nedjelja, 23. listopada 2016.

SAMOPOSTOJEĆA LUNA SOVE U GODINI PLAVE SPEKTRALNE OLUJE


Dobrodošli u Samo-Postojeću Lunu Sove, lunu forme, četvrtu lunu (mjesec) Začaranog vala Planetarnog služenja!

U Sinkronaru / Kalendaru 13 luna 28 dana, Samopostojeća luna je četvrta luna u začaranom Valu Planetarnog služenja. 

4 luna - Samopostojeća Luna Sove počinje sa Kinom 43, PLAVA SAMOPOSTOJEĆA NOĆ - DAN GALAKTIČKOG PORTALA - DAN MAGIČNE KORNJAČE (18. listopad). Također i galaktički potpis Nikole Tesle.  Dan 795 od 812 do solarne svjesnosti.

Peti je Kin 64, Žuto Kristalno Sjeme (8. studenog); šesti je Kin 69, Crvena Samopostojeća Luna (13. studenog).
Totem za ovu lunu je Sova - simbol mudrosti. Ovaj totem Sove nam postavlja pitanja: Tko? Tko smo mi? Tko smo postali? Važno je da ste u mogućnosti čuti glas svoje esencije, svojeg unutrašnjeg bića. Sve ovisi o tome. Ova lunan uključuje 6 aktivacije galaktičkih portala: PLAVA SAMOPOSTOJEĆA NOĆ (18. listopada), prvi dan u Luni - cijela luna će rezonirati kao aktivacija galaktičkog portala. Drugi portal je Kin 50, Bijeli Spektralni Pas (25. listopada);treći je Kin 51,Plavi Kristalni Majmun (26. listopada); četvrta je Kin 58, Bijelo Ritmičko Ogledalo (2. studenog); Peti je Kin 64, Žuto Kristalno Sjeme (8. studenog); šesti je Kin 69, Crvena Samopostojeća Luna (13. studenog).


 


Na 18. dana ove lune (4 studenog) završava se 812-dnevni ciklus PODIZANJA solarne svijesti. To je događaj bez presedana u vremenu! To je ključno događanje u ovoj luni, kao nova struktura koja se definira na svjetskoj sceni. Ovaj ciklus podizanja solarne svijesti pokazuje lažnu mrežu / sustav  - i taj lažni sustav se otkriva ubrzano. Mnoga temeljna vjerovanja su razbijena i događa se masovno nezadovoljstvo i razočarenje – na planetarnom nivou.
 
Zadnji dan ovog dvogodišnjeg ciklusa – 812 dnevni ciklus, je kin 60 Žuto Galaktičko Sunce, galaktički potpis Pakal Votana. Svo ovo znanje je povezano sa Proročanstvom Pakal Votana i njegovom grobnicom u kojoj su sva ova znanja kodirana i pohranjena.
Pakal Votan znači „SUNČEV ŠTIT“ – i njegovo proročanstvo je između ostalog i povezano sa podizanjem Solarne svijesti. Pozvani smo da ostanemo povezani i dalje nastavimo primati poruke iz onostranog.



Na ovaj dan završetka / kompletiranja ciklusa podizanja Solarne svijest, je 1414 dana prošlo od  21. prosinca 2012. Četiri dana kasnije na rasporedu su predsjednički izbori u SAD-u, jedan spin prije kina 64 Žutog kristalnog Sjemena, Nove godine (galaktički spin – ciklus od 260 dana). U okviru ove američke predsjedničke kampanje vidimo četiri ključne planete koje se igraju još jednom: Mars (smrt - strah), Maldek (seks - tabu), Saturn (pohlepa i materijalizam) i Jupiter (zlouporaba moći). Galaktičko znanje i misija naglo ubrzavaju, paralelno sea razotkrivanjem svjetskih zbivanja i tehnologije strojeva. Naša dužnost je ostati usklađeni s Izvorom, našom osnovnom esencijom.


U ovoj luni definiramo novi oblik. Rastvaramo stare elemente i izgrađujemo nove obrazce... Pozvani smo postati aktivni dio sidrenja (učvršćivanja) galaktičke kulture na Zemlji! Počnite gdje ste. Odredite prostor u vašem domu kao hram galaktičke kulture. Galaktička kultura je kultura cjelovitosti; to je kultura svjetlosti i svijesti. Pomoću sinkronijskih kodova (kalendar Maya) sinkroniziramo se i povezujemo se sa ogromnom telepatskom mrežom na planeti Zemlji, povezujemo se sa umom noosfere.



Svaka od naših stanica je opremljena biofotonima (biophotons), odašiljači / prijamnici svjetlosti. Za nas je prirodno ponovno se uravnotežiti sa svjetlom. Sinkronijski red¸jesu svjetlosni kodovi koji nas podešavaju u nove energetske obrasce. Učenje kako se povezati sa novim energetskim obrascima, na temelju 13 luna 28-dnevnog ciklusa, daje nam samopouzdanje za putovanjem frekvencijama / obrascima univerzalne energije koji nadilaze našu materijalnu stvarnost. Ova viša stvarnost uvijek postoji, ali mi se moramo kontinuirano podešavati sa svojim frekvencijama na više frekvencije.






Kroz praksu sinkronijskog reda, mi učvršćujemo svjetlosne kodove na planeti Zemlji.
Ovi kodovi su matrica žive inteligencije.

"Naš život je neodvojiv od planete Zemlje. Planet kao cjelina je sfera uma poznatog kao noosfera. U tom smislu, noosfera je organizacija Zemljine sfere uma u kozmičko višedimenzionalnim vremenskim uzorcima ili sinkronizacije. Kodovi Zakona Vremena su vrhovni sustav samoorganizacije u vremenu. "
-Valum Votan.

NAPOMENA: Podsjećam da od početka ove godine Plave Spektralne Oluje Zaklada Law of Time je osmislila posebnu aplikaciju sa sinkronijskim kodovima za pametne mobilne telefone. Možete preuzeti aplikaciju sa sinkroniziranim meditacijama. Namjera je da se umjetno stvorena Cyber Sfera iscijeli i transformira u visoku frekvenciju sinkronijskih kodova, i tako neutralizira negativan utjecaj na Noosferu. Pomoću sinkroniziranih medtiacija koje se odvijaju kroz ovu aplikaciju u umjetnu frekvenciju se dovodi visoka frekvencija SVJETLOSTI i frekvencija PRIRODNOG VREMENA .  Aplikaciju za pametne telefone možete preuzeti na http://www.1320sync.com/



Nastavljajući računanje jedna luna = jedan kin, brojanje koje je započelo u magnetskoj luni godine Žutog intoniranog Sjemena (1997), ova samopostojeća luna odgovara Kinu 251 Plavi Samopostojeći Majmun. Baš kao i svaki dnevni kin, i za ovaj kin 251 imamo petu silu –proročanstvo sudbine. Dakle cijela luna ima i Proročanstvo pete sile. Za ovu lunu proročanstvo se temelji na Plavom Samopostojećem Majmunu. 


Ova luna ima četvrto-dimenzionalni planetarni utjecaj Venere, Neptuna, Zemlje i Merkura. U Telektononu pratimo: Venera i Neptun zajedno drže 2. krug memorije instinkta; Zemlja je na trećem krugu: Telektonon kanal kroz koji govori Duh Zemlje, a Merkur je na 1. krug: alfa-omega punjena. 


KODOVI HEPTADA STAZA ZA SAMOPOSTOJEĆU LUNU SOVE
 I u ovoj Samopostojećoj luni Sove nastavljamo istraživanje 52 Heptade Puteve Hunab Ku 21. Imamo 52 heptade u godini dana (52 tjedna u jednoj godini). Druga Sinkronijska struktura unutar Hunab Ku 21 je podudarnost planetarnih putanja sa svakom od 20 ( +1 ) arhetipova. Napomena: U heliosferi od 24,3 Velatropa ( naše Sunce), ima 10 planetarnih putanja - kod sinkronijskog reda. U 10 planetarnih orbita su Maldek (sada asteroidni pojas) uz 9 poznatih planeta (uključujući i Pluton, iako je glavna struja znanosti 'degradirala' Pluton na "patuljasti planet" u 2006). Naše Sunce ima ciklus disanja u kojem kontinuirano diše : "izdiše" sunčeva zračenja i "udiše" galaktičko/kozmičko zračenje. 
Ovaj ciklus udaha i izdaha utječe na cijeli Sunčev sustav, uključujući i našu planetu Zemlju. Prema Zakonu Vremena svaka planetarna putanja je kodirana sa dva solarna pečata – jedan je kodiran prilikom udaha ( Galaktičko – karmički, GK) a drugo kodiranje je za izdisaj ( Solarno – proročki, SP). Svaki od 20 solarna pečata je kodiran sa planetama Solarnog sistema. Svaka od 52 staze Heptade Hunab Ku 21 spajaju dva solarna pečata, svaka staza Heptade (tjedan) također ima posebne planetarne utjecaje. Ovi utjecaji su drugačiji od astroloških kretanja, oni su utjecaji iz četvrte dimenzije. 

Četvrta dimenzija je poput poveznice pomoću koje primamo informacije iz viših dimenzija. Informacije i utjecaji dolaze iz više dimenzionalnih struktura, kojima prethodi treća dimenzija kretanja i manifestacije. 


Kodovi Puteva Hunab Ku 21 za Samopostojeću lunu Sove: 

1. tjedan u luni: Heptada 13: "Duh razvija Proročanstvo" (18-24 listopad). Put veze i planetarni utjecaj: Bijeli Vjetar (GK Uran) i Crveni Nebeski Šetač (SP Mars).

2. tjedan u luni: Heptada 14: "Magija budi Proročanstvo" (25-31 listopad). Put veze i planetarni utjecaj: Plavi Majmun (SP Venera) i Crveni Nebeski Šetač (SP Mars)

3. tjedan u luni: Heptada 15: "Mudrost prenosi Proročanstvo" (studeni 1-7). Put veze i planetarni utjecaj: Žuto Ljudsko Biće (SP Zemlja ) i Crveni Nebeski Šetač (SP Mars)

4. tjedan u luni: Heptada 16: "Svijest evoluira bezvremenost" (8-14 studenog). Put veze i planetarni utjecaj: Žuto Sjeme (GK Jupiter) i Bijeli Čarobnjak (SP Maldek)



IZVOR: https://lawoftime.org/noos-letter/issue081-complete.html#sync

Samopostojeća luna je luna forme. Pitanje ove lune je Koja forma me sinkronizira? Akcije je da mjeri, a moć ove lune je da definira. U ovoj luni obraćamo pažnju na formu koju dajemo onom što radimo, onom o čemu razmišljamo. Samopostojeći toj je sinonim oblikovanja i strukture - uči nas da budemo precizni. Broj 4 simbolizira 4 elementa, 4 godišnja doba, 4 strane svijeta. Također simbolizira kosmički cvijet, tijelo - simbol čovjeka kao svukupnosti. Četiri predstavlja mjeru svih materijalnih struktura, i uvijek je u vezi sa spiritualnim trojstvom.



Totem lune je SOVA. Simbolizira nepogrešivu intuiciju i mudrost Uči nas prepoznati kada je vrijeme za mirovanje, a kada je vrijeme za aktivnosti. Sova vidi u mraku - vidi ono što je skriveno, vidi iza maske.  Simbolizira vezu između tame, nevidljivog svijeta i svijeta svjetlosti. Tajanstvena, nevidljiva, nečujna, simbol mudrosti.  Povezana je sa magijom Lune. SOVA simbolizira uvide u podsvjesno. Ovaj totem nas uči mudrosti srca. Mudrost dolazi iznutra - Sova poručuje da ne brkamo mudrost i inteligenciju. Intuicija nas dovodi do mudrosti. In lak'ech!




Nema komentara:

Objavi komentar