srijeda, 5. rujna 2018.

LUNARNA LUNA ŠKORPIONA U GODINI CRVENE KOZMIČKE LUNE




Dobrodošli u Lunarnu lunu Škorpiona lunu izazova!
23. kolovoza sa kinom 197, Crvenom Lunarnom Zemljom, je započela Lunarna Luna Škorpiona. U Lunarnu lunu smo ušli kroz aktivaciju galaktičkog portala, pa će cijela luna biti pod enerijom portala
koji stabilizira sinkonicitete, iscjeljuje polaritete i dualnosti, otvara nove evolutivne puteve, povezuje sa kristalnom mrežom planete. Navigacija i evolucija, sinkronizacija sa centrom galaksije. Lunarnu lunu smo započeli sa Danom Magične Kornjače ( ton kina dana i lune su isti – lunarni ton).  Lunu izazova smo započeli sa Crvenom Lunarnom Zemljom, koja u svojoj vibraciji ujedinjuje energiju Lune / Mjeseca i Zemlje.

Crvena Lunarna Zemlja se nalazi u začaranom valu Žutog Ratnika. U ovom valu učimo postavljanju pitanja koja nas vode do mudrosti. Kvaliteta odgovora uvijek ovisi o kvaliteti pitanja. Osvještavamo da ne uzimamo stvari zdravo za gotovo, već da  vjerujemo svojoj inteligenciji i mudrosti. Povezujemo se sa istinskim unutrašnjom inteligencijom koje integrira um i srce, sa znanjem oslobođenim od ega. Pečat Ratnika također predstavlja čuvara Zvjezdanih Vrata kao što su Plejade i Sirijus.   Začarani val Žutog Ratnika je zadnji val sazrijevanja u Žutom Južnom Zamku davanja. Sa ovim začaranim valom Ratnika završava i Žuti Zamak ciklus od 52 dana. 

Sa kinom Crvenom Magnetnom Lunom, kin 209 , Limi 13 ( 4.9.2018.) započeo je začarani val Crvene Lune ciklus od 13 dana i Zeleni Centralni Zamak, ciklus od 52 dana.  

Zeleni centralni Zamak začaranosti, Dvor matrice, sinkronizacija ljudskog bića. Ovaj ciklus od 52 dana završava na Kin 260, Žuto Kozmičko Sunce- završava jedan spin / okret Tzolkina. 
  
Zeleni Centralni Zamak Začaranosti - Centralni Zamak čarolije - predstavlja četvrto dimenzionalno vrijeme u kojem planeta Zemlja dobiva čarobni let u galaktičkoj sinkronizaciji ... Zeleni Centrali Zamak sadrži kodove znanja Maya, učenja o sinrkonijskim kodovima i Zakonu Vremena. Imajte na umu da je Zeleni centralni začarani zamak poznat i kao Merlinova kula...Prema genezi Začaranog sna, smo preko ovog Centralnog Zamka trebali primiti uvećanu frekvenciju 13:260, potpunu sinkronizaciju sa galaksijom, sa višedimenzionalnosti, integraciju višedimezionalnosti u našem biću, širenje svijesti i  svijesnost o našoj pravoj prirodi. Sva misterija znanja Maja i Kozmičke povijesti je sakrivena u Centralnom Zelenom Zamku. No na samom ulasku u Zeleni Začarani Zamak sa kina 208 Žute Kozmičke Zvijezde na kin 209 Crvenu Magnetnu Lunu je na planeti Zemlji "ukradeno" znanje o prirodnoj frekvenciji Vremena i nametnuta umjetna frekvencija vremena. 


Ovo je druga luna u Planetarnom valu služenja koja drži moć polarnosti i stabilizacije. Lunarna luna nas poziva da koristimo našu moć razlučivanja i ostanemo u rezonanci sa našom dušom, i kako bismo i dalje bili povezani sa rađanjem Novog Vremena. U procesu smo pomicanja na višu frekvenciju. Stari načini na koje smo naučili više ne funkcioniraju. Energija nove galaktičke zrake nam daje podršku da odpustimo sve otpore, predrasude, da se oslobodimo prosuđivanja, da se ne blokiramo u određenim emocijama zadržavajući ih, već da ih prepoznamo i pustimo da teku kako bismo se oslobodili, pročistili, dali prostora našem unutrašnjem razvoju. 

Put galaktičkih Maja se razvija simultano sa putem tehnologije strojeva i pametnim  telefonima. Internet je prototip psi banke, „spremište“ svih misli iz svake mentalne sfere i spektruma svjesnosti. Psi banka je živčani  sistem Noosfere, a Noosferi pristupamo kroz samorefleksiju. Apsorbiranje (upijanje) u tehnosferu odvaja nas od potpune realizacije Noosfere. Jose Arguelles opisuje tehnosferu kao neophodni umjetni plašt, koji nas vodi prema nadolazećoj tranziciji biosfera-noosfera. Ova tranzicija vodi od individualiziranog nesvjesnog kaosa (tehnosfera) do kozmičkog poretka Noosfere.

Zakon vremena razlikuje umjetno / mehaničko vrijeme frekvencije (12:60) moderne ljudske civilizacije i prirodno univerzalno vrijeme frekvencije sinkronizacije (13:20) koja karakterizira univerzalnu frekvenciju. 

Zakon vremena, trenutnu globalnu krizu vidi kao neizbježan dio tranzicije  biosfere-noosfera,, obilježava najznačajniju fazu u cijeloj evoluciji života na Zemlji.

Jose Arguelles / Valum Votan opisuje prelazak u Noosferu:

"Predviđen je kao evolucijska transformacija biosfere u svom sljedećem stanju ili stanju koje je opisano od strane njegovih glavnih teoretičara Vladimira Vernadskom i Pierre Teilhard de Chardin, noosfera predstavlja zaokret uma i svijesti. U stvari, njegova pojava je početak sljedeće faze planetarne evolucije. Po svojoj prirodi tranzicija biosfera – noosfera može se ostvariti samo sa sudjelovanjem ljudskih bića koja participiraju u događanju. 
„Planetarni um je ogromna ekspresija u jednini,  izraz jedinstvene cjeline  planete kao živog sustava. Iz ljudske perspektive, noosfera predstavlja napredak u univerzalnoj telepatiji. Iz noosfera perspektive, manifestacija noosfere znači apsorpciju funkcioniranja individualiziranih ljudskih jedinica svijesti, kroz jedan planetarni um u kojem su sve kontradikcije riješene u višim harmonijskim percepcijama. "




Sva komunikacija dolazi iz planetarnog uma, uma noosfere (Zemljinog uma). Ono što smo mislili da je naš individualni um zapravo je povezana s visokim umom ili planetarnim umom Majke Zemlje - Gaje. Na taj način Noosfera (um planete Zemlje) predstavlja Božanski Muški princip i Gaja (Srce) predstavlja Božanski Ženski princip. Njih dvoje ne može postojati jedno bez drugoga. Grčka božica Gaja je Velika Majka Zemlja, Stvoriteljica i darovateljica života. Ona je vrhovni princip organiziranja koji drži Noosferu u njezinom sveobuhvatnom tijelu ljubavi. Gaia je duh ljubavi koja prožima Noosfera s planetarnim srcem. 

Gaja nas podsjeća da sve što postoji, cijela kreacija postojanja čini apsolutno jedinstvo. To znači da ono što se događa u svemiru se također odnosi na ono što se događa na Zemlji, a također se odnosi na ono što se događa u našem tijelu i svakodnevnom životu. Ovo jedinstveno polje je spojeno preko Gajinih misaonih zraka ljubavi koje čine radijalnu matricu koja povezuje prošlost, budućnost i sadašnjost, kao jedan međusobno povezan web. Mi smo ovdje da se sjetimo ovog Jedinstva i zajednički razvijamo našu svijest. Vrijeme je evolucija svijesti.

 A ljubav je najviša umjetnost vremena.


 HEPTADE PUTEVI – KODOVI ZA LUNARNU LUNU


U 52-tjedno putovanje kroz 52 heptade staze Hunab Ku 21 Galaktičkog Drveta Života i Znanja, aktiviraju se sljedeće heptade putevi u Lunarnoj Luni.





















Prvi tjedan Lunarne lune - Inicira
Heptada 5 od 52: Smrt prenosi  Znanje
Dali 1 - Silio  (23 - 29. 8.2018.)
Drugi tjedan Lunarne lune Rafinira
 Heptada 6 od 52: Sanjanje evoluira  Umjetnost
 Dali 8- Silio 14 (30. 8.  - 5. 9.2018.)
Treći tjedan Lunarne lune Transformira
 Heptada 7 od 52: Sanjanjevoluira  Pročišćenje
 Dali 15 - Silio 21 (6 - 12. 9.2018.)
Četvrti  tjedan Lunarne lune Sazrijeva
 Heptada 8 od 52: Sanjanje evoluira Ljubav
Dali 22 Silio 28  (13 - 19. 9.2018.)

 Izvor: Law of Time.org



Totem Lunarne lune je Škorpion koji označava proces smrti i ponovnog rađanja; vrijeme velike transmutacije energije ... Totem Škorpiona nas uči da dualnosti živimo kao cjelinu. Daje podršku našem unutrašnjem glasu kako bismo prevazišli – transcendentirali dualnosti i otvorili se radijalnoj svijesti kako bismo se povezali sa visoko vibrirajućim planetarnim umom. 

Lunarni ton - KOJI JE MOJ IZAZOV? Lunarni ton polarizira izazov, stabilizira.Predstavlja pulsirajuću zraku polariteta. Svojstvo tijela da odredi položaj dijelova, koji ga formiraju. Izazov. Proturječiti. Pozicija jedne stvari i akcije u odnosu na drugu. Ravnoteža. Održavati, neprekidno, trajno. Skelet. Dualistička bit. Muško, žensko. Dualistički princip stvaranja. Dualistička simetrija bića. Odnosi sa najbliskijima: roditelji, braća, sestre, partner / partnerica, djeca, najbliskiji prijatelji. Uči nas kako stabilizirati polaritete, iscjeliti sukobe, živjeti polaritete kroz suradnju.



Nema komentara:

Objavi komentar