utorak, 26. kolovoza 2014.

LUNARNA LUNA ŠKORPIONA U GODINI CRVENE SOLARNE LUNE







Dobrodošli u Lunarnu lunu Škorpiona lunu izazova!
Ovo je druga luna u Planetarnom valu služenja koja drži moć polarnosti i stabilizacije.Lunarna luna nas poziva da koristimo našu moć razlučivanja i ostanemo u rezonanci sa našom dušom, i kako bismo i dalje bili povezani sa rađanjem Novog Vremena. U procesu smo pomicanja na višu frekvenciju. Stari načini na koje smo naučili više ne funkcioniraju. Energija nove galaktičke zrake nam daje podršku da odpustimo sve otpore, predrasude, da se oslobodimo prosuđivanja, da se ne blokiramo u određenim emocijama zadržavajući ih, već da ih prepoznamo i pustimo da teku kako bismo se oslobodili, pročistili, dali prostora našem unutrašnjem razvoju.


Sva komunikacija dolazi iz planetarnog uma, uma noosfere (Zemljinog uma). Ono što smo mislili da je naš individualni um zapravo je povezana s visokim umom ili planetarnim umom Majke Zemlje - Gaje. Na taj način Noosfera (um planete Zemlje) predstavlja Božanski Muški princip i Gaja (Srce) predstavlja Božanski Ženski princip. Njih dvoje ne može postojati jedno bez drugoga. 



Put galaktičkih Maja se razvija simultano sa putem tehnologije strojeva, sa njenim klonovima, trutovima i pametnim  telefonima.  Internet je prototip psi banke, spremište svih misli iz svake mentalne sfere i spektruma svjesnosti. Psi banka je živčani  sistem Noosfere. Noosferi pristupamo kroz samorefleksiju.
Apsorbiranje (upijanje) u tehnosferu odvaja nas od potpune realizacije Noosfere. Jose Arguelles opisuje tehnosferu kao neophodni umjetni plašt, koji taloži nadolazeću tranziciju biosfera-noosfera. Ova tranzicija vodi od individualiziranog  nesvjesnog kaosa (tehnosfera) do kozmičkog poretka Noosfere.

 "Noosfera je virtualna sa internetom, ali svjesnost se još uvek održava kroz privatizaciju vrijednosti u 7 biliona mjehurića." (Hose Argueljas) Sve ove analize bazirane su na otkriću Zakona vremena 1989. godine. http://www.lawoftime.org/lawoftime.html

  Deset godina prije ovog otkrića, 1979, knjiga "Kultura  narcizma"  Kristofera Laha (Culture  of Narcissism, Cristopher Lasch) nudi kritiku kulture kompetitivnog individualizma utemeljenog na zaokupljenosti samim sobom. U ovoj knjizi on nudi osnovne osobine samofiksacije:
 •   Nezasita pohlepa, ekstravagancija, smisao za sticanje prava i potražnje za neposrednu uživanje , obilježja neobuzdanog konzumerizma.
•   Potpuna ovisnost o drugima za vrednovanje  nečijeg samopouzdanja.
 •   Kult slavnih ličnosti i naša indirektna opčinjenost  glamuroznim  životom bogatih i slavnih.
•   "Kultura spektakla" i zabave koja je inficirala skoro sve, od politike do sporta i religije.
 Kao što se može vidjeti u 2014, ove osobine su uvećane preko društvenih mreža, s gotovo 20% ljudi na Facebook-u koji se nadaju da će se ostalima "sviđati" (like)  ono što su objavili. Utapanjem našeg uma u ovu vrstu misaonog svijeta, stupanj naše kolektivne samorefleksije se umanjuje.  Sa svim tim e mailovima,  tekstualnim  i govornim porukama,  instant porukama,  Twitter poruka, Facebook postovima, tko ima vremena razmišljati  o tome da je sama planeta kondenzacija  zvjezdane materije smještena  u određenu orbitu zvijezde domaćina?
 
"Ako je Noosfera mentalni plašt koji  prilagođava planetarnu inteligenciju,  onda   to  ima  veze  sa  kvalitetom   prirode  naših misli,   ne   samo   pojedinačno  već   i  nas   kao   vrste.   Ako  ne izmijenimo našu svjesnost,  naša  nesposobnost da se promijenimo donijeti će promjenu koja je neophodna, bez obzira  na to koliko destruktivna ona može biti za naša  sadašnja shvaćanja.

 Drugim  riječima, biosfersko  noosferska tranzicija je  neizbježna. U stvari,  čovječanstvo ubrzava promjenu kroz uske, trodimenzionalne  materijalističke  vrijednosti  i  mišljenje  o stvarima.  Pitanje  je:   koliko   smo  dobro   pripremljeni  nositi se sa  radikalnim evolutivnim  preokretom kao što je kozmički preokret uma?  U našem  interesu je educirati se  o ovim   nadolazećim    događajima,  da   nastavimo  dublje   učenje    o značenju Noosfere."   -Jose Arguelles / Valum Votan


 
TOTEM ove lune je Škorpion, što znači transmutacija, oslobađanje od negativne energije. Totem Škorpiona nas uči  da dualnosti živimo kao cjelinu. On simbolizira snagu ponovnog rođenja. Totem Škorpiona daje podršku našem unutrašnjem glasu kako bismo prevazišli – transcendentirali dualnosti i otvorili se radijalnoj svijesti  kako bismo se povezali sa visoko vibrirajućim planetarnim umom.





 U prošloj  luni smo završili  ciklus od 144 dana zvjezdanog prisjećanja.
 
Tokom  nevjerovatna dva posljednja dana  ovog  ciklusa,  pojavila  su se dva veoma  interesantna kruga u žitu. Na Kin 26, Beli kozmički  Spojitelj svjetova,  pojavili  su se ovi krugovi  u žitu:


Jedna točka je zanimljiva iz više razloga.  Kao solarni  pečat broj 6, Bijeli Spojitelj svjetova je u Glavnoj  zemaljskoj familiji,  koja je također  poznata  i kao Familija  jedne točke.


Već slijedećeg dana, pretposljednjeg datuma ciklusa od 144 dana zvjezdanog prisjećanja pojavio se ovaj nevjerovatan glif zvijezde:


U svjetlosti nevjerovatnih sinkroniciteta oko krugova u žitu, u posljednje vrijeme, formirana je grupa na Galactic Spacebook pod nazivom Sinkronauti krugova u žitu
 
Ova grupa je postavljena kao prostor za diskusije i istraživanja u vezi s krugovima u žitu i njihovog pojavljivanja kroz prizmu sinkronijskog poretka. Gledajući datum  pojavljivanja bilo kog kruga u žitu i dekodiranjem tog datuma, možemo pojačati dalje uvide u ove zvjezdane poruke...



SINKRONICITETI ZVJEZDANIH PUTNIKA


Sa kinom 37 Crvenom Spektralnom Zemljom započinje druga luna (drugi mjesec) Lunarna Luna Škorpiona.


Dobrodošli u Lunarnu lunu Škorpiona, lunu izazova! Kao žaoka škorpiona možemo otkriti da, što smo više otvoreni i predani Zemlji, to više postajemo kao akupunkturne igle Zemlje, kanalizirajući različite tokove podsvjesne  energije na ovu planetu. Izazov i prilika je da realiziramo  ovo "niste vi", odvojeno od intenziteta i kanaliziramo ovu energiju u nešto kreativno! Vrijeme je umjetnost!
  
CRVENA ZEMLJA unapređuje navigaciju. Evolucija, kretanje, navigacija, snaga Zemlje, galakički sinhronizator, iscjeljenje pomoću kristala.Crvena Zemlja je ulazna točka u našu prirodnu ravnotežu sa Zemljinom silom. Točka savršene usredotočenosti, centriranosti u vječnoj sadašnjosti iz koje se sve podudarnosti i magija manifestiraju. Naše središte, središte Zemlje, je tajna magnetne sile - sile teže, Crvena Zemlja je kanal harmonične sinkronizacije koji je poravnat sa glalaktičkim srcem. Iz središnje tocke unutar sebe, poravnamo se s ovim galaktičkim središtem i povezujemo se kroz svoju kristalnu strukturu sa većom kristalnom mrežom – sa kristalnom mrežom Planete Zemlje. Da bi održali ovaj kanal sinkronizacije otvorenim, povežimo se sa elementarnim energijama zemlje, zraka, vatre i vode i sa sedam čuvara koji usmjeravaju (čuvari Istoka, Sjevera, Zapada, Juga, Neba, Zemlje i samog Izvora). Ne zaboravimo da je Zemlja živo biće. Veliko, moćno, mistično biće. Ona je naša Majka. Ona nas hrani, podržava, iscjeljuje, vodi na putu naše evolucije. Mi živimo unutar njezine svijesti.
Kozmička svjesnost nije samo "vani", ona rezonira u nama. Budimo uvijek uzemljeni –tu gdje jesmo sada, svjesni planete Zemlje pod svojim stopalima. Mi smo sačinjeni od Zemlje. Naša tijela su sadanšnji odraz naše svijesti –kroz njega primamo darove. Način na koju doživljavamo Zemlju i svoj fizički oblik utječe na informacije koje dobivamo.


 Galaktički potpis učitelja darma umjetnosti - Chogyam  Trungpa

Video potledajte na linku ( www.lawoftime, Noosfersko pismu  53,  video  "Osnovna dobrota i harmonija")
  https://dotsub.com/view/daa46009-db33-43d2-894f-03458408a02d?utm_source=player&utm_medium=embed





Gama 3 - Kin 39, Plava kozmička Oluja (25. 8.) Portal galaktičke aktivacije i mlada Luna (crna Luna / Mjesec). Sa kinom Plavom Kozmičkom Olujom završava Začarani val Plave Ruke, ciklus od 13 dana. Dan aktivacije galaktičkog portala.(25.8.2014)
 


Kin 40 Žuto Magnetno Sunce, 26.8.2014. Sa današnjim kinom započine začarani val žutog Sunca, ciklus od 13 dana.




ŽUTO SUNCE PROSVJETLJUJE UNIVERZALNU VATRU - Žuto Sunce simbolizira prosvjetljenje, univerzalnu ljubav, ljubav prema životu. Sunce je dar svjetlosti, obilje sposobnosti, suština svega. Sunce nikome ne sudi, Sunce sjaji, daje život svima – bez razlike. Podsjeća nas na jednakost i jedinstvo. Uči nas da volimo cijelu kreaciju. Podsjeća nas da Univerzalnu ljubav dovedemo u naš život – da zračimo svojom svjetlosti i ljubavi u svojim postupcima i mislima. Na putovanju prema sjećanju, gradimo  svjetlosno tijelo kako bi se vratili domu u zvijezdama koje nikada zapravo nismo napustili. Vratimo se kao dijete svetih u Veliko Središnje Sunce! Mi smo povezani sa solarnim umom. Žuto Sunce nas poziva na pročišćenje, prosvjetljenje, poziva nas da osvijestimo svjetlost našeg bića – da se poistovjetimo sa Svjetlošću. Žuto Sunce nas podsjeća da smo svi Božje sjeme, refleksija kozmičke svjesnosti.



Alfa 5 - Kin 41, Crveni lunarni Zmaj (27. 8.)   
Lunarno njegujući dan magične kornjače.


Silio 7 - Kin 43, Plava samopostojeća Noć (29. 8.)   
Rođendan Michael Jackson,, galaktički potpis Nikole Tesle.


Alfa 12 - Kin 48, Žuta solarna Zvijezda (3. 9.) 



48 je ključni broj za praksu Heksamerida oktava, aktivaciju kodova druge kreacije i telepatskog jezika zvjezdanih ljudi...




Također je i Dan Magične kornjače (solarni ton dana i solarni ton godine).

 
Pogledaljte  video o pojavi NLO objekta u Peruu. Godina Žutog galaktičkog  Sjemena. Solarna luna Alfa 19. Kin 146: Bijeli električni Spojitelj svjetova (GAP):




Silio 14 - kin 50,  Bijeli Spektralni Pas (5.9.2014.) Polarni kin. Bijeli Spektralni Pas prenosi Bijeli galaktički spektar. Dan galaktičkog portala. Meditacija Duginog mosta ( meditacija bez atoma vremena). Galaktički Spektri su ciklusi od 65 dana. Nalazimo se u Bijelom galaktičkom spektru – Bijela boja rafinira meditaciju. 


Četiri  plemena Polarne zemaljske familije obilježavaju galaktičko kruženje u četiri jednaka dijela, koji se nazivaju galaktički spektar ili galaktička doba. CRVENI GALAKTIČKI SPEKTAR: DOBA ZMIJE, BIJELI GALAKTIČKI SPEKTAR: DOBA PSA, PLAVI GALAKTČKI SPEKTAR: DOBA ORLA, ŽUTI GALAKTIČKI SPEKTAR: DOBA SUNCA. Svaki spektar jednak je 65 kinova ili jedna četvrtina galaktičkog kruženja od 260 kina. Ove četiri četvrtine, 65 kinova svaki, predstavljaju četiri galaktička doba.Svako doba reakpitulira moć transformacije osnovnih elemenata: žuta Vatra, crvena Krv, bijela Isitna i plavo Nebo. Svaki od polarnih kinova zemaljske familije pojavljuje se 4 puta u jednoj od 4 uloge, označavajući kreativne mogućnosti galaktičkog spektra. Sa tonom  3 polarne zemaljske familije Utemeljuje jedan od 4 galaktička spektra. Ton 10 polarne zemaljske familje Rasprostire jedan od 4 galaktička spektra. Ton 4 polarne zemaljske familje Preobražava jedan od 4 galaktička spektra. Ton 11 polarne zemaljske familje Prenosi jedan od 4 galaktička spektra.



Dali 15 - Kin 51, Plavi kristalni Majmun (6. 9.)  
Portal galaktičke aktivacije i galaktički potpis Helene Patrovne Blavatsky.
"Zbog toga što je dominacija CA (civilizacijski napredak) povijesnog ciklusa 12:60 neoslobođeno muški usmjerena i orijetnirana, rezultira narušenom i iskrivljenom ženskom ulogom, potisnuta psihička energija kanalizirana u sekundarnu osobnost holona duplo teži ka androginim, dvospolnim tipovima osoba, gdje su osobine muške i ženske osobnosti kombinirane u različitim stupnjevima izražajne moći" - Dinamika vremena, postulat, 11.12 (Dynamics of Time, Postulate 11.12)

 Video u čast života i duha nedavno preminulog  Robina Williamsa, Kin 149 - Crvena ritmička Luna:


https://www.youtube.com/watch?v=I9I_QvEXDv0




Gama 17 - Kin 53, Crveni magnetni Nebeski Šetač ( 8. 9.2014.)
Potpis Quetzalcoatla (Kecalkoatla).
S kinom Crvenog Nebeskog Šetača počinje ciklus od 52 dana Bijelog sjevernog Zamka Prelaska: sud Smrti.  


 
Također počinje ciklus od 13 dana začaranog vala Prostora / Proročanstva Crvenog nebeskog Šetača - pleme Crvenog nebeskog Šetača inicira prelazak kroz moć prostora, sjećanje na istinu solarnog Marsa...



U vezi sa brojem 53, pojavio  se fascinantni krug u žitu za solsticij  u nedavnoj Kristalnoj luni (lipanj):








Obratite   pažnju na  točke u  središnjem dijelu formacije. Kada se  uzme u  obzir vigesimalni način pisanja  to izgleda  ovako:

1 = 64,000,000
1 = 3,200,000
3 = 480,000  (= 16,000  x 3)
3 = 24,000  (= 8000 x 3)
3 = 1,200 (= 400 x 3)
1 = 20
1 = 1
= 67.705.221 - ovaj veliki broj je 53 x 1.277.457. To je također  ekvivalentni kin 181, Crveni kristalni  Zmaj, isti ekvivalentni kin kao i 441! (441-260=181).


Više o Sinkronotronu i matrici 441 pogledajte na stranici: http://www.lawoftime.org/lawoftime/synchronotron.html





Kali 18 - Kin 54, Bijeli lunarni Čarobnjak (9. 9.)

Puna Luna (puni Mjesec)  i lunarno  očaravajući Dan magične kornjače!


Dali 22 - Kin 58, Bijelo ritmičko Ogledalo (13. 9.)



Portal galaktičke  aktivacije, Pakal  Votanov  jasni  znak i potpis Pakal  Votanove diskarnacije. Zanimljivo je da se ovaj  kin pojavljuje na gregorijanski dan  9/13  (američki način  pisanja - mjesec  pa  dan) kada je po dugom računu  9.13.0.0.0. posvećena grobnica Pakala  Votana.  






Gama 24 - Kin 60, Žuto galaktičko Sunce (15. 9.)


Pakal Votanov jasni znak: potpis Pakal Votanovog rođenja.


Silio 28 - Kin 64, Žuto kristalno Sjeme (19. 9.)


Portal  galaktičke aktivacije i dan  potpune meditacije Duginog  mosta.  Svaki 28 dan u luni meditiramo Most duge sa atomima vremena. 



 Postoji  64 kodona  u našoj DNK, "kristalno sjeme" naših životnih  oblika.




Heptade Putevi Kodovi za Lunarnu  Lunu Škorpiona

Prvi tjedan Lunarne lune - Inicira
Heptada  5 od 52: Smrt prenosi  Znanje
Dali 1 - Silio 7 (23 - 29. 8.2014.)

Drugi tjedan Lunarne lune Rafinira
 Heptada  6 od 52: Sanjanje  evoluira  Umjetnost Dali 8 - Silio 14 (30. 8.  - 5. 9.2014.)

Treći tjedan Lunarne lune Transformira
 Heptada  7 od 52: Sanjanje  evoluira  Pročišćenje Dali 15 - Silio 21 (6 - 12. 9.2014.)

Četvrti  tjedan Lunarne lune Sazrijeva
 Heptada  8 od 52: Sanjanje evoluira Ljubav
Dali 22 Silio 28  (13 - 19. 9.2014.)




IZVOR: LAW OF TIME
http://www.lawoftime.org/noos-letter/issue053-complete.html#sync








 







Č

Nema komentara:

Objavi komentar