Kreativnost, istina, mudro koristi iskustvo, prevladavanje problema. Sloboda i neovisnost.


U valu od 13 kinova / dana, dobivamo informacije o međudjelovanju galaktičkih tonova. U geometriji pulsara, osmi ton, pa tako i 8.luna, predstavlja drugi stupanj pulsara koji obuhvaća tonove 4-8-12 trodimenzionalnog oblika uma. Prva faza (ton četvrti) uspostavlja samopostojeću snagu oblika kao mentalnu stvarnost. Drugi stupanj uspostavlja oblikovno tijelo galaksije (ton osam), kozmički oblik svih oblika, koji sadrži sve faze zvjezdane aktivnosti i života kakvog poznajemo; dok je završni stupanj kristal (ton 12), konačna kristalizacija misli kao usavršene forme.

Za dnevna čitanja i informacije na hrvatskom jeziku, pratite stranicu na Facebooku koju uređujem:
www.facebook.com/mayantzolkin.sinkronar13luna/

Za više informacija o Zakonu vremena i Sinkronaru13 luna 28 dana na engleskom jeziku pratite stranicu:
Vesna Uaxak Etznab

Nema komentara:

Objavi komentar