četvrtak, 3. travnja 2014.

PLANETARNA LUNA PSA - LUNA MANIFESTACIJE




Dobrodošli u Planetarnu Lunu Psa – lunu manifestacije, desetu
lunu u Planetarnom valu služenja.
Sada je vrijeme za manifestaciju sjemena koje je inicirano i pokrenuto u Prvoj luni ove godine Žutog Galaktičkog Sjemena. Sada je vrijeme za deprogramiranje starih obrazaca, starih načina razmišljanja. Odvojimo se od poznatog. Ispraznimo čašu. Napravimo prostor za novo u našim životima. Da bismo manifestirali novo, staro treba umrijeti. Ova luna se podudara s Planetarnim Spojiteljem Svjetova u godišnjem Začaranom valu, i poziva nas da umre staro kako bi se manifestirao most koji povezuje Nebo i Zemlju.

Hopi proročanstvo govori o „Putu dva srca“. To se događa kada glava i srce nisu povezani, i taj put  stvara svijet koji je izvan ravnoteže i reda. Hopi proročanstvo koje  je otkriveno nakon Drugog svjetskog rata i atomske bombe, odnosi se na proročanstvo o "drugom potresu". Proročanstva kažu da će biti treći potres.  Sada smo u procesu osjećajući vanjski odjek trećeg silnog potresa. Kad se dogodi treći potres onda će „Put dva srca“ doći do kraja. Onda ćemo proći kroz sipapu – prolaz u drugi svijet ili svijet centra (središta). Ovaj planetarni obred prolaza dovodi čovječanstvo kroz slijedeću sipapu – prolaz, dovodi čovječanstvo kroz mijenjanje svijeta, kroz promjenu vremena (povratak prirodnoj frekvenciji vremena 13:20).

Sinkronar / kalendar 13 luna 28 dana i kodovi Zakona Vremena služe kao
rezonantni aktivator za prijelaz mosta u drugi svijet prema regenerirajućem svjetlu unutar planetarnog uma (Noosfera). Ovi kodovi su vibracijski vodiči koji nam pomažu preusmjeriti naš um sa solarnim / kozmičkih frekvencijama.
 
U geometriji Pulsara, deseti ton je završni ton Prve –dimenzije Pulsara Života, Pulsar koji manifestira izazov. Glavni izazov je promijeniti vrijeme (promjena vremena u prirodnu frekvenciju13:20, vratiti u svijest da je vrijeme višedimenzionalno, spiralno, radijalno). To je veličanstveni dar, znati što se zapravo može učiniti i da ljudska bića mogu biti uključeni u taj proces. Ovaj proces stavlja ljudski rod doslovno u sinkronizaciju sebe sa vremenom, i time se vrijeme mijenja. Ovo je čarobno i vrlo sveto događanje.


OVA LUNA JE 28 DNEVA AKTIVACIJA GALAKTIČKIH PORTALA - FRAKTAL KINA 218, BIJELOG PLANETARNOG OGLEDALA


SINKRONICITETI ZVJEZDANIH PUTNIKA U SOLARNOJ LUNI, GODINA ŽUTOG GALAKTIČKOG SJEMENA

Planetarna luna započinje sa kinom 156., Dali 1 - Kin 156, Žuti Kozmički Ratnik (4. travnja).  
Nastavljajući brojanje Jedna Luna = Jedan Kin (brojanje koje je počelo 217 luna prije u godini Žutog intoniranog  Sjemena) znači da je ova Luna Kin 218 - Bijelo planetarno Ogledalo - aktivacija galaktičkog portala, kao i kin datuma otkrića groba Pacal Votana!

Drugim riječima, kao fraktal od Kina 218, ova Luna  je 28-dnevna aktivacija galaktičkih portala, te je duboko povezana s proročanstvom Pacal Votana, kodirana i pohranjena u njegov grob - koji je sam bio otkriven na Kin 218, Bijelo Planetarni Ogledalo!


Danas, sa Žutim Kozmičkim Ratnikom završava Začarani val Žutog Sjemena koje je započelo na  Kin 144 dvanaest dana prije. Time se završava prva od 11 Začaranih valova  od "144 dana Sjećanja Zvijezda“ - detaljno na blogu Crvene Kraljice:

I prijevod ovdje na blogu: http://vesnasantak138.blogspot.com/



Seli 2 - Kin 157, Crvena Magnetna Zemlja (5. travnja). Počinje 52-dnevni Žuti Južni Zamak Davanja, Sud inteligencije, kao i 13-dnevni ciklus Začaranog vala Crvene Zemlje – Začarani val Navigacije. 

         "Pleme Crvene Zemlje Inicira Davanje kroz moć Navigacije"

Sa kinom 157 počinje drugi od 11 Začaranih valova od "144 dana do zvijezda sjećanja" (meditativna praksa u ciklusu od 144 dana). Ova Planetarna Luna ima lijepu simetriju; prvi dan u luni je 13. Kozmički ton i kraj začaranog vala Sjemena, a zadnji dan u luni (mjesecu) prvi Magnetni ton i početak Začaranog vala. Između ta dva dana su dva savršena začarana vala od 13 dana svaki: Začarani val Crvene Zemlje, val Navigacije i Začarani val Bijelog Psa, val Srca (prisjetite se da Planetarna luna sama ima totem Psa.) Kao što je prikazano na slici, možete vidjeti da je posljednjeg dana lune Kin 183 Plava Magnetna Noć, s početkom u Začaranog vala Obilja Plave Noći... Mi smo u Planetarnoj luni manifestacije, koja počinje kompletiranjem Plavog zapadnog Zamka transformacije, a zatim počinje Žuti južni Zamak davanja, te završava pokretanjem začaranog vala obilja ... Da bismo manifestirali novi svijet mora biti davanja u duhu beskonačnog Obilja kako bi stvarali i realizirali svijet naših najvećih i najdubljih snova!


Alfa 5 - Kin 160, Žuto Samopostojeće Sunce (8. travnja). Danas je Mars u opoziciji, što znači da je najbolje vrijeme kako biste vidjeli Mars.
     

  Dali 8 - Kin 163, Plava Rezonantna Noć (11. travnja). Danas je 260. dan u godini: jedan spin (jedan okret Tzolkina) od Dana izvan Vremena! Specijalni godišnji GM108X dan sinkroniciteta: Svake godine u Planetarnoj Luni na osmi dan u luni je 260. dan u godini! (notacija  "10.8" = 108). GM108X je kod prijenosa uma galaktičkih Maya – prijenos uma je kozmički izvor svih informacija o 13 Luna Začaranom snu kalendaru i sinkronijskom redu.

GM108X - The Nature of Transmission 4.7.1

Seli 9 - Kin 164, Žuto Galaktičko Sjeme (12. travnja). Galaktički povratak kina nositelja godine - sada smo u godini Žutog Galaktičkog Sjemena – kin 164 je kin godine!   


I danas počinje 20-dnevni Vinal u kalendaru Haabu:  "Kankin" - "Prima svjetlo onoga koji zna". Nova Zraka vraća Galaktičku nevinost i povjerenje: The Deer Whisperer -https://www.youtube.com/watch?v=geRU0RRYFZ0

Danas je  još jedan godišnji sinkronicitet.  261. dan svake godine (povratak kina nositelja godine ) ima Psi Krono jedinicu Kin 188, Žuta Ritmička Zvijezda.
To je galaktički potpis jedinog datuma (7. ožujka 1970.) koji se spominje u izvanzemaljskom tekstu Uvod u Kozmičku znanost. Tekst opisuje ovaj datum kao trenutak kada je na planeti Zemlji kompletirana evolucijska faza "ljudi".  Imajte na umu da je ovaj datum, 7. ožujka prvi dan u "Solarnoj " Luni u sinkronaru / kalendaru 13. luna 28
dana…

Sličica kina 188 je preuzeta sa: http://www.astrodreamadvisor.com/Pages/yellow_rhy_star.html


Pogledajte video Kozmičke Znanosti: Cosmic Science - Descent of the Knowing -COSMIC HISTORY CHRONICLES:  https://www.youtube.com/watch?v=T1YG4jLdH3o




Gama 10 - Kin 165, Crvena Solarna Zmija (13. travnja).  
Dan Galaktičke aktivacije portala.
 
 

Alpha 12 - Kin 167, Plava Spektralna Ruka (15. travnja). Pun Mjesec / Luna i Potpuna pomrčina Mjeseca / Lune; vidljivi tijekom većeg dijela Sjeverne Amerike, Južne Amerike i Australije. Imajte na umu da je danas točno jedan spin (okret Tzolkina) od rijetkih poravnanja Velikog Sextila koji se dogodio 260 dana prije, također na Plavu Spektralnu Ruku (u Magnetnoj luni, dan  Kali 4. ove godine ili 29. srpnja 2013.)

 
 Dijagram gledanja lokacija ukupne pomrčine: http://eclipse.gsfc.nasa.gov/OH/OHfigures/OH2014-Fig01.pdf





Napomena: Luna (Mjesec) se poravnavala sa Zemljom pod određenim kutom. Dok prolazi kroz Zemljinu sjenu, blokira se sunčevo svjetlo. Vidimo sjenu koja prelazi preko pune Lune i obojila u narančasto i crveno. Crvena se boja javlja zbog odnosa sunčeva svjetla i Zemljine atmosfere. SINKRONICITET - danas je točno jedan spin (okret Tzolkina) od rijetkih poravnanja Velikog Sextila koji se dogodio 260 dana prije, također na Plavu Spektralnu Ruku (u Magnetnoj luni, dan Kali 4. ove godine ili 29. srpnja 2013.) 

Pomrčinu pogledajte na videu:

https://www.youtube.com/watch?v=S7aXzE5ZNH8#t=7042


Limi 13 - Kin 168, Žuto Kristalna Zvijezda (16. travnja). Dan Galaktičke aktivacije portala. Psi Krono jedinica danas je Kin 194, Bijeli Kristalni Čarobnjak, potpis otkrića grobnice Crvene Kraljice i prvi od 7 izgubljenih generacija - saznajte više o 07:07 :: 07:07.

http://www.lawoftime.org/bookstore/insides/7777.html
                                            Maska Crvene Kraljice

Danas je i potpis Kristalne Zvijezde koja je kreiralai darovao galaktičke kombinezone u Zakladu Zakona Vremena (Law of Time) .



Dali 15 – kin 170 Bijeli Magnetni Pas (18 travanj)
Veliki petak (kršćanski). Danas počinje Začarani val Bijelog Psa, val srca (koji će se završiti na Kin 182, u Planetarnoj luni Limi 27 / 30. travnja) "Pleme Bijelog Psa rafinira istinsku moć srca." Počinje treći od 11 začaranih valova  "144 dana zvjezdanog sjećanja"
Napomena: Zanimljivi sinkronicitet: u ovoj Planetarnoj Luni Psa započinje i Začarani val Bijelog Psa.


Gama 17 - Kin 172, Žuto Električno Ljudsko biće (20. travanj)    

Uskršnja nedjelja (kršćani). Polje sile stanja medijuma probuđene svjesnosti – kanalizira Kristovu svjetlost iznutra...

    

Kali 18 - Kin 173, Crveni Samopostojeći Nebeski Šetač (21. travanj)                  

Dan aktivacije galaktičkog portala.


              
Alfa 19 - Kin 174, Bijeli Intonirani Čarobnjak (22.travanj). 

Galaktički potpis Kozmičke povijesti ...  http://www.lawoftime.org/cosmichistory.html

DAN PLANETE  ZEMLJE! 



PRIDRUŽITE SE GLOBALNO SINKRONIZIRANOJ MEDITACIJI NA DAN PLANETE ZEMLJE 22.4. u 18 SATI! Meditacija počinje 22.4.2014. u 18 sati. Meditirajte Most Duge, odašiljite Ljubav, Svjetlosti i Mir cijeloj planeti Zemlji, cijeloj kreaciji, svim bićima i elementima prirode. Povežite se sa centrom planete Zemlje, osmislite svoju zahvalu, molitvu planeti, Majci Zemlji. Vizualizirajte cijelu planetu u sjaju Duginih boja! Meditirajte, plešite, posadite biljku! Šaljite ljubav Planeti Zemlji! 
"Vrijeme je da raširimo svoja krila i letimo u meditaciji! Pridružite nam se 22. travnja u 18:00, kada ćemo ujediniti u # LoveEarth na # EarthDay."
Više informacija pogledajte na stranici: http://on.fb.me/1t6Bpbj
„Vizualiziraj Novi svijet. Izliječen. Predivan. Napredan. Koji voli. Magičan. Kreativan. U kome vlada obilje. Oboji ga. Nacrtaj ga. Pjevaj ga. Piši ga. Pročisti svoje telo. Oslobodi se sumnje. Radi na umjetničkom nacrtu i uljepšaj svoj unutrašnji svet, a zatim i vanjski. Stvori svoj osobni kod ponašanja i pozitivnih formi mišljenja. Primjeni sinkronijske kodove kao svoju mapu koja te vodi. Mi smo kreatori novog Hrama Arke.“

Dr.José Argüelles jedan je od idejnih začetnika i organizatora za obilježavanja Dana planete Zemlje, koji se obilježava 22.4. Svoj život je posvetio proučavanju znanja Maya, dekodirao je kodove Vremena, Neumorni zagovornik kulture mira te svijesti o zajedništvu čovječanstva i planeta. Bio je inicijator svjetski poznatog događaja Harmonijske Konvergencije - globalne meditacije za mir održane 16. -17. kolovoza 1987. 

Neumorni zagovornik kulture mira te svijesti o zajedništvu čovječanstva i planeta, suosnivač PAN-a (Planetarne mreže umjetnosti), osnivač i predsjednik zaklade Law of Time (Zakon Vremena), Instituta za galaktičko istraživanje i projekta Noosphere II čiji je cilj promicati ideju o cjelovitosti Zemlje kao umjetničkog djela.
In Lake'ch!

                                           




Silio 21 - Kin 176, Žuti Rezonantni Ratnik (24. april).                                             
Dan aktivacije galaktičkog portala  i Pakal Votanov jasni znak na poklopcu sarkofaga (Pacal Votan clear sign)
http://lawoftime.org/infobooth/13-clear-signs-of-pacal-votan.html

Prikaz lokacije 13 jasnih znakova Pakal Votana na rubu poklopca sarkofaga Pakal Votana


Alfa 26 - Kin 181, Crveni Kristalni Zmaj (29. travanj)                                              
Interval između 441 i 260 je 181 (441-260=181)...
Godišnja solarna pomrčina. Put pomrčine će početi od obale Južne Afrike i kretati će se preko Antarktika do istočne obale Australije.



Limi 27 - Kin 182, Bijeli Kozmički vetar (30. travanj)                                                   

Danas se završava Začarni val Bijelog Psa, val Srca. Danas je psi krono jedinica Bijeli Spektralni Čarobnjak - odgovara postulatu 14.11 Dinamike vremena

http://www.lawoftime.org/bookstore/insides/dynamics.html

 

"... Ljudska bića evoluirala su sama po sebi u rasu ljudi čarobnjaka čija trodimenzionalna tijela se ukorijenjuju u nekoj vrsti osnovne kulture vrtova (garden culture) , dok oblici duboke meditacije i aktivnosti transa dozvoljavaju projiciranje dupliciranja većih i većih proširenja u galaktički poredak univerzalnog života."
 
Kupola čarobnjakove kolibe
http://steveareen.com/domehome.html



Silio 28 - Kin 183, Plava Magnetna Noć (1. maj)                                                    
Počinje Začarani val Plave Noći od 13 dana. "Pleme Plave Noći transformira davanje kroz moć izobilja". Globalno sinkonizirana meditacija Mosta Duge.
http://lawoftime.org/rainbow-bridge/rainbow-bridge-meditation-full.html


 

 PUTEVI – STAZE HUNAB KU U PLANETARNOJ LUNI

U ovoj godini Žutog Galaktičkog Sjemena istražujemo kodove Puteve Hunab Ku 21. U Planetarnoj luni nastavljamo godišnje istraživanje 52 Heptade Puteva Kodova Hunab Kua -  kodove kroz svih 52 tjedana (heptade) u 13 Luna u godini. Ova lune se opisuje kao aktiviranje "dva elektro-eterična stabilizatora".

Baš kao što je Solarna Luna (prošla luna / mjesec) aktivirala okomite Elektro-eterične meridijane svjetlosti i topline, ova luna  je mjesto gdje vodoravni stabilizatori ulaze, kompletiraju četiri iskonske stanice (ćelije) svjetlosti i topline - drugim riječima, to je kao u priči o čisto solarnoj  / zvjezdanoj energiji koja je zakoračila, krenula prema dolje u planetarnu manifestaciju kroz interakciju topline i svjetlosti.

Tjedan 1 - Inicirati
Heptada 37: Umjetnost stabilizira Meditaciju - GK Venera & SP Neptun
(Dali 1 - Silio 7 / travanj 4-10)
Dum Kuali stanica (iskonska toplina / termički element) uspostavljena.

Tjedan 2 - Pročišćavanje
Heptada 38: Meditacija stabilizira viziju - SP Neptun i Jupiter SP
(Dali 8 - Silio 14 / travnja 11-17)
Kum stanica (toplina unutarnjeg svjetla) uspostavljena.

Tjedan 3 - Transformirati
Heptada 39: Pročišćavanje stabilizira Prosvjetljenje - GK Merkur i GK Pluton, (Dali 15 - Silio 21 / 18-24 travnja)
Dum Duar stanica (iskonska svjetlo / lumnički element) uspostavljen.

Tjedan 4 - Dozrijevanje
Heptada 40: Prosvjetljenje stabilizira Bezvremenost - GK Pluto & SP Maldek, (Dali 22 - Silio 28/25 travanj - 1 svibnja)
Kemio stanica (svjetlost unutarnje topline) uspostavljena.

 


Planetarna luna Psa. 10. TON- PLANETARNI. Kako mogu usavršiti ono što radim? Pulsirajući zrak manifestiranja. Poboljšati ili usavršiti. Manifestacija.
TOTEM ove lune je PAS: plemenitost, lojalnost, ne-uvjetovana ljubav, hrabrost, integritet, sentimenti, emocije, razumijevanje dvojnosti sumnje i vjere, srce, suradnja, ujedinjuje, vodič, onaj koji osnažuje, dosljedan, rad u ekipi. Pas nas uči da dajemo i primamo ljubav bez straha. Energija Bijelog Psa je također je poput prolaza, spoja dimenzija - ka razvijanju odnosa sa vodičima, totemima, saveznicima i čuvarima. Postoje mnogi načini da se radi sa ovim duhovnim vodičima, uključujući vođene vizualizacije, šamanska putovanja i meditaciju. Totemi, bića koja nam prenose poruke su dijelovi nas samih,oni su dio naše životne struje koja čeka da se integrira u naše svjesno. Uvidi nam dolaze kroz ostvarenje svoje svrhe koju dijelimo sa drugima, i kada smo u odnosima sa ljudima koji su spremni živjeti svoju istinu i svoju cjelovitost (svjesni su i tame i svjetlosti unutar svog bića). Također, intimni, partnerski odnosi su jedinstvene prilike da se osvijetle duboki emocionalni uzroci koji trebaju biti transformirani.
Budite spremni i voljni duboko posegnuti za istinom koja se nalazi u odnosu sa svakom osobom koje su u vašem životu. Bijeli Pas signalizira proboj u životu: nove početke, nove percepcije, nove saveznike i prijatelje. Kako sve više izražavamo ono što istinski jesmo, privlačiti ćemo više svoju pravu obitelj sebi. Sa svojim vodičima i suputnicima, imamo sposobnost manifestirati svoje inspirirajuće vizije i snove.
In Lake'ch!








Nema komentara:

Objavi komentar