utorak, 12. studenoga 2013.

POZIVAM VAS NA VIKEND RADIONICU "ZAČARANOG SNA" I DIO u ZAGREBU - Petak, subota i nedjelja 15., 16. i 17. 11. 2013.Radionica "Začaranog sna" je prvu u nizu radionica Zakona Vremena. Praćenje prirodnog vremena je moćan alat za duhovni razvoj, za samospoznaju.

Na kin Žutog Galaktičkog Sjemena ( 26.7.2013.) ušli smo u novu galaktičku zraku. Prema Mayanskom kalendaru ova nova zraka je vrlo visoke frekvencije, nova zraka svjesnosti. Ova povišena frekvencija potiče mnoge transformacije unutar našeg bića. Imamo veliku podršku za osobnu evoluciju. Kroz znanje "Začaranog sna" integriramo povišene frekvencije kroz svakodnevo praćenje sinkronara / Kalendara. Svakodnevnim praćenjem kalendara integriramo naše fizičko tijelo treće dimenzije sa svjetlosnim tijelom - Holonom u četvrtoj dimenziji, i sa Svjetlosnim tijelom Duge - tijelom u petoj dimenziji. Na radionici "Začaranog sna" osvještavaju se frekvencije kodova vremena pomoću kojih se sinkroniziramo sa planetom, solarnim sistemom i galaksijom.

"TKO POSJEDUJE TVOJE VRIJEME POSJEDUJE TVOJ UM!"  - José Argüelles

Naš doživljaj vremena i način na koji ga pratimo imaju izniman utjecaj na naš život.
Vrijeme i um su povezani. Prema Zakonu vremena vrijeme se, jednako kao i naš um, nalazi u četvrtoj dimenziji. Zakon vremena je učenje o vremenu i njegovoj pravoj prirodi temeljeno na znanjima drevnih Maya. Zakon Vremena i kodove Vremena ponovo je otkrio José Argüelles.


                                                       José Argüelles - Valum Votan

Vrijeme predstavlja sponu između materijalnog (treća dimenzija) i duhovnog svijeta (peta dimenzija) i zato nam život u prirodnom vremenu omogućuje širenje svijesti, duhovni rast i otvara vrata za put u više dimenzije. Na radionici se upoznajemo s kalendarom / sinkronarom 13 luna (mjeseci) i 28 dana, i s mayanskim Svetim kalendarom Tzolkinom. Sinkronar / Kalendar 13 luna (mjeseci), 28 dana predstavlja praktičnu primjenu Zakona Vremena, najtočniji je standard praćenja vremena koji je čovječanstvo ikad koristilo.
U sinkronaru 13 luna 28 dana imamo 13 mjeseci – luna, svaka luna traje jednako - četiri tjedna, po 7 dana, ukupno 52 tjedna. Svaki dan i tjedan ima drugačiju energiju, drugačiju funkciju. Kroz praćenje sinkronara dobivamo uvid u energiju dana, saznajemo koja je čakra aktivna, da li je dan galaktičkog portala i još mnoge druge informacije.

Kalendar je mapa svakodnevne navigacije vremenom i moćan alat za duhovni razvoj.


Polaznici se upoznaju s osnovama kodova vremena, koji nam pomažu povezati se s našim duhovnim bićem i tako prepoznati svoju bit i otkriti koja je naša uloga u ovom životu.

RADIONICA „ ZAČARANI SAN“ I DIO, u ZAGREBU

Petak 15.11.2013. 18h – 21h
Subota 16.11.2013. 18h – 21h
Nedjelja 17.11.2013. 17h – 20 i 30h

Cijena radionice: 350 kn ( 10 radnih sati)
Materijal za radionicu i skripta uračunati u cijenu radionice.
Za informaciju točne lokacije nazvati na mob 098 92 94 751, Vesna
Obavezne prijave na e mail ili mobitel: mob: 098 92 94 751,
e mail: vesna.etznab138@gmail.com
Voditeljica: Vesna Šantak Bijelo Galaktičko Ogledalo,
Članica Fondacije za zakon vremena i Pokreta za mir te promjenu na kalendar od 13 luna 28 dana.


PROGRAM - I DIO radionica "Začaranog sna"

Petak 15.11.2013. 18h – 21h
- Molitva 7 galaktičkih pravaca
- ČITANJE ENERGIJE DANA
- O prostoru i Vremenu
- Usporedba Gregorijanskog kalendara (jednodimenzionalno vrijeme) i Sinkronara (višedimenzionalno vrijeme)
- Model 13 luna 28 dana
- O 13 luna ( mjeseci) i njihovim Totemima
- Radijalne plazme i njihov odnos sa 7 čakri.
- 20 solaranih pečata i 13 galaktičkih tonova
- Svjetlosno tijelo - Holon ljudskog bića, univerzalna struktura ljudskog tijela u četvrtoj dimenziji
- Meditacija HOLONA - 20 pečata i 13 tonova

Subota 16.11.2013. 18h – 21h - Molitva 7 galaktičkih pravaca
- ČITANJE ENERGIJE DANA
- TZOLKIN, Sveti kalendar Maya, Harmonijski Modul, matrica frekvencije četverodimenzionalnog vremena 13:20, 13x20=260., DNK Vremena, Ciklus od 260 dana.
- ciklusi unutar Tzolkina
- Galaktički potpis- polaznici će naučiti kako izračunati svoj galaktički potpis. Pomoću našeg kina – galaktičkog potpisa se povezujemo sa svjetlosnim tijelom - Holonom. Kin nam govori o našoj ulozi, našim zadacima, našim izazovima, našim talentima i sposobnostima.
- Proročanstvo sudbine – polaznici će naučiti kako izračunati i tumačiti energiju vodiča, podrške, izazova, energiju okulta – skrivene moći.
- Meditacija prirodnog uma - Ljudi današnjice su se odvojili od svojeg unutrašnjeg bića i zaboravili na svoje prirodno stanje svijesti. Prirodni um je stanje uma kada je um potpuno opušten. Između svake misli koja proleti kroz naš um, postoji tren tišine prije negoli se pojavi sljedeća misao. Ovaj prostor tišine u našem umu je manifestacija duha. Taj prostor tišine je sjeme prirodnog uma i ključ našeg istinskog autentičnog ja. S meditacijom prirodnog uma vraćamo se svjesno stanje uma i duha. Kroz svjesno disanje dolazimo do prostora tišine u našem umu, spoznajemo tko uistinu jesmo.

Nedjelja 17.11.2013. 17h – 20 i 30h
- Molitva 7 galaktičkih pravaca
- ČITANJE ENERGIJE DANA
- Začarani val – Polaznici će se upoznati sa ciklusima Začaranog vala. Svaki Začarani val ima svoju specifičnu frekvenciju kroz koju se događa evolucija svijesti. Kroz Začarani val od 13 dana učimo o energetskom ciklusu vremena kroz koji svakodnevno živimo. Kroz Začarane valove učimo na koji način transformirati teškoće na našem putu, koji su naši zadaci, kako razviti svoje talente i sposobnosti, i na koji način najbolje možemo manifestirati svoje biće kroz realizaciju željenog u životu.
- Praktična primjena kalendara – polaznici će se upoznati kako i na koji način je kalendar alat za duhovni razvoj i samospoznaju
– MEDITACIJA MOSTA DUGE - Svakih 7 dana meditiramo Meditaciju Mosta Duge, svaki puta kad je dan Silio, aktivirana je srčana čakra. Meditacija povezuje Dugin most planete Zemlje i naše Svjetlosno tijelo Duge. Sa Svjetlosnim tijelom Duge se povezujemo sa 5 dimenzijom. Kroz sinkronizirane meditacije povezujemo se u svjetski telepatski val ljubavi koji obuhvaća cijelu planetu Zemlju i sva živa bića, stvarajući međudimenzionalni most. Kroz ujedinjeni val jedinstva, mira i ljubavi manifestiramo Dugin Most oko planete Zemlje, znak sklada i mira.

 

Voditeljica: Vesna Šantak Bijelo Galaktičko Ogledalo,
Članica Fondacije za zakon vremena i Pokreta za mir te promjenu na kalendar od 13 luna 28 dana.

Informacije i prijave:

098 92 94 751, Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo

 

Nema komentara:

Objavi komentar