KONZULTACIJE I MAYANSKO ISCJELJIVANJE


 Konzultacije i tretmani

 


INDIVIDUALNE INSTRUKCIJE

Sa galaktičkom sinkronizacijom ušli smo u visoke frekvencije, ušli smo u novu fazu evolucije svijesti. Pomoću mayanskog kalendara se svakodnevno sinkroniziramo sa povišenim frekvencijama i integriramo fizičko tijelo u trećoj dimenziji, svjetlosno tijelo – naš HOLON u četvrtojdimenziji i svjetlosno tijelo Duge,električno tijelo u petoj dimenziji.

Zanima Vas mayanski kalendar, na koji način se svakodnevno primjenjuje, koje su mayanske meditacije? Zanima Vas na koji način je mayanski kalendar alat za samospoznaju? Osim na radionicama mayanskog kalendara, osnove svakodnevnog praćenja kalendara možete naučiti i na individualnim instrukcijama. Također ako pratite kalnendar / sinkronar, a imate pitanja i nedoumice, na individualnim instrukcijama možete produbiti svoje znanje o praćenju kalendara i dobiti dublje shvaćanje pravog, prirodnog vremena.

 INDIVIDUALNE KONZULTACIJE

GALAKTIČKI POTPIS - Na konzultacijama saznajete o vašem galaktičkom potpisu – kinu rođenja. Saznajete koja je vaša uloga i svrha u životu. Kroz Petu silu, Proročanstvo sudbine saznajete koji su energetski obrasci ponašanja, koje  su energije podrške, izazova, duhovnog vodiča i vaše skrivene moći. Saznajete o energetskim obrascima ponašanja, koji su vaši potencijali i talenti.

ZAČARANI VAL - Kroz Začarani val od 13 dana učimo o energetskom ciklusu vremena kroz koji svakodnevno živimo. Kroz Začarane valove učimo na koji način transformirati teškoće na našem putu, koji su naši zadaci, kako razviti svoje talente i sposobnosti, i na koji način najbolje možemo manifestirati svoje biće kroz realizaciju željenog u životu.

STAZA ŽIVOTA OD 52 GODINE – ENERGETSKA KARTA. Kroz stazu života osvještavamo najvažnija razdoblja, povezanosti unutar energetskih ciklusa, dobivamo uvid u povezivanju prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Pomoću Staze života imamo mogućnost iscijeliti prošlost i kreirati budućnost.

ANALIZA GODINE – harmonizacija sa novim energijama, odgovori na pitanja koja je misija u novoj godini, koji su potencijali, podrška, a koji su izazovi.
ANALIZA ODNOSA - Analiza odnosa- tumačenje međusobnih odnosa koji su nam važni: obitelj, partner, djeca, posao. Koje su nam poveznice, koja je uloga zajedničke energije? Što iz tog odnosa učimo? Analiza zajedničkog Kina i Začaranog Vala

 

Mayansko iscjeljivanje  

U Meksiku i susjednim zemljama danas živi 40 različitih plemena, nacija  Maya. Svako pleme ima svoj jezik i svoju kozmologiju koja je  varijanta jedne zajedničke. Svaka nacija je čuvar različitih vrsta učenja o energijama  – među njima su čuvari kostiju (iscjelitelji raznih prijeloma), crteža, kristala, vatre, mudrosti, igara, iscjeljivanja.

Ima raznih načina mayanskog iscjeljivanja: kroz sinkronar i Tzolkin, kroz Holon, Proročanstvo sudbine i kin, čakre, kroz Drvo života, energijsko iscjeljivanje, kroz boju, toteme, eterična ulja, kupke, masaže, kroz svetu geometriju, kristale.

Mayansko energetsko iscjeljivanje -  Ljudsko biće je energijski kanal koji povezuje Svemir i Zemlju, Ljudsko biće je simbolično drvo koje hoda – nožni prsti predstavljaju korijen, prsti na rukama grane, a tijelo stablo. Iscjeljivanje se bazira  na principu energetskog pročišćenja svih razina čovjeka povezujući ga sa višedimenzionalnim čuvarima četiriju elemenata – zemlje, zraka, vode i vatre koji provode proces iscjeljivanja. Postupak iscjeljivanja temelji se na 4 dijela naše ličnosti (fizički, mentalni, emocionalni i duhovni), 7 čakri i 13 glavnih zglobova. Cilj je osobi pomoći da ozdravi, kao i da razumije proces kroz koji prolazi. akon započetog procesa iscjeljivanja, svaki pacijent dobiva sve potrebne instrukcije koje treba nastaviti primjenjivati sljedećih 13 dana.

Vaše prijave i dodatne informacije na e mail: vesna.etznab138@gmail.com. 

In Lake'ch! Vesna Bijelo Galaktičko OgledaloNema komentara:

Objavi komentar