srijeda, 17. veljače 2016.

HUNAB KU I GALAKTIČKA LUNA
DRAGI PLANETARNI KINOVI!
Mali podsjetnik na praćenje staza heptada / tjedana u HUNAB KU 21 GALAKTIČKOG DRVETA ŽIVOTA I ZNANJA.  


Hunab Ku je galaktički centar, koostvaraoc Univerzuma, Galaktički Leptir. Jedini davatelj Mjere i Pokreta, ime Boga. Hunab Ku je izvor porijekla Života i znanja putem svjetskih sistema. Tako se manifestira Vrhovni Tvorac u svakom galaktičkom poretku kao koordinator totaliteta. Zvijezde, uključujući i naše Sunce, su receptori životnih struja i znanja koje emitira Hunab Ku, a namijenjeni su bićima koja evoluiraju u tisućama zvjezdanih sistema Univerzalnog reda. Hunab Ku je Otkrovenje Izvora kao jedna struktura Života i znanja koje pokazuje harmoničnu, elegantnu jednostavnost viših stanja bića i svjesnosti ka kojima ubrzano evoluiramo.Hu - znači prizivanja imena Jednog;
Nab (i) - znači prorok ili glasnik Jednog,
Ku - najuzvišenija frekvencija u ovoj dimenziji svijeta; 72. frekvencija energije 18. dimenzije

Ima pet glavnih značenja koja se dodeljuju Hunab Kuu:
1. Hunab Ku: Jedini Davaoc pokreta i mjere.
2. Hunab Ku: jedinica koja koordinira totalitet.
3. Hunab Ku se pokreće samo jednim brojem, nultom moći – velikom prazninom beskonačnog potencijala koja prodire u cjelokupnu stvarnost i čini da sve bude moguće.
4. Hunab Ku je suština koja daje život Petoj Sili, organizator transcendentalnog univerzalnog ujedinjenog polja vrijemeprostora.
5. Hunab Ku predstavlja “Prizivanje Jednog od strane glasnika koji traže najvišu frekvenciju univerzuma 18. dimenzije.”

 


HUNAB KU 21 GALAKTIČKO DRVO ŽIVOTA I ZNANJA.  Svaki tjedan / heptada ima svoju frekvenciju, tako da pomoću Hunab Ku Galaktičkog Drveta Života i Znanja pratimo i te frekvecnije. Također u ovoj luni se nalazimo u samom centru u CENTRALNOJ MATRICI preko koje se povezujemo sa Centrom galaksije - HUNAB KU. 
STAZE  HEPTADE Kodovi za galaktičku Lunu – CENTRALNA MATRICA HUNAB KU 21 – PUTEVI UNUTRAŠNJEG SJAJA:Tjedan 1 - Inicirati –Staza Heptada 29: Hunab Ku prenosi Navigaciju.
Sami Inicirajte svoje samo-ovlašteno božansko poslanje!

Tjedan 2 - Rafinirati - Staza Heptada 30: Hunab Ku prenosi Meditaciju.
Kroz poniznost precizirajte misiju – počnite iz točke u kojoj jeste!

Tjedan 3 - Transformirati - Staza Heptada 31: Hunab Ku prenosi Samo-stvaranje.
Vodite svoju misiju dan -po dan, živite svoj najviš san - neustrašivo dijelite svoje darove!

Tjedan 4 – Dozrijevanje  - Staza Heptada 32: Hunab Ku prenosi Prosvjetljenje.
Budite samo-ovlašteni u svojoj novoj formi za prosvjetljenje svega!


U Galaktičkoj Superstrukturi Hunab Ku 21 četiri heptade (tjedna) Galaktičke lune su u samom centru Hunab Ku 21, mjesto u vremenu koje predstavlja Jezgru Matrice Hunab kua - centar galaksije.

U Galaktičkoj luni, ove četiri heptade (tjedna) koje su u samom centru Hunab Ku, galaktičkoj jezgri - prikazuje nam izravni Sinkronijski kanal u galaktičkom središtu. Ovih 4 heptade u samom centru također ilustriraju sinkronijsku moć kalendara / sinkronara 13 luna 28 dana. Više o tome saznajte u knjizi o Vrijeme prostoru, Kozmička povijest svezak V. ( knjiga je prevedena na srpski.)
Ovo je link za engleski jezik: http://www.lawoftime.org/bookstore/insides/ch5.html
http://www.lawoftime.org/noos-letter/issue072-complete.html

1 komentar:

  1. Kako odrediti solarni pecat i mesecevi ton prema datumu rodenja. Verujem da je to glavno pitanje koje interesuje veci broj ljudi koji bi hteli da zapocnu sinhronizaciju prirodnog vremena a nije objasnjena osnova pocetka.Hvala.

    OdgovoriIzbriši