četvrtak, 28. studenoga 2013.

RADIONICA MAYANSKOG KALENDARA "ZAČARANI SAN" U ZAGREBU - PRVI DIO






Oduvijek ste maštali o putovanju kroz Vrijeme? Željeli ste putovati Vremeplovom kroz dimenzije? Pozivam Vas na putovanje kroz Vrijeme, na prvi dio radionice "ZAČARANI SAN" u ZAGREBU, UTORAK, ČETVRTAK I PETAK 17.12., 19.12. i 20.12. 2013.

Radionica „Začaranog sna“ je prvu u nizu radionica Zakona Vremena. Praćenje prirodnog vremena je moćan alat za duhovni razvoj, za samospoznaju. Radionica je namijenjena početnicima i onima koji prate kalendar a žele produbiti svoje znanje. 

Kroz znanje "Začaranog sna" integriramo povišene frekvencije kroz svakodnevo praćenje sinkronara / kalendara. Svakodnevnim praćenjem kalendara integriramo naše fizičko tijelo treće dimenzije sa svjetlosnim tijelom - Holonom u četvrtoj dimenziji, i sa Svjetlosnim tijelom Duge - tijelom u petoj dimenziji. Na radionici "Začaranog sna" osvještavaju se frekvencije kodova vremena pomoću kojih se sinkroniziramo sa planetom, solarnim sistemom i galaksijom.
Kroz kalendar / sinkronar pratimo prirodno vrijeme frekvencije 13:20.
 
 Na kin Žutog Galaktičkog Sjemena ( 26.7.2013.), na prvi dan Nove mayanske godine ušli smo u novu galaktičku zraku. Prema Mayanskom kalendaru ova nova zraka je vrlo visoke frekvencije, nova zraka svjesnosti. Ova povišena frekvencija potiče mnoge transformacije unutar našeg bića. Imamo veliku podršku za osobnu evoluciju.


"TKO POSJEDUJE TVOJE VRIJEME POSJEDUJE TVOJ UM!" - José Argüelles

Naš doživljaj vremena i način na koji ga pratimo imaju izniman utjecaj na naš život.
Vrijeme i um su povezani. Prema Zakonu vremena vrijeme se, jednako kao i naš um, nalazi u četvrtoj dimenziji. Zakon vremena je učenje o vremenu i njegovoj pravoj prirodi temeljeno na znanjima drevnih Maya. Zakon Vremena i kodove Vremena ponovo je otkrio José Argüelles.

Vrijeme predstavlja sponu između materijalnog (treća dimenzija) i duhovnog svijeta (peta dimenzija) i zato nam život u prirodnom vremenu omogućuje širenje svijesti, duhovni rast i otvara vrata za put u više dimenzije. Na radionici se upoznajemo s mayanskim kodovima Vremena,  kalendarom / Sinkronarom 13 luna (mjeseci) i 28 dana, i s mayanskim Svetim kalendarom Tzolkinom.
Sinkronar / Kalendar 13 luna (mjeseci), 28 dana predstavlja praktičnu primjenu Zakona Vremena, najtočniji je standard praćenja vremena koji je čovječanstvo ikad koristilo.
U sinkronaru 13 luna 28 dana imamo 13 mjeseci – luna, svaka luna traje jednako - četiri tjedna, po 7 dana, ukupno 52 tjedna. Svaki dan i tjedan ima drugačiju energiju, drugačiju funkciju. Kroz praćenje sinkronara dobivamo uvid u energiju dana, saznajemo koja je čakra aktivna, da li je dan galaktičkog portala i još mnoge druge informacije.

Polaznici se upoznaju s osnovama kodova vremena, koji nam pomažu povezati se s našim duhovnim bićem i tako prepoznati svoju bit i otkriti koja je naša uloga u ovom životu.

Kalendar je mapa svakodnevne navigacije vremenom i moćan alat za duhovni razvoj.
RADIONICA „ ZAČARANI SAN“ I. DIO, u ZAGREBU
17.12. utorak od 17 - 20h,
19.12. četvrtak.17-20h,
20.12.petak 17 - 21h.

Cijena radionice: 450 kn
Materijal za radionicu i skripta uračunati u cijenu radionice.
Obavezne prijave na e mail ili mobitel: mob: 098 92 94 751,
e mail: vesna.etznab138@gmail.com

Informacija točne lokacije po prijavi na mob 098 92 94 751, ili e mail: vesna.etznab138@gmail.com


Voditeljica: Vesna Šantak Bijelo Galaktičko Ogledalo,
Članica Fondacije za zakon vremena i Pokreta za mir te promjenu na kalendar od 13 luna 28 dana.
  

PROGRAM – I. DIO radionica "Začaranog sna"

 UTORAK 17.12.2013. od 17 - 20h
 - MOLITVA 7 GALAKTIČKIH PRAVACA
- O PROSTORU I VREMENU
- Usporedba Gregorijanskog kalendara i Sinkronara
- MODEL13 LUNA I  28 DANA
- O 13 luna ( mjeseci) i njihovim Totemima
- RADIJALNE PLAZME i njihov odnos sa 7 čakri.
- 20 solarnih pečata i 13 galaktičkih tonova
- SVJETLOSNO TIJELO - Holon ljudskog bića, univerzalna struktura ljudskog tijela u četvrtoj dimenziji
- Meditacija HOLONA - 20 pečata i 13 tonova

ČETVRTAK 19.12.2013. 17-20h
- MOLITVA 7 GALAKTIČKIH PRAVACA
- ČITANJE ENERGIJE DANA
- TZOLKIN, Sveti kalendar Maya, Harmonijski Modul, matrica frekvencije 4 D vremena 13:20, 13x20=260., DNK Vremena, Ciklus od 260 dana, CIKLUSI UNUTAR TZOLKINA
- GALAKTIČKI POTPIS -  Pomoću našeg galaktičkog potpisa se povezujemo sa svjetlosnim tijelom - Holonom. Kin nam govori o našoj ulozi, našim zadacima, našim izazovima, našim talentima i sposobnostima.
- PROROČANSTVO SUDBINE – polaznici će naučiti kako izračunati i tumačiti energiju vodiča, podrške, izazova, energiju skrivene moći, energiju okulta.
- MEDITACIJA PRIRODNOG UMA - Prirodni um je stanje uma kada je um potpuno opušten. Između svake misli koja proleti kroz naš um, postoji tren tišine prije negoli se pojavi sljedeća misao. Ovaj prostor tišine u našem umu je manifestacija duha. Taj prostor tišine je sjeme prirodnog uma i ključ našeg istinskog autentičnog ja. S meditacijom prirodnog uma vraćamo se svjesno stanje uma i duha. Kroz svjesno disanje dolazimo do prostora tišine u našem umu, spoznajemo tko uistinu jesmo.


PETAK 20.12.2013. 17 - 21h.
- MOLITVA 7 GALAKTIČKIH PRAVACA
- ČITANJE ENERGIJE DANA
- ZAČARANI VAL – Svaki Začarani val ima svoju specifičnu frekvenciju kroz koju se događa evolucija svijesti. Kroz Začarani val od 13 dana učimo o energetskom ciklusu vremena kroz koji svakodnevno živimo. Kroz Začarane valove učimo na koji način transformirati teškoće na našem putu, koji su naši zadaci, kako razviti svoje talente i sposobnosti, i na koji način najbolje možemo manifestirati svoje biće kroz realizaciju željenog u životu.
- PRAKTIČNA PRIMJENA SINKRONARA – polaznici će se upoznati kako i na koji način je kalendar / sinkronar alat za duhovni razvoj i samospoznaju
– MEDITACIJA MOSTA DUGE - Svakih 7 dana meditiramo Meditaciju Mosta Duge, svaki puta kad je dan Silio, aktivirana je srčana čakra. Meditacija povezuje Dugin most planete Zemlje i naše Svjetlosno tijelo Duge. Sa Svjetlosnim tijelom Duge se povezujemo sa 5 dimenzijom. Kroz sinkronizirane meditacije povezujemo se u svjetski telepatski val ljubavi koji obuhvaća cijelu planetu Zemlju i sva živa bića, stvarajući međudimenzionalni most. Kroz ujedinjeni val jedinstva, mira i ljubavi manifestiramo Dugin Most oko planete Zemlje, znak sklada i mira.

Voditeljica: Vesna Šantak Bijelo Galaktičko Ogledalo,
Članica Fondacije za zakon vremena i Pokreta za mir te promjenu na kalendar od 13 luna 28 dana.
Informacije i prijave: 098 92 94 751, Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo

Za više informacija:
http://vesnasantak138.blogspot.com/
http://www.facebook.com/mayanski.kalendar
vesna.etznab138@gmail.com



In Lake'ch!
Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo 










Nema komentara:

Objavi komentar