subota, 4. lipnja 2022.

KRISTALNA LUNA ZECA u godini Žutog Električnog Sjemena (2021/2022.)
KRISTALNA LUNA ZECA je počela 30.5.2022. na kin 12 Žuto Kristalno Ljudsko biće. Zanimljiv sinkronicitet, Kristalna Luna je započela sa Kristalnim Ljudskim bićem - Dan Magične kornjače.
Kristalna Luna Zeca ima pitanje: Kako mogu posvetiti svoje biće svemu što posjeduje život? Kristalna luna / mjesec poziva na suradnju i na univerzaliziranje znanja. Poziva nas da gradimo mostove suosjećajne komunikacije. Snaga bezuvjetne ljubavi i razumijevanja privlači svjesnost iz nesvjesnog. Svjedoci smo mnogih događaja na našoj planeti koji nisu primjer čovjeka koji je ostvario samospoznaju – čovjeka probuđene svijesti. Sa kristalnim tonom posvećujemo svoju pažnju i namjeru za više dobro, za planetu Zemlju i cijelu kreaciju, za sva bića. Ono što radimo učiniti Univerzalnim. Kozmoplitski, ekumenski, svjetski.


Žuto Ljudsko Biće Utječe Na Slobodnu Volju. Žuto Ljudsko Biće je Sveti Gral. Ono je simbol posude u koju primamo Božansku ljubav, mudrost, blagoslove, svjetlosti, izobilje. Energija Žutog Ljudskog Bića u nama priprema čakre za transformaciju. Također, pozivan nas da postanemo prazni – da se pročistimo, otvorimo s povjerenjem i primimo darove. Žuto Ljudsko Biće nas uči povjerenju – kako bi naša slobodna volja postala Božanska volja. Ovaj pečat nas uči poravnati svoju volju s Božanskom voljom i svojim Suštinskim Ja.

Čovječanstvo još uvijek većinom živi uronjeno u nesvjesno, manifestirajući razdvajanje, nesklad, predrasude, destrukciju i kaos. Da bismo se oslobodili tih ograničavajućih energija, potrebno je suočiti se sa samom sobom. Imamo moć nadvladati traume i stare programe. U ovoj luni imamo podršku i snagu koju smo ostvarili u prijašnjim lunama ( mjesecima). Također što se više sinkroniziramo sa prirodnom frekvencijom vremena kroz sinkronijske kodove imamo podršku osvijestiti nesvjesno i sinkronizirati se sa novom zrakom evolucije.


Kroz osvještavanje energije dana pomoću kinova, iscjeljujemo umjetnu frekvenciju vremena 12:60 i vraćate se prirodnoj frekvenciji vremena 13:20. Što se više povezujemo sa prirodnom frekvencijom vremena 13:20, to smo više sinkronizirani sa kozmičkom svijesti, višedimenzionalnosti Univerzuma i naše višedimenzionalne prirode. 13:20 je frekvencija kroz koje se odvijaju evolutivni procesi u Univerzumu, ona je također i frekvencija telepatije.

"Zakon Vremena / prirodna frekvencija vremena ostvaruje svjesnim ono što je nesvjesno....Dinamika "napredovanja" civilizacije zapravo je dinamika disinkronizacije koju je naslijedio ljudski um preko umjetne frekvencije vremena 12:60. Postupno zadiranje civilizacije i umjetne frekvencije vremena u sve aspekte ljudskog društva i biosfere povećava učestalost disinkronizacije. Prema Zakonu vremena, u cijeloj kozmičkoj prirodi vlada univerzalna frekvencija vremena, 13:20. Ova univerzalna vremenska konstanta pokazuje da je vrijeme zapravo faktor sinkronizacije, uspostavljajući ono što je poznato kao sinkronizirani poredak. Vrijeme je frekvencija evolucije i evolucije svijesti. " Izvor: Law of time. org

12. Kristalna Luna Zeca. Kako mogu posvetiti svoje biće svemu što posjeduje život? Akcija Univerzalizira, moć: posvećuje se. Karakteristika: suradnja. Posvećuje se suradnji. Pulsirajući zrak složene stabilnosti. Akcija i rezultat suradnje. Raditi zajedno sa drugima, surađivati. Raditi za više dobro. Ono što radimo učiniti Univerzalnim. Kozmoplitski, ekumenski, svjetski.


Totem je Zec. Maye su Zeca zvale Tzub. Zvjezdani sistem Zeca može se naći između repa Zmije čegrtuše i Kornjače. Jedna od zvijezda po imenu Aldebaran je predstavljala njegovo oko. Zec svojim velikim očima, koje su smještene sa strane, ima mogućnost obuhvatiti pogledom panoramu od 360 stupnjeva. Može vidjeti iza sebe i iznad sebe – vidi skoro sve. Oči zeca su poput kristala - kristal prepoznaje sve svjetlosne signale. Budite kao Zec. Proširite svoju pespektivu. Kada su sve točke gledanja i viđenja ujedinjene, dobivamo sasvim novu percepciju stvarnosti - u koji je sve kristalno jasno. Također, gledajući Lunu (mjesec) Maye su vidjele profil Zeca u tamnim točkama. Zec je kod Maya poštovana životinja zbog svoje mudrosti i hrabrosti da se suoči sa strahovima. Totem Zeca je instrument magije i dobre sreće, predstavlja jasne misli, senzibiliteta za primanje skrivenih poruka, jake intuicije, simbol sposobnosti prevazilaženja strahova. Označava ponovno rođenje, obnovu mladosti. Zec je također povezan sa dobrim refleksima i koordinacijom, oprezan, nježan, oštrouman. Zec nas poziva da se preispitamo – da li koristimo svoje talente i alate koje imamo – naše instinkte, intuiciju, mudrost? Da li trebamo neke aspekte našeg bića dodatno njegovati i razvijati? Usmjerimo se na hrabrost i mudrost u našem biću.


Ix Chel Boginja Maya je prikazivana sa Zecom u naručju. Ona je boginja Lune (Mjeseca), Voda, tkanja i porođaja. Najčešće se prikazuje kroz tri aspekata: Chak Chel – Boginja Lune (Mjeseca), babica / primalja Stvaranja, Ix Chel u njezinoj glavnoj formi kao Majka Boginja i tkalac koja je postavila Svemir u pokretu; i Boginja Mlade Lune (mjeseca) prikazana s njezinim totemom Zecom. Njezino ime znači „Gospa Duge“ ("Lady Rainbow"). Ona je Boginja koja tka, a vrtnja njezinog vretena se nalazi u središtu gibanja u Svemiru. Glif u obliku polumjeseca - stolac na kojem sjedi Ix Chel - je mayanski glif za Lunu, njezin simbol.

Za više informacija o Zakonu vremena i Sinkronaru13 luna 28 dana na engleskom jeziku pratite stranicu:
www.lawoftime.org

Za dnevna čitanja i informacije na hrvatskom jeziku, pratite stranicu na Facebooku koju uređujem:
www.facebook.com/mayantzolkin.sinkronar13luna/

In Lak'ech!
Vesna Uaxak Etznab 

Nema komentara:

Objavi komentar