subota, 21. rujna 2013.

MEĐUNARODNI DAN MIRA 21.9.2013.






PRIIDRUŽITE SE MEĐUNARODNOM DANU MIRA 21.9.2013. U SINKRONIZIRANOJ MEDITACIJI ZA MIR!

Transcending Being brings Day of Peace. UN International Day of Peace (let's extend it to every day). Join the globally synchronized peace meditation!

Subota 21. rujna - Međunarodni dan Mira! POVEŽIMO SE U SINKRONIZIRANOJ GLOBALNOJ MEDITACIJI ZA MIR! Ove mayanske godine na dan Crvenog Kozmičkog Zmaja je prema gregorijanskom kalendaru 21.9.2013. je Međunarodni dan Mira. Kozmički ton nas usmjerava da proširimo svoju radost i svoju ljubav. Kozmički ton istrajava prisutnost. Transcendira. Pulsirajuci zrak univerzalnog pokreta. Introspekcija. Usredsređenost. Mudrost Univerzuma. Predstavlja ono što traje vječno, beskrajno. Uči nas ljubavi prema Majci Zemlji, poštovanje prema svemu postojećem. Crveni Zmaj Hrani Rađanje. Crveni Zmaj predstavlja Kozmičku Majku,korijen, izvor Života, njegovanje i potporu primarnog bića. Unutar njega se nalaze primarne vode Jedinstva. Iz ove energije naši najdublji korijeni primaju istinsku hranu, njegovanje, ispunjenje. Povezan je sa stvaranjem, kreativnom energijom. Crveni Zmaj utjelovljuje jedinstvo, u kojem su sve stvari jedno sa izvorom. S energijom Crvenog Kozmičkog Zmaja u fokusiranoj meditaciji za svjetski Mir možemo pokrenuti interdimenzionalni pomak, povezati se sa frkevencijom ljubavi i mira, postati dio beskrajnog polja stvaranja i jedinstva.
THE ART OF LIVING poziva na globalnu meditaciju za Svjetski mir, u subotu 21. 09. 2013. u 17 sati na Zrinjevcu u Zagrebu. Ujedinimo se i pošaljimo val ljubavi i mira planetom Zemljom. Budimo dio globalne meditacije, ujedinimo se u fokusiranoj namjeri za svjetski mir, jednakost i jedinstvo!Budimo dio telepatskog vala ljubavi i mira.

PRIDRUŽITE SE PROSLAVI DANA MIRA U MUZEJU SUVREMENE UMJETNOSTI!
 Također, možete se priključiti programu za Dan Mira u Muzeju Suvremene umjetnosti. Udruga Kulturama iz Zagreba kao jedan od partnera na Međunarodni dan mira 21. rujna 2013. organizira PaperPlaneProject, jedinstveni globalni umjetnički projekt koji se održava u 7 zemalja istovremeno. PaperPlaneProject je kreativna mirovna inicijativa sa ciljem povezivanja umjetnika, mislilaca i znanstvenika i razvoja suradnje diljem svijeta, inicijativa koja će nas podsjetiti na lakoću povezanosti ljudi i kreativne energije u doba globalizacije, bez obzira na različitosti i udaljenosti.


Ova multimedijalna umjetnička instalacija pratit će papirnati avion bačen u Portlandu, SAD, na njegovom virtualnom i simboličnom putovanju oko Zemlje i u svemir, putujući kroz SAD, Ujedinjeno kraljevstvo, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Izrael i Južnu Afriku do Međunarodne svemirske postaje ISS. Uz live video prijenos iz svih zemalja sudionica PaperPlaneProjecta te rijetku priliku video prijenosa pogleda na Planet Zemlju sa Međunarodne svemirske postaje (ISS), zagrebačku publiku očekuje i zanimljiv koncertni program te kreativne radionice za djecu i odrasle u Muzeju suvremenih umjetnosti.

https://www.facebook.com/events/204434759732474/

www.paperplaneproject.org




In Lake'ch!

Nema komentara:

Objavi komentar