utorak, 30. svibnja 2017.

KRISTALNA LUNA ZECA U GODINI PLAVE SPEKTRALNE OLUJE


              Dobro došli u Kristalnu Lunu Zeca, lunu suradnje, 12 lunu Začaranog vala Planetarnog služenja!



Kristalna Luna Zeca počinje na Kin 7, plava Rezonantna Ruka (30. svibnja). Ova Luna ima dva galaktička aktivacijska portala: Kin 20, Žuto Rezonantno Sunce: Inspirira život,  (Silio 14/12.6.2017.) Slijedi: Kin 22, Bijeli Solarni Vjetar: Realiziraj dah. (Seli 16/14.6.2017.). Ova Luna također ima tri galaktička potpisa koji su jasni znakovi na sarkofagu poklopca mayanskog Kralja Paval Votana. Na dane / kinove jasnih znakova sa sarkofaga  Pacal Votana su posebno visoke frekvencije i kodovi koji prenose mnoge informacije. Budite fokusirani, prisutni u trenutku, držite oči otvorene za ove posebne dane ...



Kristalna luna / mjesec poziva na suradnju i na univerzaliziranje znanja. Poziva nas da gradimo mostove suosjećajne komunikacije. Snaga bezuvjetne ljubavi i razumijevanja privlači svjesnost iz nesvjesnog.  Zakon Vremena ostvaruje svjesnim ono što je nesvjesno.  

Predbilježite se za svoj primjerak Almanaha "Zvjezdanih putnika 13 luna sinkronizacije" za Novu mayansku godinu Kristalnog Sjemena! Godina Kristalnog Sjemena zasigurno će nas odvesti u dosad neviđene realnosti (područja).   


Star Traveler’s 13 Moon Almanac of Synchronicity
https://lawoftime.org/product/star-travelers-13-moon-almanac-of-synchronicity/




Svjedoci smo mnogih događaja na našoj planeti koji nisu primjer čovjeka koji je ostvario samospoznaju – čovjeka probuđene svijesti. Postoje različiti nazivi dani snazi na našem planetu koji traži uništenje i razdvajanje. Jedan od naziva je i Lucifer.  Lucifer predstavlja nesvjesnu energiju i "službu za sebe" – iz egoističnih pobuda, bez odgovornosti. To je energija koja traži razdvajanje, nesklad i kaos. Ta je energija sada infiltrirala sve glavne institucije od politike do religije u sve oblike medija, pa čak i u neke mirovne skupine



Lucifer, "donosioc svjetlosti", bio je arhanđeo visoko cijenjen od Boga dok se nije odvojio kroz svoju pobunu. U Jose Arguellesovoj  knjizi „Arkturova sonda“ Lucifer kaže: "U podrijetlu svega, bio sam prvi koji je postao "ja", a ne "mi". To predstavlja fragmentiranu (ne) svijest / nesvjesno, koju sada vidimo na našem planetu danas. U knjizi Arkturova Sonda Jose Arguellesa (The Arcturus Probe), Lucifer kaže:
„Koliko sam bio svjetlo, bio sam ego, Sila koja održava moć u odvojenosti. Bila je to kombinacija Svjetla iz šeste dimenzije i treće dimenzionalnog ega koji je moje poteze učinio tako kontradiktornim,  moji postupci lako se pogrešno opažaju. Budući da u bilo kojem apsolutnom smislu nema ni dobrih niti loših, učinci svih mojih postupaka bili su u konačnici kreativni, unapređujući uzrok evolucije prema svjetlu.“


Svjetlosna evolucija - evolucija prema božanskoj svijesti 
Luciferijanska energija ne preuzima nikakvu osobnu odgovornost za svoje postupke i okrivljuje druge za ono za što je sam odgovoran. To je energija koja pretpostavlja da je svaka otkrivena kozmička istina njegovo / njezino otkriće, a ne Univerzalno znanje. Ova zraka superiornosti (energija) je ono što uzrokuje mnoge ratove. Da bismo izašli iz Kraljevstva tame, od nas se traži da se bez straha suočimo sa sadržajem nesvjesnog. Imamo moć nadvladati sve prošle poremećaje (distorzije).
 

U kosmologiji pulsara začaranog vala, dvanaesta pozicija ili ton odgovara dvanaestoj luni i kompletira pulsar uma treće dimenzije koji je započeo u četvrtoj luni, Samopostojećoj luni forme. Ova 12. pozicija označava formu suradnje, kad uzimamo sve zalihe prethodnih suradnji i pripremamo buduće akcije.
 Slikovni rezultat za dan izvan vremean
U ovoj luni je vrijeme za početak priprema za Dan izvan Vremena! 

Vrijeme je da se pripremite za Dan izvan vremena! Napravite festival ili meditaciju kako biste prizvali Najviši san. Proslavite Dan izvan vremena kroz kreativnost i umjetnost! Kreirajte Planetarnu Viziju! Prizovite u svijest kakvo je iskustvo živjeti u skladu sa Univerzumom. Na Dan izvan Vremena svjesno usmjeravamo naše namjere, fokusiramo ih – kako bi generirali energiju i proširili iscjeljujuće vibracije univerzalne ljubavi i prihvaćanja svih bića. 
Dan izvan Vremena je postao državni praznik u Brazilu!
Pošaljite nam letke o događajima, letke ćemo objaviti: info@lawoftime.org.

“Mir je kultura biosfere.“
-Jose Arguelles / Valum Votan

Ako prepoznajete da ove informacije i rad Zaklade za Zakon Vremena podržavaju vaš rast, i želite da se ovaj rad nastavi razvijati i cvjetati, razmislite o prijavi za mjesečnu donaciju. Kada svi redovito dajemo, zajedno možemo postići velike stvari! Hvala na podršci! https://lawoftime.org/donate/


SINKRONICITETI ZVJEZDANIH PUTNIKA 

DALI 1 - na Kin 7, plava Rezonantna Ruka (30. svibnja). Počinje Kristalna luna Zeca. Ova Luna ima dva galaktička aktivacijska portala: Kin 20, Žuto Rezonantno Sunce: Inspirira život,  (Silio 14/12.6.2017.) Slijedi: Kin 22, Bijeli Solarni Vjetar: Realiziraj dah. (Seli 16/14.6.2017.).


 Ova Luna također ima tri galaktička potpisa koji su jasni znakovi na sarkofagu poklopca mayanskog Kralja Paval Votana. Na dane / kinove jasnih znakova sa sarkofaga  Pacal Votana su posebno visoke frekvencije i kodovi koji prenose mnoge informacije. Budite fokusirani, prisutni u trenutku, držite oči otvorene za ove posebne dane ...













 
Alfa 5 - Kin 11, Plavi Spektralni Majmun (3. lipnja) - Galaktički potpis dr. Jose Arguellesa / Valum Votana.

24-satna, 60-minutna, 60-sekundna frekvencija vremena izvedena je iz dvanaestog dijela kruga, dvodimenzionalne ravnine u prostoru. Budući da ova mjera ne odgovara stvarnosti vremena kao univerzalne (13:20) frekvencije sinkronizacije, ona stvara mentalnu disinkronizaciju koja se manifestira kao bitka uma protiv sebe i protiv prirode. Dinamika "napredovanja" civilizacije zapravo je dinamika disinkronizacije koju je naslijedio ljudski um preko umjetne frekvencije vremena 12:60. Postupno zadiranje civilizacije i umjetne frekvencije vremena u sve aspekte ljudskog društva i biosfere povećava učestalost disinkronizacije. Nastala afazična mentalna stanja dovode do ratobornosti i različitih stavova dominacije nad drugima i prirodi - ali nikada na bilo kakvo zadovoljstvo. 


Prema Zakonu vremena  u cijeloj kozmičkoj prirodi vlada univerzalna frekvencija vremena, 13:20. Ova univerzalna vremenska konstanta pokazuje da je vrijeme zapravo faktor sinkronizacije, uspostavljajući ono što je poznato kao sinkronizirani poredak. Vrijeme je frekvencija evolucije i evolucije svijesti.


"To znači da ako kolektivni čovjek želi evoluirati u više duhovne dimenzije, potrebno je napustiti umjetno stvorenog mehaničkog vremena, i ponovno sudjelovanje u prirodnim ciklusima, u prirodnom vremenu." -Jose Arguelles / Valum Votan





Silio 14 - Kin 20, Žuto rezonantno Sunce (12. lipanj)
Dan galaktikog aktivacijskog portala: Inspirira život ... Danas je i Pacal Votanov jasan znak ( kin na poklopcu sarkofaga).



Seli 16 - Kin 22, Bijeli solarni Vjetar ( 14. lipanj)
Dan galaktikog aktivacijskog dana: Realizacija daha, prenošenje duha i inspiracije.

Limi 20 - Kin 26, Bijeli kozmički Spojitelj Svjetova ( 18.lipanj)
Pacal Votanov  jasan znak.


Silio 21 - Kin 27, Plava magnetna ruka (19. lipnja)
Sa kinom Plavom Magnetnom Rukom počinje začarani val Plave Ruke, val realizacije- treći/transformirajući val u ciklusu od 52 dana Crvenog istočnog zamka okretanja: dvor rođenja: pleme Ruke transformira okretanje kroz moć realizacije. Istina o galaktičkoj Zemlji zapamćena…Ovaj začarani val završava se na dan Alpha 5 Kozmičke Lune (1. srpnja).


Gamma 24 - Kin 30, Bijeli Samo-Postojeći Pas (22. lipnja)
Pacal Votan jasan znak.

Silio 28 - Kin 34, Bijeli Galaktički Čarobnjak  (26 lipnja)
Potpuna meditacija Dugin most mosta za univerzalni mir!
Ovaj galaktički potpis označio je prvi dan od  upotrebe sinkronara 13 luna / 28dana,  13 luna Začaranog sna računanja 26. srpnja 1987 (13 Moon Dreamspell count). 



Posebna zahvala Marjon Planetarnoj Zmiji PAN Nizozemska za Kodove Luna ( lune/mjesece u godini). Nastavljajući brojanje jedna luna = jedan kin; koje je započelo u Magnetnoj luni godine Žutog intoniranog sjemena  (1997) ova luna odgovara kinu  259 Plava Kristalna Oluja:
 



Posvećujem se kataliziranju
Univerzaliziranjem energije
Pečatim matricu samo-regeneracije / samoostvarivanja
S kristalnim tonom suradnje
Vođen snagom magije


Kao što svaki kin ima svoj orakl pete sile, tako i ova cijela luna (mjesec) ima svoj orakl pete sile. Za ovu lunu, orakl se bazira na kinu  259 Plava Kristalna Oluja:  Kin 259, Plava kristalna oluja (SP Pluton) podržava Kin 220, Žuto kristalno sunce (GK Pluton); vođen Kinon 51. Kristalnia Plavi Majmun   (SP Venera); Izazvan Kinom 129,  Crvenom Kristalnom Lunom (GK Merkur); I prima skrivenu / neočekivanu moć (okult) Kin 2, Bijeli lunarni vjetar (GK Uran).

 Ovu Lunu četvrto-dimenzionalni planetarni utjecaji su Pluton, Venera, Merkur i Uran. Na ploči Telektonona, Pluton i Merkur zajedno drže 1. krug: 1.krug alfa-omega punjenja; Orbita Venere nalazi se na 2. krugu: krug instinktivnog pamćenja; I orbita Urana nalazi se na 3. krugu: Telektonon kanal kroz koji govori Duh Zemlje.  duhovni cijevni krug.




STAZE HEPTADE ZA KRISTALNU LUNU
Ako pažljivo pogledate tablu Hunab Ku21 (http://www.lawoftime.org/pdfs/HunabKu21-PlayingBoard.pdf), usredotočujući se na 52 staze heptada, primjetiti ćete da ova luna kompletira gornji Dvor Avatara i sa lijeve strane Dvor Suosjećajnog - stoga je ova luna kodirana sa: "Moć Znanja i Ljubavi su kristalizirani." Ova luna takođe nastavlja konačni slijed (sekvencu) od 12 tjedana/12 heptada u godini koje se nazivaju "12 Puteva transcedentnog reda". Ova luna zatvara konačna vanjska kola puteva oboda Hunab Ku 21 galaktičkog Drveta Života i Znanja.


Prvi tjedan- Inicira
Staza heptade 45: Meditacija prenosi odraz Seksa.
(Dali 1 - Silio 7 / 30. svibanj – 5. lipanj)

Drugi tjedan - Rafinira
Heptada 46: Meditacija prenosi odraz Smrti.
(Dali 8 - Silio 14 / 6 - 12. lipanj)

Treći tjedan - Transformira
Heptada 47: Samostvaranje prenosi energiju Umjetnosti.
(Dali 15 - Silio 21 / 13 - 19. lipanj)

Četvrti tjedan - Sazrijeva
Heptada 48: Samostvaranje prenosi energiju Pročišćavanja.
(Dali 22 - Silio 28 / 20 - 26. lipanj)





12. Kristalna Luna Zeca. Kako mogu posvetiti svoje biće svemu što posjeduje život? Akcija Univerzalizira, moć: posvećuje se. Karakteristika: suradnja. Posvećuje se suradnji. Pulsirajući zrak složene stabilnosti. Akcija i rezultat suradnje. Raditi zajedno sa drugima, surađivati. Raditi za više dobro. Ono što radimo učiniti Univerzalnim. Kozmoplitski, ekumenski, svjetski. Totem je Zec. 

Ix Chel Boginja Maya je prikazivana sa Zecom u naručju. Ona je boginja Lune (Mjeseca), Voda, tkanja i porođaja. Najčešće se prikazuje kroz tri aspekata: Chak Chel – Boginja Lune (Mjeseca), babica / primalja Stvaranja, Ix Chel u njezinoj glavnoj formi kao Majka Boginja i tkalac koja je postavila Svemir u pokretu; i Boginja Mlade Lune (mjeseca) prikazana s njezinim totemom Zecom. Njezino ime znači  „Gospa Duge“ ("Lady Rainbow"). Ona je Boginja koja tka, a vrtnja njezinog vretena se nalazi u središtu gibanja u Svemiru. Glif u obliku polumjeseca - stolac na kojem sjedi Ix Chel - je mayanski glif za Lunu, njezin simbol   



Maye su Zeca zvale Tzub. Zvjezdani sistem Zeca može se naći između repa Zmije čegrtuše i Kornjače. Jedna od zvijezda po imenu Aldebaran je predstavljala njegovo oko. Zec svojim velikim očima, koje su smještene sa strane, ima mogućnost obuhvatiti pogledom panoramu od 360 stupnjeva. Može vidjeti iza sebe i iznad sebe – vidi skoro sve. Oči zeca su poput kristala -  kristal prepoznaje sve svjetlosne signale. Budite kao Zec. Proširite svoju pespektivu. Kada su sve točke gledanja i viđenja ujedinjene, dobivamo sasvim novu percepciju stvarnosti -  u koji je sve kristalno jasno. Također, gledajući Lunu (mjesec) Maye su vidjele profil Zeca u tamnim točkama. Zec je kod Maya poštovana životinja zbog svoje mudrosti i hrabrosti da se suoči sa strahovima. Totem Zeca je instrument magije i dobre sreće, predstavlja jasne misli, senzibiliteta za primanje skrivenih poruka, jake intuicije, simbol sposobnosti prevazilaženja strahova. Označava ponovno rođenje, obnovu mladosti.  Zec je također povezan sa dobrim refleksima i koordinacijom, oprezan, nježan, oštrouman. Zec nas poziva da se preispitamo – da li koristimo svoje talente i alate koje imamo – naše instinkte, intuiciju, mudrost? Da li trebamo neke aspekte našeg bića dodatno njegovati i razvijati? Usmjerimo se na hrabrost i mudrost u našem biću.
  



  Ix Chel je Mayanska  Božica Mjeseca - Lune, prikazana sa totemom Zeca. Ima položaj prstiju Sandhi mudre: Desna ruka: prstenjak i palac se dodiruju, a ostali prsti slobodni, Lijeva ruka, dodiruju se srednji prst i palac. Prakticiranje ove  Mudre  pomaže poticati  samopouzdanje i vjeru u sebe, biti svjestan trenutka, pomaže onima koji traže duhovnost i povezivanje sa unutrašnjim bićem. Također, ova mudra je dobra za otklanjanje bolova u kostima, pomaže kod  artritisa, oslobađa od boli, u zglobovima, kukovima, koljenima, i zglobovima prstiju, pomaže stvaranje kalcija u tijelu i  uklanja kronične bolove u zglobovima i mišićima. Također njezini položaji prstiju mogu biti i u varijanti Prithvi mudre.  


 










 


Nema komentara:

Objavi komentar