četvrtak, 3. svibnja 2018.

SPEKTRALNA LUNA ZMIJE U GODINI ŽUTOG KRISTALNOG SJEMENA


Dobrodošli u Spektralnu lunu oslobađanja! Ovo je jedanaesta luna u Začaranom valu planetarnog služenja. 


Spektralna luna nas poziva rastvoriti i preobraziti niže sile i emocije u viša stanja postojanja i djelovanja.
Totem za ovaj mjesec je Zmija, 13ti znak zodijaka, Ophiuchus,  
„Zmijonosac“ nalazi se sjeverozapadno od središta Mliječne staze nasuprot Orionu.


S više sila u igri, unutra i izvan, energija Zmije poziva nas na aktivaciju uspavane snage koja leži u srži naše esencije. To zahtijeva pročišćavanje naših fizičkih, emocionalnih i mentalnih tijela. Mudrost Zmije podsjeća na postojanje skrivenih tokova  znanja koja se nalaze ispod praga normalne budne svijesti. 

Inicirani Zmijom su oni koji su odgovorili na poziv transcendiranja i integriranja nižih tijela i otključavanju nadsvjesnog uma.

Inicirani su tražitelji Istine. Oni ostaju otvoreni i spremni vidjeti sasvim drugačiji svijet od mase. Oni su u svjesnom procesu dohvaćanja memorije. Oni slijede put nevidljiv za uobičajeno gledanje.

Oni shvaćaju da stvarnost nije ništa poput onoga što smo naučili; shvaćaju postojanje posve druge  pripovijesti koje se ne mogu naći u glavnim vijestima (mainstream) niti na internetu.


Inicirani Zmijom su oni koji se sjećaju prethodnih svjetskih sustava i eksplozija stvarnosti. Oni se utjelovljuju ili emaniraju u različitim vremenima na određenim mjestima kako bi se ljudska vrsta podigla u višu razinu. Njihov izgled i različite manifestacije dio su jedinstvenog plana koji obuhvaća cikluse povijesti.
Knjiga inicijacije, Kronike Kozmičke povijesti, sv. IV (Cosmic History Chronicles, sv. IV
)
  

U kozmologiji pulsara začaranog vala, jedanaesta pozicija odgovara 11toj dvorani – oslobađanje pulsara druge dimenzije, pulsar čula i emocija. Ovaj pulsar je počeo u trećoj luni, Električnoj luni služenja – povezuje tonove 3-7-11. Na ovoj 11. poziciji mi rastvaramo i oslobađamo sve misli i nivoe svjesnosti koji ometaju naše više fino uslađivanje sa kozmosom. Mi smo svi moćan mikrokozmos kozmičke cjelovitosti koji se prostire od Ljudskog bića do Planete, Solarnog sistema, Galaksije, Kozmosa i Univerzuma. 

Spektralna Luna se  otvara  s Heptadom 41:  Seks spektralizira Viziju.
PSI krono jedinica od prva tri dana lune je kin 108 Žuta Samopostojeća Zvijezda, inače poznat kao GM108x. (prijenos uma galaktičkih Maya)



Heptade Putevi Kodovi za Spektralnu lunu 
U 52-tjednom putovanju kroz 52 heptade staze Hunab Ku 21 Galaktičkog Drveta Života i Znanja, ova Luna je opisana  kao "Postizanje elektro-eterične forme". Ova luna  zatvara završne vanjske spektralne krugove ili staze na obodu Hunab Ku 21. Galaktičko Drvo Života i Znanja. 

Sljedeće staze heptade aktiviraju se za Spektralnu lunu:
Tjedan 1 - Inicira
Heptada 41: Vizija Spektralizira Seks
(Dali 1 - Silio 7 / svibanj 2-8)

Tjedan 2 - Pročišćava
Heptada 42: Smrt Spektralizira Umjetnost
(Dali 8 - Silio 14 / 9-15 svibnja)

Tjedan 3 - Transformira
Heptada 43: Pročišćavanje Spektralizira Magiju
(Dali 15 - Silio 21 / svibanj 16-22)

Tjedan 4 - Dozrijeva
Heptada 44 Mudrost Spektralizira Bezvremenost
(Dali 22 - Silio 28 / 23-29 svibnja)


U Galaktičkoj Superstrukturi ili / Hunab Ku 21, četiri heptade Spektralne lune, gledajući u cjelini - su mjesto u vremenu gdje je ostvaren "elektro-eterično obrazac". Obratite pažnju da ti putevi za četiri heptade odgovaraju četiri stazama duge oko vanjskih rubova ( vidi sliku gore).

Izvor: Law of Time. org

Dodatak: 




Na Kin 89, Crvena Spektralna Luna 7.5.2018. U današnjem danu se povezujemo kroz fraktalnost kinova sa danom kada je Jose Arguelles  napustio planetu 23.3.2011. na Kin 89 Crvene Spektralne Lune.




José Argüelles je napustio planetu 23.3.2011.,  u 6:10 (točno u isto vrijeme njegovog rođenja) i točno 1328 godina nakon smrti Pacal Votan (683). I sa svojim odlaskom je također ostavio kod prirodnog vremena 13:28.  

Odlazak Jose Arguellesa kodira proročanstva Maya i Pacal Votana, koje nam govore o povratku prirodnom vremenu, povratku povezanosti sa Majkom Zemljom, Suncem, Galaksijom. Proročanstvo Pacal Votana govori o novoj evoluciji svijesti i manifestiranju novog doba, življenje Jedinstva i prirodne frekvencije 13 : 28, 13:20.
Za Maye je vrijeme frekvencija evolucije, frekvencija telepatije. Pacal Votan govori o buđenju svijesti i razvoju  čovječanstva koji se integrira u galaktičku i kozmičku svijest. Govori o spoznaji Jedinstva Života, i povezanosti svih bića u jedno veliko tkanje.


 Također Proročanstvo Pacal Votana kodira poruku o važnosti prirodne frekvencije vremena 13 : 28. Proročanstva su potvrđena i sa brojem godina između da
tuma posvećivanja grobnice Pacal Votana, 692 AD, i datuma njenog otvaranja, AD 1952 = 1260 godina (12:60 prikazuje umjetnu frekvenciju vremena koja je još dominantna na planeti u vrijeme otvaranja grobnice). Također imamo i kod brojeva od 1320 godina, od posvećivanja groba u 692 AD do zatvaranja trinaest baktuna, AD 2012.

12:60 se odnosi na nesvjesno prihvaćenom poretku vremena umjetno stvorene frekvencije vremena, dok je 13:20 prirodna vremenska frekvencija - prirodna frekvencija univerzalne sinkronizacije. 13:20 je prirodna frekvencija evolucije i telepatije. Od 1952. - 2012. je 60 godina, Kin 60 je Žuto galaktičko Sunce, je kin rođenja (galaktički potpis) Pacal Votana. Njegov grob je otkriven 1260 godina nakon posvećivanja grobnice.

1260 je broj sa jednom od glavnih uloga u Knjizi Otkrivenja, i također u knjizi Daniela, te je ekvivalent za 42 30 dana mjeseca ili 3 1/2 godine.
11. poglavlje Knjige Otkrivenja govori o dva proroka izbjeglih za 1260 dana (1260. = babilonski vremenski ciklusi). 12 + 60 = 72 (u 72. godini života je umro Valum Votan / Jose Arguelles). "
IZVOR: "Accessing Your Multidimensional Self: A Key to Cosmic History"
od Stephanie South - Crvene Kraljice

Jose Arguelles  je svojim prelaskom ostavio duboku poruku važnosti povratku svetom vremenu i življenju Jedinstva, harmonije i mira. Ton kina dana njegovog odlaska je 11. TON- SPEKTRALNI.
Kako da se oslobodim i dozvolim sebi da idem?  Ton oslobađanja, rastakanja karmičkih uvjetovanosti i prelaska na sljedeći evolutivni nivo. Crvena Luna pročišćava Univerzalnu Vodu - povezana je sa duhovnim znanjem i Univerzalnim energetskim tokovima koji podržavaju evolutivne procese. Crvena Luna nas poziva da se prisjetimo na znanja koja su u nama. Crvena Luna simbolizira Avatare i Uzašle Majstore koji svojim životom na Zemlji svjedoče kako je moguće dostići samorealizaciju, prosvjetljenje i živjeti mir i ljubav dok smo na planeti. 

José Argüelles (1939-2011) je američki pisac meksičkog podrijetla, likovni i glazbeni umjetnik, doktor povijesti umjetnosti i estetike, antropolog i povjesničar, sveučilišni profesor. Jedan je od idejnih začetnika i organizatora za obilježavanja Dana planete Zemlje, koji se obilježava 22. travnja. Bio je inicijator svjetski poznatog događaja Harmonijske Konvergencije - globalne meditacije za mir održane 16. -17. kolovoza 1987. Neumorni zagovornik kulture mira te svijesti o zajedništvu čovječanstva i planeta, suosnivač PAN-a (Planetarne mreže umjetnosti), osnivač i predsjednik zaklade Law of Time (Zakon Vremena), Instituta za galaktičko istraživanje i projekta Noosphere II čiji je cilj promicati ideju o cjelovitosti Zemlje kao umjetničkog djela.José Argüelles je preko 50 godina života posvetio je proučavanju znanja Maya. 
Od 1953. istražuje poimanje i računanje vremena Maya, mayansku matematiku, kalendare i proročanstva Maya. Dešifrirao je složene matematičke kodove mayanskog kalendara i otkrio drevne spoznaje o zakonitostima dimenzije vremena i njenom utjecaju na život na planeti i ljudsku sudbinu. Argüelles je otkrio Zakon Vremena. Prema Zakonu vremena čovječanstvo današnjice ima pogrešnu i umjetnu percepciju vremena koja je uzrok života u neskladu s prirodom i njezinim ciklusima koji vodi u destrukciju, disharmoniju, patnju i propast. 

Dekodirao je složene sinkronijske kodove Maya, i proročanstva Maya. Također je kroz proročanstvo Pacal Votana prepoznao poruku o važnosti praćenja prirodne frekvenciej vremena. Pokrenuo je i praksu praćenja prirodnog vremena kroz kalendar 13 luna 28 dana koji se temelji na tri mayanska kalendara (sinkronizira lunarni, solarni i galatkički ciklus).

Pomoću mayanskog kalendara Tzolkina i kalendara / sinkronara 13 luna 28 dana vraćamo se prirodnom vremenu. Praćenjem kalendara / sinkronara vraćamo se harmoniji i ravnoteži jer se sinkroniziramo sa ciklusima prirode, planete Zemlje i galaksije, osvještavamo povezanost i jedinstvo sa planetom, sa svim živim bićima.


Danas se kalendar / sinkronar 13 luna 28 dana prati u preko 90 zemalja. Kalendar / sinkronar je također dio Planetarne mreže umjetnosti ( PAN ) pokreta za mir, jedinstvo Života, jednakost, ljubav i mir za sva živa bića. Također PAN je dio pokreta za povratak kalendara na 13 luna 28 dana kako bi se ponovno pratila prirodna frekvencija vremena. 


Na svečanosti održanoj 3. ožujka 2002. na vrhu Piramide Sunca u Teotihuacanu José Argüelles je za svoj predani rad i doprinos buđenju čovječanstva prema miru, jedinstvu i harmoniji, iz ruku devetorice mayanskih autohtonih starješina primio počasno priznanje i tako postao “Valum Votan, Onaj koji zatvara ciklus“ .

José Argüelles je 2010. je dobio najveću čast Međunarodnog komiteta Zastave mira u Mexico Cityju: Nicholas Roerichov Medaljon Mira. 

U 2010. José Argüelles bio je nagrađen za svoj cijeloživotni rad s majanskim kalendarom, od Flordemayo, Mayanske iscjeliteljice i članica Međunarodnog vijeća od Trinaest starosjedilačkih Baka.
http://www.youtube.com/watch?v=7yWPp06nP-c


José Argüelles je autor mnogih knjiga u kojima spaja duhovnost, znanost, godine istraživačkog rada i svoje duhovne uvide: „Uzašće Zemlje“, „Jahači na valovima Zuvuye“, „Arkturova Sonda“, „ Vrijeme i tehnosfera“, „Faktor Maya“, „Kronike kozmičke povijesti I- VII“. Za ostala izdanja knjiga José Argüellesa pogledajte na stranici:




Totem za ovaj mjesec je Zmija, predstavlja mudrost Zemlje i transformaciju. Zmija je  simbol prosperiteta, dobrog raspoloženja, pročišćenja i zdravlja, oštroumnosti, integrira um, duh i tijelo. Zmija je povezana sa instinktima i inteligencijom tijela.  Ona odbacuje staru kožu – otpušta prošlost. U ovoj luni (mjesecu) pozvani smo ostaviti prošlosti iza sebe kako bismo mogli započeti nove cikluse i otvorili  nove mogućnosti.

Za Maye je Zmija vrlo važan i moćan totem – predstavlja životnu snagu, inicijaciju znanjem, samopsoznajom, predstavlja transformaciju i buđenje kundalinija: „Luk umen tun ben can“, "Oni koje je apsorbirala Zmija Svetog znanja." Kada je svih sedam čakri potpuno aktivirano, budi se kundalini, doživljava se prosvijetljeno stanje. Tada su muški i ženski princip integrirani, postaju jedno, a naše biće integrirano i cjelovito. Energija Zmije predstavlja bazu naših motivacija, instinkta, želja, našeg unutrašnjeg kretanja prema potpunosti. 

Zmija je 13. znak zodijaka, Opiuchus – Zmijonosac, je 13. zviježđe u zodijaku koje se nalazi sjeverozapadno od središta Mliječne staze,  180 stupnjeva nasuprot Orionove konstelacije (Osirus). Zmijonosac je 13 znak zodijaka koji nedostaje u praćenju prirodnih ciklusa. Podsjetimo se da se Mjesec / Luna 13 puta okrene oko planete Zemlje u ciklusima od 28 dana, dok gregorijanski kalendar ima 12 mjeseci što je netočno.  Skriveni broj 13 je ključ transcendiranja Vremena i oslobađanja potisnute ženske frekvencije ( ženskog principa).


 Kad su drevni Babilonci osmišljavali kalendar, odlučili su vrijeme prikazati pomoću kruga od 360 stupnjeva, koji su podijelili na 12 jedinica po 30 stupnjeva. Na taj način, dogovorom su osmislili kalendar od 12 mjeseci, a 13 mjesec i konsetalciju zodijaka su izostavili. Njihov kalendar je imao 12 mjeseci po 30 dana ( + 5 dana da se kompletira jedna godina od 365 dadna) i 12 znakova zodijaka. Na taj način su uspostavili praćenje umjetne frekvencije vremena i kalendar koji nije u skladu sa ciklusima prirode.

Grci su uklonili 13. znak zodijaka jer je za njih predstavljao uskrsnuće bogova.
 U drevnim tradicijama nositelji znanja bili su poznati kao Inicirani Zmijom, ili oni koji nose Mudrost Zmije.  Imali su ključeve znanja iz prethodnih svjetskih sistema. Prema učenjima Maya, Zmija predstavlja Maldek, uništeni planet u našem solarnom sistemu. Uništena planeta Maldek je sada Asteroidni pojas.

Zmija je predstavljala "drevno znanje" druidima, koji su također imali kalendar od 13 mjeseci, 28 dana  + jedan dan kao i Maye.  

Za Maye je broj 13 jedan od ključnih brojeva stvaranja Univerzuma i transcendencije, širenja svijesti, evolucije svijesti.

 Mayanski grad Palenque (Meksiko) je poznat kao Nah Chan: Kuća Zmije. U Palenque, Hramu 13 nalazi se grob Crvene Kraljice koja arhtipski predstavlja ženski princip.

Quetzalcoatl glavno božanstvo Mezoamerike prikazan je kao pernata zmija. Maye su pernatu zmiju nazivale Kululk'an. Za Maye je Kukulk'an / Quetzalcoatl arhetipski obrazac Glasnika, onaj koji donosi novu energiju evolucije svijesti: donosi velike forme umjetnosti, kulture, društvene običaje, povijest, znanja i mnoge galaktičke informacije. 
Pernata Zmija Quetzalcoatl / Kukulk'kan spaja Nebo i Zemlju. Povezan je sa Venerom i sa Vjetrom – daje Život svojim dahom, prenosi duh. Pernata Zmija, Quetzalcoatl, Gospodar Svitanja, je personifikacija tzv. Nebeskog učenja koje obuhvaća sva dosadašnja duhovna učenja kao i ona koja će tek doći, a predstavljaju jedinstveni duhovni tok na Zemlji. Svim učenjima je bio cilj dostizanja višeg nivoa duhovnosti i spoznaje univerzalnog jedinstva. Također Quetzalcoatl predstavlja univerzalni pojam probuđene svjesnosti Duge koja karakterizira naš svjetlosni ulazak u noosferu i povratak svetih moći. 

Prema Nauatl tradiciji u MeksikuQuetzalcoatl, je višestruki Avatar, prvi čovjek koji je dostigao svoju božansku prirodu.

On je Božanski dah koji daje Život cijeloj kreaciji, esencija solarne energije. Quetzalcoatl je Votanova inkarnacija. Votan je vremenski putnik, struja energije, misli, informacija i inteligencija koja se seli iz jednog svjetskog sustava u drugi. Votan je mudrost ljudi i univerzalni arhetip koji simbolizira vrhovnu solarnu svijesti. Quetzalcoatl je božanstvo povijesnih Maya, naroda iz Teotihuacana, Azteka, Tolteka, Zapoteka, K'iche, Pipila, Olmeka, Mixteka itd. Prema mitovima, Quetzalcoatl je također i mitski heroj od kojeg potječu gotovo svi srednjoamerički narodi. 


U tim mitovima on je često opisivan kao božanski vođa Tolteka iz Tollana. Ime Quetzalcoatl doslovno znači "quetzal zmija". Na jeziku Nahuatl riječ quetzalli znači "dugo zeleno pero", ali kasnije se odnosio i na pticu od koje potječe to perje: blistavog quetzala. Značenja kod raznih naroda - drugim srednjoameričkim jezicima je jednako. Civilizacija povijesnih Maya s Yucatana su Quetzalcoatla nazivale Kukulk'an; K'iche-Maya iz Gvatemale kao Guk'umatz, a oba imena u prijevodu imaju značenje "pernata zmija". 
Maye su u Quetzalcoatl / Kululkanu vidjeli biće kroz koje se javljaju bogovi.

U mitologiji, Quetzalcoatl također ima i brata blizanca Xolotla ( kod Azteka prikazan kao Zmija sa dvije glave – na svakom kraju tijela jedna glava). Rođenje njega i njegovog blizanca Xolotla bilo je neuobičajeno; bilo je to djevičansko rođenje božice Coatlicue. S druge strane, Quetzalcoatl je bio sin Xochiquetzale i Mixcoatla. 

Quetzalcoatl je izumitelj knjiga i kalendara, davatelj kukuruza ljudima, a ponekad simbol smrti i Uskrsnuća. Quetzalcoatl je Votanova inkarnacija. 
Valum Votan znači međudimenzionalni portal, univerzalni arhetip koji simbolizira vrhovnu solarnu svijesti, struja energije i informacija.



Zmija je također bila od ključnog značaja za Inke, Egipćane i Maje, koji  zajedno s Polinežanima prate kalendar 13 mjeseci / 28 dana. Indijanci Lakota također prate 13 mjeseci / 28 dana na temelju "keya" ili kornjače, budući da kornjača ima 13 velikih pločica i 28 malih pločica  na leđima.


In Lak'ech! 


Nema komentara:

Objavi komentar