nedjelja, 15. prosinca 2013.

GLOBALNA SINKRONIZIRANA MEDITACIJA ZA ISCJELJIVANJE FUKUSHIME/ GLOBAL synchronized MEDITATION FOR HEALING Fukushima





MEDITACIJA NA DAN BIJELOG SPOJITELJA SVJETOVA U RITMIČKOJ LUNI - GODINA ŽUTOG GALAKTIČKOG SJEMENA

Mnogi su zabrinuti zbog nuklearne krize u  Fukushimi. Važno je imati na umu da smo mi multidimenzionalna bića sa snagom i kapacitetom za globalnu transmutaciju. Kreativna rješenja za sve naše probleme su dostupna. No, moramo podići našu frekvenciju kao kolektiv da bismo otkrili nove mogućnosti. Za to je potrebna volja i napor. Više dimenzije sadrže i informiraju niže dimenzije.  Kroz kodekse u aktualnom poretku, možemo pristupiti u više - dimenzionalne razine egzistencije u svrhu stvaranja pozitivne promjene u trećoj dimenziji.  


Postanimo svjesni da smo dio velike obitelji na planeti Zemlji, i da smo isto tako dio Galaktičke obitelji. Pozivam Vas da zajedno podignemo frekvenciju kao Jedna Ljudska Obitelj kroz globalnu sinkroniziranu meditaciju, s posebnim naglaskom na pročišćavanju otrovnog nuklearnog otpada kod Fukushime. Svi su pozvani da sudjeluju u ovom globalnom telepatskom eksperimentu kako bismo uklonili energiju toksičnog otpada, odnosno pretvoriti ga u Sjaj Duginog Svjetla.

Bijeli Spojitelj Svjetova  je KIN kojim je kodirana zona na planetarnom  holonu, gdje se nalazi Japan. Bijeli Spojitelj Svjetova na interplanetarnom holonu  odgovara galaktičko – karmičkom udahu, povezan sa Marsom ( G / K Mars) . U međuplanetarnoj kozmologiji, Mars je postao planeta reducirana na crvenu prašinu, nakon termonuklearnog devastacije. Činjenica je  da se Japan nalazi u zoni Bijelog Spojitelja Svjetova, a na tom dijelu planete smo se suočili sa najekstremnijim raspadom nuklearnog reaktora. Japan je jedina zemlja na svijetu koja je izravno doživjela termonuklearnu eksploziju ( nije slučajnost). Sve je fraktal kroz prošlost i budućnost.
Na dan Bijelog Spojitelja Svjetova koristite svoj ​​kristal kao prijevozno sredstvo kroz vrijeme. U vizualizaciji putujte do Marsa prije nego što je spaljen zbog termonuklearne devastacije. Zasadite sjeme svijesti i svjesnosti, tako da se događaji uništenja više ne ponavljaju. Vašu vizualizaciju unesite duboko u karmičku povijest Japana, neka se energetski podesi i iscijeli karmičke događaje. Osjetite u dubini svog srca duboku sućuti za sva bića koja su ovdje, za sve što posjeduje život. Osjetite suosjećanje za  dupine koji su brutalno ubijeni, suosjećanje za ljude koji su jedina zajednica na Zemlji koja zna bol nuklearnog razaranja.

Pretvorite suosjećanje u snagu, punite svoj ​​kristal, neka energija postane poput provodnika za otrovni otpad, tako da može teći neometano u kristalnu karantenu. Unutar kristala vizualizirajte kako su ljubav i suosjećanje snaga koja transformira nuklearni otpad u čistu energiju iscjeljujuće svjetlosti. Vizualizirajte kako boje duge unutar kristala  transformiraju sve patnje, boli u bezuvjetnu, božansku ljubav. Vizualizirajte kako se iz vašeg kristala šire iscjeljujuće zrake dugine svjetlosti i transformiraju nuklearni otpad u čistu svjetlost duginih boja i povišene frekvnecije. Vizualizirajte kako iz kristala teče energija ljubavi, mira, harmonije i isjceljuje cijelu kreaciju…In Lake'ch!

Prevela i uredila: Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo
IZVOR: http://www.lawoftime.org/noos-letter/issue044-complete.html

GLOBAL synchronized MEDITATION FOR HEALING Fukushima

Worldbridger is the kin that codes the zone on the Planet Holon where Japan is found. Worldbridger also corresponds to G/K (galactic-karmic) Mars. In the interplanetary cosmology, Mars was reduced to red dust due to thermonuclear devastation. The fact that Japan is located in the Worldbridger zone, and that this is where we are experiencing the most extreme nuclear meltdown - and that this is the only country on Earth that has directly experienced a thermonuclear blast - is no coincidence. All is fractal through past and future.
On Worldbridger days use your crystal as a time transport vehicle. Travel to Mars before it was incinerated. Plant the seeds of consciousness and awareness that this travesty will not be repeated. Tune in deeply to the karmic history of Japan. Feel in the depths of your heart profound compassion for all beings here. From the dolphins that are brutally slaughtered, to the humans who are the only community on Earth who knows the pain of nuclear devastation.
Transmute this compassion into a force, charging your crystal and lubricating the toxic waste, that it may flow in unimpeded into your crystal quarantine.
 http://www.lawoftime.org/noos-letter/issue044-complete.html

Nema komentara:

Objavi komentar