nedjelja, 17. studenoga 2019.

INTONIRANA LUNA PAUNA U GODINI BIJELOG MAGNETNOG ČAROBNJAKA 2019/2020.




Dobrodošli u Intoniranu Lunu sjaja! To je peta luna u Začaranom Valu planetarnog služenja.  

Ova luna je posvećena razvijanju naših potencijala. Pozvani smo povezati se sa prirodnim vremenom. U ovoj luni usporimo svoj tempo kako bismo se povezali sa svojim unutrašnjim bićem. Pomoću ovog 28-dnevnog ciklusa osnažite novu viziju za svoj život.



15.11.2019. na radijalnu plazmu Dali 1, sa kinom 126 Bijelim Solarnim Spojiteljem Svjetova započinje Intonirana Luna Pauna (intonirani ton je harmonijski nadton). To je peta luna u godini prema kalendaru 13 luna 28 dana. Ova luna ima pitanje: Kako mogu poboljšati svoj potencijal? Kako najbolje mogu osnažiti sebe?

Energija lune započinje sa Bijelim Solarnim Spojiteljem Svjetova koji nas podržava u realizaciji i spajanju sa solarnom svjesnosti. Bijeli Spojitelj Svjetova je transmutacija, most komunikacije između dva svijeta, različitih dimenzija, predstavlja svjesnost ovdje i sada, regeneraciju, smrt ega. On nas podsjeća da se oslobodimo želje kontrolirati. Poziva nas da samo budemo i prihvatimo istinu sadašnje situacije u kojoj jesmo. Možemo svjesno ući u proces rada na transmutaciji naših emocija, otvoriti srce i um, osloboditi se negativnih oblika misli, tako da naša energija može nesmetano teći. Pojednostavimo. Usredotočimo svoje misli. Ometanja svedimo na minimum. Bavite se novim idejama, proučavajte i bavite se onim što vas čini sretnim i što vas. U meditaciji se povežite sa solarnom svijesti, uskladite se sa novim vibracijama.

U ovih 28 dana Intonirane lune, pozvani smo osvijestiti svoje potencijale, biti kreativni, izraziti svoju maštu, povezati se sa prirodnim višedimenzionalnim vremenom. Odvojite svaki dan vrijeme za meditaciju, za tišinu, npr. prakticirajte meditaciju Prirodnog uma. Osvijestite svoje potencijale i talente ...

U geometriji Pulsara, peti ton je u četvrtoj dimenziji, u začaranom valu se nalazi na Komandnoj Kuli, usmjerava nas prema našoj nutrini, prema sebi, kako bi osnažili Povratak Duhu u kolektivnoj svijesti. 

Sve ovo što se događa sada u svijetu je posljedica  kolektivne karme – događaji koji se odvijaju sada su rezultat naših neispravnih djelovanja i zanemarivanja, ignoriranja zakona prirode. Svjedoci smo destruktivnog ponašanja čovjeka na planeti Zemlji. Čovječanstvo je još uvijek podijeljeno. Ta podijeljenost se manifestira na vanjskom planu kao rezultat podijeljenosti u našoj nutrini. Sve dolazi iz uma. Naši umovi su povezani i zajedno čine kolektiv. Još uvijek smo  zarobljeni u nasilju, predrasudama, starim obrascima, uništavanju planete i drugih bića, polaritetima koji rezultiraju ratovima, gladi, siromaštvu… Još uvijek dominira nedostatak odgovornosti za odluke i djelovanje, pohlepa za profitom koja ima razorne posljedice za cijelu planetu Zemlju. Nedostatak suosjećanja, savijesti …ljudsko neznanje eskalira …


Sve što je  izgrrađeno na pohlepi i destrukciji potrebno je transformirati kroz svjetlost. Svijet kojeg smo poznavali se raspada, iluzorna stvarnost umire.  

U ovom trenutku sve je test za našu slobodnu volju. Što ćemo odabrati? Na koji način ćemo živjeti? Kako možemo unaprijediti svoj potencijal da bude na dobrobit planeti Zemlji i svim bićima?
Možemo vidjeti samo ono što smo uvjetovani prepoznati i znati. U svojem umu izgrađujemo različite obrasce razmišljanja… Možemo promijeniti svoje stare obrasce kroz introspekciju, upoznajući svoj um i svoje unutrašnje biće … 

Svojom namjerom, izborima usklađenim sa višom frekvencijom,  povisujemo svoju frekvenciju. Svojim izborima možemo donijeti novo svjetlo na planetu Zemlju. 
Ne može biti mira na Zemlji, bez unutarnje promjene. 
Kada razriješimo našu unutrašnju dvojnost, vanjski svijet se magično mijenja. 

U ovoj luni smo pozvani povezati se sa Izvorom. 
U sebi nosimo plan, nacrt Raja na Zemlji. 
KONCENTRIRAJTE SE NA SVIJET KOJI ŽELITE VIDJETI! 

Sinkronijski kodovi nam daju podršku u promjeni unutrašnje spoznaje i povezivanje sa višom frekvencijom. Kroz svakodnevno praćenje 13 luna 28 dana povezujemo se sa prirodnom frekvencijom vremena koja je frekvencija evolucije. Sa praksom Sinkrogalaktičke yoge i Sinkronotrona aktiviramo određene dijelove našeg mozga i uma,otvara nam se sposobnost povezivanja sa različitim slojevima frekvencija u svemiru i drugih kozmičkih civilizacija…  

„ Da, Univerzum je daleko nadmoćniji od inteligencije i dimenzionalnosti od one na koju smo uvjetovali i ograničili sami sebe. Postoji sveobuhvatno svjetlo holističkog znanja, viša koordinacijska inteligencija i veliko galaktičko vijeće kojem predsjeda Devetorica Gospodara Vremena i sudbine koji se pridržavaju samo vrhovnog božanskog zakona. „
-Valum Votan



Heptade staze u Intoniranoj luni- Snaga inteligencije

Heptada 17: Svijest evoluira Viziju (15-21 studenoga)
Staza povezanosti i planetarni utjecaj:
Žuto Sjeme (GK Jupiter) i Plavi Orao (SP Jupiter) - Heptada pod jakim utjecajem Jupitera, planete pod skrbništvom snage Vizije i Svijesti

Heptada 18: Svijest razvija Inteligenciju (22-28 studeni)
Staza povezanosti i planetarni utjecaj:
Žuto Sjeme (GK Jupiter) i Žuti Ratnik (SP Saturn)

Heptada 19: Bezvremenost budi Inteligenciju (29 studenog-5 prosinca)
Staza povezanosti i planetarni utjecaj:
Bijeli Čarobnjak (SP Maldek / Asteroidni pojas) i Žuti Ratnik (SP Saturn)

Heptada 20: Vizija prenosi Intelligenciju (prosinca 6-12)
Staza povezanosti i planetarni utjecaj:
Plavi Orao (SP Jupiter) i Žuta ratnik (SP Saturn)
INTONIRANI TON – Kako mogu poboljšati svoj potencijal? Akcija mu je nalagati, moć poticati, karakteristika sjaj. Predati moć sjaju, naređivati. Pulsirajuci zrak iz centra. Posjedovati vještinu ili sredstvo da se nešto uradi/napravi. Sjaj, zračiti svjetlost. Urediti jednu stvar bez nametanja. Sposobnost realizacije. Pokretljivost prstiju. Opažati ljepotu prirode. Centar svemira. Kroz peti ton se povezujemo sa našim potencijalima, našim unutrašnjim sjajem.
Totem lune je PAUN koji predstavlja ljepotu, sjaj i uskrsnuće. Paun je također povezan s feniksom koji se uzdiže iz vlastitog pepela-simbolizira otajstvo uskrsnuća - povezani s Kristovim uskrsnućem. Oči u paunovom repu predstavljaju sve - videće oko Horusa. Horus je sin Izide i Ozirisa. Boje u obliku očiju na njegovom repu također predstavljaju zvijezde, Univerzum, Sunce, Mjesec i nebeski svod. Također, oko je simbolično portal za veće znanje (3.oko - unutarnje znanje). Paun je simbol ljepote, blagostanja, ljubavi, samilosti, unutarnje mudrosti, simbol duše, mira i besmrtnosti. 

Paun je poziv da se proširimo i razvijemo sve svoje aspekte, sve svoje potencijale. Poziva nas da se preispitamo da li je potrebno proširiti svoju perspektivu i pogledati dublje u vezi neke situacije. Paun nas uči da stojimo uspravno i pokažemo drugima naše talente i darove, da sjajimo svojim unutrašnjim sjajem.

Za dnevna čitanja energije dana pratite facebook stranicu koju uređujem: 

https://hr-hr.facebook.com/mayanski.kalendar

In Lak'ech!
Vesna Uaxak Etnab

Nema komentara:

Objavi komentar