petak, 20. rujna 2013.

SINRONIZIRANA MEDITACIJA - 22.09.2013. JESENJA RAVNODNEVNICA




SINKRONIZIRANA GLOBALNA MEDITACIJA ZA 22.09.2013. JESENJU RAVNODNEVNICU


Sinkronizrane meditacije se održavaju svuda po svijetu gdje se prati mayanski kalnedar / sinkronar - povezujemo se u veliki telepatski, meditativni val ljubavi i mira za podizanje frekvencije, povezivanje sa Noosferom i sinkronizaciju sa planetom Zemljom. Pomoću prakse GLOBALIH  SINKRONIZIRANIH  MEDITACIJA uspostavljamo noosfersku frekvenciju 13:20, frekvenciju prirodnog vremena. Frekvencija prirodnog vremena 13:20 bazirana je na ujedinjenju Dugog Računa i Kalendara 13 luna 28 dana.
Sinkronizirane meditacije širom planete Zemlje stvaraju i ujedinjuju frekvenciju prirodnog vremena 13:20 u val sinkroniziranog uma,  povratak prirodnoj frekvenciji vremena i sinkronizaciji sa planetom i galaksijom. 
 Ekvinocij ili ravnodnevnica događa se dva puta godišnje i odgovara trenutku kada sunčeve zrake padaju okomito na Zemljin ekvator. Naziv ekvinocij potječe iz latinskog jezika i sadrži u sebi dvije riječi: aequus (jednak) i nox (noć) – jer su tada noć i dan približno jednako dugački. Točnije bi bilo reći da je to dan u kojem njegov tamni dio (noć) traje podjednako dugo na obje Hemisfere.To se uvijek događa 20/21. ožujka i 22/23. rujna.Na sjevernoj hemisferi tada počinje kelendarska (astronomska) jesen, a na južnoj proljeće. Prisjetimo se, klimatološka ili meteorološka jesen počela je još prvoga rujna. Trenutak je to kada i svijetli i tamni dio dana posvuda, pa tako i kod nas, traju po 12 sati. Nakon toga dana, prvi put nakon pola godine, noć će na našoj Hemisferi postati duža od dana.



 MEDITACIJA MOSTA DUGE 22.9.2013. 

Cilj meditacije Mosta duge je sinkroniziranje u telepatski val ljubavi, koji ujedinjuje  svakoga od nas sa centrom planete Zemlje, sa dva pola  generatora duge, koji drže magnetno polje Zemlje. Također, ujedinjuju se svi planetarni kinovi koji rade ovu meditaciju. Kada meditacijom izazovemo telepatski val ljubavi i mira na Zemlji, mi učvšćujemo matricu komunikacije koja nam pomaže u osvještavanju povezivanja s Noosferom - mentalnim omotačem Zemlje. Ta matrica  izgrađuje i zaštitno polje istinski pozitivnih vibracija misli, koji podržavaju rezonantno polje Zemlje u stanju mira i harmonije. Cilj ove meditacije sastoji se u  realizaciji Duginog Mosta planete Zemlje – dnevnog i noćnog generatora magnetnih polova Zemlje. Dugin most, je most mira o kome se odavno govorilo u proročanstvima. On će sjediniti trodimenzionalnu Zemlju sa četvrtom i višim dimenzijama i održavati nenarušivost harmonije, mira i jedinstva.

GLOBALNA SINKRONIZIRANA MEDITACIJA NA DAN JESENJE RAVNODNEVNICE 

Okupljanje na  BUNDEKU u 17 sati, kod tribina. U slučaju kiše molim Vas nazovite na broj mobitela za informaciju točne lokacije: 098 92 94 751, Vesna. Ponesite prostirku za sjedenje, vodu za piće, ako imate kristal za meditaciju.
 
PROGRAM:
- OKUPLJANJE NA TRIBINAMA NA BUNDEKU U 17h,
 odlazak na obližnju livadu kod malog jezera
- ČITANJE DANA
- MEDITACIJA MOSTA DUGE
Za dodatne informacije obratite se na mob: 098 92 94 751
e mail: vesna.etznab138@gmail.com
Program vodi: Vesna Šantak Bijelo Galaktičko Ogledalo



Nema komentara:

Objavi komentar