četvrtak, 13. kolovoza 2015.

MAGNETNA LUNA ŠIŠMIŠA U GODINI BIJELOG PLANETARNOG ČAROBNJAKA



NOVA GODINA BIJELOG PLANETARNOG ČAROBNJAKA (26.7.2015.) DAN AKTIVACIJE GALAKTIČKOG PORTALA 



Sa Bijelim Planetarnim Čarobnjakom, Dali 1, na dan Galaktičkog portala započela je Magnetna Luna, prva luna u godini! Dan 346 od 812 do Solarne svjesnosti.

„Čarobnjak je onaj koji zna imena, čarolije i začaranosti koje otkrivaju i razvijaju načine galaktičke kulture, umjetnosti u međugalaktičkoj komunikaciji i putovanja kroz Vrijeme.“ Kozmička povijest -  Knjiga o Vrijeme prostoru.

Ove godine otvaramo Treća Svjetlosna Vrata koja aktiviraju međudimenzionalni most Vremenskog broda Zemlja. U ovoj luni  je vrijeme postaviti svoje ciljeve i namjere za narednih 13 luna (13 mjeseca) i revalorizirati svoju životnu misiju. 

(Godišnji orakl Pete sile i više informacija o godini Planetarnog Čarobnjaka pročitajte u prijašnjem postu).

  Ova Magnetna luna Šišmiša započela je sa dva galaktička portala - na sam početak godine sa Bijelim Planetarnim Čarobnjakom, i sa kinom Plavim Spektralnim Orlom. 


Sa Plavim Spektralnim Orlom, Seli 2,  je zadnji dan aktivacije 10 galaktičkih portala za redom ( Alpha Run) u začaranom valu Crvene Zmije. 347 do 812 Solarne svjesnosti.





Alpha 5 - Kin 118, Bijelo Magnetsko Ogledalo (30. srpnja) dan 350 od 812 do solarne svjesnosti.
Danas počinje 13-dana ciklusa začaranog vala Bijelog Ogledala vala Beskraja, drugi začarani val, koji donosi rafiniranje, u ciklusu od 52 dana Plavom Zamku plamtenja. Pleme Ogledala oplemenjuje plamtenje kroz moć beskraja, istina o prisjećanju na solarni Neptun. Ovaj začarani val će završiti na Gamma 17. ove lune,Kin 130: Bijeli Kozmički Pas (11 kolovoza).




BIJELO OGLEDALO odražava beskraj. Bijelo Ogledalo odražava beskraj, ono je Mač istine, razbija iluzije. Bijelo Ogledalo simbolizira žrtvovanje ega u svrhu duhovnog razvoja. Bijelo Ogledalo predstavlja Dvoranu Ogledala, gdje se suočavamo sa svojim odrazom i vidimo istinu o sebi. Bijelo Ogledalo jednostavno reflektira što jest, bila to istina, ljepota ili iluzija. Ovdje se suočavamo sa nedovršenim poslovima, izazovima, nedostacima, preprekama koje nas sprečavaju u našem razvoju i realizaciji naših potencijala. Bijelo Ogledalo je energija koja nam pomaže u osvještavanju iluzija ili nedostataka unutar nas – naša spremnost da se suočimo sami sa sobom nam daje snage u transformaciji naših izazova. Ogledalo nam pokazuje kakvi zaista jesmo, naše sjene, potencijale, našu svjetlost i sposobnosti, razbija iluzije.
Ogledalo nas podsjeća da pogledamo u sebe. Na koji način projiciramo takve osjećaje i reakcije na nekog drugog? Zbog čega smo nezadovoljni sa sobom? Svijet je ogledalo za sve nas da bi uistinu vidjeli sebe i druge. Budimo voljni suočiti se sa sobom i prihvatiti ono što vidimo u svojim ogledalima, kako bismo transformirali disfunkcionalne sisteme vjerovanja, negativne misaone forme, i čvrste uzorke ponašanja.

U Dvorani Ogledala nema dobra i zla, nema pravo i krivo – tamo je samo refleksija onoga što jest. Kako učimo vidjeti sebe, počinjemo uviđati svoje emocionalne reakcije kao znakove koji nam pomažu da se promijenimo i fokusiramo svoju svijest na razvoj. 

Mayama je Bijelo Ogledalo kremen koji oštri Mač Istine. Mudrost ovog mača prodire, razotkriva, i naposlijetku iscjeljuje naše iluzije. Mač Istine čisto reže sve što ne služi našoj evoluciji. Najveći dar Mača Istine jest moć opraštanja. Profinjena sloboda raste iz praštanja, otpuštanja iluzije uzroka i posljedica. Iskoristite ove velike darove ponuđene u ovoj oštrici istine i svijetlosti kako biste oprostili i otpustili sve što biste mogli osuditi ili vidjeti kao nesavršeno.
Bijela Ogledala imaju sposobnost čisto reflektirati druge natrag k sebi onda kada je njihovo ogledalo čisto.

               


O ZAČARANOM PLAVOM ZAMKU:
“ … moćni Vremenski brod Zemlja bio je spreman primiti Zapadni Plavi Zamak Plamtenja. Snadbjeven moćima dva prva Zamka, Zamka Rođenja i Zamka Smrti, Magijski Zamak Moći bio je spreman za Vremenski brod Zemlju.“



LIMI 6 - Kin 119, Plavi Lunarna Oluja (31. srpnja) dan 351 od 812.


Puni Mjesec i zadnji dan „July“  - srpnja  po gregorijanskom kalendaru. http://blog.dictionary.com/july/


Silio 7 - Kin 120, Žuto Električno Sunce (1. kolovoz) Dan 352 od 812
Žuto Električno Sunce je Polarni kin i sa njime počinje 65 dana sezone (doba) Žutog Sunca - Sezona Prosvjetljenja  – započinje Žuti Galaktički Spektar. Također započinje i prvi dan "Augusta" – kolovoza prema gregorijanskom kalendaru. http://www.infoplease.com/spot/history-of-august.html





Dali 8 - Kin 121, Crveni samopostojeći Zmaj. Sa Kinom 121 Crvenim Samopostojećim Zmajem ulazimo u Mistični stupac u Tzolkinu, 20 dana u sedmom središnjem stupcu Tzolkina gdje se susreću prošlost, sadašnjost i budućnost! Kin 121 je također potpis dana kada je Jose Arguelles otkrio Zakon Vremena, 1987.
https://1320frequencyshift.wordpress.com/…/discovery-of-th…/

Mistični stupac je jedino harmonično pokretanje ciklusa 20 dana u kojoj nema aktivacijskih galaktičkih portala (20 dana od pečata Crvenog Zmaja do pečata Žutog Sunca). U ovih prvih 20 dana ove lune je velika energetska podrška za usklađivanje sa visokim frekvencijama. Mistični Kanal je sedmi stupac u Tzolkinu - predstavlja sredinu Harmoničnog modula, Tzolkin matrice, sadrži 20 kinova. U Mističnom Kanalu susreću se prošlost, budućnost i sadašnjost, on je kanal između dimenzija. 

Nalazi se između dva stupca galaktičkih portala od po 10 dana u valu Crvene Zmije i valu Žutog Sjemena (sveukupno 20 kinova galaktičkih portala). Ovaj sedmi stupac u Tzolkinu simbolički predstavlja našu kralježnicu – našu rezonanciju sa višim frekvencijama. Predstavlja unutrašnju transformaciju. Sedam je mistična moć – katalizira moć kroz naših 7 čakri, kroz transformaciju svijesti vodi nas do božanskog svjetla. U Mističnom Kanalu energije su pojačane, stoga je važna naša sinkronizacija i prisutnost u trenutku, te fokus i namjera u ovom periodu transformacije.
 
Mistični stupac u Tzolkinu je opisan kao rezonantni kanal i radijalni kanal kroz koje primamo informacije - "mjesto sadašnjeg trenutka gdje direktno primamo znanje ,, rezonantno se usklađujemo sa "kanalom kroz kojeg govori" Bog (iz knjige "Accessing Your Multidimensional Self" - dostupna je na stranicama Law of Time za naručiti).
http://www.lawoftime.org/…/accessing-your-multidimensional-…





Seli 16 - Kin 129, Crvena Kristalna Luna (10.kolovoz 2015.)
Sa kinom 129 počinje
MISTIČNA HARMONIJA 33 u Tzolkinu, "Mistična harmonija" jer je u samom središtu Tzolkina – ciklusa od 260 kinova! (Harmonija je 4-dnevni ciklus koji uvijek počinje sa crvenom pečatom; 65 x 4 = 260, 33 je u sredini). Dakle u Tzollkinu ima 65 harmonija, 33. harmonija  je sredina od 65 harmonija.

Ova je harmonija "Mistična u Mističnoj"'! To je zbog toga što se nalazi u središnjem sedmom stupcu Tzolkina, u ciklusu od 20 dana, kojeg se još naziva i Mistična kolona (stupac). Sve ostale 64 harmonije (harmonija je ciklus od 4 dana) kodirane su jednim od 64 I Ching heksagrama / DNK kodona i jednom od 64 UR rune – Mistična Harmonija nije. Mistična Harmonija je prazna. Praznina je mjesto transcendencije, gdje se povezujemo sa drugim dimenzijama. Kroz prazninu se otvaramo telepatiji i širimo svjesnost. U centru Tzolkina, u Mističnom Stupcu, Mističnoj harmoniji povezujemo se sa proročanstvom. Nalazimo se u kanalu kroz koji možemo ostvariti komunikaciju sa višim dimenzijama. Mistična harmonija 33 ima 4 kina: Kin 129, Crvena Kristalna Luna, Kin 130, Bijeli Kozmički Pas, Kin 131, Plavi Magnetski Majmun, Kin 132, Žuto Lunarno Ljudsko biće.

  Sa kinovima 130 Bijelim Kozmičkim Psom i kinom 131 Plavim Magnetnim Majmunom se nalazimo u samom centru Tzolkina! Bijeli Kozmički Pas nas uči bezuvjetnoj ljubavi, suradnji, zajedništvu, prijateljstvu, odanosti, primanju i davanju ljubavi bez straha, radosti, prisutnosti, univerzalnosti. Uči nas transcendenciji kroz bezuvjetnu ljubav, istrajnost, kroz unutrašnje znanje. Kroz Kozmički ton se povezujemo sa mudrosti Univerzuma i majkom Zemljom. Bijeli Kozmički Pas nas uči poštovanju prema svemu postojećem. 

Magnetni Majmun, kin 131, donosi nam znanje o višedimenzionalnosti broja, o višedimenzionalnoj matematici, uči nas o znakovima, simbolima - o frekvencijama. Plavi Majmun se igra magijom i iluzijom, on simbolizira božansko dijete u nama. Sa Genezom Majmuna su planetarni kinovi dobili znanje o 13 luna 28 dana. 


U Genezi "Začaranog Sna" centar Zamka Plamtenja označava 130 stoljeća Začaranog Sna. Geneza Majmuna - Matrica Magije Začaranog Sna, sadrži šest Začaranih Valova - 7800 godina Geneze Majmuna. U Genezi "Začaranog Sna" sa Začaranim Valom Plavog Majmuna Planetarni kinovi su dobili znanje o 13 luna 28 dana, naučili su tkati 13 luna, koje stvaraju Vrt Začaranog Sna. Pleme Plavog Majmuna transformira plamtenje Plavog Zamka kroz moć Magije, istina solarne Venere je zapamćena...

  “ … moćni Vremenski brod Zemlja bio je spreman primiti Zapadni Plavi Zamak Plamtenja. Snadbjeven moćima dva prva Zamka, Zamka Rođenja i Zamka Smrti, Magijski Zamak Moći bio je spreman za Vremenski brod Zemlju. Da bi se pripremila za Magiju, Zmija je prvo uspostavila Začarani val Životne Snage. Životna Snaga se popela preko 13 stepenica kroz prvu četvrtinu Zamka Plamtenja. Zatim je došlo Ogledalo, uspostavljajući savršeni Začarani Val Beskraja. U svjetlucavim bijelim vratima Kozmičkog Psa, na trinaestoj stepenici Začaranog Vala Ogledala, ostvarila se Geneza Zmaja.",

 Iz "Geneze Začaranog Sna", Jose i Lloydine Argüelles 


 Maye su Božanstvo majmuna prikazivale kao braću blizance Hun Chuen i Hun Batz. Braća blizanci su bili daroviti umjetnici, glazbenici, matematičari. Oni su božanstva pisanja, plesa, umjetnosti i računanja.


 Ljudima su prenijeli znanje pisanja i matematike.  Na slici je skulptura božanstva Majmuna iz Copana, drži kist i posudu sa tintom. Predstavlja pismoznanca - zaštitnika pisara. Kin 131 Magnetni Plavi Majmun privlači znanja i talente svojim magnetnim tonom, transformira svojom igrom kroz magiju, učeći nas da ne budemo vezani za svoje iluzije. Pitanje matgnetnog tona je: Koja je moja svrha? Moć magnetnog tona je da ujedninjuje. Plavi Majmun simbolizira analitički um, igru, zabavu,  humor, unutrašnje dijete. Simbolizira maštovitost, oštroumnost svestranost, snalažljiivost.







Gamma 17 kin 130: Bijeli Kozmički Pas (11.kolovoz 2015.)
Sa kinom 130 završava Začarani val Bijelog Ogledala i također završava Geneza Crvenog Zmaja. Geneza Crvenog Zmaja fraktalno rekapitulira  
13 000 godina Začaranog sna.



  Kali18 - Kin 131, Plavi Magnetni Majmun (12. kolovoz 2015.) dan 363 od 812. MISTIČNA HARMONIJA 33- treći kin u harmoniji,

Sa ovim Kinom je započeo 13-dnevni začarani val Plavog Majmuna, val magije i igranje iluzijom. Ovo je treći začarani val transformacije u ciklusu od 52 dana Zapadnog Plavog začaranog Zamka plamtenja: Pleme Majmuna transformira plamtenje kroz moć magije, sjećanje na istinu o solarnoj Veneri. Ovaj začarani val će završiti na radijalnu lazmu SELi 2. lunarne Lune, Kin 143: Plava Kozmička noć (24 kolovoza).


Sa kinom 131 nalazimo se u sredini Tzolkina, u Mističnom stupcu! Plavim Magnetnim Majmunom  također započinje 78-dnevni ciklus koji fraktalno rekapitulira 7800 godina "Geneze Majmuna "  - također poznate kao vrijeme Camelota... Pogledaj Arkturova sonda od Jose Arguelles/Valum Votana.

Knjiga „Arkturova sonda“  je prevedana na hrvatski jezik, knjigu je prevela Kristina Živković, Žuti Planetarni Ratnk. Knjigu možete naručiti na http://www.zg-naklada.hr/, E-mail: kontakt@zg-naklada.hr




Sa Kinom 131, Plavim Magnetnim Majmunom je započeo 13-dnevni začarani val Plavog Majmuna, val magije i igranja iluzijom. Plavi Majmun Igra se Magijom. Plavi Majmun simbolizira Božansko dijete u nama. On nas podsjeća da budemo kao djeca, da se igramo, da ne shvaćamo život preozbiljno. To ne znači da budemo neodgovorni, Majmun nas uči da sve što radimo, radimo sa lakoćom, kroz energiju igre. Kao djeca koja su usmjerena na svoju igru – fokusirana su, predana, prisutna u trenutku, no kada igra završi nisu vezana, već kreiraju novu igru, predana procesu.

Plavi Majmun nas uči da se “igramo” i kada u životu dođu teške situacije. Energija Plavog Majmuna nas podsjeća da u teškim i izazovnim situacijama u životu kroz humor možemo pronaći olakšanje i novu percepciju događaja.


Plavi Majmun nam daje podršku da vjerujemo djetetu u nama. Poziva nas da izrazimo ono što mislimo i osjećamo na izrazvan način. Plavi Majmun nam daje podršku i ohrabruje nas da transformiramo te nepotpune i ranjene dijelove sebe – kroz integraciju i iscjeljenje. Ovaj proces iscjeljenja zahtijeva naš osobni angažman – oslobođenje od predrasuda, poricanja i odvajanja. Zahtijeva povjerenje povezanost između našeg Bića i Duha. Ovaj proces je povezan s proživljavanjem osjećaja, življenje snova i vizija – gdje je sve sveto i takvo kakvo je po prirodi, razigrano i veselo. Plavi Majmun nas poziva da se igramo i živimo svoje snove. Trenutak je sada. Kako možemo iscijeliti svoje unutrašnje dijete? Zapitajmo se što želimo, što nas veseli? Koje su naše želje, naši snovi? Pronađimo što istinski podupire osjećajnost i stvara duboko zadovoljstvo. Plavi Majmun nas poziva da budemo jednostavni, poziva nas da volimo, da se igramo, plešemo, crtamo, slikamo, pjevamo – ove aktivnosti su za svu božansku djecu – one služe za izražavanje onog čarobnog djeteta u svima nama.




Alfa 19 - Kin 132, Žuto Lunarno Ljudsko biće (13. kolovoz) dan 364 od 812. Danas je dan 364 od 812-dana do Solarne Svjesnosti. 364 = 13 x 28. (13 x 28 je kod Sinkronara/ kalendara 13 luna 28 dana pomoću kojeg se sinkroniziramo sa prirodnim vremenom) 


Žuto Lunarno Ljudsko biće je jasan znak na poklopcu sarkofaga grobnice Pacal Votana koji označava proročanstvo o "Lunarnom ljudskom biću", koji se vratio skladu s ciklusima vremena kroz 13 luna/ 28 dana kalendaru / sinkronaru. (13 x 28 = 364). Lunarno Ljudsko biće također i označava Ljudsko biće bez ega. 
  Na ovom linku možete vidjeti o jasnim znakovima na poklopcu grobnice Pacal Votana.
http://lawoftime.org/inf…/13-clear-signs-of-pacal-votan.html .



 
Sa današnjim kinom također završava i Mistična Harmonija 33 ( četvrti i zadnji kin u harmoniji)  MISTIČNA HARMONIJA 33 je započela sa kinom 129 Crvenom Kristalnom Lunom. Mistična harmonija 33 ima 4 kina: Kin 129, Crvena Kristalna Luna, Kin 130, Bijeli Kozmički Pas, Kin 131, Plavi Magnetski Majmun, Kin 132, Žuto Lunarno Ljudsko biće. ( više o Mističnoj Harmoniji 33 pogledajte pod kin Crvene Kristalne Lune).




16.8. - 17. 8. 1987. prije 28 godina je proslavljena HARMONIJSKA KONVERGENCIJA, PRVA GLOBALNA MEDITACIJA ZA MIR KOJU JE INICIRAO JOSE ARGUELLES.  
Pozvao je 144 000 Plesača Sunca,  da se okupe na svetim mjestima i u meditaciji za mir otvore vrata za zadnjjih 25 godina prije završetak ciklusa 21.12.2012., zadnjih 25 godina ere i završetku velikih ciklusa u našoj galaksiji. 

Tisuće i tisuće ljudi širom svijeta je primilo ovaj poziv u vrijeme kada nije bilo interneta, facebooka i mobilnih telefona. 16.8. i 17.8.  1987. je bilo prvi puta da su se ljudi sinkronizirano okupili u meditaciji na planetarnom nivou.  Tisuće i tisuće ljudi su meditirali, molili se za mir, organizirali ceremonije.  U ta dva dana ljudi na planeti Zemlji su bili ujedinjeni.Slavlju i meditacijama su se pridružile mnoge slavne osobe, a New York Times je objavio članak pod nazivom “DA LI JE TO ZAISTA ZORA NOVE ERE ILI SAMO OBIČAN DAN?” 

 U radio intervju sa Jose Arguellesom, Jose je odaslao ovu poruku: “…Vibraciona infrastruktura koja drži Zemlju cjelovitom, u stanju je jake groznice pod imenom rezonantna disonanca. Uticaj trke naoružanja i uvreda koje nanosimo životnoj sredini mogu prouzročiti  raspad Zemlje na male dijelove slične Pojasu asteroida…To se može spriječiti harmonijskom konvergencijom sinkroniziranog  kolektiva ljudskih bića, a samim tim i stvoriti mogućnost nastanka
Novog svijeta i Nove Zemlje.”
   
TE ISTE GODINE 23. 02. 1987. EKSPLODIRALA JE SUPER NOVA, tzv 1987A , koja se mogla vidjeti golim okom. Nestanak zvijezde u četvrtoj dimenziji označava početak nove svjesnosti. Tu Super Novu, Arguelles je nazvao Quetzalcoatl  (Kecalkoatl), kao najavu povratka Quetzalcoatla odnosno univerzalnog pojma probuđene svjesnosti Duge koja karakterizira  naš svjetlosni ulazak u noosferu i povratak svetih moći. Ovogodišnji Dan izvan Vremena 25.7. 2015. BIO JE SOLARNI NEBESKI ŠETAČ, SIMBOL GOSPODARA SVITANJA ODNOSNO Quetzalcoatla – PERNATE ZMIJE.

Pernata Zmija,  Quetzalcoatl, je  i personifikacija tzv. Nebeskog učenja koje obuhvaća sva dosadašnja duhovna i religiozna učenja kao i ona o kojima ćemo tek saznati, a koja predstavljaju u stvari jedan jedini duhovni tok na Zemlji.  Svim učenjima je bio cilj dostizanja višeg nivoa duhovnosti i spoznaje  univerzalnog jedinstva.









Nema komentara:

Objavi komentar