petak, 27. lipnja 2014.

KOZMIČKA LUNA KORNJAČE - LUNA PRISUTNOSTI



DOBRODOŠLI U KOZMIČKU LUNU KORNAČE, LUNU PRISUTNOSTI!
Dobrodošli  u Kozmičku Lunu Kornjače, lunu prisutnosti, 13. lunu u Začaranom valu Planetarnog služenja. 13. luna drži moć kozmičke transcendencije. U našem putovanju kroz 13 luna  do zatvaranja godine Žutog Galaktičkog Sjemena, dovršiti ćemo prva Svjetlosna Vrata i pripremiti se za ulazak kroz druga Svjetlosna Vrata. U  Kozmičkoj luni je vrijeme posvetiti se sintezi i procjeni, dok se pripremamo za godinu Crvene Solarne Lune: za godinu emocionalnog čišćenja s potencijalom za vrhovno solarno iscjeljenje.
Sunce je ključ koji razbija "začaranu Lunu / začarani Mjesec" (umjetno stvoreno vrijeme). Solarno doba će doći kada ćemo kao kolektiv izaći iz Mračnog doba. Vidimo da smo isprepleteni u umjetnoj matrici, a umovi pokrenuti u ubrzanju i raspršeni, daleko od centra / Izvora, dok dolazimo do sve više i više načina da sami sebe ometamo i odvratimo. Odvratimo se od čega? Od naše vlastite temeljne biti.


Umjesto da gledamo prema unutra, kako bismo razumjeli sebe, provodimo slobodno vrijeme u materijalnim težnjama i osjetilnim užicima. U umjetnom svijetu tehnosfere, postajemo desenzibilizirani od strane strojeva, što smanjuje suosjećanje i smisao našeg života nam izmiče. Kako bi držali korak sa tehnologijom, tempo našeg života se ubrzava, sve teže je odmoriti se u sadašnjem trenutku.

To stvara društvo koje gleda stvari poput meditacije ili duhovne prakse kao neozbiljnu aktivnosti i bijeg iz "stvarnog svijeta". U stvari, u meditativnom prostoru je mjesto kontakta sa Bogom, gdje se nalaze sva rješenja i gdje se istinska Stvarnost generira (nastaje).

Zakon Vremena  navodi da je najveći problem ljudske rase otuđenje od prirode: njegova vlastita istinska priroda koja se može iscijeliti obnavljanjem sjećanja na 13 luna / mjeseca. 
 
Vrijeme oblikuje prostor. 13 je moć vremena; to je ženski ciklus koji omogućuje vremenu da cirkulira. Ispravno shvaćanje vremena i prostora je ključ za transformaciju našeg svijeta. Sjeme Nove galaktičke Zrake je posađeno, na svakome od nas je da njeguje i zalijeva naš vrt.

Prvi korak je pročistiti  naše umove i srca od konvencionalnih vjerovanja, tako da novi svjetlosni kodovi mogu prodrijeti do našeg bića.

Sinkronijski kodovi Zakona Vremena pomažu nam stvoriti više prostora u našim mislima, tako da naši stavovi i percepcija mogu postati većima i da možemo početi vidjeti uzorke u našim životima koji su temelj našeg uvjetovanog ponašanja.


U geometriji Pulsara, trinaesti ton  predstavlja  zaključak Pulsara četvrte dimenzije koji obuhvaća tonove: 1-5-9-13. Kroz ovaj pulsar 4 dimenzije vremena smo spremni za magični let otvaranja Drugih Svjetlosnih Vrata
U ovoj luni slijedi Dan Izvan Vremena, na Kin 8., Žuta Galaktička Zvijezda. Pozvani su svi Galaktički Umjetnici da se harmoniziraju, kroz ljepotu i umjetnost organiziraju Dan Izvan Vremena, događanja ili svečanosti u svojoj zajednici. Molimo pošaljite Vaše letke / najave za Dana Izvan Vremena na: info@lawoftime.org.



Dan izvan vremena ili Zeleni dan (25. srpnja po Gregorijanskom kalendaru) ponovno se slavi od 1992. godine. Prema kalendaru 13 luna 28 dana, ovaj dan ne pripada niti jednom tjednu, niti luni (mjesecu). Nalazi se između zalaska prethodne i svitanja nove godine. Na Dan Izvan Vremena slavimo „Vrijeme je Umjetnost!, slavimo zajedništvo, prijateljstvo! Zastajemo sa uobičajenim poslovima i slavimo Ljubav, Harmoniju, Jedinstvo, Mir kroz kreativnost, umjetnost, kroz različite oblike stvaranja i kulturnih događanja. Na Dan Izvan Vremena odvajamo vrijeme  za meditaciju, odpuštamo prošlu godinu, opraštamo sebi i drugima, usmjeravamo se na željeno u novog godini. Oslobađamo se starih obrazaca ponašanja i otvaramo se novim mogućnostima. Sa zahvalnošću, povezujemo se sa planetom Zemljom, i cijelom kreacijom. U meditaciji šaljemo ljubav, mir, harmoniju za sva živa bića, za cijelu kreaciju, za planetu Zemlju. Također meditiramo Most Duge. Dan Izvan Vremena je  vrijeme univerzalnog opraštanja, oslobađanja svih sumnji, vrijeme pomirenja, pročišćenja, slavljenja života, Jedinstva i Slobode za sva živa bića, za cijelu kreaciju. In Lake'ch!


SINKRONICITETI ZVJEZDANIH PUTNIKA U KOZMIČKOJ LUNI, U GODINI ŽUTOG GALAKTIČKOG SJEMENA

Na ovom linku možete preuzeti Sinkronar za ovu Kozmičku lunu iz Almanaha Zvjezdanih Putnika: http://www.lawoftime.org/pdfs/Star-Travelers-Almanac-8Seed-Moon13.pdf

U ovoj kozmičkoj luni se također prepoznjaje zanimljivi sinkronicitet: ova Kozmička Luna počinje s Mladom Lunom / Mjesecom. To pokazuje sinkronizaciju četvero dimenzionalnog galaktičkog standarda 28-dnevnog ciklusa s treće dimenzionalnim sinodičkim ciklusom. Ovo se usklađivanje ne događa svake Lune/ Mjeseca jer 3D sinodički ciklus traje oko 29,5 dana (i također varira neznatno, ovisno o tome gdje se nalazite promatrajući sa Zemljine površine).


“Galaktičko Standardno Vrijeme ne ovisi o relativnim varijablama različitih astronomskih mjera treće dimenzije, koji se naravno, razlikuju za svaku planetu i nebesko tijelo. Relativno mjerenje vremena na Zemlji u odnosu na Lunu / Mjesec, Sunce, i drugih planetarnih tijela se razlikuje od mjerenja Vremena na Marsu, Jupiteru ili Uranu. Galaktičko Standardno Vrijeme koristi harmoničnu mjeru planetarnih orbita neovisno o bilo kojoj astronomskih varijabli. Sama priroda harmonijske mjere je 28. [funkcija formule 04:07 :: 07:13]. 28 je fraktal koji se mogže primijeniti bilo gdje u galaksiji i prilagoditi bilo kojoj planetarnoj orbiti, stoga je to mjera Galaktičkog Standardnog Vremena. „ -Valum Votan, Rinri Newsletter III, Volume 2, broj 2 
 
Dakle, ovo sinkronizacija sa 28 dana galaktičkog standardnog ciklusa s treće dimenzionalnim sinodičkim lunarnim ciklusom može se vidjeti kao simbol koji ukazuje na poravnanje ili jačanje (re) integracije treće dimenzije sa četvrtom dimenzijom na planeti Zemlji. Sinkronizacija, integracija 3d sa 4d ( a preko 4d i sa višim dimenzijama) je glavna svrha 13 luna 28 dana. 





Kozmička luna Kornjače je 13 luna u Mayanskoj godini –zadnja luna u godini (zadnji mjesec). Kozmička Luna Kornjače je luna prisutnosti, istrajnosti, Univerzalnosti. Broj 13 je povezan s transcendiranjem, sa magičnim letom na našem putovanju kroz 13 luna, kroz jednu godinu. U ovoj luni je vrijeme za razmišljanje o svemu što smo ostvarili u proteklim lunama (mjesecima), koje promjene smo pokrenuli, što smo iscijelili u sebi, koji su naši uspjesi, što želimo za narednih 365 dana. Što smo manifestirali za više dobro, koja su naša djelovanja za sebe, za naše bližnje, ali i za planetu Zemlju, za druga bića, za cijelu kreaciju. Pitanje ove lune je: Kako mogu proširiti svoju radost i svoju ljubav?

Akcija: transcendira. Moć: istrajava. Karakteristika: prisustvo. Neočekivane promjene, otvoreni sustav, osjetljiv na dodir sudbine, interdimenzionalnog pomak. Istrajava prisutnost. Transcendirati. Pulsirajuci zrak univerzalnog pokreta. Predstavlja ono što traje vječno, beskrajno. Osobno angažiranje osobe. Sveto trojstvo. Unutrašnje znanje. Introspekcija. Usredsređenost. Mudrost Univerzuma. Majka Zemlja. Poštovanje prema svemu postojećem.Cvjetanje i davanje plodova. 

                                                                

TOTEM OVE LUNE JE KORNJAČA. Kornjača ili 'AAK' je simbol postojanosti, dugovječnosti, mudrosti, izdržljivosti, stabilnosti, besmrtnosti, regeneracije, i zaštite, jer zbog svog tvrdog oklopa pruža osjećaj sigurnosti. Kornjača je Njeno uvlačenje u oklop označava povlačenje čovjeka u sebe, odnosno introspekciju, što vodi u samospoznaji, i stjecanju mudrosti. Također je simbol polaganog ali sigurnog napretka. 
Kornjača predstavlja Univerzum i smatra se simbolom majke Zemlje, Vode i Lune (Mjeseca). U mnogim kulturama Kornjača je simbol Neba i Zemlje, Kornjača hoda po Zemlji, pliva u Vodama – povezana je sa Zemljom (i sa Vodom)sa svojim trbuhom, dok je njezin oklop povezan sa Nebom – povezuje se sa nebeskim svodom.  Kornjača u sebi ujedinjuje Nebo i Zemlju, prikazuje Univerzum.



KORNJAČA IMA KALENDAR 13 LUNA 28 DANA NA SVOJEM OKLOPU
Prema Mayama ima nekoliko Čuvara Vremena: Žene, Delfini, Kornjače, Drveće. Kornjača ima na svom oklopu 13 velikih pločica i 28 malih: na svojim leđima nosi ukodiran kalendar 13 luna 28 dana – matricu galaktičkog Vremena.

Kao simbol je poznata u mnogim kulturama. Hindusi je poznaju pod imenom Chukwa, a ona na svom oklopu nosi slona, koji pak drži svijet. Prema kineskoj legendi četiri divovske kornjače na svojim oklopima nose četiri potpornja Svemira. 
 
Također, noge kornjače su predstavljale četiri strane svijeta. Starosjedioci Sjeverne Amerike su vidjeli kontinent Sjeverne Amerike kao divovsku kornjaču. Kornjače također nose svoju kuću na leđima – nose sa sobom sve što ime je potrebno. Također Kornjača je simbol zaštite zbog svojeg oklopa, no također i povlačenja u sebe. Za Yogije i Yogine je kornjača simbol povlačenja svih čula u sebe kako bi neometano mogli prakticirati meditacije i povlačenje od vanjskog svijeta.


Ova luna je posvećena introspekciji, povezati se sa svojim unutrašnjim bićem, povlačenju i promatranju  svega što smo prošli u prijašnjim lunama, što smo sve postigli i što bismo željeli u narednoj godini. Kornjače su poznate po svojoj strpljivosti. Ljudi rođeni u ovoj luni će također imati te karakteristike. 

Kozmička luna nas uči da budemo strpljivi, da ne žurimo. Donesimo Nebo na Zemlju, i budimo uravnoteženi kao Kornjače. Povežimo se sa našim unutrašnjim znanjem i mudrosti. Izrazimo u našem životu poštovanje prema svemu postojećem, cijeloj kreaciji i prema Majci Zemlji. Proširimo svoju  zahvalnost, radost i svoju ljubav. In Lake'ch!







Nema komentara:

Objavi komentar