srijeda, 16. listopada 2013.

RADIONICA "ZAČARANI SAN" I DIO, 26.10. i 27.10.2013. U ZAGREBU


NAJAVA RADIONICE "ZAČARANI SAN" – I DIO
  

POZIVAM VAS NA RADIONICU "ZAČARANOG SNA" I DIO U ZAGREBU!
Radionica Začaranog sna je prvu u nizu radionica Zakona Vremena. Praćenje prirodnog vremena je moćan alat  za duhovni razvoj, za samospoznaju.

Na kin Plave Solarne Noći (13.10.2013.), prema Mayanskom kalendaru je bila posebno visoka frekvencija koja je aktivirala naše 6 čulo, kako bi se povezali sa telepatskim umom planete Zemlje. Na kin Plave Solarne Noći ušli smo u Noosferu, um planete Zemlje! Ova povišena frekvencija potiče mnoge transformacije unutar našeg bića i kolektivnu evoluciju svijesti.

Kroz znanje "Začaranog sna" integriramo povišene frekvencije kroz svakodnevno praćenje sinkronara / Kalendara. Svakodnevnim praćenjem kalendara integriramo naše fizičko tijelo treće dimenzije sa svjetlosnim tijelom - Holonom u četvrtoj dimenziji, i sa Svjetlosnim tijelom Duge - tijelom u petoj dimenziji. Na radionici "Začaranog sna" osvještavaju se frekvencije kodova vremena pomoću kojih se sinkroniziramo sa planetom, solarnim sistemom i galaksijom.

Radionica Začaranog sna je prvu u nizu radionica Zakona Vremena. Praćenje prirodnog vremena je moćan alat  za duhovni razvoj, za samospoznaju. 
Naš doživljaj vremena i način na koji ga pratimo imaju izniman utjecaj na naš život. 
 
"TKO POSJEDUJE TVOJE VRIJEME POSJEDUJE TVOJ UM!" José ArgüellesVrijeme i um su povezani. Prema Zakonu vremena vrijeme se, jednako kao i naš um, nalazi u četvrtoj dimenziji. Zakon vremena je učenje o vremenu i njegovoj pravoj prirodi  temeljeno na znanjima drevnih Maya. Zakon Vremena i kodove Vremena ponovo je otkrio José Argüelles.
Vrijeme predstavlja  sponu između materijalnog (treća dimenzija) i duhovnog svijeta (peta dimenzija) i zato nam život u prirodnom vremenu omogućuje širenje svijesti, duhovni rast i otvara vrata za put u više dimenzije. Na radionici se upoznajemo s kalendarom / sinkronarom 13 luna (mjeseci) i 28 dana, i s mayanskim Svetim kalendarom Tzolkinom.

Sinkronar / Kalendar 13 luna (mjeseci), 28 dana predstavlja praktičnu primjenu Zakona Vremena, najtočniji je standard praćenja vremena koji je čovječanstvo ikad koristilo. U sinkronaru 13 luna 28 dana  imamo 13 mjeseci – luna, svaka luna traje jednako - četiri tjedna, po 7 dana, ukupno 52 tjedna .
Svaki tjedan  ima drugačiju energiju, drugačiju funkciju. Kroz praćenje sinkronara  dobivamo uvid u energiju dana, saznajemo koja je čakra aktivna, da li je dan galaktičkog portala i još mnoge druge informacije. Kalendar postaje mapa svakodnevne navigacije vremenom i moćan alat za duhovni razvoj.

Polaznici se upoznaju s osnovama  kodova vremena, koji nam pomažu povezati se s našim duhovnim bićem i tako prepoznati svoju bit i otkriti koja je naša uloga u ovom životu. Saznajemo koji je naš energetski pečat koji dobivamo rođenjem, odnosno koji je naš galaktički potpis. Galaktički potpis predstavlja kombinaciju jednog od 20 solarnih pečata i jednog od 13 tonova, odnosno jednu od 260 mogućih kombinacija svetog kalendara Tzolkina.

RADIONICA „ ZAČARANI SAN“  I DIO, u ZAGREBU
Subota i nedjelja 26. i 27. 10. 2013. od 16h do 21h.
Cijena radionice: 350 kn
Materijal za radionicu i skripta uračunati u cijenu radionice.
Za informaciju točne lokacije nazvati na mob 098 92 94 751, Vesna
Obavezne prijave na e mail ili mobitel: mob: 098 92 94 751,
e mail: vesna.etznab138@gmail.com
Voditeljica: Vesna Šantak Bijelo Galaktičko Ogledalo,
Članica Fondacije za zakon vremena i Pokreta za mir te promjenu na kalendar od 13 luna 28 dana.
PROGRAM:
I DIO radionice "Začaranog sna" SUBOTA 26.7.2013. 
OD 16 DO 21 H
- Molitva 7 galaktičkih pravaca
- ČITANJE ENERGIJE DANA, o Samopostojećoj luni forme
-  O prostoru i Vremenu
- Model 13 luna 28 dana – o 13 luna ( mjeseci)  i njihovim Totemima
- Usporedba Gregorijanskog kalendara (jednodimenzionalno vrijeme)  i Sinkronara (višedimenzionalno vrijeme) 
- Radijalne plazme i njihov odnos sa 7 čakri.
- 20 solaranih pečata i 13 galaktičkih tonova
- Svjetlosno tijelo - Holon ljudskog bića, univerzalna struktura ljudskog tijela u četvrtoj dimenziji 
- Meditacija HOLONA  - 20 pečata i 13 tonova

I DIO radionice "Začaranog sna" NEDJELJA 27. 10. 2013. 
 OD 16h DO 21h
TZOLKIN, Sveti kalendar Maya, Harmonijski Modul, matrica frekvencije četverodimenzionalnog vremena 13:20, 13x20=260., DNK Vremena, Ciklus od 260 dana.
Galaktički potpis-  polaznici će naučiti kako izračunati svoj galaktički potpis. Pomoću našeg kina – galaktičkog potpisa se povezujemo sa svjetlosnim tijelom - Holonom. Kin nam govori o našoj ulozi, našim zadacima, našim izazovima, našim talentima i sposobnostima. 
Proročanstvo sudbine – polaznici će naučiti kako izračunati i tumačiti energiju vodiča, podrške, izazova,  energiju okulta – skrivene moći. 
Začarani val – Polaznici  će se upoznati sa ciklusima Začaranog vala. Svaki Začarani val ima svoju specifičnu  frekvenciju kroz koju se događa evolucija svijesti. Kroz Začarani val od 13 dana učimo o energetskom ciklusu vremena kroz koji svakodnevno živimo. Kroz Začarane valove učimo na koji način transformirati teškoće na našem putu, koji su naši zadaci, kako razviti svoje talente i sposobnosti, i na koji način najbolje možemo manifestirati svoje biće kroz realizaciju željenog u životu.  
Meditacija prirodnog uma - Smatra se da je najveći problem danas ljudsko ne poznavanje uma, čemu doprinosi intenzivno korištenje i ovisnost o strojevima svake vrste. Ljudi današnjice su se odvojili od svojeg unutrašnjeg bića i zaboravili na svoje prirodno stanje svijesti. Prirodni um je stanje uma kada je um potpuno opušten. Između svake misli koja proleti kroz naš um, postoji tren tišine prije negoli se pojavi sljedeća misao. Ovaj prostor tišine u našem umu je manifestacija duha. Taj prostor tišine je sjeme prirodnog uma i ključ našeg istinskog autentičnog ja. S meditacijom prirodnog uma vraćamo se svjesno stanje uma i duha. Kroz svjesno disanje dolazimo do prostora tišine u našem umu, spoznajemo tko uistinu jesmo.

Voditeljica: Vesna Šantak Bijelo Galaktičko Ogledalo,
Članica Fondacije za zakon vremena i Pokreta za mir te promjenu na kalendar od 13 luna 28 dana.
Informacije:
098 92 94 751, Vesna Bijelo Galaktičko OgledaloNema komentara:

Objavi komentar