srijeda, 6. lipnja 2018.

KRISTALNA LUNA ZECA U GODINI ŽUTOG KRISTALNOG SJEMENA




Dobro došli u Kristalnu Lunu Zeca, lunu suradnje, 12 lunu Začaranog vala Planetarnog služenja!
Kristalna luna / mjesec poziva na suradnju i na univerzaliziranje znanja. Poziva nas da gradimo mostove suosjećajne komunikacije. Snaga bezuvjetne ljubavi i razumijevanja privlači svjesnost iz nesvjesnog.  Zakon Vremena ostvaruje svjesnim ono što je nesvjesno.  

KRISTALNA LUNA ZECA JE POČELA 30.5.2018. NA KIN 112 ŽUTOG GALAKTIČKOG LJUDSKOG BIĆA. 
Kristalna Luna Zeca ima pitanje: Kako mogu posvetiti svoje biće svemu što posjeduje život
Kin 112 je također i kin aktivacije galaktičkog portala. Kroz portal smo ušli u ovu kristalnu lunu, novi ciklusu od 28 dana. Još uvijek se nalazimo u Alpha pokretanu - 10 portala za redom koji su započeli u prošloj luni.


 U ovoj luni imamo i važna događanja sa Stephanie, Crvenom Kraljicom:
Za sudjelovanje na meditaciji, predavanju i radionici, nije potrebno predznanje. Svi zainteresirani su dobro došli! 

Biti će simultano prevođenje na hrvatski jezik.

21.6.2018. besplatna meditacija - DAN SOLSTICIJA
OKUPLJANJE U 17:15 kod ulaza kluba Aquarius na Jarunu, odlazak na lokaciju za meditaciju - kod rijeke Save
22.6.2018. predavanje „Vrijeme, sinkronicitet i Noosfera“, hotel Palace (19 – 21 h, cijena: 35 eu, potrebno je doći u 18 sati zbog registracije)
23.6.2018. radionica “Postani svoj galaktički arhetip”, hotel Palaace  ( registracija u  9 h, radionica od 10 do 18 h), 
cijena za Hrvatsku i države bivše YU:108 eu, za EU:126 eu)
24.6.2018. individualne konzultacije ( 30 min, donacije)

Za sve dodatne informacije:
 + 385 98 92 94 751 ili  galactic.arhetip@gmail.com

Stephanie South je mistični, umjetnički, sinkronijski vizionar, autorica više od 10 knjiga, uključujući nagrađivanu knjigu: „Accessing Your Multidimensional Self“.  Učenica i suradnica dr. Jose Arguellesa, nastavlja primjer epskog života i rada Jose Arguellesa, ali na jedan jedinstven i svjež način. Stephanie plijeni svojom jednostavnošću, čistoćom, senzibilnošću, posvećenošću i disciplinom. Ona je i nosilac loze Transmisije uma galaktičkih Maja. 


O svojem dolasku na ove prostore govori kao o važnoj misiji, jer prepoznaje ovaj dio svijeta kao posebno mjesto koje sadrži specifičnu frekvenciju koja je ključ za iscjeljenje naše planete Zemlje. „ Živimo u vremenima u kojima je svetost, sveti pogled u velikoj mjeri izbrisan iz čovjekovog uma. Sada, više nego ikada, potrebno je aktivno učestvovati u osobnoj evoluciji.“ S. South


Kristalna luna / mjesec poziva na suradnju i na univerzaliziranje znanja. 
Poziva nas da gradimo mostove suosjećajne komunikacije. Snaga bezuvjetne ljubavi i razumijevanja privlači svjesnost iz nesvjesnog. Svjedoci smo mnogih događaja na našoj planeti koji nisu primjer čovjeka koji je ostvario samospoznaju – čovjeka probuđene svijesti. Čovječanstvo još uvijek većinom živi uronjeno u nesvjesno, manifestirajući razdvajanje, nesklad, predrasude, destrukciju i kaos. Da bismo se oslobodili tih ograničavajućih energija, potrebno je bez straha suočiti se sa nesvjesnoim. Imamo moć nadvladati sve prošle poremećaje (distorzije) i stare programe. U ovoj luni imamo podršku i snagu koju smo ostvarili u prijašnjim lunama ( mjesecima). Također što se više sinkroniziramo sa prirodnom frekvencijom vremena kroz sinkronijske kodove imamo podršku osvijestiti nesvjesno i sinkronizirati se sa novom zrakom evolucije.

Zakon Vremena ostvaruje svjesnim ono što je nesvjesno. Umjetna frekvencija vremena 12:60, (gregorijanski kalendar i satovi), podržava materijalno doživljavanje svijeta, stavljajući um u linearnost, odvajajući nas od naše višedimenzionalne prirode. 
"24-satna, 60-minutna, 60-sekundna frekvencija vremena izvedena je iz dvanaestog dijela kruga, dvodimenzionalne ravnine u prostoru. Budući da ova mjera ne odgovara stvarnosti vremena kao univerzalne (13:20) frekvencije sinkronizacije, ona stvara mentalnu disinkronizaciju koja se manifestira kao bitka uma protiv sebe i protiv prirode. Dinamika "napredovanja" civilizacije zapravo je dinamika disinkronizacije koju je naslijedio ljudski um preko umjetne frekvencije vremena 12:60. Postupno zadiranje civilizacije i umjetne frekvencije vremena u sve aspekte ljudskog društva i biosfere povećava učestalost disinkronizacije. Nastala afazična mentalna stanja dovode do ratobornosti i različitih stavova dominacije nad drugima i prirodi - ali nikada na bilo kakvo zadovoljstvo. 

Prema Zakonu vremena u cijeloj kozmičkoj prirodi vlada univerzalna frekvencija vremena, 13:20. Ova univerzalna vremenska konstanta pokazuje da je vrijeme zapravo faktor sinkronizacije, uspostavljajući ono što je poznato kao sinkronizirani poredak. Vrijeme je frekvencija evolucije i evolucije svijesti. " Izvor: Law of time. Org

Jose Arguelles govori o promjeni u kolektivnoj svijesti čovječanstva preko prirodne frekvencije vremena: "To znači ako kolektivni um čovječanstva želi evoluirati u više duhovne dimenzije, potrebno je napustiti umjetno stvoreno mehaničko vrijeme, i ponovno sudjelovati u praćenju prirodnih ciklusa i prirodnog vremena." -Jose Arguelles / Valum Votan


U kosmologiji pulsara začaranog vala, dvanaesta pozicija ili ton odgovara dvanaestoj luni i kompletira pulsar uma treće dimenzije koji je započeo u četvrtoj luni, Samopostojećoj luni forme. Ova 12. pozicija označava formu suradnje, kad uzimamo sve zalihe prethodnih suradnji i pripremamo buduće akcije.

STAZE HEPTADE ZA KRISTALNU LUNU
Ako pažljivo pogledate tablu Hunab Ku21 (http://www.lawoftime.org/pdfs/HunabKu21-PlayingBoard.pdf), usredotočujući se na 52 staze heptada, primjetiti ćete da ova luna kompletira gornji Dvor Avatara i sa lijeve strane Dvor Suosjećajnog - stoga je ova luna kodirana sa: "Moć Znanja i Ljubavi su kristalizirani." Ova luna takođe nastavlja konačni slijed (sekvencu) od 12 tjedana/12 heptada u godini koje se nazivaju "12 Puteva transcedentnog reda". Ova luna zatvara konačna vanjska kola puteva oboda Hunab Ku 21 galaktičkog Drveta Života i Znanja.


Prvi tjedan- Inicira
Staza heptade 45: Meditacija prenosi odraz Seksa.
(Dali 1 - Silio 7 / 30. svibanj – 5. lipanj)

Drugi tjedan - Rafinira
Heptada 46: Meditacija prenosi odraz Smrti.
(Dali 8 - Silio 14 / 6 - 12. lipanj)

Treći tjedan - Transformira
Heptada 47: Samostvaranje prenosi energiju Umjetnosti.
(Dali 15 - Silio 21 / 13 - 19. lipanj)

Četvrti tjedan - Sazrijeva
Heptada 48: Samostvaranje prenosi energiju Pročišćavanja.
(Dali 22 - Silio 28 / 20 - 26. lipanj)

12. Kristalna Luna Zeca. Kako mogu posvetiti svoje biće svemu što posjeduje život? Akcija Univerzalizira, moć: posvećuje se. Karakteristika: suradnja. Posvećuje se suradnji. Pulsirajući zrak složene stabilnosti. Akcija i rezultat suradnje. Raditi zajedno sa drugima, surađivati. Raditi za više dobro. Ono što radimo učiniti Univerzalnim. Kozmoplitski, ekumenski, svjetski. Totem je Zec.

Ix Chel Boginja Maya je prikazivana sa Zecom u naručju. Ona je boginja Lune (Mjeseca), Voda, tkanja i porođaja. Najčešće se prikazuje kroz tri aspekata: Chak Chel – Boginja Lune (Mjeseca), babica / primalja Stvaranja, Ix Chel u njezinoj glavnoj formi kao Majka Boginja i tkalac koja je postavila Svemir u pokretu; i Boginja Mlade Lune (mjeseca) prikazana s njezinim totemom Zecom. Njezino ime znači „Gospa Duge“ ("Lady Rainbow"). Ona je Boginja koja tka, a vrtnja njezinog vretena se nalazi u središtu gibanja u Svemiru. Glif u obliku polumjeseca - stolac na kojem sjedi Ix Chel - je mayanski glif za Lunu, njezin simbol. 

Maye su Zeca zvale Tzub. Zvjezdani sistem Zeca može se naći između repa Zmije čegrtuše i Kornjače. Jedna od zvijezda po imenu Aldebaran je predstavljala njegovo oko. Zec svojim velikim očima, koje su smještene sa strane, ima mogućnost obuhvatiti pogledom panoramu od 360 stupnjeva. Može vidjeti iza sebe i iznad sebe – vidi skoro sve. Oči zeca su poput kristala - kristal prepoznaje sve svjetlosne signale. Budite kao Zec. Proširite svoju pespektivu. Kada su sve točke gledanja i viđenja ujedinjene, dobivamo sasvim novu percepciju stvarnosti - u koji je sve kristalno jasno. Također, gledajući Lunu (mjesec) Maye su vidjele profil Zeca u tamnim točkama. Zec je kod Maya poštovana životinja zbog svoje mudrosti i hrabrosti da se suoči sa strahovima. Totem Zeca je instrument magije i dobre sreće, predstavlja jasne misli, senzibiliteta za primanje skrivenih poruka, jake intuicije, simbol sposobnosti prevazilaženja strahova. Označava ponovno rođenje, obnovu mladosti. Zec je također povezan sa dobrim refleksima i koordinacijom, oprezan, nježan, oštrouman. Zec nas poziva da se preispitamo – da li koristimo svoje talente i alate koje imamo – naše instinkte, intuiciju, mudrost? Da li trebamo neke aspekte našeg bića dodatno njegovati i razvijati? Usmjerimo se na hrabrost i mudrost u našem biću.

In Lak'ech!



Nema komentara:

Objavi komentar