srijeda, 18. travnja 2018.

PLANETARNA LUNA PSA U GODINI ŽUTOG KRISTALNOG SJEMENA



Dobro došli u PLANETARNU LUNA PSA, LUNA MANIFESTACIJE I USAVRŠAVANJA!  Planetarna luna je 10. luna u Začaranom valu Planetarnog služenja. 

Bez šireg koncepta za ono što se odigrava na našem planetu, izgubili smo se.

Ključna svrha ovog biltena je pratiti prijelaz koji doživljavamo, a nazivamo ga biosfersko-noosferska tranzicija.
Noosfera je mentalna sfera našeg planeta koja je interaktivna u skladu sa našim mislima. To je sustav povratne veze. Zato se naglasak stavlja na unutarnji rad kako bi se očistila uvjetovana statika i kako bismo se otvorili prema višem umu. Promjena naše svijesti je prvi korak prema bilo kojoj stvarnoj promjeni na ovom planetu.

Razmislite o ovim pravovremenim riječima Valum Votana: 
"Ako ne promijenimo svijest, naša nesposobnost za promjenom donijet će potrebnu promjenu, ali destruktivnu. Te destruktivne promjene mogu biti do naših sadašnjih uvjerenjima."

12:60 znanost gleda tijelo odvojeno od prirode i usmjerena je na spajanje ljudskog tijela sa strojem. 13:20 harmonija (prirodna frekvencija vremena) pokazuje višedimenzionalno ljudsko biće. Višedimenzionalnost uključuje integraciju  četverodimenzionalnog svjetlosnog tijela (holon) i treću dimenziju fizičkog tijela (svemirsko odijelo – spacesuit).

Frekvencija vremena 12:60 je umjetna mreža postavljena preko većeg harmonijskog tkanja prirode (frekvencija 13:20). Ova je mreža je sada 5G bežična tehnologija koja je namijenjena povezivanju svakog objekta, uređaja, senzora, uređaja i aplikacija na internet. Ova mreža je u tijeku i brzo se razvija.
Uz sve svoje tehnološke sposobnosti, čovjek ne može vidjeti izvan ograničenja vlastite neistražene svijesti. Umjesto toga, on sebe vidi kao konglomerat (približno osam) milijardi čestica u potrazi za ogromnim nizom individualističkih, sektaških, korporativnih, nacionalističkih, vjerskih i ideoloških problema koji ga drže nesposobnim za dolazak bilo koje jedinstvene odluke  ili sporazuma o bilo čemu.

     ... čak i da shvatimo ideju noosfere - planetarnog mentalnog sloja - moramo podići našu svijest i otvoriti se prema najopćenitijim, elementarnim i kozmičkim principima našeg života na Zemlji.

Interdisciplinarna znanost planetarnog dizajna cijelog sustava temelji se na percepciji Zemlje kao razvoju cijelog sustava, koji se sastoji od pet glavnih podsustava:

1.    Litosfera, od kristalne magme željezne jezgre i raznih dijelova omotača, uključujući tektonske ploče i kopnene mase..
2.     Hidrosfera, ujedinjeni ocean, jezera i riječni sustavi.
3.     Atmosfera - elektrodinamički sustavi i ciklusi koji određuju i kontroliraju vremenske uzorke, uključujući ionosferu i elektromagnetska polja. 
4.  Biosfera - život kao jedinstveni fenomen, vitalizacija materije, uključujući anorganske cikluse i sustave koji ga podupiru.


 Noosfera - sloj planetarnog razmišljanja - uvelike je funkcija najnovijeg biološkog sloja biosfere, čovjeka. Kao takva, Noosfera uključuje svjesnu ljudsku i nadsvjesnu nadljudsku evolucijsku fazu, a uključuje umjetni srednji omotač poznat kao tehosferu, koja je sama kompletirana informacijskim omotačen poznatima kao cyber sfera (cybersphere)


Totem životinja ove Lune je pas, što označava ljubav i emocije. U ovoj desetoj luni smo pozvani usredotočiti se na manifestaciji emocionalnog iscjeljenja. Potisnuti emocije poput ljutnje, krivnje, srama ili straha blokiraju naš protok energije i zadržavaju nas, ograničavaju na 3D matricu.  Totem Psa simbolizira: plemenitost, lojalnost, ne-uvjetovana ljubav, hrabrost, integritet, sentimenti, emocije, srce, suradnja, ujedinjuje, vodič, onaj koji osnažuje, zaštitnik, dosljedan, rad u ekipi. Pas nas uči da dajemo i primamo ljubav i nadiđemo strah. Energija totema Psa je također poput prolaza između dimenzija - ka razvijanju odnosa sa vodičima, totemima, saveznicima i čuvarima. 

U geometriji pulsara, deseti ton je konačni ton prvog dimenzionalnog pulsara života koji manifestira izazov. Naš je izazov naučiti spajati naš holon s našim prostorima i pravilno ga upravljati.





SINKRONICITETI ZVJEZDANIH PUTNIKA

Planetarna luna je započela na kin 56, Žuti Samopostojeći Ratnik. U ovoj luni imamo 5 aktivacije galaktičkih portala.
Dali 1 - Kin 56, Žuti Samopostojeći Ratnik (4. travanj)
Seli 2 - Kin 57, Crvena Intonirana  Zemlja (5. travnja). Današnji Kin je Pakal Votanov jasan znak. Sarkofag poklopac Pacal Votan, koji prikazuje 13 jasnih znakova i njihov položaj na rubu poklopca. Ova luna uključuje tri različita Dana jasnih znakova ...
Gamma 3 - Kin 58, Bijelo Ritmički Ogledalo (6. travnja)
Današnji Kin je Dan aktivacije galaktičkog portala i drugi jasni znak Pakal Votana. Ovaj kin / jasan znak označava datum disinkaracije samog Pakal Votana.


Alpha 5 - Kin 60, Žuto Galaktičko Sunce (8 travanj). Današnji Kin je još jedan Pakal Votanov jasni znak. Ovaj kin označava galaktički potpis Pakal Votana ( kin rođenja).
Prisjetimo se, na kin 60 Žuto Galaktičko Sunce 4.11.2016. se kompletirao ciklus od dvije godine podizanja solarne svjesnosti ( ciklus od 812 dana). Na taj dan / kin je započeo novi ciklus svjesnosti na Univerzalnom nivou – nova faza Solarne evolucije! Ovo je bio kozmičko, galaktički i planetarni događaj.


Seli 9 - Kin 64, Žuto Kristalno Sjeme (12. travanj)  Dan aktivacije galaktičkog portala. Zanimljivo je da je današnji broj kina(64) isti broj kodona u našoj DNK. Također je i kin ove godine. Dakle, prošlo je 260 dana od Dana izvan vremena.Svake godine u Planetarnoj Luni na osmi dan u luni je 260. dan u godini! (notacija  "10.8" = 108). GM108X je kod prijenosa uma galaktičkih Maya – prijenos uma je kozmički izvor svih informacija o 13 Luna Začaranom snu kalendaru i sinkronijskom redu.

GM108X - The Nature of Transmission 4.7.1


Prisjetimo se informacija koje nam donosi ova godina Žutog Kristalnog Sjemena! Godina Žutog Kristalnog Sjemena je na aktivaciji galatkičkog portala - dakle cijela godina će biti pod utjecajem galaktičkog portala i potenciranih frekvencija. Kroz galaktički portal smo povezani sa dimenzijama i frekvencijama koje struje kroz portal. Imamo veliku podršku za pokretanje novih mogućnosti, evolutivnih programa unutar DNK, razvoj talenata, ekspanziji uma i svjetlosnog tijela. Sa Žutim Kristalnim Sjemenom započinje ciklus od 3 godine stabilizacije nove galaktičke zrake evolucije koja u ovoj godini aktivira razvoj talenata i potencijala. U ovoj godini započinje aktivacija i stabilizacija razvoja telepatije i višedimenzionalnih sposobnosti uma, otvaranje primanju novih informacija, novih znanja. 

Kristalni ton - 12. ton u začaranom valu ima pitanje: Kako mogu posvetiti svoje biće svemu što posjeduje život? Žuto Sjeme predstavlja kreativni potencijal, moć rasta i razvoja U ovoj godini smo pozvani razvijati talente oslobođeni iluzija starih programa koje su nam nekada pružale sigurnost. 


Nova energija koja se prenosi na našu planetu aktivira stare navike, uvjetovane programe i neriješenu karmu, kako bismo ih prepoznali, osvijestili i promijenili. Pozvani smo rastvoriti ograničavajuće programe prošlosti, i otvoriti se kreativnom stvaranju, sadnji novih svjetlosnih sjemenki u život. 
  

Energija Žutog Sjemena predstavlja ko-kreiranje sa Duhom.U godini Kristalnog Sjemena je naglasak na jasnoći uma, suradnji i komunikaciji. Sa kristalnom frekvencijom otvaraju se nove mogućnosti – kako možemo programirati kristal tako možemo u našim umovima promijeniti stare programe novima: harmonijom, razumijevanjem, suosjećanjem. Unutar DNK imamo i kristalnu strukturu, povezani smo sa kristalnom mrežom Zemlje preko koje primamo informacije. Kristalna frekvencija nas povezuje sa srcem planete Zemlje – sa kristalnom jezgrom. Osvijestimo povezanost sa Majkom Zemljom, obratimo pažnju na sinkronicitete, uvide, pronađimo svoj novi tok.



U Galaktičkom drvetu Života i Znanja Hunab ku 21, Žuto Sjeme kodira galaktički arhetip NEVIN. Prenosi poruku jasnoće, izvorne budnosti i prisnosti. Sjaji blistavim sjajem. Donosi nove SJEMENKE znanja i mudrosti Zemlje. Simbolizira cvjetanje izvorne budnosti koja vodi prema samorealizaciji. Predstavlja čistu svjesnost, nosi plodove Duha. Donosi novo i rast novog. Povezujemo se sa ovim arhetipom kroz osnaživanje unutrašneg bića, povezivanje s svojom esencijom, kroz prevazilaženje izazova i usmjeravanju prema svemu što je dobro, izrgrađujuće, prema onome što nas povezuje sa višom svijesti. Posadimo nove sjemenke harmonije, jedinstva i suosjećanja!

Kali 11 - kin 66 Bijeli Magnetni Spojitelj Svjetova, (14. travanj)
Počinje 13-dnevni Začarani Val Bijelog Spojitelja Svjetova, val Smrti, drugi val rafiniranja, bijeli val u Sjevernom Bijelom zamku Prelaska - cikklus od 52 dana. Pleme Bijelog Spojitelja Svjetova oplemenjuje/ rafinira prelaz kroz moć Smrti. Zapamćeno sjećanje na istinu o galaktičkom Marsu...
Bijeli Spojitelj Svjetova Izjednačava Smrt. Bijeli Spojitelj Svjetova je transmutacija, most komunikacije između dva svijeta, različite dimenzije, svjesnost ovdje i sada, regeneracija, smrt ega, razumijevanje smrti fizičkog tijela, svijest o tome da smrt nije kraj već transmutacija energije, praštanje, predavanje. Bijeli Spojitelj Svjetova je energija predavanja i otpuštanja. Predaja je suprotnost od odustajanja. On nas podsjeća da se oslobodimo želje kontrolirati. Poziva nas da samo budemo i prihvatimo istinu sadašnje situacije u kojoj jesmo. Kroz prihvaćanje, postajemo slobodni da krenemo dalje. Promjena i rast postaju lakši i prirodniji.

 Limi 13 - Kin 68, Žuta Električna Zvijezda (16. travanj)
Mlada Luna / Mjesec.
Silio 14 - Kin 69, Crvena Samopostojeća Luna (17. travanj)
Dan aktivacije galaktičkog portala!

Gamma 17 - Kin 72, Žuto Rezonantno Ljudsko biće  (20. travanj)
Dan aktivacije galaktičkog portala!




Alpha 19 - Kin 74 Bijeli Solarni Čarobnjak.

 


22.4. Dan planeta Zemlje. Prisjetimo se, Jose Arguelles je jedan od idejnih začetnika i organizatora za obilježavanje Dana planete Zemlje 22.4.

Dali 22 - Kin 77, Crvena Kristalna Zemlja (25. travanj)
Dan aktivacije galaktičkog portala!

Kin 77 = 7 x 11.
Kin Crvene Kristalne Zemlje, kin Zaštitnika unutrašnje kristalne jezgre planete Zemlje! Dan galaktičkog portala!Crvena Zemlja Unapređuje Navigaciju. Crvena Zemlja je evolucija, navigacija, snaga Zemlje, sinkroniciteti, razvoj, zaštitnik Zemlje i svih živih bića. Energija ovog pečata povezana je sa iscjeljenjem pomoću kristala. Pečat Crvene Zemlje nam pomaže da se uskladimo i povežemo sa energijom i snagom Planete Zemlje na prirodan način. Ona je galaktički sinkronizator. Crvena Zemlja je kanal harmonizacije sinkroniciteta (usklađivanja) s Galaktičkim srcem – usklađivanje s točkom usredotočenosti u vječnoj sadašnjosti iz koje se sve manifestira. Planeta Zemlja je predivno i moćno biće. Mi živimo unutar njezine svijesti, mi smo dio nje. Crvena Zemlja nas poziva da se povežemo s elementarnim energijama zemlje, zraka, vatre i vode. Crvena Zemlja simbolizira zaštitnika Zemlje, šamana – iscjelitelja koji poštujući sav život, iscjeljuje i posvećuje Zemlju, povezan sa mudrosti Majke Zemlje. Zemlja je povezana s kristalima i iscjeljenjem pomoću kristala. Crvena Zemlja nas poziva da razvijamo svjetlost u sebi i manifestiramo naše svjetlo u Život, u materiju. 

Poziva nas da je povežemo s kristalnom jezgrom planete i postanemo dio kristalne mreže unutar planete Zemlje. Mi i planeta smo povezani. Imamo sposobnost pokrenuti novu svijest. 

Gama 24 - Kin 79, plava Magnetna oluja (27. travnja)
Danas počinje 13-dnevni začarani val Plave Oluje, val samo generiranja, treći val / val transformacije od 52 dana Bijelog Sjevernog Zamka prelaska: Sud smrti: Pleme Oluje transformira prijelaz kroz moć samo-generacije.Prisjećanje na Istinu o solarnom Plutona.

Limi 27 - Kin 82, Bijeli Samopostojeći Vjetar (30. travanj)
Puna Luna / Mjesec.

 Silio 28 - Kin 83, Plava Intonirani Noć (1. svibnja)
Danas meditiramo cijelu pojačanu meditaciju Mosta Duge sa atomima vremena. Meditacija Mosta Duge ujedinjuje našu viziju Univerzalnog mira na Zemlji.  

Heptade Putevi Kodovi za Planetarnu Lunu

U 52-tjedna putovanje kroz 52 heptade stazama Hunab Ku 21 Galaktičkog Drveta Života i Znanja, sljedeće su putevi heptada koji se aktiviraju za Planetarnu Lunu:

Crvena Tjedan 1 - Inicira
Heptada 37: Umjetnost stabilizira meditaciju 
(Planetarna Luna Dali 1 - Silio 7 / 4-10 travnja)

Bijeli tjedan 2 - Rafinira
Heptada 38: Meditacija stabilizira vizije 
(Planetarna Luna Dali 8 - Silio 14 / 11.-17. travnja)

Plavi Tjedan 3 - Transformira
Heptada 39: Pročišćavanje stabilizira prosvjetljenje. 
(Planetarna Luna Dali 15 - Silio 21 / 18-24 travnja)

Žuta 4. tjedan – Dozrijeva
Heptada 40: Prosvjetljenje stabilizira bezvremenost 
(Planetarna LunaDali 22 - Silio 28/25 travnja-1 svibnja)


 U Galaktičkoj Supersktrukturi / Hunab Ku 21, četiri heptade (četiri tjedna) ove Planetarne lune – kao cjelina - heptade su mjesto u vremenu gdje se nalaze "dva elektro-eterična stabilizatora"- horizonaltni tokovi.
(U prošloj luni, Solarnoj luni se nalaze elektro-eterični meridijani - okomiti tokovi). Saznajte više u knjizi Kozmičke povijesti o Vrijeme-prostoru, svezak V. (dostupno na srpskom jeziku).

Zanimljivo je spomenuti kako su staze u ovoj luni sve horizontalni "stabilizatori". Planet je faza u kozmičkoj evoluciji u kojoj ne samo da horizont postaje moguć, nego nam planeta također daje potrebnu stabilnost za razvoj Života (planeta je domaćin Životu). U Planetarnoj luni putevima Heptada, Žuto Sunce i Bijelo Ogledalo pojavljuju se na dva mjesta. Žuto Sunce ukazuje na "prosvjetljenje" i "život",  a Bijelo Ogledalo znači "red" i "beskonačnosti". To se pridružuje Žuta Zvijezda (umjetnost / ljepota / elegancija), Plavi Orao  (stvaranje / um / vizija), Crveni Luna (pročišćavanje / tok, protok) i Bijeli Čarobnjak (čarolija / receptivnost / bezvremenost).
 Osjetite savršenstvo Planetarne Lune...

PLANETARNA LUNA / MJESEC TAKOĐER PREDSTAVLJA PLANETARNI TON 10. TON- PLANETARNI. Kako mogu usavršiti ono što radim?

Pulsirajuci zrak manifestiranja. Poboljšati ili usavršiti. Manifestacija, usavršava ispoljavanje, iskazivati. Dati na znanje, izraziti, otkriti. Rađati. Stvarati. Ruke – dualnost ruku koje se međusobno uravnotežuju. Ruke kao strijela ka svom cilju i kao primalac za srce – što naše srce želi manifestirati? Planetarni ton nas poziva da pažljivo preispitamo svoje temelje.

Kakve strukture i sisteme vjerovanja izgrađujemo u našoj stvarnosti? Što motivira naše izbore? Ton 10 nas poziva da kreairamo nove temelje – da se izrazimo iz naše esencije, iz onog što zaista jesmo. Izražavanje energije na svim nivoima podrazumijeva pobijediti ili suočiti se sa preprekama.
U ovoj desetoj luni smo pozvani da se usredotočimo na manifestaciji emocionalnog iscjeljenja. Potisnuti emocije poput ljutnje, krivnje, srama ili straha blokiraju naš protok energije i zadržavaju nas, ograničavaju na 3D matricu.

​ Usmjerimo se na pročišćenje svih naših tijela (mentalnog, emocionalnog, fizičkog / duhovnog) i na taj način "realiziramo tok." Naše emocionalno tijelo je magnetsko i ima izravan utjecaj na naše vibracijske frekvencije. Traumatska iskustva iz djetinjstva i prošlih života ostavljaju emocionalni trag u našoj staničnoj memoriji koja utječe na izražavanje naš DNK. U ovom 28-dnevnom ciklusu smo ohrabreni usredotočiti na identificiranje i otpuštanje svih emocionalnih blokada u našem umu / tijelu, tako da se možemo otvoriti i primati novi predložak bića visoke frekvencije koji je zablistao na našem planetu.

In Lake'ch!

Nema komentara:

Objavi komentar