petak, 27. rujna 2013.

VIKEND RADIONICA MEDITACIJE MOSTA DUGE I PRAKTIČNE PRIMJENE MAYANSKOG KALENDARA / SINKRONARA 13 LUNA 28 DANA





POZIVAM VAS NA VIKEND RADIONICU MEDITACIJE MOSTA DUGE U ZAGREBU
I PRAKTIČNE PRIMJENE MAYANSKOG KALENDARA
SUBOTA I NEDJELJA 28.09. 2013. i 29.09. 2013. od 17 - 20 sati.

RADIONICU VODI: Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo
CIJENA VIKEND RADIONICE: 250 kn

PRIJAVE NA E MAIL: vesna.etznab138@gmail.com, ili na mobitel: 098 92 94 751
POLAZNICI ĆE BITI OBAVIJEŠTENI O TOČNOJ LOKACIJI RADIONICE.


Duga je tema Proročanstva, legendi i vizija mnogih naroda: Indijanaca Sjeverne i Južne Amerike, Maya, Azteka, Tolteka, centralno –američkih kultura, Krishne, Budhe. Duga je simbol cjelovitosti i integracije.
Polaznici radionice će se upoznati sa značenjem i tehnikom meditacije MOSTA DUGE, na koji način se povezujemo i sinkroniziramo sa planetom Zemljom i svjetlosnim Mostom Duge. Prema Kozmičkoj povijesti pomoću Svjetlosnog tijela Duge povezujemo se sa 5 dimenzijom. Započeo je novi ciklus, nova frekvencija, nova galaktička zraka. Prema Zakonu Vremena Noosfera - mentalni omotač Planete Zemlje je univerzalno telepatsko polje, mentalni omotač planete Zemlje. Na radionici, polaznici će se upoznati o povezanosti Noosfere, Mosta Duge i na koji način smo mi povezani sa Noosferom i Mostom Duge.Prema Kozmičkoj povijesti pomoću svjetlosnog tijela Duge povezujemo se sa 5 dimenzijom.



Također, polaznici će se upoznati na koji način koristiti kalendar kao duhovni alat. Kada počnemo pratiti Sinkronar 13 luna 28 dana mijenja se naš odnos prema Vremenu - vrijeme spoznajemo višedimenzionalno. Pomoću sinkronara / kalendara kroz dnevno praćenje energije dana usklađujemo s ciklusima planete Zemlje, Sunca, Mjeseca i Galaksije.

Polaznici će naučiti kako svakodnevno pratiti energiju dana, kako prepoznati vlastitu energiju i životnu misiju. Odgovoriti ćemo na pitanja: koji su naši izazovi, kroz koje talente se najbolje realiziramo i razvijamo? Koje su naše skrivene snage? Koje su naše slabosti i kako ih transformirati? Upoznati ćemo univerzalnu četiri dimenzionalnu strukturu, energetska tijela čovjeka i planete Zemlje, te način na koji su povezani. Kroz ovu praksu učimo integrirati više stupnjeve svijesti u svoj svakodnevni život. 

 Također, kroz svakodnevnu praksu integriramo fizičko, mentalno, emocionalno i eterično tijelo. Kroz praćenje kalendara / sinkronara se povezujemo sa svojim unutrašnjim bićem, počinjemo živjeti u skladu sa prirodom, razvijamo svijest o Jedinstvu svega što postoji. Postajemo svjesni da smo dio velikog Tkanja Života i također dio Univerzuma.



U Bibliji se Duga spominje kao znak zavjeta između Neba i Zemlje,  Boga i čovjeka i svega što posjeduje Život. „Bog reče Noi: Duga je znak zavjeta koji sam učinio između sebe i svakog tijela na zemlji.“ Stvaranje svijeta, 9:12-17.



 Kći Duge iscjeliteljica iz plemena Crow i Lakota ovako tumači Dugu : „ … da bismo prešli jaz koji leži između ovog doba i novog doba harmonije i izobilja, čarolija Duge nas uči da izgradimo most od Svjetlosti. Da bi ta Svjetlost bila dovoljno jaka kako bi se premostio jaz, mora sadržavati sve boje – sve ljude sve nacije, sva bića, cijelu kreaciju. Ukoliko je i jedna boja izostavljena neće biti dovoljno snage da se načini Dugin Most preko kojeg ćemo svi zakoračiti u Novo Vrijeme.“


 Program: SUBOTA I NEDJELJA 28.09. 2013. i 29.09. 2013. od 17 - 20 sati.

 SUBOTA: 28.09. 2013.
  •   Uvod u kalendar Maya - Sinkronar 28 dana 13 luna i Tzolkin- Sveti kalendar
  • Solarni pečati i galaktički tonovi
• Praktična primjena sinkronara / kalendara 13 luna 28 dana
  •  Čitanje dana, o energiji dana, o pripadajućoj luni (mjesecu), o čakri koja je aktivirana taj dan
  • Vježbe disanja
  • Meditacije: meditacija prirodnog uma, Molitva 7 galaktičkih pravaca 
· NEDJELJA: 29.09. 2013.
  • · Predavanje o Noosferi  
  • · O značenju Mosta Duge
  • · Most Duge u svakodnevnoj praksi - na koji način se povezujemo sa Mostom Duge kroz svakodnevno praćenje kalendara / sinkronara
  • · O kristalnoj jezgri planete Zemlje
  • · Vježbe disanja
  • · Meditacije: meditacija prirodnog uma, meditacija Mosta Duge, Molitva 7 galaktičkih pravaca
RADIONICU VODI: Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo
CIJENA VIKEND RADIONICE: 250 kn

PRIJAVE NA E MAIL: vesna.etznab138@gmail.com, ili na mobitel: 098 92 94 751
POLAZNICI ĆE BITI OBAVIJEŠTENI O TOČNOJ LOKACIJI RADIONICE.
ZA DODATNE INFORMACIJE JAVITE SE NA: vesna.etznab138@gmail.com, mobitel: 098 92 94 751, ili na stranicu na facebooku:
http://www.facebook.com/mayanski.kalendar


In Lake'ch!
Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo

Nema komentara:

Objavi komentar