petak, 24. srpnja 2020.

ZAVRŠETAK GODINE BIJELOG MAGNETNOG ČAROBNJAKA I PROROČANSTVO PACAL VOTANA




26.7.2019. je započela godina Bijelog Magnetnog Čarobnjaka. Prema kalendaru 13 luna 28 dana ova godina traje od 26.7.2019.do 25.7.2020. Gregorijanska 2020. godina kodira važan sinkronicitet koji nas podsjeća na važnost povratku prirodnom vremenu: 2020. godine obilježava 1.328 godina od posvećenja groba Pacal Votana 692. godine. Obratite pažnju na kodove brojeva koji označavaju vrijeme od posvećenja grobnice do danas: 13:28 je prirodna frekvencija vremena koju pratimo kroz sinkronar 13 luna 28 dana i Tzolkin. 

Ovakvi sinkrociteti aktiviraju važne informacije koje su oslobođene u atmosferu kroz grobnicu Pacal Votanove grobnice i kroz mnoge mayanske piramide. Proročanstvo Pacal Votana je povratak prirodnoj frekvenciji vremena, življenje u miru, harmoniji, svijesti Jedinstva svih bića na planeti Zemlji. Još jedan zanimljiv sinkronicitet koji nas otvara prema novom ciklusu je upravo i završetak ovogodišnje Kozmičke lune. Dakle, završetak ove Kozmičke lune je povezan i sa završetkom vala Crvene Zmije u kojoj imamo 10 portala za redom. Alpha pokretanje. Niz portala počinje na kin  Bijelog Lunarnog Spojitelja, koji je jasan znak na poklopcu Sarkofaga. Također, ovaj kin,  se naziva Mali ključ u proročanstvu Pacal Votana otključava misteriju proročanstva. Dakle za ulazak u novi ciklus koji se otvara 26.7.2020. je vrlo važno proročanstvo Pacal Votana: povratak prirodnoj frekvenciji vremena i svijesti Jedinstva svih bića na planeti Zemlji.
Mali Ključ predstavlja transformaciju, smrt ega, otvaranje prema dimenzijama i spiritualnom svijetu - transmutaciju energije. Otpuštanje prošlosti i ponovno rođenje kroz nove odluke, novi fokus, ulazak u sljedeći evolutivni ciklus. Zanimljivo je da se Alpha pokretanje, 10 portala za redom sadrži ovogodišnja Kozmička luna sa kojom završavamo ciklus od 7 godina na samom početku Nove galaktičke zrake: ciklus novih solarnih frekvencija, ekspanzije Solarne svjesnosti i primanje evolutivnih informacija sa Sirijusa. Sa valom Zmije transformiramo prošlost, stare obrasce i programe, pripremamo se na ulazak u novi ciklus, sinkroniziramo se sa Proročanstvom Pacal Votana. 

Kroz frekvenciju galaktičkih portala aktiviramo naš DNK, imamo mogućnost razviti naš puni potencijal povezujući makro i mikro kozmos. "Portal" znači ulaz u druge dimenzije – portal je poput vrata, informacije struje u oba smjera. Tijekom kinova galaktičke aktivacije portala naš planet prima povišene frekvencije i naša receptivnost i svijest su pojačane. Na ove posebne dane galaktičke aktivacije, stvaramo mogućnost za DNK aktivaciju i evoluciju, imamo mogućnost kroz potencirane energije povezati se sa galaktičkim kodom Svjetlosti i planetom Zemljom, otpustiti sve što nas blokira, otvoriti se prema novom i prema evoluciji DNK.

Sa Novom mayanskom godinom Plave Lunarne Oluje  ulazimo u novi ciklus od 13 godina razvoja telepatije. U novi ciklus ulazimo 26.7.2020.


Podsjetimo se, svake godine sa ulaskom u Novu mayansku godinu otvaramo jedna Svjetlosna vrata kako bismo se povezali sa Portalom Duge. 

Sa ovom godinom Bijelog Magnetnog Čarobnjaka (2019/2020.), otvorili smo Sedma vrata, sedmu zraku svjetlosti. Portal Duge se sa ovom godinom manifestira u potpunosti. Ovih sedam svjetlosti predstavljaju Dugu. Zbog toga je meditacija Mosta Duge vrlo važan projekt. Meditacija Mosta Duge je centralna točka u znanosti o vremenu cjelokupnog sistema galaktičkih Maya. Most Duge je već manifestiran u višim dimenzijama, a svrha meditacije Mosta Duge je prakticiranje, sve dok mi ne počnemo vibrirati u dimenziji Mosta Duge.


Završetak ove godine Bijelog Magnetnog Čarobnjaka je izuzetno važan, jer objedinjujemo 3 godine aktivacije razvoja telepatije i kompletiramo prvih 7 godina, na početku nove galaktičke zrake!


PRISJETIMO SE  različitih frekvencija koje smo primali u ovih 7 godina, na samom početku nove zrake evolucije svijesti:





 Prva svjetlosna vrata: 2013-2014.

Godina Žutog Galaktičkog Sjemena – Modeliranje Svjesnosti.
Druga svjetlosna vrata: 2014.-2015.
Godina Crvene Solarne Lune – Inspiracija Toka.
Treća svjetlosna vrata: 2015-2016.
Godina Bijelog Planetarnog Čarobnjaka – Stvaranje Receptivnosti.
Četvrta svjetlosna vrata: 2016-2017.
Godina Plave Spektralne Oluje - Oslobađanje energije.
Peta svjetlosna vrata: 2017-2018.
Godina Žutog Kristalnog Sjemena – Univerzaliziranje Svjesnosti.
Šesta svjetlosna vrata: 2018-2019. Godina Crvene Kozmičke Lune – Transcendirajući Tok.
Sedma svjetlosna vrata: 2019-2020.
Godina Bijelog Magnetnog Čarobnjaka – Privlačenje Receptivnosti. ( Law of Time)

 26.7.2020. ulazimo u sljedeći ciklus evolucije svijesti, u ciklus od 13 godina!  U periodu smo sadnje novih svjetlosnih sjemenki za budućnost! 

Bijeli Čarobnjak predstavlja Šamana i Jagura. Ova godina nam je zbog toga donijela mnoge promjene, prepoznavanje starih programa i njihovo raspradanje, energetsko rastakanje starih obrazaca, osvještavanje važnosti prihvaćanje odgovornosti za sve što mislimo i što radimo, manifestiramo.
Jedna od važnih lekcija ove godine je da smo SVI JEDNO, svi smo povezani.


Bijeli Čarobnjak se naziva IX.

 Riječ IX koristi kao prefiks za ženski rod, npr. boginja IX CHEL. Korištenje prefiksa Ix upućuje na kodove ženskog principa koji se nalazi unutar frekvencije koju prikazuje Bijeli Čarobnjak. U drevna vremena žene su bile iscjeljiteljice, šamanice, Čuvarice Zemlje, znanja i misterije stvaranja. Poruka ove godine Čarobnjaka je velika promjena - transformirati staro kroz moć mudrosti srca i stvoriti novo kroz suradnju, kreativnost, podršku, suosjećanje, ljubav, harmoniju, umjetnost. Iscjeljenje na svim nivoima svih bića i planete Zemlje. Magnetni ton nosi moć Jedinstva. Jedinstvo svijesti je najveći zadatak za čovječanstvo. Svijest da smo svi dio Zemlje, svi dišemo isti dah! 

Čarobnjak predstavlja i Jaguara. 

Za Maye Jaguar je sveta životinja. Jaguar je vladar džungle, ima sposobnost biti nečujan, nevidljiv. Uči nas prihvaćanju moći intuicije i instinkta. Uči nas fokusu – jasnoj namjeri, prisutnosti u trenutku. Simbolizira konstruktivnu energiju. Njegova mudrost je vidjeti puteve unutar kaosa i razumijevanje obrazaca uzroka i posljedica.No Jaguar predstavlja SMRT. Smrt trenutno mijenja - bez odgađanja transmutira energiju. Osim fizičke smrti, Jaguar predstavlja i smrt svega onoga što trebamo ostaviti iza sebe, sve ono što smo prerasli. Osim smrti, Jaguar je simbol i prelaska iz jednog životnog cikusa u drugi - sa lakoćom, bez vezivanja za staro. Snažna poruka za čovječanstvo - upravo se to i događa ovih zadnjih luna godine Čarobnjaka. Velike promjene, jer stari svijet iluzija, manipulacije i negativnih aspekata materijalizma nije održiv. Nove visoke frekvencije pristižu iz centra galaksije i sve što je staro, sve niže frekvencije se transformiraju. Jaguar je povezan sa putovanjem Sunca na nebeskom svodu - sa zalaskom sunca. Prema kozmologiji Maya putovanje Sunca preko Neba i tama noći prikazuje vječno putovanje ljudske svijesti i transformaciju svijesti.

VIŠE O GODINI BIJELOG MAGNETNOG ČAROBNJAKA koja se završava, možete čitati tekst koji sam napisala ovdje na blogu: O GODINI BIJELOG MAGNETNOG ČAROBNJAKA možete čitati tekst koji sam napisala ovdje na blogu:

 http://vesnasantak138.blogspot.com/2019/07/godina-bijelog-magnetnog-carobnjaka.html

Uskoro stiže tekst o Novoj mayanskoj godini! 
In Lak'ech!
Tekst napisala: Vesna Uaxak Etznab


Nema komentara:

Objavi komentar