četvrtak, 21. listopada 2021.

GODINA ŽUTOG ELEKTRIČNOG SJEMENA (2021 / 2022.)

 

GODINA ŽUTOG ELEKTRIČNOG SJEMENA


26.7.2021.SRETNA NOVA GODINA ŽUTOG ELEKTRIČNOG SJEMENA!

Prema Sinkronaru 13 luna 28 dana, 26.7.2021. počinje Nova godina Žutog Električnog Sjemena.
Godina Žutog Električnog Sjemena uvodi nas u novi sirijski ciklus 34 (NS1.34).
Sa godinom Žutog Električnog Sjemena, (2021.-2022.) 26.7.2021. ulazimo u drugu godinu ciklusa od 13 godina u kojoj se uspostavlja i stabilizira „Nookracija, snaga Zemlje“, aktivirajuju se svjetlosni programi telepatije, kako bi se ljudska bića razvila u biosolarne telepate. Da bismo razvili svijest Jedinstva i postali biosolarni telepate, potrebno je transformirati stare programe polariteta, egoizma, manipulacije, iskorištavanja, destrukcije, nasilja prema svemu što posjeduje život. Na planeti Zemlji sva bića su povezana sa Majkom Zemljom, sva znanja su ukodirana u nama. Ono što je naš zadatak je sjetiti se svoje izvorne, višedimenzionalne prirode. Svaka sjemenka u sebi posjedije svo znanje potrebno za rast, razvoj, evoluciju. Talenti, potencijali, interesi, esencija bića, su naše sjemenke koje trebamo posaditi u svoj život... Pečat Žutog Sjemena predstavlja rast i razvoj, cvjetanje. Cvjetanje simbolizira samorealizaciju, samospoznaju...
Ova je godina u kojoj smo podržani aktivirati sjeme svijesti i razvijati jedinstvenu telepatsku mrežu na planeti Zemlji.

Svrha Sinkronara /kalendara 13 luna je integracija treće dimenzionalnog tijela (fizičko tijelo) i četverodimenzionalnim tijelom (holon) sa tijelom pete dimenzije (tijelo svjetlosti dige - 5 d) . Kada pratimo prirodno vrijeme, počinjemo osvještavati unutrašnje biće, počinjemo razvijati svijest Jedinstva. Osvještavamo da smo dio Univerzuma. Počinjemo živjeti povezanost sa Zemljom, Suncem, Zvijezdama, Galaksijom. Svi smo međusobno povezani i međuovisni sa svim univerzalnim životnim silama. Svi smo zvjezdane Sjemenke.

Na interplanetarnom holonu, Žuto Sjeme odgovara galaktičkom / karmičkom Jupiteru. Jedan od zadataka u ovoj godini je transformacija starih programa i karme koju smo stvorili kao čovječanstvo. Žuto Sjeme u proročanstvu Pacal Votana Telektononu, predstavlja otkupljenje od lažne moći, lažnog autoriteta i lažne duhovnosti.

U galaktičkom Drvetu Života i Znanja Hunab ku 21, pečat Žutog Sjemena kodira galaktički arhetip "Nevin". U Hunab Ku 21, Nevin otvara Četvrti portal svjetlosti na Dvoru Ratnika. Gledajući Drvo Života i Znanja Hunab ku 21, arhetip Nevin pokreće procvat kozmičke inteligencije.
Kin Žutog Električnog Sjemena se nalazi u valu Vjetra, valu inspiracije, življenja ideala, istine, jednostavnosti i prisutnosti.


Godina Žutog Električnog Sjemena podržava buđenje svijesti, rad za više dobro kroz talente i potencijale koje nosimo u sebi. Svjetlosne sjemenke našeg bića koje čekaju procvjetati u našem životu u ovoj godini imaju podršku za realizaciju!

U ovoj godini važno je usmjeriti se na sadnju novih svjetlosnih sjemenki za dobrobit svih bića - posadimo harmoniju, jednakost, jedinstvo, mir, poštovanje, suosjećanje, ljubav za sva bića. Podržani smo živjet radost, kreativnost, sklad. Osvijestimo da svojim načinom života i ono što realiziramo doprinosi stvaranju svijeta oko nas. Zajedno prolazimo duboku inicijaciju učenja kako manifestirati svijet harmonije, kako živjeti svoju višedimenzionalnu prirodu, kako ponovo postati cjeloviti.


Energija Žutog Sjemena podsjeća na važnost brige za planetu Zemlju. Zemlja je naš dom koji dijelimo sa mnogim vrstama. Mi smo dio Zemlje, dio smo velike planetarne obitelji koja uključuje sva bića na planeti. Žuti Sjeme podsjeća važnost povezanosti sa prirodom i Zemljom. Radost života, suosjećanje i ljubav prema svim bićima.

Električni ton ima pitanje: Kako mogu poboljšati svoje služenje? Osvijestimo na koji način djelujemo, na koji način djelujemo kada radimo za druge? Da li radimo za više dobro? Naše djelovanje treba biti za dobrobit cijele planete Zemlje i svih bića. Električni ton je ton duhovnog buđenja. On povezuje različite stvari – ujednjuje ih u jednu cjelinu. Električni ton nam pomaže da integriramo
ono što nam se naizgled čini izgubljeno, odvojeno, ili smo u nekom periodu izgubili iz vida.
Električni ton je povezan s dodatnom energijom, s protokom, integracijom, kreativnosti.
 Simbolizira Sveto Trojstvo. Predstavlja galaktički ritam Srca prirodnog toka. Ta Univerzalna rijeka nudi nam pokret, kreativnost, snagu za nadilaženje prepreka.. Poziva nas da se otvorimo promjenama! Električni ton, ton 3, ton svete prisutnosti.
Dobili smo pomoć na tom putu - Električni ton nam daje puno energije, kako bismo mogli nadići egoizam i duhovno se razvijati.
Ton 3 je povezan sa služenjem - što činimo za druge - ton naše ljubavi prema drugima, izbori koje činimo za našu okolinu, planetu, bližnje, za sve što posjeduje život... Također da osvijestimo na koji način radimo za sebe, koji su naši motivi, izbori, odluke...
Električni Ton 3 sugerira da postoji nešto što želimo promijeniti ili integrirati u prirodni tijek života. Poziva nas da postanemo "Treća točka svjetlosti," stvorena iz integracije polariteta. Osjetite puls Svetog trojstva u vama, otkrivajući novo stvaranje. Električni ton nam pomaže da integriramo ono što nam se naizgled čini izgubljeno, odvojeno, ili smo u nekom periodu izgubili iz vida. Ako imate tendenciju da raspršite svoju kreativnost, ili da izgubite fokus, učinite dodatni napor i usredotočite vašu energiju. Fokusirajte se s namjerom izražavanje istine.
trebamo početi od sebe.
Kroz električni ton dobivamo energiju za sve što nam treba. Energija ove godine je posvetiti svoje odluke, namjere djelovanja za više dobro. Odabrati načine djelovanja koji utječu na stvaranje harmonije, jednakosti i jedinstva za sva bića. Realizirati način života koji je u skladu sa dobrobiti za Zemlju i sva bića.
Svima želim sretnu Novu godinu Žutog Električnog Sjemena !
In Lak'ech!
Vesna Uaxak Etznab

Nema komentara:

Objavi komentar