ponedjeljak, 7. listopada 2013.

MEDITACIJA ZA PLANETU ZEMLJU




                                                 
                                                      
MAJKA  ZEMLJA GAJA
Sa zahvalnošću i ljubavlju primimo darove koje nam Zemlja daje. Povežimo se s Majkom Zemljom kroz svjetlost naših srca i uzemljenim stopalima, kroz sinkronicitete i kristale. Dišimo zajedno sa Zemljom, uskladimo se, budemo usredotočeni - svjesni sadašnjeg trenutka. Mi i planeta smo povezani. Imamo sposobnost pokrenuti novu svijest. Zemlja nas poziva da razvijamo svjetlost u sebi i manifestiramo naše svjetlo u Život, u materiju. Poziva nas da je povežemo s kristalnom jezgrom planete i postanemo dio kristalne mreže unutar planete Zemlje. Zemlja simbolizira zaštitnika Zemlje, šamana – iscjelitelja koji poštujući sav život, iscjeljuje i posvećuje Zemlju. Naša Majka Zemlja nas čeka da se povežemo s njenom frekvencijom i frekvencijom cijelog Univerzuma - čeka da se probudimo i postanemo svjesni da smo dio Jedinstva Života. In Lake'ch!
   


MEDITACIJA ZA PLANETU ZEMLJU
Sjednite u meditativan položaj sa uspravnom kičmom i rukama na koljenima, stopala na podu, ili u poziciju prekriženih nogu. Očistite svoj um, rastvarajući sve misli dok izdišete. Dajte sebi najmanje 5 min za to, ako možete i duže. Cilj je postići uvid u mirnu, spokojnu i jasnu svjesnost.Zatim, zamislite cijelu Zemlju, kao da je gledate iz svemira. Zamisli je kako se okreće, plavo-bijelu loptu koja se vrti, sinkronijsko jedinstvo, na kojoj je uvijek simultano dan i noć. Osjeti kako Zemlja grli sva bića i sve, bez razlike, cijelu Biosferu, bez hvale ili krivice za bilo koga ili bilo što. Smjestite u svoje srce cijelu Zemlju koja se okreće, baš onako kako je vidite iz svemira. Iz svojeg srca pošaljite zahvalnost na svemu što primate od Majke Zemlje. Iz svojeg srca pošaljite ljubav, mir, suosjećanje, svjetlost svemu što posjeduje Život. Šaljite ljubav planeti Zemlji i cijeloj kreaciji bez izuzetka, grleći svakoga i sve, baš kako to i Zemlja radi. Naročito pošaljite ljubav onima za koje mislite da vam nisu naklonjeni. Zagrlite ih u svjetlosti svoje ljubavi. Pri svakom izdahu šaljite ljubav, svjetlost i mir planeti Zemlji, našoj majci i svemu što posjeduje Život. Osjetite u sebi univerzalno suosjećanje i ljubav Majke Zemlje, koje nije drugačije od vaše svjesnosti. Zaista to osjetite. 
JA SAM JEDNO SA ZEMLJOM, ZEMLJA I JA SMO JEDNA SVIJEST, JEDAN UM. Ponovite ovo polako nekoliko puta. Utisnite to u sebe. Naučite disati zajedno sa Zemljom. U svojim mislima zahvalite Majci Zemlji na svemu što ste primili u meditaciji i neka meditacija bude svima na dobrobit, neka sva bića postanu svjesna i ispunjena ljubavlju, svjetlosti i mirom. Osjetite Jedinstvo Života na planeti, Jedinstvo svih bića. Sa zahvalnošću i ljubavi u srcu završite meditaciju.

In Lake'ch! Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo




Nema komentara:

Objavi komentar