ponedjeljak, 27. srpnja 2015.

ZAVRŠETAK GODINE CRVENE SOLARNE LUNE I NOVA GODINA BIJELOG PLANETARNOG ČAROBNJAKA - MAGNETNAN LUNA ŠIŠMIŠA
Dragi Planetarni kinovi! In Lake'ch!

Na samom smo početku godine Bijelog Planetarnog Čarobnjaka!
Sa Bijelim Planetarnim Čarobnjakom, na dan Galaktičkog portala započela je Magnetna Luna, prva luna u godini! 

Zahvaljujem svima koji su bili na Danu izvan Vremena ili se povezali sa nama u svojim meditacijama na taj dan :-)U Zagrebu smo čarobno obilježili Dan izvan Vremena u skladu sa godinom koju smo dočekivali - GODINU BIJELOG PLANETARNOG ČAROBNJAKA, blagoslovljeni Univerzalnom Vodom i svime što nam je donio Crveni Solarni  Nebeski šetač, kin DANA IZVAN VREMENA, u istraživanju prostora i spuštanju informacija - kao Anđeoski glasnik! Proslavili smo Dan izvan Vremena, obilježili Dan blagoslova Vode u čast Masara Emota!


 U kratko da se podsjetimo slijeda našeg višedimenzionlanog putovanja do novog početka sa godinom Bijelog Planetarnog Čarobnjaka! 

Godina koju smo ispraćali godina Crvene Solarne Lune je počela sa kinom 9: Crvenom Solarnom Lunom, 26.7.2014. Godina Crvene Solarne Lune je bila godina Vrhovnog solarnog iscjeljenja. Crvena Luna pročišćava Univerzalnu vodu, tako smo i na Dan izvan Vremena bili blagoslovljeni kišom - Univerzalnom Vodom.  SINKRONICITET NA DAN IZVAN VREMENA SA SOLARNOM LUNOM! Na Dan izvan Vremena je bio kin Crveni Solarni Nebeski šetač, i vodila nas je Crvena Solarna Luna - kin godine koje smo ispraćali. Proročanstvo sudbine za Dan Izvan Vremena: Kin dana Crveni Solarni Nebeski Šetač koji istražuje prostor i prenosi informacije kako bismo se što bolje mogli realizirati i povezati sa solarnom svijesti, bili smo podržani sa  Bijeli Spojiteljem svjetova - koji je most između dimenzija, uči nas odpuštanju i opraštanju i bivanju u trenutku bez kontrole, u izazovu je bila Plava Noć koja sanja izobilje,  putuje u dubinu svojom introspekcijom, povezuje se sa energetskom mrežom svih mogućnosti, u okultu je bila Žuta Zvijezda koja uljepšava eleganciju, povezana sa Umjetnosti, Ljepotom, Svjetlosti, Ljubavi...

Na Dan Izvan Vremena se slavi Vrijeme je Umjetnost, tako da smo bili povezani sa okultom kroz slavljenje umjetnosti, kreativnosti i svijesti kako smo svi Zvjezdana sjemena a naša prava priroda da smo bića Svjetlosti!


 

Sa godinom Žutog galaktičkog Sjemena smo ušli u novu galaktičku zraku sinkronizacije, novu galaktičku zraku evolucije ( 26.7.2013.) Nalazimo se u novom Sirijanskom ciklusu - prvom četverogodišnjem ferkventnom snopu Novog ciklusa (2013. - 2017.) od Galaktičkog Sjemena do Spektralne Oluje. Godina Žutog Galaktičkog Sjemena (26. srpnja 2013.) obilježila je početak nove galaktičke zrake i novih 104.000 godina vala galaktičke spirale gustoće.  

Ova nova zraka je visoka energija plazme frekvencije zrake. Taj telepatski val učitan je s novim bazama znanja za našu planetu te je sinkroniziran i na području Psi banke Zemlje (akasha) i Zemljine rezonantne frekvencije. Ova zraka je usredotočena, usmjerena preko našeg Sunca kao holografski radio program koji pulsira kroz cikluse Sunčevih pjega. Mayanski pojam: Tin Kanantan je telepatski solarna frekvencije emitirane od strane Sunca, koja djeluje na planetarnu orbitu ( pogodi planetarnu  orbitu). Sa godinom Planetarnog Čarobnjaka, ciklus Sirijusa  NS1.28,  obilježavamo treću godinu procesa od 4 godine holografskog usklađivanja - prelaska mosta 3 dimenzionalnog  modela svijesti prema 5 dimenziji Jedinstva svijesti i galaktičke percepcije.Sa godinom Bijelog Planetarnog Čarobnjaka otvorili smo TREĆA SVJETLOSNA VRATA. Vrijeme je za iscjeljivanje planete Zemlje od karme, starih obrazaca  i usmjeriti se receptivnosti i novoj svjesnosti  - sidrenju galaktičke kulture na Zemlji. Galaktička Kultura je kultura cjelovitosti; kultura Svjetla. Ona se temelji na načelima ljubavi, umjetnosti, vremena i usklađenost. To je planetarna revolucija koja počinje iznutra,  a zatim proširuje na van u programima sveopćeg ujedinjenja.

Kalendar / Sinkronometar 13 luna 28 dana sadrži svjetlosne kodove koji nas povezuju  u polje univerzalnog ujedinjenja. Pozivamo vas da koristite kalendar / sinkronotron 13 luna 28 dana kao svoju dnevnu praksu i "vodič kroz polje" svjetlosnih kodova, za frekvencije 4D-5D paradigme koje ubrzano dolaze.   
  


Ova mayanska  godina Bijelog Planetarnog Čarobnjaka je treća godina od ciklusa 7 godina nadgledanja Sirijusa (2013-2020). U ovom ciklusu života kodovi naše DNK su u fazi nove geneze - novog stvaranja postojanja (regenesis), a ovaj proces nadzire 7 Solarnih Anđela.

NOVA GODINA BIJELOG PLANETARNOG ČAROBNJAKA (26.7.2015.) DAN AKTIVACIJE GALAKTIČKOG PORTALA


„Čarobnjak je onaj koji zna imena, čarolije i začaranosti koje otkrivaju i razvijaju načine galaktičke kulture, umjetnosti u međugalaktičkoj komunikaciji i putovanja kroz Vrijeme.“ Kozmička povijest -  Knjiga o Vrijeme prostoru.

Ove godine otvaramo Treća Svjetlosna Vrata koja aktiviraju međudimenzionalni most Vremenskog broda Zemlja. U ovoj luni  je vrijeme postaviti svoje ciljeve i namjere za narednih 13 luna (13 mjeseca) i revalorizirati svoju životnu misiju.

U godišnjem oraklu Pete sile, bijelo Čarobnjak nam daje snagu bezvremenosti kao receptivnosti (prijemčivosti) prema univerzalnoj inteligenciji. Telepatska rezonancija je ključ za ugađanje / podešavanje prema univerzalnoj inteligenciji i njeguje se kroz stanja djetinje znatiželje, čuđenja i svjesnog uma, postavljajući prava pitanja.
 Podržava nas energija Crvene Zmije koja preživljava Životnu snagu, donosi mudrost tijela, intuiciju, pročišćenje, iscjeljenje, integraciju uma, duha i tijela, buđenje kreativnosti, kundalini energije, životnu radost, uči nas da ostavimo prošlost kako bismo rasli i razvijali se. Vodi nas energija Bijelog Vjetra koji prenosi duh i dah, vodi nas u traženju istine i manifestiranju ideala. Povezan sa komunikacijom, dahom, disanjem. U ovoj godini nas vodi ka prisutnosti i jednostavnosti. Izazov u ovoj godini je Žuto Sjeme koje usmjerava cvjetanje - razvijanje i manifestiranje talenata. Žuto Sjeme je krativni potencijal koji otvrara put razvoju. Život je plodno tlo, naši potencijali, talenti su sjemenke koje trebamo posaditi i manifestirati. Okult, skrivena moć  je Plava Ruka Spoznaje Realizaciju.
 Plava Ruka nas podržava u rastu, ljepoti, radu s rukama,  realizaciji, dovršavanju, iscjeljenju.Plava Ruka predstavlja dovršetak, zatvaranje ciklusa  koje je u stvari otvaranje ka narednom nivou postojanja našeg bića.
Energija Plave Ruke povezana je sa procesom izražavanja kroz ruke, rada s rukama, s plesom, mudrama, ljepotom, kreativnošću, sa svime gdje upotrebljavamo ruke, u iscjeljivanju sebe i iscjeljivanju drugih - poziva nas da pronađemo koja je to forma koja nas najbolje sinkronizira sa našim istinskim bićem. Plava Ruka povezuje informacije i doživljaje koje primamo kroz oči, transformiramo kroz srce i realiziramo kroz ruke.  Plava Ruka nam pomaže da realiziramo naše talente, da dovršimo što smo započeli. Također da osvijestimo da naše misli jednoga dana postaju naša stvarnost, naš život.
 

Kada smo u stanju svjesnog uma, prisutni u trenutku, sinkronijski kodovi ( Tzolkin i učenja galaktičkih Maya) formiraju strukturu koja nas vodi i otvaraju nas za nove energetske obrasce.
  
Ovi kodovi su matematička gramatika telepatije. Bijeli Čarobnjak također odgovara Maldeku, uništenoj planeti, koja simbolizira našu životnu snagu ili kundalini energiju.

Kada se životna sila potiskuje ili je izvan centra, dolazi do izobličenja, što dovodi do agresije i rata, kao i potrebe za dominiranjem i kontroliranjem. Bijeli čarobnjak nas poziva da zapamtimo da je svemir puno više začudan, fluidan, fascinantan nego što smo bili uvjetovani vjerovati.

Danas je većina ljudi zaključana u svoje tehnološke okvire (mobiteli IPad, računalo, itd) stalno se povezujući sa informacijama iz druge ruke. Ali cijela druga priča se odigrava izvan tehnologije, izvan naše percepcije kroz tehnologiju.

Kada nova znanja ulaze u našu svijest, imamo sklonost shvatiti aspekt koji je poznat našem uvjetovanom umu, a zatim vidjeti nova znanja kroz stare leće.

Zbog toga je važno živjeti u prirodnom vremenu, jer je frekvencija prirodnog vremena frekvencija sinkronizacije, stvaranja i evolucije, frekvencija telepatije. Kada pratimo prirodno vrijeme putem sinkronara 13 luna 28 dana i Tzolkina, pratimo sinkronijske kodove, pomoću kojih razvijamo telepatiju, aktiviramo mentalne sfere uma, kako bismo se povezali sa svojom istinskom, pravom višedimenzionalnom prirodom.

(6 + 1 mentalne sfere su višedimenzionalne i dio su našeg uma. Pomoću sedme mentalne sfere holoum perceptora primamo informacije iz viših dimenzija, povezujemo se sa kozmičkom svijesti i kozmičkom inteligencijom, i primamo informacije i znanja oslobođene ega. Mentalne sfere aktiviramo pomoću meditacija Sinkrogalaktičke yoge, Sinkronotrona, i meditacijom prirodnog uma.)
U začaranom valu, prvi ton je magnetni ton, započela je Magnetna Luna (26.7.2015.). Magnetni ton u začaranom valu predstavlja početak četvero dimenzionalnog pulsara Vremena ( duh/ Vrijeme). Četvero dimenzionalni pulsar svoj završetak (kompletiranje) ima u 13 luni ( 24.srpanj 2016.)
Ova mayanska  godina Bijelog Planetarnog Čarobnjaka je treća godina od ciklusa 7 godina nadgledanja Sirijusa (2013-2020). U ovom ciklusu života kodovi naše DNK su u fazi nove geneze - novog stvaranja postojanja (regenesis), a ovaj proces nadzire 7 Solarnih Anđela.


 U ovom ciklusu od 7 godina Sirijanskog nadgledanja ova godina Bijelog Planetarnog Čarobnjaka je pod radijalnom plazmom Gamma, 2015-2016.
NS1.28 - Pobjeda donosi mir Srcu Stvaranja. Heptagonon Srca je glavni kod snage ​​Božanske ljubavi.
Ova godina je povezana sa radijalnom plazmom Gammom. Gamma u sebi ujedinjuje radijalnu plazmu Dali (toplina) i radijalnu plazmu Seli (svjetlost). Gamma je jedinstvo svjetlosti (savršena radijalna forma) i unutrašnje svjesnosti. 

Unutar radijalne plazme Gamme  je savršenstvo i urođeno samooslobađanje mira koje uvijek postoji u sadašnjem trenutku. Gamma u sebi ujedinjuje toplinu i svjetlost božanskih majke / oca. Gamma je treća po redu radijalna plazma koja kompletira primarni senzorni kvantum. Senzorni kvantum je ključna komponenta senzornog iskustva.


Radijalna plazma Gamma aktrivira čakru Trećeg oka - Ajnu. Ajna čakra je centar nadgledanja, čakra uma, oko mudrosti, intiuicija. Koncentracija na treće oko budi pinealnu žlijezdu, otvarajući unutrašnju viziju ka receptivnosti kozmičkih sila. Ajna čakra  je portal ka dimenzijama psihičke i astralne svjesnosti. U Ajna čakri se spajaju tri glavna nadija ida, pingala i sušumna – spajaju se u jedan tok svjesnosti i teku ka vrhu krunske čakre. Njegovanje Ajna čakre nas vodi na nivo kontinuirane svjesnosti, stvarajući mogućnost komunikacije između dva uma – telepatsku komunikaciju. Ajna čakra je jedinstvo ide, pingale i sušumne – ona je centar intuicije, šestog čula,  direktan sklad  ili božansko znanje koje se dostiže putem bez pomoći osjetila (gnoza).


Pomoću ove čakre možemo vidjeti skrivenu suštinu pojavnog svijeta – prošlost sadašnjost i budućnost istovremeno. Kada se um pročisti i ostale čakre se bude i stabiliziraju na prirodan način.
Magnetna Luna Šišmiša. Koja je moja svrha? Akcija- privlači, moć ujedinjuje, karakteristika svrha. Totem Magnetne Lune je Šišmiš simbol ponovnog rađanja. Šišmiš je noćno biće, a sa znanjima noći rađaju se novi snovi. Šišmiši simboliziraju nadnaravno, imaju sposobnosti sonar lokacije - upotreba vibracije zvuka, jedini su sisavci koji lete. U Mayanskoj kulturi simboliziraju sposobnost odpuštanja strahova, bolnih iskustava iz prošlosti  i ponovno rođenje (šamansko umiranje i ponovo rađanje).Također simbolizira inicijaciju. Sposobnost da vidi prošle živote. Razumijevanje tuge. Ima sposobnost biti nevidljiv. Simbolizira duhovnost, srčanost, sposobnost vodstva, oslobođenje od prošlosti, snažan osjećaj za pravednost. Širenje percepcije i novih ideja. Sposobnost vidjeti nevidljivo. Uči nas da koristimo intuitivno znanje, i razvijemo dublje razumijevanje života i prirode.Nema komentara:

Objavi komentar