četvrtak, 20. rujna 2018.

ELEKTRIČNA LUNA JELENA U GODINI CRVENE KOZMIČKE LUNE





Dobrodošli u Električnu Lunu Jelena! To je treća luna Začaranog vala Planetarnog služenja (treći mjesecu godini). Električna luna drži moć aktivacije i povezivanja. 

Električna luna ove godine počinje sa Kinom 225, Crvenom Samopostojećom Zmijom. Kin 225 je Polarni kin - Transformira Crveni Galaktički Spektar. U Električnoj luni se nalazimo u Začaranom valu Bijelog Vjjetra. 



U kratko o Galaktičkom Spektru: Četiri  plemena Polarne zemaljske familije obilježavaju galaktičko kruženje u četiri jednaka dijela, koji se nazivaju galaktički spektar ili galaktička doba.
CRVENI GALAKTIČKI SPEKTAR: DOBA ZMIJE, BIJELI GALAKTIČKI SPEKTAR: DOBA PSA, PLAVI GALAKTČKI SPEKTAR: DOBA ORLA, ŽUTI GALAKTIČKI SPEKTAR: DOBA SUNCA. Svaki spektar jednak je 65 kinova ili jedna četvrtina galaktičkog kruženja od 260 kina. Ove četiri četvrtine, 65 kinova svaki, predstavljaju četiri galaktička doba.Svako doba reakpitulira moć transformacije osnovnih elemenata: žuta Vatra, crvena Krv, bijela Isitna i plavo Nebo. Svaki od polarnih kinova zemaljske familije pojavljuje se 4 puta u jednoj od 4 uloge, označavajući kreativne mogućnosti galaktičkog spektra. 
Sa tonom 3 polarne zemaljske familije Utemeljuje jedan od 4 galaktička spektra. Ton 10 polarne zemaljske familje Rasprostire jedan od 4 galaktička spektra. Ton 4 polarne zemaljske familje Preobražava jedan od 4 galaktička spektra. Ton 11 polarne zemaljske familje Prenosi jedan od 4 galaktička spektra.

U Električnoj Luni aktiviramo naše služenje prema cijeloj planeti Zemlji, prema cjelokupnom Životu. U Električnoj luni završava Val Bijelog Vjetra, počinje Val Plavog Orla, Val vizije (30.9.) sa kinom Magnetnog Orla, te počinje Val Žute Zvijezde (13.10.), Val harmonije, ljepote i umjetnosti ( Val Žute Zvijezde će završiti u Samopostojećoj Luni Sove).


U ovoj luni imamo dva galaktička portala: na kin 239 Plava Intonirana Oluja ( 4.10.) i na kin 241 Crveni Rezonantni Zmaj ( 6.10.).













U Električinoj luni obilježavamo Svjetski dan MIRA na kin Bijelog Intoniranog Spojitelja Svjetova (21.9.) 
21.09. proglašen je Svjetskim danom mira od strane UN-a. Sinkronar /kalendar 13 luna 28 dana i Zakon Vremena je dio pokreta za mir, i povratku svetom prirodnom vremenu. 



13 luna je dio pokreta za mir kroz kulturu mira te svijesti o zajedništvu čovječanstva i planeta, dio PAN-a (Planetarne mreže umjetnosti), te projekta Noosphere II čiji je cilj promicati ideju o cjelovitosti Zemlje, jedinstva svih bića na planeti Zemlji, te također doživljaj planete Zemlje kao umjetničkog djela.


Jedna od najvažnijih globalno sinkroniziranih meditacija unutar prakse mayanskog kalendara i povratku prirodnom vremenu je MEDITACIJA MOSTA DUGE generirana širom svijeta, telepatski val ljubavi i mira koji obuhvaća cijelu Zemlju i sva živa bića, stvarajući među dimenzionalni most. Ova meditacija otvara Vrata prema višim dimenzijama postojanja. Meditacija Mosta Duge nas također povezuje sa 5 dimenzijom - sa svjetlosnim tijelom Duge planete Zemlje i našim Svjetlosnim tijelom Duge. Kroz ovu meditaciju postajemo dio telepatskih valova mira koje zajedno odašiljemo za mir, ljubav, harmoniju i jedinstvo na planeti, koji obuhvaća sve što posjeduje život, te podizanje frekvencije na cijeloj planeti. 


Sve počinje u našem umu. Ako smo iznutra nemirni kako možemo biti mirni u vanjskom svijetu. Meditacija je put do unutarnjeg mira.
Sa meditacijom Mosta duge se ujedinjujemo na planetarnom nivou i stvaramo trajne pozitivne vibracije oko planeta uz pomoć vizualizacije  mosta Duge.  Most Duge oko planete Zemlje je znak povratka Zemlje u njezino  prvobitno stanje netaknutog sklada i mira !!!

"Ja sam jedno sa Zemljom, Zemlja i ja smo jedan um."



Na kin  228 Žutu Rezonantnu Zvijezdu (23.9.) je dan EKVINOCIJA - jesenja ravnodnevnica. Jesenski ekvinocij ove godine dolazi 23.9.2018. u 01:54
Sa današnjim kinom ulazimo u novi ciklus, u novo godišnje doba. Promjene u prirodi podsjećaju nas na to da su promjene potrebne i u nama. Sada smo u Električnoj Luni Jelena. Jelen je totem koji na suči da sa promjenama trebamo početi od sebe. Da bismo ušli u novi ciklus zajendo sa planetom Zemljom, pozvani smo povezati se sa unutrašnjim bićem, sa promjenama koje se događaju oko nas. Ovo je vrijeme kada se povlačimo u nutrinu, pripremamo se za novi ciklus.



 Jesen je vrijeme kada nas Zemlja daruje mnogim plodovima. Otvorimo se primanju plodova, kako na vanjskom planu tako i na unutarnjem - kroz uvide, spoznaje ...  Otvorimo se novom rastu unutar nas samih, ostavljajući prošli ciklus iza sebe, upravo kako to i Majka Zemlja manifestira. Promjene u ciklusima nas uče da razvijemo dinamičnu ravnotežu, i da se uskladimo sa disanjem Majke Zemlje. U jeseni imamo i toplinu i hladnoću, i svjetlost Sunca i sive oblake - kroz ove suprotnosti također ostvarujemo unutrašnju ravnotežu životnih procesa ujedinjujući ih. Ove promjene nas podržavaju u prihvaćanju i prepoznavanju snage sadašnjeg trenutka upravo onakvog kakav jeste. Za vrijeme ekvinocija pozvani smo promisliti što je to što želimo otpustiti sa zahvalnošću. Kako i drveće otpušta svoje lišće, tako je i na nama da otpustimo sve ono što smo prerasli, sve ono što je završilo svoj ciklus. 



Otvorimo se prema primanju i obnavljanju određenih aspekata života. Majka Zemlja nas u jeseni daruje mnogim plodovima,također ubiremo i plodove našeg rada u našem unutarnjem. Ovo je vrijeme također i za sadnju novih sjemenki prije zime. Ovog ekvinocija posadite nove sjemenke sa jasnim namjerama. Povežite se sa prirodom, sa Majkom Zemljom, sa zahvalnošću primite njezine darove. 




 EKVINOCIJ - ravnodnevnica znači kada Sunce u prividnom godišnjem gibanju nebom stigne na nebeski ekvator, tj. u proljetnu ili jesensku točku. Točke na nebeskoj sferi u kojima ekliptika presijeca nebeski ekvator zovu se točke ravnodnevice. Sunce na svom prividnom gibanju po ekliptici prolazi kroz proljetnu točku u trenutku proljetne ravnodnevice i jesensku točku u trenutku jesenske ravnodnevice. 
Tada je dnevni luk jednak noćnomu, pa odan i noć traju po 12 sati. Događa se dvaput u godini, oko 21. ožujka (proljetna ravnodnevica) i oko 23. rujna (jesenska ravnodnevica).Jesenska točka je jedno od dvaju presjecišta ekliptike i nebeskog ekvatora, u kojem Sunce u prividnom godišnjem gibanju sa sjeverne nebeske polutke prelazi na južnu, što se dogodi oko 23. rujna. Tada je astronomski početak jeseni.



U Pulsar geometriji , treći ton ( i treća luna ) predstavlja prvu fazu od tonova 3-7-11 druge dimenzije pulsara emocija i osjetila.  Totem životinja za ovaj mjesec je Jelen podsjećajući nas da budemo nježni prema sebi i drugima, stvarajući svoj put u ovom periodu tranzicije prema višim frekvencijama. Također nas podsjeća da ljubav i suosjećanje za sebe i druge olakšava naš put i omogućava da Božja milost teče u našim životima. To je ujedno mjesec služenja , možemo se zapitati: Kako mogu biti blagoslov za druge ? Kako mogu biti sinkronicitet za nekog drugog ? 


HEPTADE - STAZE, Putevi HUNAB KU 21 u ELEKTRIČNOJ LUNI JELENA

 U Električnoj luni Jelena nastavljamo pratiti STAZE, Puteve HUNAB KU 21. Na tabli HUNAB KU 21 Galaktičko DRVO ŽIVOTA I ZNANJA pratimo čitanje dana, heptade (tjedni u luni / mjesecu) i afirmacije za svaku heptadu kroz koju prolazimo. Svaki tjedan u luni ima svoju afirmaciju – svoju frekvenciju. 

Kako bi se što bolje sinkronizirali sa prirodnim vremenom i frekvencijom 13:20 i napravili iskorak izvan umjetno uspostavljenog linearnog praćenja vremena (gregorijanski kalendar, satovi, umjetna frekvencija 12:60), pratimo i frekvencije tjedana u godini - Staze Heptade HUNAB KU. Pomoću praćenja energije dana i osvješćivanje frekvencije svakog tjedna posebno povezujemo se sa radijanim vremenom četvrte i pete dimenzije. Svaki tjedan - heptada unutar lune ima svoj kod, no i svaka luna ima svoju određenu frekvenciju, svoj određeni kod unutar strukture HUNAB KU 21 Galaktičkog Drveta Znanja i Života.


ELEKTRIČNA LUNA ima afirmaciju: SNAGA LJUBAVI RAZVIJA MOĆ PROROČANSTVA. 
Heptade u Elekričnoj luni i njihove afirmacije: Snaga ljubavi razvija moć proročanstva


 • 1. tjedan u luni, crvena boja, inicira viziju 
 Heptada 9: Umjetnosti budi ljubav (Dali 1 - Silio 7, 20-26 rujna)


• 2. tjedan u luni, bijela boja - rafinira meditaciju
Heptada 10: Pročišćavanje prenosi Ljubav (Dali 8 - Silio 14, 27 rujna-3 listopada)


• 3. tjedan u luni, plava boja – transformira ponašanje
Heptada 11: Duh razvija Magiju (Dali 15 - Silio 21, 4-10 listopada)


• 4. tjedan u luni, žuta boja, sazrijeva plodove 
 Heptada 12: Duh razvija Mudrost (11-17 listopad)


3. Električna Luna Jelena. Kako mogu poboljšati svoje služenje?
Akcija povezuje, moć aktivira, karakteristika služenje. TOTEM ove lune je Jelen - simbol božanske svjetlosti, ljepote, čistoće. Također simbolizira potragu za Bogom. Gospodar šume, elegantan, brz, lijep. Prilagođavaju se uspješno okolici i osluškuju i najmanji šum- odlikuju se budnošću i očaravajućom intuicijom. Osobe rođene u Luni Jelena sposobni su brzo shvatiti bit odnosa te s iznenađujućom točnošću pogoditi osjećajna stanja drugih ljudi. Ljudi-jeleni imaju zlatne ruke i obilje duhovnih vrijednosti, tako da često imaju po nekoliko zanimanja. Osobe rođene u ovoj luni Jelena svjesnom odlukom mogu dovesti u red suprotnosti u vlastitom unutrašnjem biću. Totem Jelena nas podsjeća na prirodne tokove i promjene koje se događaju u prirodi - želja za promjenom i u nama - (promjena godišnjeg doba). Jelen nas uči da s promjenama trebamo početi od sebe.

Nema komentara:

Objavi komentar