ponedjeljak, 24. srpnja 2017.

DAN IZVAN VREMENA 25.7.2017.



DAN IZVAN VREMENA 25.7. 
NA KIN PLAVE SPEKTRALNE NOĆI

 Bliži se kraj ove godine Plave Spektralne Oluje - godina Spektralne Oluje traje od 26.7.2016.- do 25.7.2017.)! Nova godina Žutog Kristalnog Sjemena nam donosi razvoj talenata i mnoge promjene na nivou međuljudskih odnosa, suradnje i komunikacije. 25.7. je Dan izvan Vremena kada ispraćamo staru i dočekujemo novu mayansku godinu!

Na Dan izvan Vremena slavimo Univerzalno opraštanje, dan kada slavimo Ljubav, Mir, Slobodu i Jedinstvo za sva bića na planeti, za sve što posjeduje život - slavimo svoju istinsku prirodu, povezanost sa cijelom kreacijom i odašiljemo Ljubav i zahvalnost Majci Zemlji.
 

O Danu Izvan Vremena
25.7. prema kalendaru 13 luna 28 obilježavamo Dan izvan Vremena koji je poput portala između godine koja završava i godine koja tek treba početi. Dan kada slavimo svjetski mir putem kulture, suradnju, prijateljstvo i univerzalno opraštanje, slavimo „Vrijeme je umjetnost“ -

Vrijeme kao frekvenciju stvaranja i evolucije. 




Dan izvan vremena ili Zeleni dan ponovno se slavi od 1992. godine. U Brazilu je Dan izvan Vremena 25.7. državni praznik. Također na Dan izvan Vremena, 25.7. se održavaju globalne svečanosti iscjeljivanja i Zahvalnosti Vodi. Za Dan Zahvalnosti Vodi, dr. Emoto je odabrao datum 25. 7. kako bi se sinkronizirao s Danom izvan Vremena, kada slavimo Mir kroz kulturu,  iscjeljenje i ozdravljenje našeg Planeta (dr. Masaru Emoto i dr. Jose Arguelles su surađivali u podizanju svijesti čovječanstva i ostvarivanju svjetskog mira).

 
Na Dan izvan Vremena se opraštamo od stare godine, radimo rekapitulaciju svega što smo prošli u Začaranom Valu Planetarnog služenja (365 dana). Zahvalimo se na svemu što smo spoznali, transformirali, realizirali. Oprostimo sebi, oprostimo drugima.Usmjerimo se na ono što želimo u Novoj godini.Također razmislimo što bismo željeli realizirati za opće dobro, za planetu Zemlju. Budimo promjena kolu želimo vidjeti!
 
 Na Dan izvan Vremena meditiramo Most duge – povezujemo se u veliki telepatski val Ljubavi, Mira, Harmonije.



Mayanski kalendar i Zakon Vremena su dio pokreta za MIR - Pax kulture, Planetarnih mreža umjetnosti, a Zastava Mira službena zastava 13 luna 28 dana i Dana izvan Vremena.

Zastavu Mira je pokrenuo vizionar i umjetnik Nicholas Roerich zajedno sa svojom ženom Helenom kao univerzalni simbol mira –koji sve ujedinjuje kroz mirovni pokret "Mir kroz kulturu“, u kasnim 1920. godinama. 1935. godine se ostvarilo i potpisivanje Roerichovog pakta za mir, a zastava mira proglašena kao službeni simbol Mira kroz kulturu. Roerichov mirovni sporazum su potpisale Indija, Baltičke zemlje, 22 nacije  Amerike, uključujući SAD. Roerichov mirovni sporazum uspostavio je međunarodni  dogovor koji dozvoljava svakoj naciji zaštiti svoje kulturno ili umjetničko nasljeđe simboličkom zastavom, Zastavom mira. Potpisan 1935. ovaj sporazum danas predstavlja međunarodni zakon.

"Ova osebujna ZASTAVA MIRA ima tri crvena kruga unutar većeg prstena / kružnice sa podlogom bijele boje. Boja krugova i kružnice u Zastavi Mira je tamno crvene ili magenta boje, simbolizira boju krvi, koji je ista za sve ljude. Gornji krug predstavlja duhovnost, koja objedinjuje istinu o svim religijama, svi smo ujedinjeni kroz univerzalno - svi se mogu pridružiti zastavi Mira, bez obzira na religiju i vjerovanja. Dva kruga predstavljaju umjetnost i znanost. Prsten koji  okružuje tri kruga predstavljaju kulturu, ujedinjenje umjetnosti, znanosti i duhovnosti. „


Simbol Zastave Mira je također obišao planetu Zemlju 144 puta na ruskoj letjelici i postao PRVA PORUKA MIRA ODASLANA IZVAN GRANICA PLANETE ZEMLJE.




PLANETARNA MREŽA UMJETNOSTI ZAGREB VAS POZIVA NA PROSLAVU DANA IZVAN VREMENA 25.7.2017.

 U 18 SATI U ZAGREBU!
ADRESA: prostor firme '8.Bit i Times computers', Ožujska ulica 8, Vrbani. Tramvaji 5 i 17 voze do stanice Jarun.
CIJENA: minimalne donacije za troškove prostora: od 20 - 30 kn.

Sa sobom ponesite dobru volju, osmjeh, otvoreno srce! 
Također ponesite prostirku za sjedenje,papir i olovku,  vodu za piće i bočicu vode za meditaciju Zahvalnosti Vodi.  Također ponesite šuškalice, zdjele ili neke instrumente koje svirate. 

 PROGRAM: 
- Molitva u 7 galaktičkih smjerova​
- O Novoj godini ŽUTOG KRISTALNOG SJEMENA
- Tibetanske zdjele
- Meditacija Mosta Duge
- Meditacija Blagoslova Vode
- Mayanske mudre u pokretu
- Pjevanje, sviranje, plesanje
 - Spirala Suradnje - Dugin Most

Za sve dodatne informacije pišite na e mail: vesna.etznab138@gmail.com ili na mob: 098 92 94 751








Nema komentara:

Objavi komentar