četvrtak, 21. listopada 2021.

LUNARNA LUNA ŠKORPIONA U GODINI ŽUTOG ELEKTRIČNOG SJEMENA (2021/2022.)

 


DOBRO DOŠLI U LUNARNU LUNU ŠKORPIONA!

23.8.2021. na kin Žuto Intonirano Ljudsko biće je započela Lunarna luna Škorpiona,
lunu izazova!
Lunarna luna Škorpiona je luna izazova, drži moć polarnosti i stabilizacije.
Ona je druga luna/ mjesec u godini prema kalendaru 13 luna 28 dana, druga luna u
Planetarnom valu služenja. Lunarna luna nas poziva da koristimo našu moć razlučivanja i
ostanemo u rezonanci sa našom dušom, i kako bismo i dalje bili povezani sa rađanjem Novog Vremena. Polariteti, dualnosti koji se povećavaju na planeti Zemlji potencirani su kroz situaciju sa Coronom. Ponovo se stvaraju sukobi, ponovo je čovječanstvo u stanju uma "mi i oni", ponovo se ponavlja scenarij kada se gubi iz vida cjelovitost Života na Zemlji. Potiču se polariteti "mi i oni",
koristi se strah kako bi se ponovo zaboravilo usmjeriti na više frekvencije. Ova situacija pokazuje
još uvijek veliku dominaciju starih programa. Umjesto polarizacije "mi i oni" trebali bismo razvijati suradnju bez prosuđivanja. Mogući su i drugačiji načini razmišljanja i življenja, no potrebno je promijeniti percepciju.
Lunarni ton je ton izazova i stabilizacije polariteta. U ovoj luni je važno osvijestiti osobne dualnosti i sukobe, iscijeliti ih.

Sve potiče iz uma. Svoje stavove i dualitete manifestiramo u život. Kroz energiju Lunarnog tona smo podržani promijeniti dualnosti u cjelovitost. Važno je razvijati svijest Jedinstva. U procesu smo pomicanja na višu frekvenciju na planetarnom nivou. Stari načini na koje smo naučili više ne funkcioniraju. Energija nove galaktičke zrake nam daje podršku da odpustimo sve otpore, predrasude, da se oslobodimo prosuđivanja, da se ne blokiramo u određenim emocijama zadržavajući ih, već da ih prepoznamo i pustimo da teku kako bismo se oslobodili, pročistili, dati prostora našem unutrašnjem razvoju.

Sva komunikacija dolazi iz planetarnog uma, uma Noosfere (Zemljinog uma). Ono što smo mislili da je naš individualni um zapravo je povezana s visokim umom ili planetarnim umom Majke Zemlje - Gaje, Pachamame. Na taj način Noosfera (um planete Zemlje) predstavlja Božanski Muški princip i Gaja (Srce) predstavlja Božanski Ženski princip. Njih dvoje ne može postojati jedno bez drugoga.
Noosferi pristupamo kroz samorefleksije. Kada ostvarimo svijest Jedinstva, povezati ćemo se sa Noosferom u potpunosti. Prianjanje, apsorbiranje u tehnosferu kroz pametne telefone, Internet, ovisnost o društvenim mrežama, ovisnost o tehnologiji, odvaja nas od potpune realizacije Noosfere. Dok god čovječanstvo doživljava tehnologiju kao napredak, zaboravlja se na sposobnosti koje imamo kao svjetlosna, energetska, duhovna bića.

Jose Arguelles / Valum Votan opisuje prelazak u Noosferu:

Jose Arguelles opisuje tehnosferu kao umjetni plašt, koji će se u jednom trenutku transformirati prema tranziciji biosfera-noosfera. Ova tranzicija vodi od individualiziranog nesvjesnog kaosa (tehnosfera) do kozmičkog poretka Noosfere. Ova promjena će biti moguća kada čovječanstvo dosegne određeni nivo svjesnosti...
"Ako je Noosfera mentalni plašt koji prilagođava planetarnu inteligenciju, onda to ima veze sa kvalitetom prirode naših misli, ne samo pojedinačno već i nas kao vrste. Ako ne izmijenimo našu svjesnost, naša nesposobnost da se promijenimo donijeti će promjenu koja je neophodna, bez obzira na to koliko destruktivna ona može biti za naša sadašnja shvaćanja.
Drugim riječima, biosfersko noosferska tranzicija je neizbježna. U stvari, čovječanstvo ubrzava promjenu kroz uske, trodimenzionalne materijalističke vrijednosti i mišljenje o stvarima. Pitanje je: koliko smo dobro pripremljeni nositi se sa radikalnim evolutivnim preokretom kao što je kozmički preokret uma? U našem interesu je educirati se o ovim nadolazećim događajima, da nastavimo dublje učenje o značenju Noosfere." Jose Arguelles /
Valum Votan

"Predviđen je kao evolucijska transformacija biosfere u svom sljedećem stanju ili stanju koje je opisano od strane njegovih glavnih teoretičara Vladimira Vernadskom I Pierre Teilhard de Chardin, noosfera predstavlja zaokret uma i svijesti. U stvari, njegova pojava je početak sljedeće faze planetarne evolucije. Po svojoj prirodi tranzicija biosfera – noosfera može se ostvariti samo sa sudjelovanjem ljudskih bića koja participiraju u događanju. 

„Planetarni um je ogromna ekspresija u jednini,  izraz jedinstvene cjeline  planete kao živog sustava. Iz ljudske perspektive, noosfera predstavlja napredak u univerzalnoj telepatiji. Iz noosferaperspektive, manifestacija noosfere znači apsorpciju funkcioniranja individualiziranih ljudskih jedinica svijesti, kroz jedan planetarni umu kojem su sve kontradikcije riješene u višim harmonijskim percepcijama. "


HEPTADE PUTEVI – KODOVI ZA LUNARNU LUNU



U 52-tjedno putovanje kroz 52 heptade staze Hunab Ku 21 Galaktičkog Drveta Života i Znanja, aktiviraju se sljedeće heptade putevi u Lunarnoj Luni.

Prvi tjedan Lunarne lune - Inicira
Heptada  5 od 52: Smrt prenosi  Znanje
Dali 1 - Silio 7 (23 - 29. 8.2014.)

Drugi tjedan Lunarne lune – Rafinira
 Heptada  6 od 52: Sanjanje  evoluira  Umjetnost Dali 8 -Silio 14 (30. 8.  - 5. 9.2014.)

Treći tjedan Lunarne lune – Transformira
 Heptada  7 od 52: Sanjanje  evoluira  Pročišćenje Dali 15- Silio 21 (6 - 12. 9.2014.)

Četvrti  tjedan Lunarne lune – Sazrijeva
 Heptada  8 od 52: Sanjanje evoluira Ljubav

Dali 22 – Silio 28  (13 - 19. 9.2014.)


TOTEM ove lune je Škorpion, što znači transmutacija, oslobađanje od negativne energije. Totem Škorpiona nas uči iscijeliti dualnosti, živjeti cjelovitost, svijest Jedinstva. Škorpion simbolizira snagu ponovnog rođenja. Totem Škorpiona daje podršku našem unutrašnjem glasu kako bismo prevazišli – transcendentirali dualnosti i otvorili se višoj svijesti kako bismo se povezali sa visoko vibrirajućim planetarnim umom.

Za dnevna čitanja i informacije na hrvatskom jeziku, pratite stranicu na Facebooku koju uređujem:
www.facebook.com/mayantzolkin.sinkronar13luna/

Za više informacija o Zakonu vremena i Sinkronaru13 luna 28 dana na engleskom jeziku pratite stranicu:
Vesna Uaxak Etznab

In Lak'ech!

Nema komentara:

Objavi komentar