četvrtak, 24. srpnja 2014.

ZAVRŠETAK GODINE ŽUTOG GALAKTIČKOG SJEMENA, DAN IZVAN VREMENA I NOVA GODINA CRVENE SOLARNE LUNE





DRAGI PLANETARNI KINOVI!

SA DANAŠNJIM KINOM 7: PLAVOM REZONANTOM RUKOM (24.7.2014.) ZAVRŠAVA GODINA ŽUTOG GALAKTIČKOG SJEMENA! 



Sa godinom Žutog Galaktičkog Sjemena započela je Nova era buđenja svijesti, ŠESTI SVIJET! U kratko o godini Žutog Galaktičkog Sjemena, da se prisjetimo zbog čega je bila izuzetno važna! Sa Žutim Galaktičkim Sjemenom, ušli smo u Eru Noosfere, u radijalno vrijeme putovanja. Sa novom galaktičkom zrakom koja je započela 26.7.2013. započela je evolucija svijesti, psihozoička revolucija! To je revolucija Jedinstva uma i srca koja otkriva novi kozmički vrijeme-prostor. U sa krajem godine Plave Rezonantne Oluje završio se program od 16 godina 20 tabli vremena (1997- 2913.) Ovih 20 tabli vremena dale su ljudima sistem za organizaciju života i uma u skladu sa sinkronijskim redom 4 dimenzije, kako bi se kroz 4 dimenziju mogli povezivati i sa višim dimenzijama vremena. Sa ciklusom od 16 godina kompletirala se Kocka Zakona –uspostavila se nova geneza stvaranja, geneza druge kreacije. 
 

Sa godinom Žutog Galaktičkog Sjemena započeo je novi ciklus Sirijusa 26 (1.26) i označava prvu godinu skupine Sjeme – Oluja (2013-2017.od godine Galaktičkog Sjemena do godine Spektralne Oluje), to je prva skupina od 4 godine Novog ciklusa. Sa 21.12.2012. je završila galaktička zraka koja je trajala 5 125 godina – trajanje 13 baktuna cikusa povijesti. Sa 26.7.2013. godine započela je nova galaktička zraka – zraka buđenja svijesti i evolucije svijesti. Zraka je označila početak ciklusa od novih 7 baktuna gdje nam se pruža prilika da transformiramo, transcendentiramo i kreiramo stvarnost iz početka. Ovaj ciklus od 7 baktuna je poznat kao 7 generacija 7 dinastija galaktičkog uma Vremenskog Broda Zemlja 2013. – ulazak u Šesto Sunce solarne svjesnosti – ZAPOČEO JE 6 SVIJET.


Živimo na samom početku stvaranja novog svijeta, nove svijesti, nove stvarnosti, NOVA ERA JE ZAPOČELA. Kakav svijet ćemo stvoriti – ovisi o nama. Novi ciklus je započeo sa godinom Žutog Galaktičkg Sjemena, a 7 generacija 7 dinastija galaktičkog uma obuhvaća raspon od 2016 – 4772 godine nove ere (domen Arkturusa). Svaka od 7 dinastija odgovara regeneraciji 7 izgubljenih generacija proročanstva Telektonona Pakal Votana.





Početni ciklus od 7 godina 2013 -2020.godine je ciklus novog SOLARNOG ljudskog bića. Ovo je praćeno ciklusom od 13 godina 2020-2033, gdje zemaljski čarobnjaci ( oni koji prate mayanski kalendar i frekvenciju prirodnog vremena 13:20) uspostavljaju noosferu Vremenskog broda Zemlja (telepatski omotač planete Zemlje). Ciklus od 20 godina (7 i 13) označava odjekivanje izgubljenog akorda, otkivajući novi scenario, novu pjesmu koja nas uvodi u dubine domena vremena, gdje je svo vrijeme radijalno. Usklađujemo se sa božanskim planom prema našoj osobnoj jedinstvenoj harmoniji i ritmu.

 

U domenu Vremena, Zakon Vremena se prepoznaje kao vrhovna KREATIVNA moć koja stvara, koja manifestira sav pokret i mjeru u UMJETNOST. Matematički kodovi Zakona Vremena kreiraju temeljne osnove telepatskog znanja koja nas ujedinjuju sa kozmičkim redom stvarnosti. 16 godina Telektonona (proročanstvo Pakal Votana) uspostavilo je Kocku Zakona i 7 godina heptagona UMA, a u narednih 7 godina uspostavljamo 7 godina heptagona SRCA: Kocku Kreacije. Heptagon uma je glavni kod moći Božanskog kreatora. Heptagon SRCA je glavni kod moći Božanske Ljubavi: 13:20 revolucija ljubavi. U ovih 7 godina imamo savršenu priliku proširiti srca i vježbati bezuvjetnu ljubav, shvaćajući kako smo mi i naš um neodvojivi jedno do drugog i od uma Zemlje. Sa godinom 26. srpnja 2013., u ceremonijama Planetarnog uskrsnuća usidrenih na Mt. Shasta, na današnji dan kina 7, (24.7.2014.) su kompletirana. U idućih sedam godina otvaramo Sedam Svjetlosnih Vrata koja aktiviraju međudimenzionalni most Vremenskog broda Zemlja. Ovaj most je izgrađen nakon izgubljenog znanja i ponovno vraćen izvornoj moć sedam: u sedam godina izgraditi ćemo dugu i usidriti galaktičku kulturu na Zemlji. Nakon toga slijedi ciklus 13 godina (2020-2033) za uspostavljanje Noosfere.

Također u ovoj godini Galaktičkog Sjemena otvoreni su mnogi portali i vremenska vrata. Otvoren je portal Duge, aktivirana je Noosfera, a na dan kina 144 (23. ožujka) počinje ubrzani prozor vremena (poput portala) u trajanju od 144 dana koji kulminira na Magnetnu lunu 20, Kin 28 (14. kolovoza). Još uvijek se nalazimo u 144 dana pojačanih frekvencija. 


 
Kako bi prešli most Vremena u kozmičku budućnost, moramo usidriti Galaktičku kulturu na Zemlji. Galaktička Kultura je kultura cjelovitosti, kultura svjetlosti. Ona se temelji na načelima Ljubavi, Umjetnosti, Vremena i Sinkronizaciji (usklađenosti). To je planetarna revolucija koja počinje unutar nas i Vremenskog brod Zemlja. 

 
Neka sve bude kao Svjetlost uzajamne Ljubavi! Neka bude harmonija između uma i prirode! AY JUM HUNAB KU EVAN MAYA E MA HO! Inlake'ch
Izvor. Law of Time, Stephanie South/Red Queen,
Galactic Research Institute
http://www.lawoftime.org/thirteenmoon/annualoracle-9moon.html





SUTRA 25.7.2014. DAN IZVAN VREMEANA NA KIN ŽUTE GALAKTIČKE ZVIJEZDE  Ispraćamo staru mayanksu godinu Žutog Galaktičkog Sjemena i pripremamo se za dolazak nove mayanske godine, Crvene Solarne Lune, godine Vrhovnog Iscjeljenja! Zeleni dan ili Dan izvan vremena (25. srpnja po Gregorijanskom kalendaru) ponovno se slavi od 1992. godine. Prema kalendaru 13 luna 28 dana, ovaj dan ne pripada niti jednom tjednu, niti mjesecu. Nalazi se između zalaska prethodne i svitanja nove godine. Rezerviran je za slavlje i zajedništvo, kada zastajemo s uobičajenim poslovima i pokazujemo svoje opredjeljenje za svjetski mir putem kulture. To je vrijeme univerzalnog opraštanja, oslobođenja sumnji, vrijeme pomirenja i pročišćenja, dan slavljenja života i slobode, vrijeme kada slavimo "Vrijeme je umjetnost" kada slavimo ljubav, mir, jednakost i jedinstvo svih bića! Univerzalni dan mira, opraštanja! Meditiramo Most Duge, povežimo se u veliki planetrani telepatski val ljubavi i mira!





Dan izvan Vremena (25.7.) je posljednji dan kalendara 13 Luna/28 dana, dana koji nije dan u tjednu niti u luni! To je dan za slavljenje našeg galaktičkog nasljedstva i kreativnog ujedinjenja! Na nama je da kao velika planetrna obitelj, surađujući stvaramo svijet koji bismo željeli vidjeti, svijet u kojem bismo voljeli živjeti! Sinkronizirani događaji su KLJUČ aktiviranja Noosfere, uma Zemlje! Pozvani smo napraviti ŽIVI Tzolkin širom planete, aktivirati Most Duge! In lake'ch!

PROSLAVA DANA IZVAN VREMENA U ZAGREBU!
Na dan 25.7. 2014., Dan izvan vremena imamo jako zanimljivi sinkronicitet u Zagrebu, sa održavanjem radionice plesa 5 ritmova „PLES IZVAN VREMENA“ i proslavu Dana izvan Vremena na Zagrebačkom Jarunu.

PLESNA RADIONICA PLESA 5RITMOVA „PLES IZVAN VREMENA“ U ZAGREBU 25.7.2014. Pokret i ples nas vodi na putovanje i otkrivanje naših unutrašnjih svjetova, dok plešemo zajedno sa planetom Zemljom, Suncem, Lunom i Zvijezdama. Na Dan izvan Vremena slavi se zajedništvo, prijateljstvo, ljubav, mir kroz umjetnost i kreativnost. I tako kad plešemo svoj vlastiti, originalni ples u trenutku izvan vremena, upravo sada i ovdje, dio smo zajednice, plesnog plemena svijeta, slavimo sebe, sva bića i život u njegovoj cijelosti!
Ovdje ne učite korake ili koreografiju, već se uz minimalne upute voditeljice prepuštate egzotičnim ritmovima Latinske Amerike, Afrike, Mediterana i ostalih toplih krajeva. Prepuštate tijelu, dahu i srcu da sami pronađu neponovljivu koreografiju u trenutku. Kroz muziku posjetit ćemo mnoga egzotična mjesta svijeta ali i puno onih unutar nas samih.
Plesni studio Alldance, Vinkovićeva 6, Zagreb. Od 19 – 21:30h
Vodi Zdenka Sajko
Info 095 915 2686



PROSLAVA DANA IZVAN VREMENA NA ZAGREBAČKOM JARUNU! SVJETSKA MREŽA PLANETARNE UMJETNOSTI I PAN ZAGREB POZIVAJU TE NA PROSLAVU ZELENOG DANA! 

PETAK - 25. srpanj 2014.- Žuta Galaktička Zvijezda, JARUN, Otok hrvatske mladeži, kod labirinta od 17 sati

Dragi prijatelji, Zemljani, ljubitelji prirode, poklonici drevnih Maya, Pozivam sve dobre duše, braću i sestre koji žele da nam se pridruže na Jarunu na Zeleni dan, Dan Izvan Vremena i da se zajedno pripremimo za Mayansku novu godinu, uz muziku, opraštanje,pjesmu,molitvu, meditaciju i val ljubavi za čitavu Zemlju...

Susret je predviđen za ispraćaj mayanske godine Žutog Galaktičkog Sjemena, za proslavu vanvremenskog ( zelenog ) dana i dočeka Mayanske nove godine – godine Crvene Solarne Lune

Svi ste dobrodošli, ponesite osmijeh, ljubav i dobru volju, prostirku, vodu i instrument koji svirate i obucite nešto žuto. Nakon promocije sinkronara planiramo druženje, zajedničko sviranje na raznim instrumentima i ples pa pozivamo sve koji žele sudjelovati u stvaranju zajedničke energije mira, sklada i harmonije da nam se pridruže.

Za sudjelovanje nije potrebno nikakvo predznanje.

17 sati

-okupljanje

-kratko predavanje o Mayama i upoznavanje sa Sinhronarom 13 luna

-o danu izvan vremena

18 sati

-Molitva u 7 galaktičkih pravaca

-Meditacija prirodnog uma

-Mudre u pokretu

-O godini godine Crvene Solarne Lune, Čitanje kina godine

-Paljenje svete vatre i spaljivanje sinkronara i svega što ostavljamo

-meditacija Mosta Duge

od 20 sati

- Promocija Sinkronara za godinu Crvene Solarne Lune

- druženje, bubnjanje, svirka, pjesma, ples...

Program će voditi Mario, Bijelo kristalno ogledalo

Info:

www.mayanski.com

12etznab@gmail.com

Mario 0915779863,

In Lak'ech Ala K'in


 


Nema komentara:

Objavi komentar