petak, 25. srpnja 2014.

NOVA MAYANSKA GODINA CRVENE SOLARNE LUNE I MAGNETNA LUNA
Solarni Prsten godine Crvene Solarne Lune - Godina Vrhovnog Iscjeljivanja


Godina Crvene Solarne Lune započinje sa kinom 9: Crvenom Solarnom Lunom, 26.7.2014. Obilježava drugu godišnjicu procesa od 4 godine holografskog usklađivanja (2013-2017), prelaska mosta 3D modela dvojnosti u 5D paradigme Jedinstva svijesti i galaktičke percepcije.

Ova je godina vrhovnog solarnog iscjeljivanja. Vrijeme je iscijeliti Zemljinu jezgru od svih priča prošlosti i starih obrazaca, i ući u potpunosti u galaktičku kulturu. Galaktička Kultura je kultura cjelovitosti; kultura Svjetla. Ona se temelji na načelima ljubavi, umjetnosti, vremena i usklađenost. To je planetarna revolucija koja počinje iznutra,  a zatim proširuje na van u programima sveopćeg ujedinjenja.


Kalendar / Sinkronometar 13 luna 28 dana sadrži svjetlosne kodove koji nas povezuju  u polje univerzalnog ujedinjenja. Pozivamo vas da koristite kalendar / sinkronotron 13 luna 28 dana kao svoju dnevnu praksu i "vodič kroz polje" svjetlosnih kodova, za frekvencije 4D-5D paradigme koje ubrzano dolaze.


Prošla godina Žutog Galaktičkog Sjemena (26. srpnja 2013.) obilježila je početak nove galaktičke zrake i novih 104.000 godina vala galaktičke spirale gustoće. Ova nova zraka je visoka energija plazme frekvencije zrake. Taj telepatski val učitan je s novim bazama znanja za našu planetu te je sinkroniziran i na području Psi banke Zemlje (akasha) i Zemljine rezonantne frekvencije. Ova zraka je usredotočena, usmjerena preko našeg Sunca kao holografski radio program koji pulsira kroz cikluse Sunčevih pjega.

 Ova godina  Crvene Solarne Lune je godine u kojoj je potrebno iscijeliti umjetnu frekvenciju vremena 12:60 ( 12 mjeseci, sat od 60 minuta) koji je  "zatvor Lune / Mjeseca". Luna / Mjesec se 13 puta okrene oko Zemlje a ne 12 puta. Kroz 13 mjeseci / luna pratimo cikluse planete Zemlje i Lune / Mjeseca, povezujemo se i sa drugim ciklusima u Solarnom sistemu i Galaksiji. „Zatvor Lune / Mjeseca“ se spominje u  Regina proročanstva u Meksiku, Regina predstavlja božansku žensku energiju. Kalendar od 12 mjeseci, gregorijanski kalendar, daje znanje lažnog vremena izatvor Lune / Mjeseca“.  Solarna svijest je ključ koji razbija "čaroliju Lune / Mjeseca“ (umjetno vrijeme 12:60). 

 

Zakon Vremena navodi da je najveći problem ljudske rase otuđenje od prirode: njegova vlastita prava priroda, koja se može iscijeliti obnavljanjem sjećanja na 13 luna / mjeseca. Broj trinaest je ženska energija koja omogućava da  vrijeme kruži. Mayanski pojam: Tin Kanantan je telepatski solarna frekvencije emitirane od strane Sunca, koja djeluje na planetarnu orbitu ( pogodi planetarnu  orbitu).

Ova mayanska  godina je druga godina od ciklusa 7 godina (2013-2020). U ovom ciklusu života kodovi naše DNK su u fazi nove geneze - novog stvaranja postojanja (regenesis), a ovaj proces nadzire 7 Solarnih Anđela. Sve što poznajemo je iznova napisano.

Zakon vremena nam govori da je sam Život funkcija programskog koda nastao u radijalnom matrici četvrte / pete dimenzije vremena. Baš kako hologram funkcionira kao leća, kodiranje i dekodiranje frekvencija, naš mozak na sličan način preoblikuje dolazne frekvencije na našu osjetilnu percepciju stvarnosti. Naša osobna stvarnost je određena odabranim frekvencijama, kao što su mijenjanje kanala (na radiju ili TV).Kodovi Zakona vremena i kalendar / sinkronotron 13 luna 28 dana, nude nam priliku prijelaza na staze višedimenzionalnog vremena, i ulaska u Noosferu, planetarni um. Ali trebamo se potruditi podignuti naše moždane valove na frekvenciju dometa pete dimenzije, kako bismo mogli primiti informaciju iz viših razina stvarnosti. Ovaj kalendar 13 luna 28 dana otvara naše umove prema ogromnim mogućnostima u bilo kojem trenutku. Mogućnosti su beskonačne.


GODIŠNJI ORAKL / PROROČANSTVO – PETA SILA GODINE CRVENE SOLARNE LUNE

 
  
Sa godinom Crvene Solarne Lune otvaramo Druga Svjetlosna Vrata, koja aktiviraju međudimenzionalni most Vremenskog broda Zemlja. Crvena Solarna Luna je Novi ciklus Sirijusa 27 (1,27) i obilježava drugu godinu ciklusa godina Galaktičkog Sjemena -Spektralne Oluje, u trajanju od  (2013-2017), prvi četverogodišnji frekventni snop Novog Ciklusa.

Ova godina odgovara radijalnoj plazma Seli: Pobjeda teče kroz srce stvaranja: Heptagonon Srca je glavni kod snage ​​Božanske ljubavi. U godišnjem Oraklu pete sile, Crvena Solarna Luna odgovara galaktičkom / karmičkom Merkuru i donosi vrhovnu moć Pročišćenja s Ljekovitim moćima Univerzalne vode suosjećanja. Pročišćavanje je izvor i Ljekovita moć ljubavi. Za primanje punine energije ove nove zrake moramo se pročistiti i povezati se s našom esencijom, a zatim stabilizirati tu vezu. Pročistite svoje tijelo. Pročistite svoj ​​um. Pročistite svoje emocije.  


Ova godina drži ključeve ravnoteže muške (solarne) i ženske (lunarne) energije. Muški princip predstavlja božansku volju i ženski princip božansku kreativnost. Ženska energija odražava tendenciju materije da se razvije, a muška energija odražava tendenciju duhu spustiti se, kako bi se usidrila galaktička kulture na Zemlji. Balansiranje ove dvije energije je spajanje dva kruga – tok iz desne hemisfere mozga prema lijevoj hemisferi mozga. Taj proces je ponovno spajanje koje otključava nove priče.

U Hunab Ku 21 galaktičkim arhetipovima  Kin 9 predstavlja Solarnu Iscjeliteljicu. Iscjelitelj / Iscjeljiteljica je onaj / ona koji čini cjelinu, tko zna kako teći u cjelovitosti, onaj koji zna kako ujediniti fragmente snagom srca, sve iscjeljuje ljubavlju. Iscjelitelj zna putove / tokove  na zemlji, poznaje biljke i zna tajne životinja. Iscjelitelj ne ubija niti jedno živo biće, već se prema svim bićima odnosi sa poštovanjem, potiče biljnu prehranu (vegansku prehranu) kako bi sebe doveli u harmoniju i kako bi bili u skladu s planetarnom ekologijom. Iscjelitelj uči da je samoiscjeljivanje ljubav prema sebi, te da smo svi već intrinzično cijeli (cjeloviti u svojoj nutrini)


U Proročanstvu Pete sile za godinu Crvene Solarne Lune je: 
Vodič Crvena Solarna Zmija (GK Maldek): u kojoj je pohranjena kozmička memorija od prethodnih svjetskih sustava i Zmija je također čuvar tajne pročišćenog seksa kao početak znanja.

Analog (energija podrške) je Bijeli Solarni Pas (SP Merkur): također poznat kao Suosjećajni – podržava nas i pomaže da se prisjetimo na sve iscijeljujuće i ljekovite moći  kozmičke ljubavi.

 Antipod (izazov / energija jačanja i snage) je Plava Solarna Ouja (SP Pluton) izaziva nas u cilju katalizacije Solarne Svijesti sa snagom vlastitog samostvaranja!

Okultna (skrivena moć) dolazi iz Žutog Intonirano ljudskiog Bića koji ima slobodnu volju i moć mudrosti i znanja o kozmičkom proročanstvu


Kada  stavimo ovaj orakl na ploču  Hunab Ku 21 vidjeti ćemo da ovaj orakl povezuje staze heptade br. 10, 39 i 50. Heptada 10: Pročišćenje prenosi ljubav; 39; Pročišćenje stabilizira Prosvjetljenje; i 50; Prosvjetljenje prenosi Univerzalnu Vodu mudrosti.

 


HUNAB KU 21 - Galaktičko drvo Života i Znanja - ploča / tabla za svakodnevnu praksu. 


Polaganje ovog orakla na interplanetarno kolo Telektonona od 28 dana ukazuje na veliko punjenje Alfa Omega na krajnjem vanjskom kolu. Frekvencija okulta, Intonirano Ljudsko biće je kula Slobodne volje locirana na trećem kolu  - Telektonona, Kanala kroz koji govori duh Zemlje; kao vodič, Solarna Zmija se nalazi na petom kolu internalizirane inteligencije (pogledaj str 282-282 da bi naučio kako se postavlja Telektonon).


Otvaranjem prema kozmičkom toku i solarnim pulsacijama omogućavamo novoj galaktičkoj zraci ući u potpunosti kao novom polju sile, novom energetskom polju,, koje se spušta na naš planet.
GM108X telepatski prijenos uma Galaktičkih Maya, je središnje fokusiranje zrake ovog novog polja sile. Ovaj prijenos potječe od zvijezde Sirijus, koji se smatra kao međudimenzionalno zvjezdano Vijeće.
 

Za uzvrat, Sirijus dobiva naredbe iz Hunab Ku, središta galaksije. Ova godina Crvene Solarne Lune je druga godina ciklusa Novog Solarnog Ljudskog bića i programa Sirijanskog nadzora Nove Zemlje. Prateći svake godine sinkronar 13 luna 28 dana mi zapravo slijedimo tok uma galaktičkih Maya natrag u njihovog  ​​izvora. 

Stephanie South/ Crvena Kraljica (Red Queen)
Institut za Galaktička istraživanja ( Galactic Research Institute)

Planetarna Luna 5: Godina Galaktičkog Sjemena
Kin 160, Žuto Samopostojeće Sunce

Započela je nova godina Crvene Solarne lune i počela je Magnetna luna Šišmiša - Začarani val planetarnog služenja započinje sa Magnetnom lunom Šišmiša. 

 
 U Magnetnoj luni Šišmiša završava Začarani Val Crvenog Zmaja. S Začaranim valom Crvenog Zmaja započinje novi spin (okret) Tzolkina, ciklus od 260 dana. Također, započinje i Crveni Istočni Začarani Zamak Okretanja. U ovoj Magnetnoj luni je Začarani val Bijelog Čarobnjaka, začarani val bezvremenosti - ciklus od 13 dana u cijelosti. Također i započinje val Plave Ruke, val dovršetka i otvaranja novog ciklusa.  
Sa godinom Crvene Solarne Lune otvaramo Druga Svjetlosna Vrata, koja aktiviraju međudimenzionalni most Vremenskog broda Zemlja. Crvena Solarna Luna je Novi ciklus Sirijusa 27 (1,27) i obilježava drugu godinu ciklusa godina Galaktičkog Sjemena -Spektralne Oluje, u trajanju od  (2013-2017), prvi četverogodišnji frekventni snop Novog Ciklusa.  


Magnetna Luna Šišmiša. Koja je moja svrha? Akcija- privlači, moć ujedinjuje, karakteristika svrha. Totem lune Šišmiš.
Šišmiši simboliziraju nadnaravno, imaju sposobnosti sonar lokacije - upotreba vibracije zvuka, jedini su sisavci koji lete. U Mayanskoj kulturi simboliziraju sposobnost odpuštanja strahova, bolnih iskustava iz prošlosti  i ponovno rođenje (šamansko umiranje i ponovo rađanje).Također simbolizira inicijaciju. Sposobnost da vidi prošle živote. Razumijevanje tuge. Ima sposobnost biti nevidljiv. Simbolizira duhovnost, srčanost, sposobnost vodstva, oslobođenje od prošlosti, snažan osjećaj za pravednost. Širenje percepcije i novih ideja. Sposobnost vidjeti nevidljivo. Uči nas da koristimo intuitivno znanje, i razvijemo dublje razumijevanje života i prirode.


Nema komentara:

Objavi komentar