subota, 4. lipnja 2022.

SOLARNA LUNA JAGUARA u godini Žutog Električnog Sjemena (2021/2022.)

 



POČINJE SOLARNA LUNA JAGUARA
7.3.2022. Solarna luna Jaguara počinje na Kin 188, Žuta Ritmička Zvijezda.

Kin 188, Žuta Ritmička Zvijezda je galaktički potpis jedinog datuma
(7. ožujka 1970.) koji se spominje u izvanzemaljskom tekstu Uvod u Kozmičku znanost. Tekst opisuje ovaj datum kao trenutak kada je na planeti Zemlji kompletirana evolucijska faza "ljudi".
Sada se nalazimo u novoj galaktičkoj zraci / ciklusu evolucije svijesti. Evolucija svijesti ljudskog bića se manifestira kroz neuvjetovanu ljubav, suosjećanje, svijest jedinstva sa svim bićima, jednakost i sloboda za sva bića na planeti Zemlji, življenje mira i harmonije. Ostvarenje "koncepta superčovjeka" je opisano u dodatku Kozmičke Znanosti u Knjizi Avatara, Kronika Kozmičke Povijesti, tom II. http://www.lawoftime.org/avatar
Žuta Zvijezda Uljepšava Eleganciju.
Žuta Zvijezda je povezana sa umjetnosti, ljepotom, ona simbolizira Veneru – Boginju Ljubavi. Žuta Zvijezda nas uči ljepoti i eleganciji, ona inspirira. Poziva nas da postanemo svjesni svojeg cilja i Svjetlosti Ljubav. Žuta Zvijezda nas podsjeća da smo Djeca Zvijezda, Zvjezdano Sjeme. Zvjezdano sjeme u sebi sadrži sve potrebno za evoluciju prema Svjetlosti, i energiju koja nas usmjerava prema cjelovitosti. Kroz energiju Žute Zvijezde počinje razvoj višeg bića. Broj Žute Zvijezde je osam – broj harmonične rezonancije, simbol vječnosti. Simbol cjelovitog bića, bića kao receptora kozmičke biti.


Solarna luna je povezana sa evolucijom solarne svijesti, namjerama, fokusom i realizacijom, a Žuta Ritmička Zvijezda sa kojom ulazimo u novi ciklus nosi kodove evolucije svijesti. Solarna luna podržava osvijestiti važnost razvijanja unutrašnjih potencijala i promijene svijesti.

Jose Arguelles / Valum Votan je o ovom vremenu napisao:
""Ako ne promijenimo svijest, naša nesposobnost za promjenom donijet će destruktivnu promjenu. Destruktivne promjene mogu biti do naših sadašnjih uvjerenjima."


Osvijestimo svoje misli, posvetim se meditaciji, samorefleksiji... Povežimo se sa solarnom svijesti, koncentrirajmo se na nove visoke vibracije. Budimo spremni na promjene u svojem životu.

Sadašnja znanost gleda tijelo odvojeno od prirode i usmjerena je na spajanje ljudskog tijela sa strojem / tehnologijom. 13:20 harmonija (prirodna frekvencija vremena) pokazuje višedimenzionalno ljudsko biće. Višedimenzionalnost uključuje integraciju četverodimenzionalnog svjetlosnog tijela (holon) i treću dimenziju fizičkog tijela sa petodimenzionalnim tijelom. Umjetna frekvencija vremena 12:60 je umjetna mreža postavljena preko većeg harmonijskog tkanja prirode (frekvencija 13:20).
Ova je mreža umjetno stvorenog vremena sada postaje 5G bežična tehnologija koja je namijenjena povezivanju svakog objekta, uređaja, senzora, uređaja i aplikacija na internet. Ova mreža je u tijeku i brzo se razvija, a negativno utječe na planetu Zemlju i cijeli život na planeti….


"Uz sve svoje tehnološke sposobnosti, čovjek ne može vidjeti izvan ograničenja vlastite neistražene svijesti. Umjesto toga, čovjek sebe doživljava i uvjetuje kroz različite stare programe koje je čovječanstvo manifestiralo kroz individualističke, sektaške, korporativne, nacionalističke, vjerske i ideološke probleme koji čovječanstvo drže nesposobnim za dolazak bilo koje jedinstvene odluke ili sporazuma o bilo čemu. Izvor: Law of Time".

Promjena je moguća jedino u našem unutrašnjem biću, kroz razvoj svijesti i sinkroniziranje uma na više frekvencije. Ako ponavljamo stare programe nismo sinkronizirani sa visokim frekvencijama nove galaktičke zrake. Današnji kin nas podržava u otkrivanju unutrašnjeg sjaja, esencije bića. Pozvani smo razviti svoje unutrašnje svjetlo i svijest Jedinstva.


Solarna luna Jaguara je luna namjere, realizacije, povezivanja sa solarnom svijesti.
Nova galaktička zraka evolucije aktivira mnoge procese. Važno je osvijestiti važnost integriranja svih dijelova bića, kako bismo postali cjeloviti. Cjelovitost bića nas usklađuje s solarnom svjesnosti. Solarna svjesnost je sposobnost znanja izravnog usklađivanja na svjetlo. Svjetlo je informacija. U ovom periodu od 28 dana Solarne lune usmjeravamo se na transmutaciji emotivnog tijela, oslobađanju negativnih oblika misli, tako da energija može nesmetano teći.

Pitanje Solarne lune je: Kako mogu ostvariti svoju svrhu? U ovoj luni se usmjeravamo prema našim namjerama – fokus prema realizaciji naših projekata i realizaciji našeg unutrašnjeg bića. Realizacija je također povezana i sa uvidima, spoznajama, samorealizacijom. Ton 9 utjelovljuje majstorstvo i mudrost koji čekaju na realizaciju. Također utjelovljuje mudrost većih ciklusa – npr. većih ciklusa vremena. Ovo je luna precizne akcije – kada točno znamo što želimo, fokusiramo se na realizaciju.


Ljudsko tijelo je posrednik između Zemlje i Sunca. Ljudska bića su dio manifestacije života na planeti Zemlji, stoga je važna sinkronizirati se s<a planetom Zemljom, kako bi se ostvarila i sinkronizacija sa solarnom svjesnosti. Sinkronizacija sa Zemljom i Suncem omogućava uzemljavanje informacija iz galaktičke jezgre - informacije koje primamo preko Sunca. Sunce prenosi informacije iz galaktičke jezgre i razvijenijih zvjezdanih sustava.



Naš um je izravno povezan s elektromagnetskim poljem Zemlje. Zemljino magnetsko polje je izravno povezan sa Suncem. Sunce kroz svoja zračenja i sa ciklusima sunčevih pjega, solarnih baklji odašilje različite frekvencije i informacije prema Zemlji i solarnom sistemu. Trajni utjecaj solarnog i kozmičkog zračenja izravno utječe na biosferu, naš um, na evolutivne procese i evoluciju svijesti.

Sunce - solarna svijest - prenosi kontinuirani tok viših misaonih obrazaca prema našoj planeti. Ove ne-konceptualne misaone forme nazivaju se provedbeni valovi (mentation waves). Da bismo primili nove frekvencije za širenje svijesti, potrebno je pustiti stare obrasce razmišljanja i ponašanja, preuzeti odgovornost za sve naše misli i djela. Pozvani smo da svjesno usmjerimo svoj um prema jedinstvu, harmoniji, ljubavi, miru, suosjećanju za sva bića, za cijelu Planetu Zemlju.


U geometriji PULSARA, deveti ton (i deveta luna) predstavlja treću fazu 1-5-9-13 četvero dimenzionalnog pulsara Duh / Vrijeme. Deveti ton je ton solarne komandne Kula i povezan je s devet vremenskih dimenzija. Sa ovih 9 dimenzija vremena se povezujemo kroz praksu Sinkronotrona. Kroz praticiranje Sinkronotrona aktiviramo holoumperceptor u umu, razvijamo telepatske sposobnosti, primamo informacije nove evolutivne zrake. Dakle, kroz holoumperceptor se povezujemo sa 9.dimenzijom vremena...



TOTEM LUNE JAGUAR


Za Maye Jaguar je sveta životinja. Jaguar je vladar džungle, posjeduje magične moći, visoko razvijenu senzibilnost. Uči nas prihvaćanju moći intuicije i instinkata. Jaguar kroz promatranje situacije dolazi do realizacije, uči nas fokusu – namjeri, uvidu i jasnoći, prisutnosti u trenutku. On simbolizira konstruktivnu energiju. Jaguar ima sposobnost biti nečujan, nevidljiv, onaj koji vidi noću – u mraku. Uči nas kako kroz čistu namjeru doći do realizacije onog što želimo; razumijevanjem uzroka i posljedica. Simbol je moćnog duha. Njegova mudrost je vidjeti puteve unutar kaosa i imati razumijevanje obrazaca. Također je simbol osnaživanja svojeg unutrašnjeg bića i potencijala. Totem Jaguara nas poziva da osvijestimo svoje moći, i kroz fokus i namjeru hrabro krenemo u realizaciju.
Pečat Bijelog Čarobnjaka (IX čita se IŠ) je povezan sa totemom Jaguara. Jaguar predstavlja Šamana.
Tama Noći kod Maya simbolizira introspekciju i dubinu, vrijeme transformacije. Sakriveno Sunce je povezano sa Jaguarom - prema legendi kada Sunce zađe pretvara se u Jaguara - "Jaguar Sunce". Jaguar Sunce također nosi Zvijezde na svojem krznu - njegovo tijelo sa pjegama simbolizira Zvijezde koje blistaju na noćnom nebu. "Jaguar Sunce" je vladar džungle, njegova je moć sveta moć zemlje - povezan je sa svim životinjama i biljkama. Povezan je sa moćima Zemlje, Planina, sa podzemljem - sa moći transformacije. Povezan je sa podzemnim izvorima energije, sa mjestom gdje Sunce zalazi, predstavlja smrt i ponovno rađanje Sunca.

Za više informacija o Zakonu vremena i Sinkronaru13 luna 28 dana na engleskom jeziku pratite stranicu:
www.lawoftime.org

Za dnevna čitanja i informacije na hrvatskom jeziku, pratite stranicu na Facebooku koju uređujem:
www.facebook.com/mayantzolkin.sinkronar13luna/

In Lak'ech!
Vesna Uaxak Etznab

Nema komentara:

Objavi komentar