subota, 19. kolovoza 2017.

21.8.2017. kin Bijeli Kristalni Pas - Potpuna pomrčina Sunca i Mlada Luna / Mladi Mjesec



Dugo očekivani događaj potpune pomrčine Sunca i mlade  Lune / Mjeseca dogoditi će se na kin 90 Bijelog Kristalnog Psa, 21.8.2017.
Ova dugo očekivana pomrčina će se vidjeti u SAD-u, no ovakvi kozmički događaji utječu na cijelu planetu Zemlju, cijelu kreaciju.

 Za vrijeme najviše točke pomrčine u SAD-u započinje SINKRONIZIRANA MEDITACIJA.  Za naše područje meditacija počinje u 20:11 h. 

MEDITACIJU MOŽETE POGLEDATI NA VIDEU:

https://www.youtube.com/watch?v=1Knj8XkoQYY

PRIKLJUČITE SE PLANETARNO SINKRONIZIRANOJ MEDITACIJI, postanite dio velikog telepatskog vala za pokretanje nove svijesti mira, harmonije i jedinstva na planeti Zemlji!


Kako i kod svake od planetarno organiziranim meditacija namjera je u telepatskom povezivanju kroz meditaciju povezivanje 144 000 ljudi. Dr. Jose Arguelles, Valum Votan je često govorio o tom broju okupljenih meditanata koji aktiviraju podizanje svjesnosti na planeti. 144 000 je također i broj dana u jednom baktunu u Dugom Računu ( u ciklusu od 5 125 godina), a kada ga gledamo fraktalno broj 144 predstavlja kin 144 Žuto Magnetno Sjeme. 

Sa  kinom 144 ŽUTIM MAGNETNIM SJEMENOM se povezujemo  sa oslobađanjem velikog znanja, primanja informacija, također se povezujemo i sa PRVOM GODINOM dekodiranja PROROČANSTVA PACAL VOTANA ( koje je bilo na dan kina 144, 26.7.1993.) kada je José Argüelles, Valum Votan  dekodirao Kodove Vremena Maya i ponovo otkrio Zakon Vremena.

 Za meditaciju Harmonijske konvergencije(16.8./17.8.1987.)  Jose Arguelles je pozvao 144 000 Plesača Sunca, i sve ljude dobre volje,  da pokrenu novu svijest na planeti kroz meditaciju za Svjetski Mir. 


Broj 144 kodiran kinom 144 predstavlja portal kroz koji primamo visoko frekventne zrake koje su telepatski napunjene novom bazom znanja za našu planetu i sinkronizirane na rezonantnu frekvenciju Zemlje.

O POMRČINI SUNCA, MLADOJ LUNI I 
KINU 90 BIJELOM KRISTALNOM PSU


    Bijeli Kristalni Pas, kin 90 
Bijeli Pas nas uči ne-uvjetovanoj ljubavi, suradnji, odanosti, hrabrosti, prijateljstvu. Kristalni ton je ton suradnje, jasnoće uma, univerzalne svijesti.Također kroz Kristalni ton se povezujemo sa svetom geometrijom struktura kristala, kristalnom rešetkom planete Zemlje i kristalnim frekvencijama u galaksiji. Kroz energiju ovog kina kristalnim tonom posvećujemo svoje biće svemu što posjeduje život kroz ljubav i suosjećanje Bijelog Psa. Energija Bijelog Psa je također je poput prolaza, spoja dimenzija - usmjerava nas na povezivanje sa nevidljivom svijetom i razvijanju odnosa sa duhovnim vodičima, totemima, saveznicima i čuvarima. 

Ova pomrčina je sa frekvencijom rastvaranja starih programa i pokretanju novog, razvoju telepatskih sposobnosti, što je u skladu sa ovim kinom Bijelog Kristalnog Psa. Bijeli Pas pokreće nove početke, nove percepcije, priziva nove prijatelje. Kada se povezujemo sa svojom esencijom i  izražavamo ono što istinski jesmo, sinkroniziramo se sa višom svijesti, primamo podršku za svoj razvoj i manifestaciju svojih snova i vizija.  

21.8. 2017. sinkroniziraju dva događaja: potpuna pomrčina Sunca i Mlada Luna - Mladi Mjesec. Zanimljivo je da se kod pomrčina Sunca, Mjesec / Luna uvijek nalazi u fazi Mlađaka - Mladog Mjeseca, Mlade Lune. Kad se Mjesec na svojoj putanji nađe u blizini Sunca, više se ne može vidjeti i tada se naziva mladi Mjesec ili mlađak




21.8.2017. potpuna pomrčina Sunca i Mlada Luna će biti vidljiva u cijeloj Americi. Zanimljivo je da se ovaj događaj u SAD nije ponovio od 1918. godine. Posljednja potpuna pomrčina Sunca, vidljiva iz Hrvatske dogodila se 15. veljače 1961.( kin 3 Plava Električna Noć), a sljedeći će se put dogoditi 3. rujna 2081. ( kin 63 Plava Spektralna Noć). 
  

Svaki puta kada je Mlada Luna - Mladi Mjesec završava jedan ciklus i počinje novi ciklus. Kada pratimo cikluse prirode i sinkronijske kodove preko mayanskog kalendara usklađujemo se sa ovim promjenama i širenju svijesti. U vrijeme mladog Mjeseca / Lune dobro je planirati i započinjati nove projekte, kretati u nešto novo kao i osvijestiti i otpustiti loše navike, stare programe. Mjesec zajedno sa ovom pomrčinom Sunca djeluje poticajno na ono što želimo pokrenuti.

 U ovom posebnom događaju pomrčine Sunca i mladog Mjeseca intuicija je pojačana što je velika podrška za jasne, fokusirane namjere. Kada je faza Mlade Lune / Mjeseca najbolje je vrijeme za sadnju, tako da vidimo i ovdje utjecaj Lune na planetu Zemlju, kada je najbolje podržana sadnja novog, novih sjemenki koje će donijeti novi život. 

 

Pomrčina Sunca nastaje kada se Mjesec / Luna nalazi između Sunca i Zemlje, djelomično ili potpuno zaklanja Sunce. U pomrčini Sunca dakle imamo spoj Solarne i Lunarne energije, prema Zemlji će strujati povišene frekvencije i mnoge infomracije. Sa ovom pomrčinom pokreću se velike transformacije na planetarnom nivou! Iz perspektive Galaktičkih Maya ova pomrčina je ubrzavanje rastvaranja starih uzoraka i stvaranje Noosfere. Noosfera je misleći, telepatski sloj planete Zemlje). 
 


Noosfera je funkcija onoga što galaktičke Maye spominju kao KINAN- Solarna sila koja usmjerava razvoj na višu duhovnu ili psihičku energiju na ovom planetu. Povezan s KINAN je i TIN KINANTAH - kvaliteta odašiljanja ove solarne energije povezane s različitim telepatskim i paranormalnim kapacitetima višeg uma. 

Sada smo na samom početku nove mayanske godine Žutog Kristalnog Sjemena ( prema sinkronaru 13 luna 28 dana). U ovom prvom mjesecu u godini sadimo svoje sjemenke talenata, potencijala, novih projekata. Osvještavamo da smo kanali kroz koje struje energije, informacije. 
Sa ovom potpunom pomrčinom i Mladom Lunom možemo dodatno osvijestiti sebe kao energetsko, svjetlosno biće koje je povezano sa planetom Zemljom, Lunom, Suncem, solarnim sitemom, galaksijom ... 

Osvijestimo da smo kanali koji su podešeni na određene frekvencije. Kako bi se razvijali i bili u skladu sa novom galaktičkom zrakom evolucije, ciklusima prirode i Univerzuma,  trebamo se sinkronzirati sa umom planete Zemlje i sa galaktičkim umom.



 Usklađivanje našeg uma s Velikim planetarnim umom – Noosferom, možemo ostvariti kroz praćenje prirodnog vremena i sinkronijskih kodova. Ovo sinkronizirano poravnanje je svrha dnevnih kodova Zakona Vremena koje pratimo kroz Tzolkin i sinkronar / kalendar 13 luna 28 dana i Tzolkina.  



 Sve što se događa sada u svijetu je posljedica  kolektivne karme – događaji koji se odvijaju sada su rezultat neispravnih djelovanja ljudskih bića. Svaka misao koju  mislimo ima električni naboj. Misli se šire / oslobađaju u krugovima ( poput kamenčića kojeg bacimo u vodu – krugovi se šire iz centra ). Naš um je izravno povezan s elektromagnetskim poljem Zemlje. Zemljino magnetsko polje je izravno povezan sa Suncem. Sunce kroz svoja zračenja i sa ciklusima sunčevih pjega, solarnih baklji odašilje različite frekvencije i informacije prema Zemlji i solarnom sistemu. Trajni utjecaj solarnog i kozmičkog zračenja izravno utječe na biosferu,  naš um, na evolutivne procese i evoluciju svijesti.


Sunce - solarna svijest - prenosi  kontinuirani tok viših misaonih obrazaca prema našoj  planeti. Ove ne-konceptualne misaone forme nazivaju se provedbeni valovi (mentation waves)Da bismo primili nove frekvencije za širenje svijesti, potrebno je pustiti stare obrasce razmišljanja i ponašanja, preuzeti odgovornost za sve naše misli i djela.

Pozvani smo da svjesno usmjerimo svoj um prema jedinstvu, harmoniji, ljubavi, miru, suosjećanju za sva bića. 



Sinkronijski kodovi djeluju kao most iz našeg uvjetovanog uma prema umu Noosfere.  Noosfera -  um planete Zemlje je interaktivan i spoznaje se kroz samo-reflektivnu svijest. Planeta Zemlja ima um Noosferu, mi živimo unutar njezinog uma. Da bismo shvatili Noosferu, trebamo ući u Vrhovno Jedinstvo Svijesti. 

 "S obzirom na Zemlju kao cijeli sustav, trebamo preuzeti odgovornost za misli koje stvaramo. Svoje misli odašiljemo i stvaramo naboj mentalnog polja mislećeg sloja Zemlje. Na taj način stvaramo sve  aktualne  uzroke - sva naša opterećenja kroz misli i djelovanja  pogađaju Planetu Zemlju. Trebamo preuzeti odgovornost za vlastite misli. Trebamo shvatiti relativnost naših  razmišljanja i naših pretpostavki u odnosu na tuđe mišljenje i pretpostavke, također  promisliti o cijelom našem programu.razmišljanja.“
 Dr. Jose Arguelles, Valum Votan




In Lak'ech!
Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo





Nema komentara:

Objavi komentar