ponedjeljak, 21. kolovoza 2017.

MEDITACIJA NA DAN 21.8.2017. POMRČINA SUNCA I MLADI MJESEC / LUNA

PRIKLJUČITE SE PLANETARNO SINKRONIZIRANOJ MEDITACIJI, postanite dio velikog telepatskog vala za pokretanje nove svijesti mira, harmonije i jedinstva na planeti Zemlji!

Dugo očekivani događaj potpune pomrčine Sunca i mlade  Lune / Mjeseca dogoditi će se na kin 90 Bijelog Kristalnog Psa, 21.8.2017. Ova dugo očekivana pomrčina će se vidjeti u SAD-u, no ovakvi kozmički događaji utječu na cijelu planetu Zemlju, cijelu kreaciju. Za vrijeme najviše točke pomrčine u SAD-u započinje SINKRONIZIRANA MEDITACIJA.  Za naše područje meditacija počinje u 20:11 h. 

MEDITACIJU MOŽETE POGLEDATI NA VIDEU:
https://www.youtube.com/watch?v=1Knj8XkoQYY
Upute za današnju meditaciju. 
Početak u 20: 11 h.
1. Koristite svoju tehniku ​​kako biste se doveli u opušteno stanje svijesti.

2. Navedite svoju namjeru da koristite ovu meditaciju kao alat za ubrzanje procesa dovođenja sklada i
jedinstva za planetu Zemlju i njezine stanovnike.

3. Zamislite stup svjetlosti koji proizlazi iz Galaktičkog središnjeg Sunca, a zatim prolazi kroz sva bića
Svjetlosti u našem Sunčevom sustavu, kroz pomrčinu Sunca i Mjeseca, a potom kroz vaše tijelo do
središta Zemlje. Zamislite drugi stup Svjetla koji se diže iz središta Zemlje, a zatim kroz svoje tijelo i
prema gore u nebo prema svim bićima Svjetlosti u našem Sunčevom sustavu i našoj galaksiji. Sada sjedite na dva stupa Svjetla, svjetlost koja istodobno teče prema gore i prema dolje. Držite ove stupove Svjetla aktivne nekoliko minuta.
4. Sada vizualizirajte njeznu ružičastu iscjeljujuću božansku žensku energiju, koja iscjeljuje sve ljude
na planeti od njihovih prošlih trauma, donoseći mir, sklad, razumijevanje, obilje i jedinstvo.

Vizualizirajte ovu njeznu ružičastu svjetlost koja iscjeljuje umove i srca svih ljudi širom svijeta. Vidite
sve Svjetlosne radnike, Svjetlosne borce i Nosioce Istine koji rade u jedinstvu za stvaranje nove
Zemlje. 

Pogledajte ljude na Zemlji koji slave i radosno sudjeluju u stvaranju naše nove stvarnosti gdje
svatko može dobiti ono što mu je potrebno i gdje moze slobodno odlučiti kako zeli zivjeti..
Predlozeno vrijeme meditacije 15 minuta.
https://www.youtube.com/watch?v=1Knj8XkoQYY

 

Ova pomrčina je sa frekvencijom rastvaranja starih programa i pokretanju novog, razvoju telepatskih sposobnosti, što je u skladu sa ovim kinom Bijelog Kristalnog Psa. Bijeli Pas pokreće nove početke, nove percepcije, priziva nove prijatelje. Kada se povezujemo sa svojom esencijom i  izražavamo ono što istinski jesmo, sinkroniziramo se sa višom svijesti, primamo podršku za svoj razvoj i manifestaciju svojih snova i vizija.  



 U ovom posebnom događaju pomrčine Sunca i mladog Mjeseca intuicija je pojačana što je velika podrška za jasne, fokusirane namjere. Kada je faza Mlade Lune / Mjeseca najbolje je vrijeme za sadnju, tako da vidimo i ovdje utjecaj Lune na planetu Zemlju, kada je najbolje podržana sadnja novog, novih sjemenki koje će donijeti novi život. 



Pomrčina Sunca nastaje kada se Mjesec / Luna nalazi između Sunca i Zemlje, djelomično ili potpuno zaklanja Sunce. U pomrčini Sunca dakle imamo spoj Solarne i Lunarne energije, prema Zemlji će strujati povišene frekvencije i mnoge infomracije. Sa ovom pomrčinom pokreću se velike transformacije na planetarnom nivou! Iz perspektive Galaktičkih Maya ova pomrčina je ubrzavanje rastvaranja starih uzoraka i stvaranje Noosfere. Noosfera je misleći, telepatski sloj planete Zemlje).

Noosfera je funkcija onoga što galaktičke Maye spominju kao KINAN- Solarna sila koja usmjerava razvoj na višu duhovnu ili psihičku energiju na ovom planetu. Povezan s KINAN je i TIN KINANTAH - kvaliteta odašiljanja ove solarne energije povezane s različitim telepatskim i paranormalnim kapacitetima višeg uma. 


 


Sada smo na samom početku nove mayanske godine Žutog Kristalnog Sjemena ( prema sinkronaru 13 luna 28 dana). U ovom prvom mjesecu u godini sadimo svoje sjemenke talenata, potencijala, novih projekata. Osvještavamo da smo kanali kroz koje struje energije, informacije. Sa ovom potpunom pomrčinom i Mladom Lunom možemo dodatno osvijestiti sebe kao energetsko, svjetlosno biće koje je povezano sa planetom Zemljom, Lunom, Suncem, solarnim sitemom, galaksijom ... 



Osvijestimo da smo kanali koji su podešeni na određene frekvencije. Kako bi se razvijali i bili u skladu sa novom galaktičkom zrakom evolucije, ciklusima prirode i Univerzuma,  trebamo se sinkronzirati sa umom planete Zemlje i sa galaktičkim umom. 


 Usklađivanje našeg uma s Velikim planetarnim umom – Noosferom, možemo ostvariti kroz praćenje prirodnog vremena i sinkronijskih kodova. Ovo sinkronizirano poravnanje je svrha dnevnih kodova Zakona Vremena koje pratimo kroz Tzolkin i sinkronar / kalendar 13 luna 28 dana i Tzolkina.  



Da bismo primili nove frekvencije za širenje svijesti, potrebno je pustiti stare obrasce razmišljanja i ponašanja, preuzeti odgovornost za sve naše misli i djela.

Pozvani smo da svjesno usmjerimo svoj um prema jedinstvu, harmoniji, ljubavi, miru, suosjećanju za sva bića. 
 

Sinkronijski kodovi djeluju kao most iz našeg uvjetovanog uma prema umu Noosfere.  Noosfera -  um planete Zemlje je interaktivan i spoznaje se kroz samo-reflektivnu svijest. Planeta Zemlja ima um Noosferu, mi živimo unutar njezinog uma. Da bismo shvatili Noosferu, trebamo ući u Vrhovno Jedinstvo Svijesti. 

 "S obzirom na Zemlju kao cijeli sustav, trebamo preuzeti odgovornost za misli koje stvaramo. Svoje misli odašiljemo i stvaramo naboj mentalnog polja mislećeg sloja Zemlje. Na taj način stvaramo sve  aktualne  uzroke - sva naša opterećenja kroz misli i djelovanja  pogađaju Planetu Zemlju. Trebamo preuzeti odgovornost za vlastite misli. Trebamo shvatiti relativnost naših  razmišljanja i naših pretpostavki u odnosu na tuđe mišljenje i pretpostavke, također  promisliti o cijelom našem programu.razmišljanja.“
 Dr. Jose Arguelles, Valum Votan

 

Nema komentara:

Objavi komentar