MEDITACIJA MOSTA DUGE


 MEDITACIJA MOSTA DUGE

 

MEDITACIJA MOSTA DUGE povezuje Dugin most planete Zemlje i naše tijelo Duge. Sa Svjetlosnim tijelom Duge se povezujemo sa 5 dimenzijom. Svakih 7 dana meditiramo Meditaciju Mosta Duge. Meditacija bez atoma vremena prakticira se svaki 7, 14, 21 dan u luni.

Meditaciju Mosta Duge sa atomima vremena prakticiramo svaki 28 dan u Luni. Prije nego li počnete sa meditacijom Mosta Duge, prakticirajte nekoliko minuta Meditaciju prirodnog uma - kako biste se umirili, pratite disanje, a svaku misao koja dođe rastvorite kroz izdah. Kada smirite vaš um, započnite sa meditacijom Mosta Duge.

Također u meditaciji šaljemo iz svojeg srca Ljubav i Mir za cijelu planetu, cijelu kreaciju, sve ljude, životinje, biljke, minerale, elemente prirode. Iz naše srčane čakre svima šaljemo ljubav bez izuzetaka.
Vizualiziraj da si u središtu Zemlje, u divovskoj kristalnoj jezgri u obliku oktaedra (sa dvije crvene i dvije bijele gornje stranice, i s dvije plave i dvije žute donje stranice). Iz središnje točke ovog ogromnog kristala intenzivno isijava bijela svjetlost. Iz tog gorućeg centra svjetlosti širi se eterični stup, os svjetlosti, ka sjevernom i južnom polu oktaedra. Oko eteričnog stupa svjetlosti dva su isprepletena snopa svjetlosti kroz koje bez prestanka teče strujajuća energija plazme. Ta dva protočna strujajuća snopa crvene i plave boje, isprepleteni su jedan oko drugog poput strukture DNK. U kristalnoj jezgri nalaze se 4 atoma vremena. Crveni atom vremena nalazi se na na vrhu sjevernog stupa svjetlosti obavijenog sa dva strujajuća snopa. Na južnoj osi se nalazi plavi atom vremena. 

Crveni i plavi polarni atomi vremena se vrte u suprotnim smjerovima, crveni atom na sjeveru se vrti u smjeru kazaljke na satu, a plavi na jugu u smjeru suprotnom od kazaljke na satu. Gravitacijska ravnina kristalnog oktaedra zrači horizontalno iz isijavajućeg centra kristala. Uzduž gravitacijske ravni, jedan nasuprot drugome nalaze se još dva vremenska atoma, bijeli i žuti, koji se okreću poput elisa stvarajući polagano kružno gibanje u smjeru suprotnom od kazaljke na satu uokolo centralne točke svijetlosti. Vizualiziraj da iz središta kristala teče velika struja raznobojne plazme prema oba Zemljina pola, izbačena tako da formira dva polja duge, koji su razdvojeni za 180 stupnjeva. Zemlja se vrti oko svoje osi a ovaj most duge ostaje čvrst i postojan, nepomaknut.

Sada uzmi cijelu Zemlju koja se vrti oko svoje osi ispod duginih mostova i smjestite je u svoje srce. Zamisli kako dvije zrake duginog svjetla prolaze kroz tvoju kralježnicu iznad tvoje glave i ispod tvojih stopala. Sada ste ti i Zemlja jedno. Most Duge za svjetski mir je stvaran. Ukoliko ono što najprije postoji u mislima, vizualizira dovoljan broj ljudi telepatskim valom ljubavi, s vremenom će postati stvarnost.


 http://www.lawoftime.org/timeshipearth/rainbowmeditation.html
 
 DUGA


 Duga je tema legendi, priča i vizija mnogih naroda: Indijanaca Sjeverne i Južne Amerike, Maya, Azteka, Tolteka, centralno –američkih kultura, Krishne, Budhe. Duga sa svojim prikazom punog spektra je simbol cjelovitosti i integracije.

U Bibliji se Duga spominje kao znak zavjeta između Neba i Zemlje, Boga i čovjeka i svega što posjeduje Život. „Bog reče Noi: Duga je znak zavjeta koji sam učinio između sebe i svakog tijela na zemlji.“ Stvaranje svijeta, 9:12-17.Kći Duge iscjeliteljica iz plemena Crow i Lakota ovako tumači Dugu : „ … da bismo prešli jaz koji leži između ovog doba i novog doba harmonije i izobilja, čarolija Duge nas uči da izgradimo most od Svjetlosti. Da bi ta Svjetlost bila dovoljno jaka kako bi se premostio jaz, mora sadržavati sve boje – sve ljude sve nacije, sva bića, cijelu kreaciju. Ukoliko je i jedna boja izostavljena neće biti dovoljno snage da se načini Dugin Most preko kojeg ćemo svi zakoračiti u Novo Vrijeme.“NAROD DUGEZmaj rađa stvari i hrani ih, Vjetar ih pokreće i prenosi njihov spiritualni smisao. Noć omogućava da smisao preko snova, i izobilja univerzuma, prodre u psihu, kako bi Sjeme palo tamo gdje materija cvjeta. Zmija odražava životnu snagu preživljavanja, kako bi se nadišla smrt i uspostavila veza s drugim dimenzijama Spojitelja svjetova i shvatila misija izlječenja koju svi izvršavamo Rukom, da bi uljepšali sve u životu sa Zvijezdom, i povezali se sa emocionalnom čistoćom Lune i tako doživjeli ljubav i odanost Psa i uživali u magičnosti života kao Majmun i moći pokazati slobodnu volju Ljudskog bića, da bi se postalo svjesno stvari i istraživalo prostor Nebeskog šetača i da se promijeni percepcija vremena Čarobnjaka i tako vidi sve ono što je stvorio Orao, a moći pitati se bez straha kao Ratnik i vršiti navigaciju sinkronizirano sa evolucijom Zemlje, dolazeći do odraza jasnoće u svim odnosima Ogledala, ne bi li Oluja potakla transformaciju, a Sunce pokazalo i osvijetlilo sve pod sobom.
Nema komentara:

Objavi komentar