srijeda, 27. srpnja 2016.

NOVA GODINA PLAVE SPEKTRALNE OLUJE (2016./2017.)




GODINA PLAVE SPEKTRALNE OLUJE 
 TEKST STEPHANIE SAUTH





Izvadak iz Almanaha Sinkroniciteta Zvjezdanih putnika - 13 luna, za godinu Plave Spektralne Oluje :

"Oslobodite! Odpustite! Transformirajte!"








Plava Spektralna Oluja otvara Četvrta Svjetlosna Vrata koja aktiviraju interdimenzionalnog most  Vremenskog broda Zemlji i ulazimo u Novi ciklus Sirijusa 29 (1,29). U ovoj novoj godini Plave Spektralne Oluje se kompletira 4-godišnji proces holografskog usklađivanja koji je počeo 26. srpnja 2013, prve Sjemenka – Oluja godine snopa novog ciklusa (2013-2017).

 



Energija Plave Oluje odgovara solarnom / proročanskom Plutonu - osobine samo-generiranja i prosvjetljenja.

Kao što smo oslobodili energiju Nove Zrake da bi se otkrio neviđeni sadržaji podzemnog svijeta (nesvjesno) površine u svjesnom području svijesti mainstreama kako bi se stvorila neviđena transformacija.







  U Indiji, Pluton je povezan s  Bogom Šivom. Šiva ima kvalitete kao jedan od bogova koji donosi  smrt i uništenje samo kako bi donio konačan dar ponovnog





Sa godinom Plavom Spektralnom Olujom također počinje puno veći ciklus: ciklus od 2756 godina i pedeset i tri, 52-godišnji ciklusi također poznat kao Sirijanski kotač. Ovaj prvi Sirijanski kotač od 2016-2068, uspostavlja prvu galaktičku eru Vremenskog broda Zemlje. 
Ova godina Plave Spektralne Oluje nam nudi potencijal da kvantnog skoka svijesti našeg fizičkog tijela u stanja super svjesnosti i kontinuirane svijesti. 
No, za razvoj super svijesti i kontinuirane svijesti je potrebno nastaviti otpuštati slojeve i živote starih identiteta, navika i sustava vjerovanja. 

Kodovi sadržani u sinkronometru nam pomažu ubrzati i mapirati taj proces kroz sustav fraktalne matematike koja proširuje našu svijest o višestrukim slojevima vremenskih ciklusa.


Kada pratimo te višeslojne cikluse vremena ulazimo u beskonačnu područje sinkronijskog reda. Ovaj sustav, u cjelini, tvori unutarnju galaktičku tehnologija koja služi kao protuotrov za umjetno stvoren svijet robotike, umjetne inteligencije, nanotehnologije i sintetičke biologije.  

Nama je dana napredna tehnologiju ljudskog tijela kako bi primijenili to znanje, doveli svjetlost u naše stanice, povezali naše krugove (sklopove), razvijali našu DNK i ponovo dobili potpuno sjećanje na naše podrijetlo i buduće mogućnosti.

Promatraj arhetipski značaj da je Pluton službeno reklasificirani kao patuljasti planet u 2006. Postoji mnogo toga što je otkriveno u prošloj godini Bijelog Planetarnog Čarobnjaka u odnosu na Kuiperov pojas, područje ili prostor koji okružuje vanjski dio našeg Sunčevog sustava, u kojem je Pluton  jedan od najvećih objekata. Kuiperov pojas ima slične karakteristike asteroidnog pojasa, samo su objekti u tom pojasu od leda a ne od kamena.


 
 Godišnje Proročanstvo pete sile za godinu Plave Spektralne Oluje; Kin vodiča - Plava Spektralna Oluja (solarno/ proročanski Pluton): udvostručeni regenerativan kapaciteti; Analogni kin, analogni partner - Žuto Spektralno Sunce (galaktičko / karmički Pluton) također poznat kao Prosvijetljeni, otkriva Sunce kao osnovu tehnologije portala ; snaga Antipoda - Crvena Spektralna Luna, izaziva nas da pročistimo naša srca i misli, donosi tamnu stranu Lune / Mjeseca na Svjetlo; Okultni kin, Okultni partner (skrivena podrška) - dolazi od Bijelog Električnog Vjetra (Uran), Duh Vjetra koji aktivira našu moć komunikacije duha ...

Za kompletirano godišnje čitanje naručite svoj 13 Luna Almanah @ https://lawoftime.org/product/star-travelers-13-moon-almanac-of-synchronicity-pre-order/

#Synchronicity # 13Moon #Noosphere #SirianRebirth

https://lawoftime.info/get-involved/


S engleskog prevela Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo








Nema komentara:

Objavi komentar