četvrtak, 30. srpnja 2020.

GODINA PLAVE LUNARNE OLUJE 2020/2021.

Photo: Law of time.org



Ja sam onaj koji mijenja svijet
Također poznat kao Oluja, Transformator, Majstor Alkemije,
„Glas Groma“, glas grmljavine
Kodiran Plavom Olujom
Moj broj je devetnaest (19)
Moć svih brojeva
Vješt u umjetnosti transmutacije
Ja sam katalizator transformator.
Poznavati mene je poznavati svoju moć samo-stvaranja

SRETNA NOVA GODINA PLAVE LUNARNE OLUJE!
Prema sinkronaru 13 luna 28 dana 26.7.2020. sa kinom 119 Plave Lunarne Oluje započela je Nova godina, novi ciklus od 365 dana. Sa kinom Crvene Kozmičke Zemlje završio je ciklus od 13 luna 28 dana, u godini Bijelog Magnetnog Čarobnjaka. Također je završio i ciklus od 7 godina ciklusa u kojima smo otvorili i kompletirali Portal Duge. Sa završetkom Kozmičke lune, završio je i val Crvene Zmije, val duboke transformacije prošlosti. Val Crvene Zmije nas je pripremio za ulazak u važan ciklus od 13 godina razvoja telepatije i ulazak u novi pod ciklus Sirijusa. Na Dan izvan Vremena, sa kinom Bijelog Magnetnog Ogledala, ulazimo u novi val ususret Novoj godini. 

Plava Lunarna Oluja je drugi kin u valu Bijelog Ogledala, u valu u kojem rastačemo iluzije, žrtvujemo ego da bismo mogli duhovno rasti, odražavamo stvarnost onakva kava je,
živimo istinu svojih srca. Ulazimo u novi vremenski ciklus u kojem je važno odustati od vezivanja na stare programe. Ova godina će ubrzati promjene, kako bismo mogli razvijati svoje potencijale kao Svjetlosna bića. 

Afirmacija ove godine je:


Polariziram u cilju kataliziranja
Stabiliziranja energije
Stavljam pečatim samogeneriranja / samostvaranja
Lunarnim tonom izazova
Vodi me snaga magije



" Ja sam onaj koji mijenja svijet " - galaktički arhetip Plave Oluje i poruka za sljedećih 365 dana. 
Podržani smo kroz promjenu svijesti promijeniti svijet - u svijet Jedinstva, Harmonije i Mira. Sa ovom godinom ulazimo u ciklus od 13 godina razvoja telepatije. Ulazimo u sljedeći ciklus buđenja svijesti i prisjećanja na znanja koja su u nama. Duboka transformacija koju donosi ova godina moguća je kroz osvještavanje važnosti iscjeljivanja polariteta, prihvaćanje sebe i drugih kakvi jesmo. 

Image by Gerd Altmann from Pixabay

Pozvani smo razvijati Univerzalnu ljubav, njegovati suradnju umjesto sukoba, živjeti svoje ideale, ponovo postati zaigrana djeca. 

Image by Free-Photos from Pixabay 

Prema Mayama, Plava Oluja predstavlja oluju, grmljavinski oblak i kišu koja pročišćava, donosi nove informacije. Oluja munjama transformira svaku lažnu strukturu stvarnosti. Plava Oluja je snaga transmutacije, pročišćenja i ubrzavanja našeg fizičkog, mentalnog, emocionalnog i eteričnog tijela. Njezina energija aktivira čakre, kako bi sve ono što nije riješeno bilo prepoznato. Podržava ekspanziju Svjetlosnog tijela. Ona katalizira samostvaranje. Plava Oluja nas podsjeća na snagu koju nosimo u sebi, samopostojeću snagu, izvornu snagu pomoću koje možemo manifestirati novu stvarnost, novi život, inicirati nove mogućnosti, pokrenuti novu paradigmu. Plava Oluja predstavlja najveće obilje - obilje iz nutrine koje možemo realizirati u svojem životu.

Na dan početka Nove godine prema kalendaru 13 luna 28 dana, započinje i Magnetna luna / mjesec Šišmiša (prvi mjesec u godini). Također ulazimo i u novi ciklus Sirijusa NSI.33. 
Photo: Law of time.org
 Ovaj ciklus Sirijusa se nalazi unutar većeg ciklusa Sirijusa od ukupno 2 756 godina. Podsjetimo se: Sa godinom Plavom Spektralnom Olujom 2016/2017.godine je započeo veliki ciklus Sirijusa: 53 ciklusa od 52 godine (ukupno 2756 godina), također poznat kao Sirijanski kotač. Ovaj prvi Sirijanski kotač od 2016-2068, uspostavlja prvu galaktičku eru Vremenskog broda Zemlje. Sa novim ciklusom Sirijusa aktivira se razvoj viših aspekata uma i razvoj telepatije. Telepatija na planetarnom nivou je moguća kada se razvije svijest Jedinstva. 
Photo: Law of time.org
52 godine podciklusa prikazuju fraktal od 5 200 godina, koliko traju galaktičke zrake koje prenose određene informacije za razvoj života i evolucije svijesti. Sada smo u novoj galaktičkoj zraci koja je započela 26.7.2013. godine.
Također, svakih 52 godine se događa sinkronizacija kalendara Haaba (solarnog ciklusa) sa kalendarom Tzolkinom ( galaktičkim ciklusom). 52 godine prikazuju i ciklus koliko je potrebno Sirijusu B da obiđe Sirijus A.

 Proročanstvo sudbine za ovu godinu
Photo:tiimewaves.org.
Ova godina je kodirana energijom Plave Lunarne Oluje, koja donosi energiju transformacije u najbližim odnosima u obitelji, sa prijateljima. Lunarni ton nas usmjerava na iscjeljivanje polariteta, sukoba i stabiliziranje energeije. Plava Oluja aktivira duboke promjene, pokazuje sve ono što trebamo nadići, iscijeliti, usavršiti. Energija podrške u ovoj godini je Univerzalna ljubav i prosvjetljenje (Žuto Lunarno Sunce), radost života. U ovoj godini odustanimo od prosuđivanja drugih, već energiju usmjerimo na prihvaćanje sebe i drugih kakvi jesmo. Umjesto sukoba odaberimo suradnju, podršku, suosjećanje i ljubav. Sunce daje život svima, nikome ne sudi.
Duhovni vodič u ovoj godini je energija igranja, iscjeljivanja djetinjstva, kreativnost, odustajanje od kontrole (Plavi Lunarni Majmun). Energija vodiča nas podržava da kroz lakoću, igru i nevinost djeteta u nama, transformiramo izazove. Spoznajmo razne iluzije i stare programe koji proizlaze iz dualiteta koji je dominantan na planeti. Razvijajmo svijest Jedinstva i ljubav prema svemu što posjeduje život. 

Izazov ove godine je buđenje svijesti i transformiranje karmičkih programa. Ulazimo u sljedeći evolutivni ciklus razvoja telepatije i viših funkcija uma. Da bismo to postigli, važno je otpustiti, transformirati prošlost, izaći iz sukoba i polariteta. Energija izazova, ali i dara, velikih mogućnosti u ovoj godini je Crvena Lunarna Luna. Budimo kao voda, tecimo slobodno... Pronađimo novi tok koji nas vodi prema iscjeljenju i buđenju svijesti. Prisjetimo se znanja koja su u nama. Osvijestimo da smo zvjezdane sjemenke. 



Image by Free-Photos from Pixabay

U okultu, skrivenoj moći ove godine je Bijeli Kristalni Vjetar, koji nas podržava u življenju svojih ideala kroz suradnju sa drugima. Kroz suradnju ostvarujemo svoje potencijale i talente, dobivamo nove uvide i spoznaje. Zajedno rastemo. Kristalni ton u okultu nas podsjeća na povezanost sa kristalnom mrežom Majke Zemlje. Osvijestimo da u našiom DNK imamo kristalnu strukturu. Povežimo se sa Majkom Zemljom i sa snagom samoregeneracije Plave Oluje. Osvijestimo samopostojeću snagu svojeg bića u ovoj važnoj godini transformacije. 

Lunarni ton godine je ton izazova, kroz koji rastemo prema sljedećem evolutivnom procesu. Ovaj proces može biti vrlo intenzivan, ali ako prihvatimo energiju ove godine, možemo transformirati svoje strahove, nesigurnosti, iluzije, sumnje, u slobodu, kreativnost, obilje, pročišćenje, harmoniju i mir. Lunarni ton je povezan sa obitelji, najbližim prijateljima, partnerom / partnericom. Na ovim područjima če u ovoj godini biti najdulje transformacije. Također na planetarnom nivou, transformirati će se mnogi odnosi, suradnje. Stari programi će se ubrzano raspadati. 



Lunarni ton je povezan sa Lunom / Mjesecom, sa emocijama, i ženskim principom, kreativnosti, potencijalima, novim rastom. Važan je povratak prirodnim ciklusima i prirodnom vremenu. Kroz sinkronizaciju sa prirodnim vremenom se sinkroniziramo sa novim evolutivnim informacijama.

Ova godina Plave Lunarne Oluje nas podržava u samostvaranju novih mogućnosti, novog početka, rađanje samog sebe poput Fenixa.

Image by Free-Photos from Pixabay
Na interplanetarnom holonu pečat Plave Oluje odgovara solarnom proročanskom toku i planeti Plutonu. Kroz solarno proročanski tok primamo mnogo novih informacija koje su potrebne za manifestiranje života i evoluciju svijesti. Kroz ovaj tok također isjeljujemo karmu i stare programe na osobnom i planetarnom nivou. U ovoj godini je veliki naglasak na samo- stvaranju, samo prisjećanju i rast prema prosvjetljenju.

Image by Maurizio Lanciotti from Pixabay


U jednom od tekstova na Law of time stranici, navodi se informacija o vezi Plutona i Boga Shive. Bog Shiva ima karakteristike onoga koji donosi smrt i uništenje, kako bi se energija transformirala i otvorile se nove mogućnosti ponovnog stvaranja. 
Godina Plave Lunarne Oluje je upravo takva, poput Shive, energija koja rastače sve stare obrazce i koncepte koji nam više nisu potrebni. Ušli smo u novi ciklus razvoja svijesti i viših funkcija uma.... 

Ne zaboravimo, energija Plave Oluje predstavlja najviše obilje koje kroz svoju samopostojeću snagu materijaliziramo u svoj život. Obilje su naši talenti, potencijali, spoznaje, sva naša iskustva. Obilje je i predivna priroda koja nas okružuje, naši bližnji, sve one koje volimo. Najviše obilje je neuvjetovana ljubav i suosjećanje koje živimo. U ovom svijetu gdje se uspjeh mjeri isključivo kroz novac i materijalno, zaboravljamo da je najviše obilje upravo ona božanska iskra koju svatko biće ima u sebi. Plava Oluja katalizira samostvaranje - pozvani smo da ponovo "stvorimo" sebe kao svjetlosna bića mira, harmonije i ljubavi. 

 Želim svima sretno putovanje u ovih 365 dana, puno uspjeha u realizaciji svojih snova, vizija! Postanimo oni koji mijenjaju svijet, manifestirajmo novo svjetlo Jedinstva, Harmonije i Mira za sva bića i planetu Zemlju!

In Lak'ech!
Tekst napisala: Vesna Uaxak Etznab

Nema komentara:

Objavi komentar