ponedjeljak, 13. srpnja 2015.

DAN IZVAN VREMENA 25.7.2015. U ZAGREBU NA KIN CRVENOG SOLARNOG NEBESKOG ŠETAČA



DRAGI PLANETARNI KINOVI, DRAGI PRIJATELJI, 

sa veseljem Vas pozivam na proslavu DANA IZVAN VREMENA, koji se obilježava diljem svijeta na 25.7. u organizaciji Planetarnih Mreža Umjetnosti. Dan izvan Vremena je postao i državni praznik u Brazilu. Također, u čast Masara Emota, ovaj dan je proglašen i Danom blagoslova Vode. Masaru Emoto je također surađivao sa Jose Arguellesom.




Dan izvan vremena na kin 113 CRVENOG SOLARNOG NEBESKOG ŠETAČA je i dan AKTIVACIJE GALAKTIČKOG PORTALA. 
 Svjetska Planetarna mreža umjetnosti Vas poziva da se pridružite proslavi na ovaj sveti dan, kada slavimo svoju istinsku prirodu, povezanost sa cijelom kreacijom i odašiljemo Ljubav i zahvalnost Majci Zemlji i Zvijezdama - našem nebeskom nasljeđu. Na ovaj sveti dan se povezujemo sa kristalnom jezgrom planete Zemlje i  centrom galaksije HUNAB KU.

Dan izvan Vremena sinkronara 13 luna 28 dana, ne pripada niti jednoj luni,  niti staroj niti novoj mayanskoj godini. Sa ovim danom završavamo solarni prsten ove godine Crvene Solarne Lune - ciklus od 365 dana solane godine. Opraštamo se od godine Crvene Solarne Lune, i u meditaciji se usmjeravamo na novu godnu Bijelog Planetarnog Čarobnjaka.  Na Dan izvan Vremena slavimo Univerzalno opraštanje, mir putem kulture i umjetnosti, slavimo prijateljstvo, suradnju, dan kada slavimo Ljubav, Mir, Slobodu i Jedinstvo za sva bića na planeti,  za sve što posjeduje život.
  Na ovaj dan slavimo Vrijeme je Umjetnost, Vrijeme kao frekvenciju stvaranja i evolucije. Dan izvan Vremena je također dan galaktičkog nasljeđa i kreativnog ujedinjenja u miru i harmoniji, prijateljstvu, meditaciji, kreativnosti. Na ovaj dan opraštamo sebi i drugima. Slavimo prirodnu frekvenciju Vremena 13:20 i odašiljemo naše vizije za Novi svijet - iscijeljen svijet Harmonije i Mira, Jedinstva i Ljubavi za sva živa bića, Novi Svijet koji blista u bojama Duge. 

Dan izvan Vremena je  dan za slavljenje našeg galaktičkog nasljeđa i kreativnog ujedinjenja! Na nama je da kao velika planetarna obitelj, surađujući stvaramo svijet koji bismo željeli vidjeti, svijet u kojem bismo voljeli živjeti! Sinkronizirani događaji su KLJUČ aktiviranja Noosfere, uma Zemlje! Pozvani smo napraviti ŽIVI Tzolkin širom planete, aktivirati Most Duge! 

 
 Promislite koja su to djelovanja kojima možete doprinjeti stvaranju Novog svijeta Harmonije i Mira. Koje su odluke koje Vas vode u smjeru dobrobiti cijele planete Zemlje i cijele kreacije ( ekologija, reciklaža, bio vrtovi, vegetarijanstvo i veganstvo, sirova hrana, meditativna praksa, rad sa orgonitima, pročišćavanje vode, razmjena, kreativnost, umjetnost, prirodni preparati… itd).

PLANETARNA MREŽA ZAGREB POZIVA NA DAN IZVAN VREMENA  25.7.2015. NA BUNDEK KOD MALOG JEZERA



DAN IZVAN VREMENA ZAGREB - BUNDEK KOD MALOG JEZERA od 15 sati.
Ponesite prostriku za sjedenje, instrumente - bubnjeve, zdjele, šuškalice, frule, gitare, instrumente koje svirate. Također ponesite vodu za piće i bočicu vode za meditaciju blagoslova Vode. Obucite bijelu ili crvenu majicu :-)
Ponesite otvoreno srce,  radost, dobru volju!

Za sudjelovanje nije potrebno nikakvo predznanje.



 PROGRAM:
25.7. 2015. OD 15 SATI NA BUNDEKU KOD MALOG JEZERA, ZAGREB
Satnica još nije do kraja određena zbog mogućnosti uključivanja planetarnih kinova sa idejama koje žele podijeliti na Dan izvan Vremena.
OD 15 - 16 SATI OKUPLJANJE!
- Molitva u 7 galaktičkih smjerova​
- O Novoj godini BIjelog Planetarog Čarobnjaka
- Tibetanske zdjele
- Meditacija Mosta Duge
- Meditacija Blagoslova Vode
- Mayanske mudre u pokretu
- Plesni performance
- Om healing
- Pjevanje. sviranje, pjevanje
- Izložba slika i skulptura planetarnih kinova
Proslavu vodi Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo. U programu sudjeluju: Maja, Dunja, Ivna, Helena, Branka, Renata, Sanja, Vesna  ...

U koliko ste u mogućnosti pomoći u organizaciji, ili  želite sudjelovati u programu javite se što prije zbog organizacije satnice na ovaj e mail. vesna.etznab138@gmail.com
ili na mobitel: 098 92 94 751
Ovom prilikom se zahvaljujem Ivni Bijelom Rezonantnom Ogledalu koja je kreirala i dizajnirala letke za Dan izvan Vremena: zajednički letak PANa Beograda i Zagreba, i letak za Pan Zagreb. Crtež Čarobnjaka i Jaguara: Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo.
  
U koliko niste u mogućnosti, prisustvovati nekom od organiziranih proslava, organizirajte svoju proslavu, osmislite oltar, oprostite se od stare godine Crvene Solarne lune i usmjerite se prema Novog godini Planetarnog Čarobnjaka. Osjetite svetost Dana izvan Vremena. Provedite dan u Harmoniji, Miru, Ljubavi prema sebi i drugima, prema planeti Zemlji. Budite kreativni, obilježite Vrijeme je umjetnost, živite prirodnu frekvenciju vremena 13:20.

Sa zahvalnošću u srcu, povežite se u veliki telepatski val ljubavi i mira kroz meditaciju Mosta Duge i blagoslova Vode!
​Lijepi pozdrav svim Planetarnim kinovima!
Pridružite se na Dan izvan Vremena!

In Lak'ech!

Vesna Bijelo Galaktičko Ogledalo

PAN  Zagreb


Obavijest i za PAN BEOGRAD:







Nema komentara:

Objavi komentar