utorak, 15. studenoga 2016.

INTONIRANA LUNA PAUNA U GODINI PLAVE SPEKTRALNE OLUJEDobrodošli u Intoniranu lunu Pauna, lunu Sjaja! To je peta luna (peti mjesec) začaranog vala Planetarnog služenja,  drži moć sjaja.

Postoji mnogo preraspodjela / pregrupiranja koje se pojavljuju na Vremenskom brodu Zemlji. Postoje mnogi sustavi vjerovanja koji su „jedni drugima na putu“, koji se sukobljavaju i „sudaraju“.  Čovječanstvo je podijeljeno. Ta podijeljenost se manifestira na vanjskom planu kao rezultat podijeljenosti u našoj nutrini. Sve dolazi iz uma. Naši umovi su povezani i zajedno čine kolektiv.
Mi smo još uvijek u sredini frekvencije ratova. Iznad površine se nalaze mjehurići mraka. Ne može biti mira na Zemlji, bez unutarnje promjene. Kada razriješimo našu unutrašnju dvojnost, vanjski svijet se magično mijenja. U ovoj luni smo pozvani Prisjetiti se i zapamti naše moći priključivanjem našeg um natrag u Izvor, u ecenciju.

Ahimsa je princip nenasilja među svim živim bićima. To je bila ključna praksa Gandhija

     "Ahimsa je atribut hrabrosti. Kukavičluk i ahimsa ne idu zajedno više od vode i vatre. Čovječanstvo mora izaći iz nasilja samo putem nenasilja. Mržnja se može prevladati samo ljubavlju. Brojač-mržnje samo povećava površinu kao i dubinu mržnje. "-Gandhi
 

 Jedan od načina da osnažimo svoje biće u ovoj luni je da očistimo naše tijelo i odaberemo poboljšati prehranu konzumiranje više cijelih, neprerađenih namirnica, odabrati vegetarijansku ili vegansku prehranu. U ovoj luni je dobro vrijeme za detox ili napraviti promjene načina života za smještaj višu vibraciju.


U geometriji Pulsara, peti ton je u četvrtoj dimenziji, u začaranom valu se nalazi na komandnoj Kuli, usmjerava nas prema našoj nutrini, prema sebi, kako bi osnažili Povratak Duhu u kolektivnoj svijesti. 

Podsjetnik: U sebi nosimo plan, nacrt Raja na Zemlji. Uskrsnuće naših  paranormalnih sila je na dohvat ruke. Svijet kojeg smo poznavali se raspada, vanjski svijet umire. Više nema vremena za sumnju. Iluzorna stvarnost izgrađena na pohlepi i stjecanja, treba se  rastvoriti u svjetlu Duha. Sve ovo što se događa sada u svijetu je posljedica  kolektivne karme – događaji koji se odvijaju sada su rezultat naših neispravnih djelovanja i zanemarivanja, ignoriranja zakona prirode. 
 
Svaka misao koju  mislimo ima električni naboj i širi se u krugovima ( poput kamenčića kojeg bacimo u vodu – krugovi se šire iz centra - ripple effect ). Naš um je izravno povezan s elektromagnetskim poljem Zemlje. Zemljino magnetsko polje je izravno povezan sa Suncem, sa njegovim ciklusima sunčevih pjega, solarnih baklji  i koronarnih  izbačaja. Trajno bombardiranje solarnog i kozmičkog zračenja izravno utječe na biosferu i naš um. To zračenje šalje – prenosi  kontinuirani tok viših misaonih obrazaca u  našu planetu. Ove ne-konceptualne misaone forme nazivaju se provedbeni valovi (mentation waves). Želimo se otvoriti za primanje ove nove frekvencije, novih valova koji ulaze kroz novu Galaktičku zraku svijesti! Da bismo primili nove frekvencije za širenje naše svijesti, potrebno je pustiti stare obrasce razmišljanja i ponašanja, preuzeti odgovornost za sve naše misli i djela. Potrebno je stvaranje svjesnog napora usmjeravanja našeg uma prema svetom, prema nadahnuću i visokim misaonim formama. Stvaranje svjesnog napora kako bi naš um bio prožet svetim, nadahnućem, visoko vibrirajućim  misaonim formama ljubavi, mira, svjetlosti. 

 

Sinkronijski kodovi djeluju kao most iz našeg uvjetovanog uma prema umu Noosfere.  Noosfera -  um planete Zemlje je interaktivan i spoznaje se kroz samo-reflektivnu svijest. Planeta Zemlja ima um Noosferu, mi živimo unutar njezinog uma. Da bismo shvatili Noosferu, trebamo ući u Vrhovno Jedinstvo Svijesti. 


 U intoniranoj luni određujemo formu našeg služenja. Ova luna ima pitanje: Kako mogu poboljšati svoj potencijal? Kako najbolje mogu osnažiti sebe, unaprijediti sebe. Akcija mu je nalagati, moć poticati, karakteristika sjaj. Iza logike je kreativna misao. Iza kreativnog razmišljanja je mašta. Gubitak mašte je jedan od najvažnijih destruktivnih sila na planetu.

  „ Mašta definira super osjetljiv raspon mogućnosti otvoren nadsvjesnim stanjima uma koji više nije ograničen fizičkom domenom uvjetovanosti.“ - Valum Votan
  Totem životinja za ovu intoniranu Lunu je PAUN, koji predstavlja ljepotu, sjaj i uskrsnuće. Paun je također povezan s feniksom koji se uzdiže iz vlastitog pepela-simbolizira otajstvo uskrsnuća -
povezani s Kristovim uskrsnućem. Oči u paunovom repu  predstavljaju sve - videće oko Horusa. Horus je sin Izide i Ozirisa. Boje u obliku očiju na njegovom repu također predstavljaju zvijezde, Univerzum, Sunce, Mjesec i nebeski svod. Također, oko je simbolično portal za veće znanje (3.oko - unutarnje znanje). Paun je simbol ljepote, blagostanja, ljubavi, samilosti, unutarnje mudrosti, simbol duše, mira i besmrtnosti. Paun je poziv da se proširimo i razvijemo sve svoje aspekte, sve svoje potencijale. Poziva nas da se preispitamo da li je potrebno proširiti svoju perspektivu i pogledati dublje u vezi neke situacije. Paun nas uči da stojimo uspravno i pokažemo drugima naše talente i darove, da sjajimo svojim unutrašnjim sjajem. 


INTONIRANA LUNA POČINJE sa Plavim Ritmičkim Majmunom.
Dali 1 - Kin 71, Plavi Ritmički Majmun (15. studeni)
Kao i prošle lune, ova luna također uključuje 6 aktivacije galaktičkih portala: prvi je na kin Žutog Rezonantnog Ljudskog bića (16. studenog). Drugi je Kin 77, Crvena kKristalna Zemlja (21. studenog), označava Ah Vuc Ti kabini, unutrašnji čuvar kristalne jezgre Zemlje ... Treći je na sljedećoj Mladi mjesec / Lunu,  Kin 85, Crvena Rezonantna Zmija
( 29. studenog). Četvrti je Kin 88, Žuta Planetarna Zvijezda (2. prosinca). Peti je Kin 93, Crveni Lunarni Nebeski Šetač (7. prosinca). Šesto i konačno aktiviranje galaktičkiog portala u ovoj luni je na Kin 96, Žuti Intonirani Ratnik (10. prosinca) – i Dan Magične Kornjače (ton kina dana i ton lune su isti ton, INTONIRANI).  U ovoj luni završava Val Bijelog Spojitelja Svjetova. Počinje val Oluje, treći val u Bijelom začaranom zamku Prelaska. Također u ovoj luni imamo i Val Žutog Ljudskog Bića, četvrti val u Bijelom Sjevernom Zamku prelaska.

 
Nastavljajući brojanje jedna luna = Jedan Kin koje je započelo u Magnetnoj Luni godine Žutog Intoniranog Sjemena (1997. god.), ovaj luna odgovara Kinu 252, Žuto intonirano Ljudsko biće.


Ova luna ima četvrto-dimenzionalni planetarni utjecaji Merkura, Zemlje, Urana i Plutona. Na Telektonon ploči, Merkur i Pluton zajedno drže 1. krug: alfa-omega punjenja,  i Zemlja i Mars zajedno imaju krug 3: Telektonon kanal kroz koji govori duh Zemlje. 


 

Heptade staze u Intoniranoj luni- Snaga inteligencije

Heptada 17: Svijest evoluira Viziju (15-21 studenoga)
Staza povezanosti i planetarni utjecaj:
Žuto Sjeme (GK Jupiter) i Plavi Orao (SP Jupiter) - Heptada pod jakim utjecajem Jupitera, planete pod skrbništvom snage Vizije i Svijesti

Heptada 18: Svijest razvija Inteligenciju (22-28 studeni)
Staza povezanosti i planetarni utjecaj:
Žuto Sjeme (GK Jupiter) i Žuti Ratnik (SP Saturn)

Heptada 19: Bezvremenost budi Inteligenciju (29 studenog-5 prosinca)
Staza povezanosti i planetarni utjecaj:
Bijeli Čarobnjak (SP Maldek / Asteroidni pojas) i Žuti Ratnik (SP Saturn)

Heptada 20: Vizija prenosi Intelligenciju (prosinca 6-12)
Staza povezanosti i planetarni utjecaj:
Plavi Orao (SP Jupiter) i Žuta ratnik (SP Saturn)


 IZVOR https://lawoftime.org/noos-letter/issue082-complete.html#sync
Nema komentara:

Objavi komentar