nedjelja, 3. svibnja 2020.

SPEKTRALNA LUNA ZMIJE U GODINI BIJELOG MAGNETNOG ČAROBNJAKA (2019/2020)


„Kraj sadašnje civilizacije i njezin životni put, jedini je način na koji se noosfera može očitovati. Da se nije dogodilo urušavanje stare civilizacije (svijeta kojeg poznajemo), ne bismo stvarno shvatili kao vrsta, da je evolucija od danas u svojoj prirodi mentalna i duhovna“. Ovo je poruka Kronike kozmičke povijesti: Kronike povijesti kozmičke povijesti svezak I, Knjiga prijestolja, Jose Arguelles


    

Dobrodošli u Spektralnu Lunu Zmije, Lunu oslobađanja! Ovo je jedanaesta luna / mjesec u začaranom valu Planetarnog služenja.

Civilizacija se događa u ciklusima; kraj jedne civilizacije je rođenje druge. Kao vrsta, postali smo ovisni, porobljeni od sata i strojeva, zanemarili smo cikluse prirode i tako skrenuli s našeg Centra. Kad je cijela Zemlja uronjena u prividnu tamu, onda je korisno znati kako pronaći svoje unutarnje svjetlo.

 Ovo je svjetlost Novog Svjetla koje sinkronizira naše ljudsko tijelo sa Zemljom i Solarnim Bićem. 




Tijekom ovog neizvjesnog vremena, pozvani smo shvatiti da je naše tijelo vrhunska tehnologija. Naše biološko tijelo je svemirsko odijelo za primanje i  prenošenje informacija. Organi osjeta su ključni receptori. Mozak je kibernetski centar za prenošenje senzornih informacija.

Spektralna Luna nas poziva rastvoriti i osloboditi sve misli i razine svijesti koji nas sprečavaju da ostvarimo unutarnju svjetlost cjelovitosti (Kozmos). Pozvani smo odpustiti prošlosti i njegovati svoje srce i um kako bismo proširili svoju percepciju izvan praga treće dimenzije.

Da bi se vidjela cjelina, potrebno je „pripitomiti“ emocionalno tijelo od reaktivnog na osvještavanje projekcija na ekranu. Taj proces zahtijeva učenje uravnoteženja napetosti, suprotnosti (svijetlo / tamno). To radimo oslobađajući se vezanosti za uvjetovane načine razmišljanja, tako da više nismo pod utjecajem polariteta u životu i polariteta u svijetu.

Treća Super luna / Super mjesec u godini dolazi 7.5.2020., šestog dana Spektralne lune na kin 39 Plave Kozmičke Oluje (13 x 3). Mlada Luna izlazi na 21. dan Spektralne Lune, na kin 54 Bijelog Lunarnog Čarobnjaka. (22.5.2020.).
U kozmologiji pulsara začaranog vala, jedanaesta pozicija odgovara 11toj dvorani – oslobađanje pulsara druge dimenzije, pulsar čula i emocija. Ovaj pulsar je počeo u trećoj luni, Električnoj luni služenja – povezuje tonove 3-7-11. Na ovoj 11. poziciji mi rastvaramo i oslobađamo sve misli i nivoe svjesnosti koji ometaju naše više fino uslađivanje sa kozmosom. Svi smo moćan mikrokozmos kozmičke cjelovitosti koji se prostire od Ljudskog bića do Planete, Solarnog sistema, Galaksije, Kozmosa i Univerzuma. 

Sinkroniciteti Zvjezdanih putnika

Dobrodošli u Spektralnu Lunu Zmije, Lunu oslobađanja!
 Sažetak trenutnih ciklusa:
• Godina (ciklus od 365 dana): Godina Bijelog Magnetskog Čarobnjaka
• Okretanje (ciklus od 260 dana): 46. okret od početka brojanja 13 luna 28 dana Začaranog sna  (1987).
• Sezona (ciklus od 65 dana): Sezona Ljubavi Bijelog Psa (sjever): Bijeli galaktički spektar
• Zamak (ciklus od 52 dana): Istočni Crveni Zamak rađanja
• Luna  (ciklus od 28 dana): Spektralna Luna Zmije – Kako da se oslobodim i dozvolim sebi da idem?
• Začarani val  (13-dnevni ciklus): začarani val Plave Ruke, val realizacije i završavanja ciklusa

Heptade Putevi Kodovi za Spektralnu lunu 
U 52-tjednom putovanju kroz 52 heptade staze Hunab Ku 21 Galaktičkog Drveta Života i Znanja, ova Luna je opisana  kao "Postizanje elektro-eterične forme". Ova luna  zatvara završne vanjske spektralne krugove ili staze na obodu Hunab Ku 21. Galaktičko Drvo Života i Znanja. 

Sljedeće staze heptade aktiviraju se za Spektralnu lunu:

Tjedan 1 - Inicira
Heptada 41: Vizija Spektralizira Seks
(Dali 1 - Silio 7 / svibanj 2-8)

Tjedan 2 - Pročišćava
Heptada 42: Smrt Spektralizira Umjetnost
(Dali 8 - Silio 14 / 9-15 svibnja)

Tjedan 3 - Transformira
Heptada 43: Pročišćavanje Spektralizira Magiju
(Dali 15 - Silio 21 / svibanj 16-22)

Tjedan 4 - Dozrijeva
Heptada 44 Mudrost Spektralizira Bezvremenost
(Dali 22 - Silio 28 / 23-29 svibnja)


U Galaktičkoj Superstrukturi ili / Hunab Ku 21, četiri heptade Spektralne lune, gledajući u cjelini - su mjesto u vremenu gdje je ostvaren "elektro-eterično obrazac". Obratite pažnju da ti putevi za četiri heptade odgovaraju četiri stazama duge oko vanjskih rubova ( vidi sliku gore).

Izvor: Law of  Time.org
Tekst prevela: Vesna Uaxak Etznab

Dodatak: 

Sa Kinom 34 počinje Spektralna Luna Zmije, 11 luna / mjesec u godini prema kalendaru 13 luna 28 dana.

2.5.2020. kin 34 Bijeli Galaktički Čarobnjak.  
Kin 34 Bijeli Galaktički Čarobnjak je također i galaktički potpis početka Začaranog Sna – Dreamspella, koji su pokrenuli Jose i Lloydine Aeguellas, na kin 34 Bijeli Galaktički Čarobnjaka, 26. srpnja 1987. U proročanstvu sudbine, Bijelog Galaktičkog Čarobnjaka vodi Bijelo Galaktičko Ogledalo koje razbija iluzije umjetno stvorenog vremena i kroz energiju Galaktičkog Čarobnjaka donosi sinkronizaciju i rezonancu sa prirodnom frekvencijom vremena. Ovaj datum, početka Začaranog sna, 26.7.1987. također obilježava početak trenutnog 52-godišnjeg Sirius ciklusa u kojem se nalazimo:

52-godišnji Sirijus ciklus Galaktičkog Čarobnjaka će biti novi temelj uspostave cikličke mjere ili računanja kozmičkog vremena. Prvi ciklus Sirijusa počeo 26.7. 1987, Kin 34 Bijeli Galaktički Čarobnjak a drugi će započeti točno 52 godina kasnije, 2039.godine.
Datum N.S.1.51.13.28 (Novi Sirijus ciklus broj 1, sadrži 51 godinu, dana 364) uslijedit će Dan izvan vremena, (51 godina, dan 365, 52 godina kompletirana godina 2039 prema Dugom računu – tradicionalno brojanje).
Tada će početi N.S.2.0.1.1 Kin 34, Bijeli Galaktički Čarobnjak (Novi ciklus Siriusa broj 2, 0 godine, Magnetna Luna 1). "Galaktički Čarobnjak" je naziv ponavljajućeg cikličkog reda - ciklusa planete Zemlje, Vremenskog Broda Zemlja 2013. godine, uspostavljanje percepcije galaktičke bezvremenosti. 

26.7.2013. smo ušli u novu galaktičku zraku, u novi ciklus evolucije svijesti. U trenutku kada čovječanstvo prepozna važnost povratku prirodnom vremenu, i kada se počne pratiti prirodno vrijeme, ljudski um će osloboditi ogromne količine dotad potisnute psihičke energije. Kada se čovječanstvo vrati ciklusima prirode i praćenju prirodne frekvencije vremena, biti će moguć razvoj telepatije, i unutrašnjih sposobnosti ljudskih bića, te manifestirano Jedinstvo svijesti, jednakost, sloboda, mira, harmonija za sva bića. Kroz Jedinstvo svijesti i telepatiju, ljudska bića stvaraju svijet harmonije, ljubavi, suradnje i jedinstva.

Sinkronar / kalendar 13 luna 28 dana, sinkronizira sa ciklusima Zemlje, Sunca, i galaksije. Kao solarni galaktički sinkronar /kalendar se usklađuje sa danom 26.7. na temelju zajedničkog podizanja Sunca i zvijezde Sirijus. Taj datum je kod drevnih Maya bio početak Nove godine. Prateći prirodno vrijeme kroz 13 luna sinkronar / kalendar sinkroniziramo fizičko tijelo u 3 dimenziji, sa 4d i 5d, a kroz 5d se sinkorniziramo sa višim dimenzijama. Praćenje prirodne frekvnecije vremena omogućava nam evoluciju svijesti i vodi nas ka realizaciji sljedeće evolutivne faze čovjeka - svijesti o sebi kao višedimenzionlanom biću, fraktalu Univerzuma, biću koje izlazi izvan uvjetovanosti programa starih sistema, i razvija se u skladu sa Kozmičkom svijesti.

Praćenjem 13 luna stavljamo se u mjeru 13 luna 28 dana sinkronometra: 13 puta se luna okrene oko Zemlje u 365 dana, u 52 tjedna. Sirijus B obiđe oko Sirijusa A u 52 godine - napavi preciznih 52 godine orbitalnih ciklusa prstenova. Zašto je važan broj 52? 52 je važan fraktal u Tzolkinu, predstavlja 5200 godina ciklusa evolutivnih galaktičkih zraka - koje se izmjenjuju sa novim informacijama evolucije svakih 5 200 godina. Od 26.7.2013. se nalazimo u novog galaktičkoj zraci evolucije buđenja svijest. 

Kada pratimo 13 luna 28 dana, prirodno vrijeme, čovjek se sinkronizra sa evolutivnim ciklusima u Galaksiji, sa ciklusima Sunca i Zemlje - sinkronizacija sa zvjezdanim ciklusima u Univerzumu, podižući se u galaktičko-kozmičku svijest i sinkronizira se sa novim poredkom stvarnosti koji donosi razvoj svijesti svih bića.

Spektralna Luna Zmije, Luna oslobađanja poziva nas da odbacimo sve ono što nam više ne služi i podsjeća nas da je jedini IZLAZ usmjeravanje prema UNUTRA – povezivanje sa svojim unutrašnjim bićem i višom svijesti.
Totem za ovaj mjesec je Zmija, predstavlja mudrost Zemlje i transformaciju. Zmija je simbol prosperiteta, dobrog raspoloženja, pročišćenja i zdravlja, oštroumnosti, integrira um, duh i tijelo. Zmija je povezana sa instinktima i inteligencijom tijela. Ona odbacuje staru kožu – otpušta prošlost. U ovoj luni (mjesecu) pozvani smo ostaviti prošlosti iza sebe kako bismo mogli započeti nove cikluse i otvorili nove mogućnosti. 

Za Maye je Zmija vrlo važan i moćan totem – predstavlja životnu snagu, inicijaciju znanjem, samopsoznajom, predstavlja transformaciju i buđenje kundalinija: „Luk umen tun ben can“, "Oni koje je apsorbirala Zmija Svetog znanja." Kada je svih sedam čakri potpuno aktivirano, budi se kundalini, doživljava se prosvijetljeno stanje. Tada su muški i ženski princip integrirani, postaju jedno, a naše biće integrirano i cjelovito. Energija Zmije predstavlja bazu naših motivacija, instinkta, želja, i našeg unutarnjeg kretanja prema potpunosti. 
In Lak'ech!
Vesna Uaxak Etznab

Nema komentara:

Objavi komentar