ponedjeljak, 15. siječnja 2018.

REZONANTNA LUNA MAJMUNA U GODINI ŽUTOG KRISTALNOG SJEMENA




Dobrodošli u Rezonanntu lunu Majmuna, lunu usklađenosti, sedmu lunu u planetarnom valu služenja.



U Rezonantnoj luni se nalazimo na polovini godine Žutog  Kristalnog Sjemena. Rezonantna luna 15. dan (24. siječnja) na Dali 15 - Kin 246, Bijeli Kristalni Spojitelj Svjetova označava 79. solarni povratak Jose Arguellesa /Valum Votana, vizionarskog putnika kroz vrijeme i planetarnog umjetnika koji je na Zemlju donio Kalendar 13 luna i kodove Zakona vremena. Sedam dana kasnije je pomrčina Lune / Mjeseca.

U svjetlu otkrivanja i puštanja u glavne vijesti tajne Pentagona o milionskim iznosima dolara za NLO program, evo što je napisao Valum Votan u dokumentu pod naslovom "Tko su ET- ijevci? Da li su već među nama?"
(prim.prev. extraterrestrial - izvan zemaljsko porijeklo)




"Bilo kakvo promatranje teme NLO-a pokreće ozbiljna pitanja koja se tiču granice ljudskog opažanja i znanja makar u onoj mjeri u kojoj su ova opažanja i znanja oblikovana civilizacijama koje prate iskrivljenu i materijalističku vremensku frekvenciju. To jest, vidimo samo ono što smo bili uvjetovani znati. Ako se nešto izvan našeg uvjetovanog znanja jasno pokazuje našem opažanju, osjećamo strah pred izazovom. Vršimo projekcije prema nepoznatoj pojavi u skladu sa nivoom našeg razumijevanja i prosvjetljenja. Ako su naše znanje i opažajne sposobnosti ograničeni samo na materijalne pojave - na treću dimenziju ili fizičku ravan - što god prodre kroz taj veo biti će označeno na isti način kao i NLO, neidentificirani leteći objekti.



Međutim, NLO su samo NLO sve dok ograničavamo naše znanje na trodimenzionalni materijalizam uvjetovan lažnom i umjetnom vremenskom frekvencijom. Neki među nama, ipak, mogu prodrijeti sa druge strane pojava, sve do unutrašnjeg iskustva samog fenomena. Čime se onda bavimo? I tko su ET?


Da, Univerzum je daleko šire inteligencije i dimenzionalnosti od onoga na što smo ograničili sami sebe. Postoji sveobuhvatno svjetlo holističkog znanja, viša koordinirajuća inteligencija i veliki galaktički savjet kome predsjedava Devet gospodara vremena i sudbine, koji se pridržavaju samo najvišeg božanskog zakona. U stvari, to je zbog toga što se sadašnja civilizacija na Zemlji, bazirana na očiglednoj pogrešci u vremenu, okrenula potpunoj planetarnoj samo- destrukciji pa je fenomen NLO-ET uopće i nastao. U isto vrijeme, sve što se događa je dio božanskog upravljanja, božanskog plana.

Holističko znanje, vrhovna supersvjesna inteligencija je sposobna biti sveobuhvatna i sveprisutna. Ova vrsta napredne inteligencije je moguća zbog toga što nije sputana lažnom i obmanjujućom vremenskom frekvencijom. Ako bi sadašnja rasa zemljana u sadašnjim uvjetima odjednom bila oslobođena ovisnosti od mehaničkog sata i pogrešnog kalendara koji ih drži porobljene babilonskom lutrijom ili materijalnom ovisnosti, ljudska bića bi spoznala svoju svjesnost kao ET-ijevci - izvanzemaljci. ET-ijevci su manifestacija mogućnosti svjesnog djelovanja u duhovnoj slobodi, posvećenom jedino spiritualnom prosvjetljenju svega što postoji - svega što jest." 
Valum Votan




U geometriji Pulsara, sedmi ton je drugi ton 2D senzornog  pulsara (3, 7, 11 su tonovi koji pripadaju drugoj dimenziji senzornog pulsara. Sa sedmim tonom i 2D senzornim pulsarom se podsjećamo da stišavanjem, smanjivanjem neprestanog unosa informacija kroz naših 5 osjetila aktiviramo šesto čulo i budimo se u planetarnoj svijesti. Kroz koncentraciju i meditaciju razvijamo sposobnost ostati budni i percipirati širu sliku koja se odvija pred nama. Ova sposobnost za održavanje budne svijesti aktivira samopromišljanje (samorefleksija). Što smo svjesniji imamo dublji uvid u samoga sebe. Upravo zahvaljujući samorefleksivnoj svijesti možemo pristupiti Noosferi (telepatski um planete Zemlje).




SINKRONICITETI ZVJEZDANIH PUTNIKA

Dali 1 - Kin 232, Žuto Spektralno Ljudsko biće (10. 1. 2018.)Dobrodošli u Rezonantnu lunu! Rezonantna luna ove godine ima dva portala galaktičke aktivacije.

Rekapitulacija ciklusa koji su u toku:

Godina (ciklus od 365 dana): Godina Žutog Kristalnog Sjemena
Kruženje (ciklus od 260 dana): 42. kruženje od početka brojanja po Kalendaru 13 luna. 
Sezona (ciklus od 65 dana): Sezona životne sile Crvene Zmije: Crveni galaktički spektar (završava u ovoj luni).
Zamak (ciklus od 52 dana): Zeleni centralni zamak začaranosti: dvor matrice - sinhronizirati  ljudsko biće.
Luna (ciklusod 28 dana): Rezonantna luna Majmuna, luna usklađenosti.
Začarani val (ciklus od 13 dana): Začarani val Bijelog Vetra - val duha.


Kali 4 - Kin 235, Plavi magnetni Orao (13. 1.2018.) 


Danas počinje Začarani val Plavog Orla, val vizije, ciklus od 13 dana, 19. začarani val u TZOLKINU, plavi/transformirajući začarani val u Zelenom centralnom zamku začaranosti, ciklusu od 52 dana. Pleme Orla transformira začaranost  kroz moć vizije. Zapamćena istina o solarnom Jupiteru...
Ovaj val će se završiti na kin 247, Plava Kozmička Ruka

(16. dan ove lune/25. 1.).


Dali 8 - Kin 239, Plava Intonirana Oluja (17. 1.)
Mlada Luna / Mjesec i dan aktivacije galaktičkog portala!

Gama 10 - Kin 241, Crveni Rezonantni Zmaj (19. 1.)
Dan aktivacije galaktičkog portala!

Silio 14 - Kin 245, Crvena Spektralna Zmija (23. 1.)
Danas  je  Pakal  Votanov  jasni  znak.  http://www.lawoftime.org/infobooth/13-clear-signs-of- pacal-votan.html

Sarkofag Pakal Votana, pokazuje 13 jasnih znakova (kinova) i njihov položaj na rubu poklopca sarkofaga.. http://www.lawoftime.org/infobooth/13-clear- signs-of-pacal-votan.html







Dali 15 - Kin 246, Bijeli Kristalni Spojitelj svjetova (24. 1.2018.) Danas bi bio 79. rođendan Jose Arguellesa/Valum Votana https://lawoftime.org/history/#jose-arguelles

U originalnom tekstu na lawoftime.org možete pogledati video. https://lawoftime.org/news/noos-letter/


Gama 17 - Kin 248, Žuta Magnetna Zvijezda (26.1.)

Danas  također počinje Začarani val Žute Zvijezde, val elegancije i ljepote, ciklus od 13 dana,  20. začarani val u TZOLKINU i žuti / sazrijevajući začarani val u Zelenom centralnom zamku začaranosti: sud matrice, ciklusod  52 dana.  Pleme Žute Zvijezde sazrijeva začaranost kroz moć elegancije. Zapamćena istina o galaktičkoj Veneri...

Ovaj val će se završiti na kin 260, Žuto Kozmičko Sunce
(Galaktička luna 1/7. 2. 2018. godine). Sljedećeg dana počinje potpuno novo kruženje od 260 dana.

Dali 22 - Kin 253, Crveni Ritmički Nebeski šetač (31. 1. 2018). Puna Luna / Mjesec, super Luna / Mjesec .
Pomrčina Lune / Mjeseca  https://eclipse.gsfc.nasa.gov/LEplot/LEplot2001/LE2018Jan31T.pdf


DODATAK: U jednom danu tri važna događaja Lune / Mjeseca. Puna Luna / Mjesec, Super Luna /Mjesec i pomrčina Lune / Mjeseca. Luna / Mjesec će biti puna i približiti će se Zemlji, pa će njegov sjaj biti puno jači u odnosu na inače pri punom Mjesecu. Također biti će i puno veći na noćnom nebu.


 Na engleskom govornom području jedan od tri događanja se naziva Blue Moon - događa se jednom u otprilike dvije i pol godine i riječ je o dodatnom punom mjesecu u jednom kalendarskom mjesecu prema gregorijanskom kalendaru, a događa se i u jednom godišnjem dobu, jednoj godini. Riječ je o posljedici toga što lunarni ciklus traje 29,53 dana, pa se tijekom gregorijanske kalendarske godine nakupi 11 dana "viška". Na kraju se dogodi to da se u 19 godina sedam puta pojavljuje dodatni puni Mjesec (gledano u odnosu na gregorijanski kalendar).

U Sinkronaru / kalendaru 13 luna 28 dana su ciklusi lune / mjeseca uvijek od 28 dana, a svaki tjedan u mjesecu je povezan, usklađen, sa jednom od faza Lune / Mjeseca. Kada pratimo sinkronar / kalendar 13 luna 28 dana harmoniziramo se sa ciklusima Lune / Mjeseca, nema nepravilnih dana u mjesecu ili "viška" dana. Već se sinkroniziramo sa prirodnim ciklusima Lune / Mjeseca, Zemlje i Sunca (Sunce se oko svoje osi okrene u ciklusu od 28 dana).



31. siječnja 2018. se događa i pomrčina Lune / Mjeseca. U ciklusima kretanja Zemlje, Mjeseca i Sunca, kada je Zemlja između Lune / Mjeseca i Sunca, Mjesec se nađe u sjeni Zemlje, i tako nastaje pomrčina Mjeseca. 



Ova pomrčina Lune / Mjeseca najbolje će se moći vidjeti iz središnje i jugoistočne Azije, Indonezije, Australije, Novog Zelanda, Havaja. U našim krajevima pomrčina se neće moći vidjeti savršeno. 



Silio 28 - Kin 259, Plava Kristalna Oluja (6. 2.2018.) Meditira se meditacija Dugin most u cijelosti sa atomima vremena. https://lawoftime.org/rainbow-bridge/rainbow-bridge-meditation-full.html




KODOVI STAZA HEPTADA
U putovanju od 52 tjedna kroz 52 staze heptada Hunab Kua 21, Galaktičkog Drveta Života i Znanja, sljedeće staze heptada se aktiviraju u Rezonantnoj luni

1. TJEDAN – INICIRA – Heptada 25: Navigacija sinkronizira meditaciju (Rezonantna luna 1-7 dan u luni / siječanj 10-16.)
2. TJEDAN – RAFINIRA – Heptada 26: Meditacija odražava samostvaranje (Rezonantna luna 8-14 dan u luni /siječanj 17-23. )
3. TJEDAN – TRANSFORMIRA – Heptada 27: Prosvjetljenje evoluira proročanstvo (Rezonantna luna 15-21/ siječanj 24-30.)

4. TJEDAN – SAZRIJEVA – Heptada 28: Prosvjetljenje osvjetljava navigaciju (Rezonantna luna 22-28 / 31. siječanj – 6. veljača)

U galaktičkoj superstrukturi Hunab Ku 21 http://www.lawoftime.org/timespace, četiri heptade Rezonantne lune – promatrane kao cjelina – mjesto su u vremenu gdje obitava "unutrašnja matrica".  U kosmologiji 13 tonova, rezonantni ton je taj koji se nalazi u kičmi ili centralnom kanalu Sušumna. Zanimljivo je i to što Rezonantna luna stvara centralni portal u Hunab Ku 21...

Više o tome možete naučiti iz Knjige vrijemeprostor, Kozmička povijest V  http://www.lawoftime.org/timespace

(Prim. prev.: Ova knjiga je prevedena na srpski jezik)









Rezonantna Luna Majmuna, 7. luna (mjesec) u godini, ima pitanje: Kako mogu harmonizirati svoje služenje drugima? Akcija tona je da inspirira, moć kanalizira, odlika harmonizira.


Totem ove lune je Majmun. Simbolizira analitički um, igru, zabavu,  humor, unutrašnje dijete. Simbolizira maštovitost, oštroumnost, svestranost, snalažljiivost. On nas podsjeća da budemo kao djeca, da se igramo, da ne shvaćamo život preozbiljno. To ne znači da budemo neodgovorni. Majmun nas uči da sve što radimo, radimo sa prisutnošću, fokusom, lakoćom, kroz energiju igre. Kao djeca koja su usmjerena na svoju igru – fokusirana su, predana, prisutna u trenutku, no kada igra završi nisu vezana, već kreiraju novu igru, predana procesu. Majmun nas uči da budemo sigurni u sebe. Majmuna nas podsjeća da u teškim i izazovnim situacijama u životu kroz humor možemo pronaći olakšanje i novu percepciju događaja. Sjena Majmuna je kada humor pretvaramo u sarkazam -  kada koristimo humor iz straha i na taj način sakrivamo istinu, kada ne govorimo iskreno i direktno o onome što nas muči. Iz takvih situacija možemo “izaći” tako da se vratimo u trenutak i budemo svjesni što se zapravo događa. Majmun nas poziva nas da izrazimo ono što mislimo i osjećamo na izravan način. 



Maye su Božanstvo majmuna prikazivale kao braću blizance Hun Chuen i Hun Batz. Braća blizanci su bili daroviti umjetnici, glazbenici, matematičari. Oni su božanstva pisanja, plesa, umjetnosti i računanja.


Ljudima su prenijeli znanje pisanja i matematike.  Na slici je skulptura božanstva Majmuna iz Copana, drži kist i posudu sa tintom. Predstavlja pismoznanca - zaštitnika pisara. 




U mayanskom kalendaru Pečat Plavog Majmuna ima afirmaciju: Igra se Magijom. Prirodna osjećajnost, fluidnost i sloboda djeteta – je energija Plavog Majmuna koja je u nama. Plavi Majmun se igra Magijom – igra se iluzijom – uči nas da ova stvarnost oko nas nije jedina, ona može biti iluzija koju smo sami stvorili. Plavi Majmun nas poziva da transformiramo naše sjene, povrede – kroz svjesnost svojih emocionalnih reakcija. Plavi Majmun simbolizira analitički um, igru, zabavu,  humor, unutrašnje dijete. 

Nema komentara:

Objavi komentar