srijeda, 8. siječnja 2014.

VIKEND RADIONICA "UVOD U SINKRONOTRON" u subotu i nedjelju 25. i 26. siječnja 2014. u Zagrebu.




POZIVAM VAS NA RADIONICU KOZMIČKE POVIJESTI I ZAKONA VREMENA "UVOD U SINKRONOTRON"

Sa veseljem Vas pozivam na radionicu UVOD U SINKRONOTRON“ u subotu i nedjelju 25. i 26. siječnja 2014. u Zagrebu. Preporučam radionicu za sve one koji žele učiti o KOZMIČKOJ POVIJESTI I ZAKONU VREMENA, evoluciji svijesti, sinkronizaciji sa povišenim frekvencijama, za sve one koji prate Sinkronar / Kalendar 13 luna 28 dana.
Radionicu vodi Radmila Vukadinović Bijelo Električno Ogledalo. Radmila Vukadinović se godinama bavi učenjem Maya, Sinkronarom 13 luna 28 dana i Zakonom Vremena. Vodi radionice "Začaranog sna", Telektonona, Sinkronotrona, Kozmičke povijesti... Prevodi tekstove sa Law of Time na srpski jezik. Također, bavi se rekonektivnim isceljivanjem i Rekonekcijom. Živi i radi u Beogradu. 
Prilog na TV-u sa Radmilom Vukadinović: http://www.youtube.com/watch?v=NUo86Q1ETcc

Radionice će se održati 25. siječnja 2014. od 10 – 18 h i 26. siječnja 2014. od 10-16h, u Zagrebu. Cijena radionice sa materijalima je 70 eura + minimalno 5 eura za troškove prostora. Konačna cijena radionice ovisi o broju polaznika.
Molim zainteresirane da se jave na e mail adresu radi organizacije seminara: vesna.etznab138@gmail.com 

PROGRAM RADIONICE „UVOD U SINKRONOTRON“: 25.siječnja 2014. od 10 – 18h „SINKRONOTRON“,  26.siječnja 2014. od 10 – 16h „O TOLLANU I GALAKTIČKIM ARHETIPIMA“ – praktična primjena Sinkronotrona. Moguće je prisustvovati samo jednoj radionici, no tu opciju treba posebno najaviti kod prijave (cijene svake radionice posebno su različite). 

„ SYNCHRONOTRON“
25.siječnja 2014. od 10 – 18h, Zagreb.
Sinkronotron je posljednji ključ za proročanstvo Pakal Votana, sistem matrice Kocke 441. Prema Kozmičkoj povijesti, Kocka predstavlja međudimenzionalna vrata vremena. Ona je prvobitna misaona forma stvaranja. Sinkronotron je alat za učenje matematičkog jezika telepatije koji je ukodiran u Zakon Vremena, napredna praksa sinkronijskog reda. Sinkronijski red pratimo kroz Tzolkin - Sveti kalendar Maya, kroz „Začarani san“ – alat četvrte dimenzije, kroz sinkronar 13 luna 28 dana. Sinkronotron je skup zakona i informacija koji definiraju i podržavaju sinkronicitete. On je sistem međugalaktičke komunikacije –telepatska struktura, komunikacija i frekvencija kontakata sa višim inteligencijama na kanalu GM108x, transmisije Galaktičkih Maja.

„O TOLLANU I GALAKTIČKIM ARHETIPIMA – praktična primjena Sinkronotrona“
26.siječnja 2014. od 10 – 16h
Radionica Kozmičke Povijesti sa temom „TOLLAN“. Tollan se odnosi na nebeski bezvremenski grad koji transcendentira povijest. Tollan je direktna veza sa Hunab Kuom, Centrom Galaksije. Tollan je obrazac reda koji kreira matricu za razvoj (evoluciju) novih arhetipova. Ovi galaktički arhetipovi su stvoreni za Šesti Svijet - Šesto Sunce svijesti u koje smo ušli sa Galaktičkom Sinkronizacijom, 26.7.2013. Tollan je organizacija 21 arhetipa i 52 staze njihove međupovezanosti. Dvadedset predstavlja cjelokupnost, plus jedan = Jedinstvo. Jedinstvo cjelokupnosti 21, predstavlja 20 solarnih pečata plus Hunab Ku. Na radionici se upoznajemo sa Tollanom, gdje je smješten u telepatskim dimenzijama i na koji način smo sa njime povezani. Kako prepoznati svoj Tollan, kako prepoznati svoju arhetipsku matricu. Kroz svakodnevnu praksu DRVA ŽIVOTA Hunab Ku 21 i prateći 52 staze Heptade povezujemo se sa galaktičkim arhetipima i telepatskim dimenzijama. Staze Heptade – međupovezanost arhetipa - su razrađene za svaku lunu (svaki mjesec). Galaktičke arhetipove spoznajemo i donosimo u svoj život pomoću Kalendara / Sinkronara 13 luna 28 dana i prakse Drva Života Hunab Ku 21. Ovi arhetipovi su ulazi u višedimenzionalnu realnost gdje svako može otvoriti i doživjeti različite stupnjeve svakog od arhetipova. 21 arhetip i staze 52 heptade postoje kao sredstvo koje nam pomaže da potpuno prevaziđemo dimenziju iluzija i spoznamo više istine. 



Prijave obavezne na e mail: vesna.etznab138@gmail.com
Radionicu vodi Radmila Vukadinović, Bijelo Električno Ogledalo

Dodatne informacije o radionici, Zakonu Vremena i mayanskom kalendaru možete pratiti na stranici facebooka i blogu:
  
 In Lake'ch!
 Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo


Nema komentara:

Objavi komentar