četvrtak, 21. listopada 2021.

25.7.2021. DAN IZVAN VREMENA

 


SRETAN DAN IZVAN VREMENA!
25.7.2021. kin 223, Plava Lunarna Noć.



Dan izvan Vremena je dan kada opraštamo sebi i drugima.
Dan mira, jedinstva i univerzalne ljubavi. Danas slavimo prirodno vrijeme, Vrijeme je Umjetnost-frekvencija evolucije, harmonije, jedinstva.
U današnjem danu osvijestimo da smo velika, planetarna obitelj, obitelj koja uključuje sva bića planete Zemlje! Pridružite se meditacijama i blagoslovu Vode, osmislite svoje rituale, budite kreativni. Zahvalimo se na svemu što se događalo u godini Plave Lunarne Oluje, zahvalimo na svim spoznajama i uvidima. Usmjerimo se na ono što želimo promijeniti i što želimo realizirati u novom ciklusu od 365 dana. U svojim odlukama i namjerama odaberite i ono što je na dobrobit svih bića.

25.7.2021.KIN 223: PLAVA LUNARNA NOĆ
Polariziram u cilju sanjanja
Stabilizirajući intuiciju
Stavljam pečat na ulaz izobilja
Sa lunarnim tonom izazova
Vodi me moć vizije
Sa lunarnim tonom iscjeljujemo polaritete i sukobe, transformiramo ih u suradnju.
Plava Noć Sanja Izobilje. Plava Noć je intuicija, introspekcija, simbolizira mjesto gdje zalazi sunce. Plava Noć je tamna misterija u dubini, putovanje unutar sebe.Plava Noć je ogromno energetsko polje potencijala. Dubina Plave Noći sadrži snažno evolucionarno polje svih mogućnosti.
Plava Noć nas poziva da naše unutarnje obilje, iz nevidljivog svijeta snova dovedemo u našu stvarnost.

Na Dan izvan Vremena slavimo "Vrijeme je Umjetnost"


Na Dan izvan Vremena meditiramo Meditaciju Mosta Duge i radimo Blagoslov i zahvalnost Vodi. Za sinkronizaciju sa prirodnim vremenom meditiramo u svitanje ili zalazak Sunca. Ako ne možete u to vrijeme, meditirajte kada možete! Budite kreativni, osmislite svoj oltar za ovaj Sveti dan u godini, kada planeta Zemlja završava solarni prsten, putovanje od 365 dana oko Sunca! Prije meditacije radimo Molitvu Sedam galaktičkih smjerova.

25.7. meditiramo meditaciju Mosta duge sa atomima vremena.
Ako ste novi u meditacijama, možete odabrati meditaciju bez atoma vremena.

Na ovaj dan slavimo „Vrijeme je Umjetnost“, Planetarni Mir putem kulture i umjetnosti!
Također, u čast Masara Emota, ovaj dan je proglašen i Danom blagoslova Vode.


Dan izvan vremena ili Zeleni dan (25. srpnja po gregorijanskom kalendaru) je važan dan mayanske kulture, a ponovno se slavi od 1992. godine. Dan izvan Vremena ne pripada niti jednom mjesecu u godini, niti staroj niti novoj godini. Dan izvan Vremena je državni praznik u Brazilu. Sa ovim danom se opraštamo od godine PLAVE LUNARNE OLUJE i dočekujemo godinu Žutog Električnog Sjemena.



Ovogodišnji Dan izvan Vremena je kodiran kinom Plave Lunarne Noći.
Na Dan izvan Vremena slavimo mir putem kulture i umjetnosti, Univerzalno opraštanje, slavimo prijateljstvo, suradnju, dan kada slavimo Ljubav, Mir, Slobodu i Jedinstvo za sva bića na planeti, za sve što posjeduje život.
Na ovaj sveti dan slavimo našu istinsku prirodu i povezanost sa cijelom kreacijom, kada odašiljemo Ljubav i zahvalnost Majci Zemlji. Dan izvan Vremena je dan kreativnog ujedinjenja u miru i harmoniji planetarne obitelji.
Na nama je da kao velika planetarna obitelj, surađujući stvaramo svijet koji bismo željeli vidjeti, svijet u kojem bismo voljeli živjeti!

Na Dan izvan Vremena se opraštamo od stare godine, radimo rekapitulaciju svega što smo prošli u Začaranom Valu Planetarnog služenja (365 dana). Zahvalimo se na svemu što smo spoznali, transformirali, realizirali. Oprostimo sebi, oprostimo drugima. Usmjerimo se na ono što želimo u Novoj godini.Također razmislimo što bismo željeli realizirati za opće dobro, za planetu Zemlju. Budimo promjena koju želimo vidjeti!
Na Dan izvan Vremena meditiramo Most duge – povezujemo se u veliki telepatski val Ljubavi, Mira, Harmonije.



Meditacija Mosta Duge sa atomima vremena:
Prije nego li počnete sa meditacijom Mosta Duge, prakticirajte nekoliko minuta Meditaciju prirodnog uma - kako biste se umirili, pratite disanje, a svaku misao koja dođe rastvorite kroz izdah. Kada smirite vaš um, započnite sa meditacijom Mosta Duge. Također u meditaciji šaljemo iz svojeg srca Ljubav i Mir za cijelu planetu, cijelu kreaciju, sve ljude, životinje, biljke, minerale, elemente prirode. Iz naše srčane čakre svima šaljemo ljubav bez izuzetaka.
Vizualiziraj da si u središtu Zemlje, u divovskoj kristalnoj jezgri u obliku oktaedra (sa dvije crvene i dvije bijele gornje stranice, i s dvije plave i dvije žute donje stranice). Iz središnje točke ovog ogromnog kristala intenzivno isijava bijela svjetlost. Iz tog gorućeg centra svjetlosti širi se eterični stup, os svjetlosti, ka sjevernom i južnom polu oktaedra. Oko eteričnog stupa svjetlosti dva su isprepletena snopa svjetlosti kroz koje bez prestanka teče strujajuća energija plazme. Ta dva protočna strujajuća snopa crvene i plave boje, isprepleteni su jedan oko drugog poput strukture DNK. U kristalnoj jezgri nalaze se 4 atoma vremena. Crveni atom vremena nalazi se na na vrhu sjevernog stupa svjetlosti obavijenog sa dva strujajuća snopa. Na južnoj osi se nalazi plavi atom vremena.

Crveni i plavi polarni atomi vremena se vrte u suprotnim smjerovima, crveni atom na sjeveru se vrti u smjeru kazaljke na satu, a plavi na jugu u smjeru suprotnom od kazaljke na satu. Gravitacijska ravnina kristalnog oktaedra zrači horizontalno iz isijavajućeg centra kristala. Uzduž gravitacijske ravni, jedan nasuprot drugome nalaze se još dva vremenska atoma, bijeli i žuti, koji se okreću poput elisa stvarajući polagano kružno gibanje u smjeru suprotnom od kazaljke na satu uokolo centralne točke svijetlosti. Vizualiziraj da iz središta kristala teče velika struja raznobojne plazme prema oba Zemljina pola, izbačena tako da formira dva polja duge, koji su razdvojeni za 180 stupnjeva. Zemlja se vrti oko svoje osi a ovaj most duge ostaje čvrst i postojan, nepomaknut.

Sada uzmi cijelu Zemlju koja se vrti oko svoje osi ispod duginih mostova i smjestite je u svoje srce. Zamisli kako dvije zrake duginog svjetla prolaze kroz tvoju kralježnicu iznad tvoje glave i ispod tvojih stopala. Sada ste ti i Zemlja jedno. Most Duge za svjetski mir je stvaran. Ukoliko ono što najprije postoji u mislima, vizualizira dovoljan broj ljudi telepatskim valom ljubavi, s vremenom će postati stvarnost.
"Ova osebujna ZASTAVA MIRA ima tri crvena kruga unutar većeg prstena / kružnice sa podlogom bijele boje. Boja krugova i kružnice u Zastavi Mira je tamno crvene ili magenta boje, simbolizira boju krvi, koji je ista za sve ljude. Gornji krug predstavlja duhovnost, koja objedinjuje istinu o svim religijama, svi smo ujedinjeni kroz univerzalno - svi se mogu pridružiti zastavi Mira, bez obzira na religiju i vjerovanja. Dva kruga predstavljaju umjetnost i znanost. Prsten koji okružuje tri kruga predstavljaju kulturu, ujedinjenje umjetnosti, znanosti i duhovnosti. „
Kalendar / sinkronar 13 luna 28 dana i Zakon Vremena su dio pokreta za MIR - Pax kulture, Planetarnih mreža umjetnosti, a Zastava Mira službena zastava 13 luna 28 dana i Dana izvan Vremena.Zastavu Mira je pokrenuo vizionar i umjetnik Nicholas Roerich zajedno sa svojom ženom Helenom kao univerzalni simbol mira –koji sve ujedinjuje kroz mirovni pokret "Mir kroz kulturu“, u kasnim 1920. godinama. 1935. godine se ostvarilo i potpisivanje Roerichovog pakta za mir, a zastava mira proglašena kao službeni simbol Mira kroz kulturu. Roerichov mirovni sporazum su potpisale Indija, Baltičke zemlje, 22 nacije Amerike, uključujući SAD. Roerichov mirovni sporazum uspostavio je međunarodni dogovor koji dozvoljava svakoj naciji zaštiti svoje kulturno ili umjetničko nasljeđe simboličkom zastavom, Zastavom mira. Potpisan 1935. ovaj sporazum danas predstavlja međunarodni zakon.



In Lakech!

Nema komentara:

Objavi komentar