subota, 31. prosinca 2016.

RITMIČKA LUNA GUŠTERA U GODINI PLAVE SPEKTRALNE OLUJE




Dobrodošli u Ritmičku lunu Guštera!
To je šesta luna u Začaranom valu Planetarnog služenja, donosi nam moć ritmičke Jednakosti! 
U Ritmičkoj luni, balansiramo i ujednačavamo našu formu služenja. U Ovoj luni postavljamo pitanje: Kako mogu proširiti  moju jednakost na druge?

„Ono što zovemo vrijeme prostorom je zapravo telepatska projekcija izvornog obrasca, prema Mayama poznatog kao Tollan (Toljan) . Elektricitetu Univerzalnog vrijemeprostora se pristupa preko povezivanja mozga i živčanog sustava. „

Knjiga o vrijeme prostoru. 


Sve što je bilo skriveno sada se otkriva na eksponencijalnu stopu unutar sadašnjeg konstrukta Zemlje. Zemlja može biti misao kao hologram koji sadrži određenu vremenskoprostornu matricu.

Vrijeme prostor je najosnovnija matrica kozmičke informacije. Naša Zemlja je u vremenskoprostornom tranzitu iz linearnog do radijalnog vremena, što može na prvi pogled izgledati kao kaos. Razumijevanje prirode Vremena je ključ za razumijevanje pomaka koji se također navodi kao tranzicija biosfera-noosfera.

 Kalendar nije samo matrica za mjerenje vremena, on je također i matrica koja programira  naš um. Najviša svrha kalendara je uskladiti um s ciklusima prirode. To je svrha sinkronara 13 luna 28 dana. Molimo pogledajte referendum kalendara 2020 u CalendarTruth.info i Facebook.com/CalendarTruth


 

13 luna 28 dana ciklus otkriva da sve postoji kao cjelina matrice cjelokupnosti. Samo je um taj koji dijeli / razdvaja. Kalendar / Sinkronar 13 luna 28 dana sinkronizira nas sa solarnim, lunarnim i galaktičkim ciklusima.

https://lawoftime.org/noos-letter/issue083-complete.html#sync

Sa kinom kin 99: Plavom galaktičkom Olujom započinje Ritmička luna Guštera - 6. luna / 6. mjesec u mayanskoj godini. (12.12.2016.). U ovoj luni ulazimo u ALFA RUN - 10 AKTIVACIJE GALAKTIČKIH PORTALA ZA REDOM U začaranom valu Zmije. Od važnih ciklusa u ovoj luni imamo zimski solsticij 21.12. NA KIN PLAVE ELEKTRIČNE RUKEDAN AKTIVACIJE GALAKTIČKOG PORTALA.

Silio 7, kin 105 Crvene Magnetne Zmije - započinje ciklus od 13 dana vala Životne snage i ALFA pokretanja - 10 AKTIVACIJE GALAKTIČKIH PORTALA ZA REDOM. 
Također je započeo i Plavi Začarani zamak Plamtenja, Sud Magije, zamak Transformacije - ciklus od 52 dana. Pleme Crvene Zmije pokreće plamtenje kroz moć životne sile - Istina o sjećanju na galaktički Maldek. 

O ZAČARANOM ZAMKU:
“ … moćni Vremenski brod Zemlja bio je spreman primiti Zapadni Plavi Zamak Plamtenja. Snadbjeven moćima dva prva Zamka, Zamka Rođenja i Zamka Smrti, Magijski Zamak Moći bio je spreman za Vremenski brod Zemlju.

Da bi se pripremila za Magiju, Zmija je prvo uspostavila Začarani val Životne Snage. Životna Snaga se popela preko 13 stepenica kroz prvu četvrtinu Zamka Plamtenja. Zatim je došlo Ogledalo, uspostavljajući savršeni Začarani Val Beskraja. U svjetlucavim bijelim vratima Kozmičkog Psa, na trinaestoj stepenici Začaranog Vala Ogledala, ostvarila se Geneza Zmaja.„ Geneza Začaranog Sna" U Plavom Zapadnom Začaranom Zamku Plamtenja je završena geneza Zmaja i započinje geneza Majmuna - geneza Magije.


CRVENA ZMIJA Preživljava Životnom Snagom. Crvena Zmija je simbol kundalinija, također i ingtegracije Ide i Pingale, Shive i Shakti – muške i ženske energije u nama. Simbol sexualnosti. Crvena Zmija je stvaraoc moći, jake voljek, strastven, preživljava i najteže životne uvjete. Povezana sa instiktnima i sa inteligencijom tijela. Ne da se podčiniti. Simbol prosperiteta, dobrog raspoloženja i zdravlja, oštroumnosti. Ona ozdravljuje, pročišćava, integrira um, duh i tijelo. Crvena Zmija jest simbol Zmije, koja predstavlja iscjeljivanje i potpunost. Prema Mayama Zmija odstranjuje toksine - pročišćava, pomlađuje i transformira bolest. Crvena Zmija je Mayama također poznata kao kultanlilni, ili kundalini, energija koja se kreće iz korijena kraljeznice prema krunskoj cakri. Postoje dva aspekta ove sile, ida i pingala, predstavljajuci njen muški i ženski aspekt. Jedna od drevnih tajni Crvene Zmije jest aktivacija viših stanja svijesti kroz uravnoteženje ovih dvaju polariteta tako da plesu unutar nas kao jedno. Jos jedna metafora za ovu zmijsku energiju dolazi od Mayanskih rijeci „Luk umen tun ben can“, "Oni koje je apsorbirala Zmija Svetog znanja." Kada je svih sedam čakri potpuno aktivirano, doživljava se prosvijetljeno stanje.


Crvena Zmija nas uči kako koristiti unutarnju inteligenciju tijela.Tijelo ima specifičnu svijest kroz koju dostavlja čiste poruke. Tijelo jest živuća metafora koja zrcali um, emocije i duh. Također pamti sve što je proživjelo, i kao posljedicu sadrži svijest o prošlosti. Energija Crvene Zmije nas uči da se proširimo i iskoristimo svoja osjetila za ulazak u mudrost i vitalnost svoga tijela. Jednostavno dopustimo svome tijelu osjetiti intuitivno koja su riješenja potrebna za promjenu i rast, bez puno razmišljanja. Vjerujmo intuiciji.. 



Sa kinom 106 Bijelim Lunarnim Spojiteljem Svjetova smo ušli u 10 GALAKTIČKIH PORTALA U NIZU KOJI SE NAZIVAJU ALPHA RUN. U Tzolkinu ima 52 galaktička portala aktivacije - s oblikom DNK strukture dvostruke spirale. Jose Arguelles nazvao je ovu mrežu Razboj Maya. Kroz frekvenciju galaktičkih portala pomažemo aktivirati naš DNK, i razviti naš puni potencijal povezujući makro i mikro kozmos. "Portal" znači ulaz u druge dimenzije – portal je poput vrata, informacije struje u oba smjera. Tijekom kinova galaktičke aktivacije portala naš planet prima povišene frekvencije i naša receptivnost i svijest su pojačane. Ako smo povezani sa životom na razini duše, dani galaktičkih portala predstavljaju velike mogućnosti svjesnog buđenja, samospoznaje i dobivanje boljeg razumijevanja kozmičkih energija. Lunarni Spojitelj Svjetova je također i jasni znak na poklopcu sarkofaga Pakal Votana. U Telektononu je Lunarni Spojitelj predstavlja Mali Ključ koji otvara misteriju Proročanstva Pakal Votana. 




Kroz frekvenciju galaktičkih portala pomažemo aktivirati naš DNK, i razviti naš puni potencijal povezujući makro i mikro kozmos. "Portal" znači ulaz u druge dimenzije – portal je poput vrata, spajaju dimenzije, a informacije struje u oba smjera. Tijekom kinova galaktičke aktivacije portala naš planet prima povišene frekvencije i naša receptivnost i svijest su pojačane. Ako smo povezani sa životom na razini duše, dani galaktičkih portala predstavljaju velike mogućnosti svjesnog buđenja, samospoznaje i dobivanje boljeg razumijevanja kozmičkih energija.  U Tzolkinu ima 52 galaktička portla! Kroz ove dane galaktičke aktivacije, aktiviraju se i dijelovi DNK koji su postrebni u novim procesima evolucije - posvetite ove dane meditaciji, otpuštanju i vizualizaciji željenog. Razmislite što je to što želite otpustiti - prevazići, da bi ste se mogli pokrenuti vaše nove mogućnosti rasta i razvoja! 



Ovaj Solsticij kompletira jedan od fraktala (CIKLUS OD 4 GODINE) koji u sebi nosi informacije za nove evolutivne procese. Ovaj 4 godišnji fraktal Stephanie Saut - Crvena Kraljica je označila kako jedan od popsebnih trenutaka u evoluciji svijesti - ovaj solsticij je vrlo važan upravo za prelazak u sljedeći evolutivni nivo na samom početku ove nove galaktičke zrake evolucije. Crvena Kraljica napominje da :" Radijalna svijest preuzima program linearnog vremena bez obzira da li su ljudi toga svjesni ili ne. Ovo znači i veću razinu nepredvidljivosti na razini iracionalnog dijela uma koji je vezan za stare obrasce. Drugim riječima: očekujte neočekivano. Solsticij 2016 je početak globalnog buđenja, kodiranog sa Plavom Električnom Rukom kin 107 (galaktički potpis od Donalda Trumpa)."

Alpha 19, kin 117 Crvena Kozmička Zemlja, 31.12.2016.
Kin Crvena Kozmička Zemlja (31.12.2016.)- zadnji dan u valu Crvene Zmije , valu inicijacije, transformacije i otpuštanja prošlosti. Završava se Val Zmije - ciklus od 13 dana, a 1.1.2017. ulazimo u val Bijelog Ogledala - val razbijanja iluzije i traženja istine. Crvena Zemlja unapređuje navigaciju, vodi nas u evolutivnim procesima i traženju novog puta, novog smjera. Kozmički ton je 13 ton - ton transcendencije i spiritualnog putovanja. Ovaj ton ujedinjuje kozmičke informacije i mudrost Zemlje. Možemo vidjeti kako prirodna frekvencija vremena, univerzalna frekvencija vremena koju pratimo kroz mayanski kalendar ispravlja umjetnu frekvenciju gregorijanskog kalendara. 
Prema gregorijanskom kalendaru danas završava 2016. godina no ovaj datum završetka ne prati cikluse prirode nego je dogovorom određen. U 13 luna 28 dana danas se završava ciklus od 13 dana i prelazimo u sljedeći ciklus od 13 dana - sinkroniziramo se sa ciklusima prirodne frekvencije vremena





LIMI 20, kin 118 Bijelo Magnetno Ogledalo - Započinje val odražavanja beskraja, traženja istine i razbijanja iluzija. 1.1.2017. Počinje 13-dana ciklusa začaranog vala Bijelog Ogledala vala Beskraja, drugi začarani val, koji donosi rafiniranje, u ciklusu od 52 dana Plavom Zamku plamtenja. Pleme Ogledala oplemenjuje plamtenje kroz moć beskraja, istina o prisjećanju na solarni Neptun.
 BIJELO OGLEDALO odražava beskraj. Bijelo Ogledalo odražava beskraj, ono je Mač istine, razbija iluzije. Bijelo Ogledalo simbolizira žrtvovanje ega u svrhu duhovnog razvoja. Bijelo Ogledalo predstavlja Dvoranu Ogledala, gdje se suočavamo sa svojim odrazom i vidimo istinu o sebi. Bijelo Ogledalo jednostavno reflektira što jest, bila to istina, ljepota ili iluzija. Ovdje se suočavamo sa nedovršenim poslovima, izazovima, nedostacima, preprekama koje nas sprečavaju u našem razvoju i realizaciji naših potencijala. Bijelo Ogledalo je energija koja nam pomaže u osvještavanju iluzija ili nedostataka unutar nas – naša spremnost da se suočimo sami sa sobom nam daje snage u transformaciji naših izazova. Ogledalo nam pokazuje kakvi zaista jesmo, naše sjene, potencijale, našu svjetlost i sposobnosti, razbija iluzije. 
Ogledalo nas podsjeća da pogledamo u sebe. Na koji način projiciramo takve osjećaje i reakcije na nekog drugog? Zbog čega smo nezadovoljni sa sobom? Svijet je ogledalo za sve nas da bi uistinu vidjeli sebe i druge. Budimo voljni suočiti se sa sobom i prihvatiti ono što vidimo u svojim ogledalima, kako bismo transformirali disfunkcionalne sisteme vjerovanja, negativne misaone forme, i čvrste uzorke ponašanja. Profinjena sloboda raste iz praštanja, otpuštanja iluzije uzroka i posljedica. Iskoristite ove velike darove ponuđene u ovoj oštrici istine i svijetlosti kako biste oprostili i otpustili sve što biste mogli osuditi ili vidjeti kao nesavršeno. Bijela Ogledala imaju sposobnost čisto reflektirati druge natrag k sebi onda kada je njihovo ogledalo čisto.



Dali 22, Kin 120, Žuto Električno Sunce - Žuto Električno Sunce je Polarni kin i sa njime počinje 65 dana sezone (doba) Žutog Sunca - Sezona Prosvjetljenja  – započinje Žuti Galaktički Spektar.  (3.1.2017.)

 Seli 23, Kin 121, Crveni samopostojeći Zmaj. Sa Kinom 121 Crvenim Samopostojećim Zmajem ulazimo u Mistični stupac u Tzolkinu, 20 dana u sedmom središnjem stupcu Tzolkina gdje se susreću prošlost, sadašnjost i budućnost! Kin 121 je također potpis dana kada je Jose Arguelles otkrio Zakon Vremena, 1987. 


Mistični stupac je jedino harmonično pokretanje ciklusa 20 dana u kojoj nema aktivacijskih galaktičkih portala (20 dana od pečata Crvenog Zmaja do pečata Žutog Sunca). U ovih 20 dana / kinova je velika energetska podrška za usklađivanje sa visokim frekvencijama. Mistični Kanal je sedmi stupac u Tzolkinu - predstavlja sredinu Harmoničnog modula, Tzolkin matrice, sadrži 20 kinova. U Mističnom Kanalu susreću se prošlost, budućnost i sadašnjost, on je kanal između dimenzija. U ovom periodu se posvećujemo konteplaciji, meditaciji, otpuštanju prošlosti, opraštanju, zahvalnosti, vizualizaciji željenog, meditacije za opće dobro - na planetarnom nivou: meditacije za mir, harmoniju, jedinstvo i ljubav za sve što posjeduje život.

MISTIČNI STUPAC / KANAL se nalazi između dva stupca galaktičkih portala od po 10 dana u valu Crvene Zmije i valu Žutog Sjemena (sveukupno 20 kinova galaktičkih portala). Ovaj sedmi stupac u Tzolkinu simbolički predstavlja našu kralježnicu – našu rezonanciju sa višim frekvencijama. Predstavlja unutrašnju transformaciju. Sedam je mistična moć – katalizira moć kroz naših 7 čakri, kroz transformaciju svijesti vodi nas do božanskog svjetla. U Mističnom Kanalu energije su pojačane, stoga je važna naša sinkronizacija i prisutnost u trenutku, te fokus i namjera u ovom periodu transformacije.
 
Mistični stupac u Tzolkinu je opisan kao rezonantni kanal i radijalni kanal kroz koje primamo informacije - "mjesto sadašnjeg trenutka gdje direktno primamo znanje ,, rezonantno se usklađujemo sa "kanalom kroz kojeg govori" Bog (iz knjige "Accessing Your Multidimensional Self" - dostupna je na stranicama Law of Time za naručiti).
http://www.lawoftime.org/…/accessing-your-multidimensional-…


U RITMIČKOJ LUNI SE PODUDARAJU BOŽIĆ I NOVA GODINA PO GREGORIJANSKOM KALENDARU. Sjetimo se da je dan Nove godine po gregorijanskom kalendaru dogovorom određen, i dio je umjetnog i neprirodnog kalendara, umjetno stvorene frekvencije vremena 12:60.

Pozvani smo promijeniti perspektivu gledanja na obitelji, postanimo svjesni da smo dio velike obitelji na planeti Zemlji - DIO SMO PLANETARNE OBITELJI, i da smo isto tako dio GALAKTIČKE OBITELJI. 


Umjesto da sudjelujemo u ponavljanju starog programa, ove godine iskoristimo ovo vrijeme da zajedno podignemo frekvenciju na planeti kao Jedna Ljudska Obitelj kroz globalne sinkronizirane meditacije u kojima ćemo odašilajti ljubav, mir, harmoniju, obilje za cijelu planetu Zemlju, za sva bića na planeti, za veliku obitelj čiji smo dio. Naš zadatak u ovoj luni je sjetiti se budućnosti: Budućnost je Novo Vrijeme. U Novom Vremenu ne postoji rat. Nema zagađenja. Nema siromaštva. U Novom Vremenu vlada mir i ljubav, sinkronicitet i mašta. U Novom Vremenu dajemo sadržaje za stvaranje nove kulture: GALAKTIČKE KULTURE: Kulture Cjelovitosti, kulture Svjetlosti, kultura koja u Mir uključuje sve, i koji prepoznaje naše mjesto u svemiru.

  
Ritmička luna Guštera – staze HEPTADE HUNAB KU 21

Heptada 21: "Meditacija odražava evoluciju Znanja" (13-19 prosinca)
Staza povezanosti i planetarni utjecaj:
Bijelo Ogledalo (SP Neptun) i Plava Ruka (GK Zemlje)
 Heptada 22: "Samo-stvaranje  katalizira evoluciju Ljubavi " (20-26 prosinca)
Staza povezanosti i planetarni utjecaj:
Plava Oluja (SP Pluton)i Bijela Pas (SP Merkur)
 Heptada 23: "Prosvjetljenje kompletira evoluciju Proročanstva" (prosinac 27-siječanj 2)
Staza povezanosti i planetarni utjecaj:
Žuto Sunca (GK Pluton) i Crveni Nebeski Šetač (SP Mars)
 Heptada 24: "Navigacija sinkronizra evoluciju inteligencije" (siječanj 3-9)
Staza povezanosti i planetarni utjecaj:
Crvena Zemlja (SP Uran) i Žuti Ratnik (SP Saturn)



Ritmička luna je 6. luna u začaranom valu planetarnog služenja. Ritmička luna ima pitanje: Kako se mogu organizirati da postignem ravnotežu? Organizira jednakost, uravnotežuje. Organizacija u dimenziji života. Jednakost. Ravnoteža. Ritam. Stabilnost.Tendencija svih struktura, koje su povezane sa procesom Života je dostići relativnu ravnotežu, koja će omogućiti realizaciju, odakle se ide ka stadijima višeg razvoja. TOTEM LUNE: GUŠTER. Gušter simbolizira odvajanje od ega. Ima snagu obnoviti ono što je izgubljeno – snaga regeneracije. Čuva sebe od opasnosti ( može izgubiti svoj rep da bi se spasio, no samo ga jednom može potpuno regenerirati). Simbol samoobrane i snage da ostavi iza sebe sve što ga sprečava u njegovom razvoju, snaga da ostavi i svoj život. Simbolizira dušu koja traži Svjetlost. Gušter također simbolizira veliki senzibilitet i percepciju. Senzibilan na vibracije Zemlje. Oštar vid, sluh. Jaka intuicija. Oprezan. Snalažljiv. Suočavanje sa strahovima. Kontrola sanjanja. Kroz snove prima poruke. Gušter nas poziva na promjene u životu – pustiti od sebe zastarjele ideje ili način života, jer to staro nas drži na istom mjestu i ne dozvoljavamo sami sebi razvoj i napredak. Njegov totem, duh Guštera budi u nama one sposobnosti koje pomažu pri odabiru novog puta.

Nema komentara:

Objavi komentar