utorak, 28. travnja 2020.

PLANETARNA LUNA PSA U GODINI BIJELOG MAGNETNOG ČAROBNJAKA (2019/2020)





Dobro došli u Planetarnu lunu Psa, lunu manifestacije!
 Planetarna luna je 10. luna u Začaranom valu Planetarnog služenja. 
Odvajanje čovječanstva od prirode doseglo je svoj vrhunac! To je u korijenu mega krize.“ —Valum Votan

Život kakav znamo je u kritičnoj fazi, s višestrukim uznemirenjima od corona virusa, 5G mreže, zemljotresa, vulkana, skakavaca, približavanja asteroida i ekonomskih kolapsa. Ključna svrha ovog biltena je pratiti više planetarnih raslojavanja koja doprinose tranziciji biosfera-noosfera.
Od početka vremena bilo je onih koji pokušavaju poticati svjetske katastrofe i socijalne nerede kako bi iskoristili moć i kontrolu nad čovječanstvom.
Zakon vremena ističe da je naša ljudska svijest zatvorena, blokirana,  zbog lažne percepcije vremena koja održava iluzorni veo, energetsku blokadu,  oko kolektivnog uma. Ova blokada nas tjera u zaborav – zaboravljamo na  svoje vlastite moći. Ali sada se sjećamo. Zakon vremena, u svim svojim komponentama je alternativa umjetnoj inteligenciji A.I. i svijetu strojeva.

Svi dobivamo najviše znanje. Sada je vrijeme da primjenjujemo sve ono što znamo i  spoznajemo -  bez odlaganja.



U Noosferi se isti događaji mogu opažati na različite načine prema mjestu na kojem se nalazi naša pažnja. Iz kvantne fizike znamo da promatranje u punoj svijesti mijenja ono što se opaža. Što više naša energija prodire u višu svijest, širi se raspon vibracija koje manifestiramo.

„Već je stvoren planetarni konvergentni val uma.  Nitko mu neće pobjeći. Neki će ići zajedno s tim. Neki će mu se oduprijeti. Svi će to osjetiti. Ona će postati veća u snazi ​​od svega što svijet može ponuditi. Njegov vrhunac bit će pomicanje uma. Novo stanje uma i svijesti nazvano je Noosfera.“
— Jose Arguelles / Valum Votan


Za ovu lunu totem je Pas, što znači ljubav i emocije. U geometriji PULSARA, deseti ton je konačni ton prvog trodimenzionalnog života pulsara kroz koji se  manifestira izazov. Glavni izazov je svladati sebe.


Sažetak trenutnih ciklusa:
• Godina (ciklus od 365 dana): Godina Bijelog magnetnog Čarobnjaka
• Okretanje Tzolkina (ciklus od 260 dana): 46. okret od početka brojanja 13 luna 28 dana Začaranog sna (1987).
• Sezona (ciklus od 65 dana): Sezona Životne snage Crvene Zmije (istok): Crveni galaktički spektar
• Zamak (52-dnevni ciklus): Crveni Istočni Zamak:
Sud rođenja
• Luna / mjesec (28-dnevni ciklus): Planetarna luna Psa, luna manifestacije - Kako usavršiti ono što radim?
• Začatani val (13-dnevni ciklus): luna je započela kada smo bili u Začaranom valu Crvenog Zmaja - val rođenja.


Heptade Putevi Kodovi za Planetarnu Lunu


U 52-tjedna putovanje kroz 52 heptade stazama Hunab Ku 21 Galaktičkog Drveta Života i Znanja, sljedeće su putevi heptada koji se aktiviraju za Planetarnu Lunu:


Crvena Tjedan 1 - Inicira
Heptada 37: Umjetnost stabilizira meditaciju (Planetarna Luna Dali 1 - Silio 7 / 4-10 travnja)

Bijeli tjedan 2 - Rafinira
Heptada 38: Meditacija stabilizira vizije (Planetarna Luna Dali 8 - Silio 14 / 11.-17. travnja)

Plavi Tjedan 3 - Transformira
Heptada 39: Pročišćavanje stabilizira prosvjetljenje. (Planetarna Luna Dali 15 - Silio 21 / 18-24 travnja)

Žuta 4. tjedan – Dozrijeva
Heptada 40: Prosvjetljenje stabilizira bezvremenost (Planetarna LunaDali 22 - Silio 28/25 travnja-1 svibnja)

U Galaktičkoj Supersktrukturi / Hunab Ku 21, četiri heptade (četiri tjedna) ove Planetarne lune – kao cjelina - heptade su mjesto u vremenu gdje se nalaze "dva elektro-eterična stabilizatora"- horizonaltni tokovi.
(U prošloj luni, Solarnoj luni se nalaze elektro-eterični meridijani - okomiti tokovi). Saznajte više u knjizi Kozmičke povijesti o Vrijeme-prostoru, svezak V. (dostupno na srpskom jeziku).



Zanimljivo je spomenuti kako su staze u ovoj luni sve horizontalni "stabilizatori". Planet je faza u kozmičkoj evoluciji u kojoj ne samo da horizont postaje moguć, nego nam planeta također daje potrebnu stabilnost za razvoj Života (planeta je domaćin Životu). U Planetarnoj luni putevima Heptada, Žuto Sunce i Bijelo Ogledalo pojavljuju se na dva mjesta. Žuto Sunce ukazuje na "prosvjetljenje" i "život",  a Bijelo Ogledalo znači "red" i "beskonačnosti". To se pridružuje Žuta Zvijezda (umjetnost / ljepota / elegancija), Plavi Orao  (stvaranje / um / vizija), Crveni Luna (pročišćavanje / tok, protok) i Bijeli Čarobnjak (čarolija / receptivnost / bezvremenost). Osjetite savršenstvo Planetarne Lune...

Izvor: https://mailchi.mp/lawoftime/noosletter126

Dodatak: 
Pas je totem životinja Planetarne Lune, što znači bezuvjetnu ljubav koja nas povezuje srce i emocionalno tijelo. U ovoj desetoj luni smo pozvani da se usredotočimo na manifestaciji emocionalnog iscjeljenja. Potisnuti emocije poput ljutnje, krivnje, srama ili straha blokiraju naš protok energije i zadržavaju nas, ograničavaju na 3D matricu.

​ Totem Psa simbolizira: plemenitost, lojalnost, ne-uvjetovana ljubav, hrabrost, integritet, sentimenti, emocije, srce, suradnja, ujedinjuje, vodič, onaj koji osnažuje, zaštitnik, dosljedan, rad u ekipi. Pas nas uči da dajemo i primamo ljubav i prevaziđemo strah.
 Energija totema Psa je također poput prolaza, spoja dimenzija - ka razvijanju odnosa sa vodičima, totemima, saveznicima i čuvarima. Postoje mnogi načini da se radi sa ovim duhovnim vodičima, uključujući vođene vizualizacije, šamanska putovanja i meditaciju.  Uvidi nam dolaze kroz ostvarenje svoje svrhe koju dijelimo sa drugima, i kada smo u odnosima sa ljudima koji su spremni živjeti svoju istinu i svoju cjelovitost (biti svjesni tame i svjetlosti unutar svog bića). Budite spremni i otvoreni prihvatiti poruke i istinu koja se nalazi u odnosu sa svakom osobom koje su u vašem životu. Promotrite kako ragirate, što vam vaše reakcije govore ... 

Energija totema Psa predstavlja nove početke u životu, nove percepcije, nove saveznike i prijatelje. Kada sve više izražavamo ono što istinski jesmo, privlačiti ćemo više svoju pravu obitelj - osobe sa kojima možemo surađivati kroz suradnju i podršku. Zajedno, kroz podršku i prihvaćanje imamo sposobnost manifestirati esenciju bića, vizije, ideje, svoju kreativnost kroz zajedništvo i prijateljstvo.

Dnevna čitanja i važna događanja pratite na facebook stranici koju uređujem:   
https://hr-hr.facebook.com/mayanski.kalendar
 In Lake'ch!
Vesna Uaxak Etznab



Nema komentara:

Objavi komentar